Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 139 FirstFirst ... 1220212223243272122 ... LastLast
Results 316 to 330 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Συμφωνώ, γενικά η κοινωνία έχει μια τάση να απομονώνει όσους δεν ανήκουν στον μέσο όρο της
    Δεν θα τολεγα , μονος σου απομονωνεσαι ( οχι εσυ ) , παντα υπαρχουν ανθρωποι διαφορετικοι , προθυμοι για παρεα ..

Senior Member
    ρε παιδια, θα με σκασετε...
    αφου ο ανθρωπος θελει ομορφη η ανω του μετριου και δεν ξεκολλαει ουτε με κλωτσιες. ΓΙΑΤΙ επανερχεστε μονιμως στο δεν εχει σημασια κι ας μην ειναι πολυ ομορφη κλπ?????????????
    πειτε ολα τα υπολοιπα!!! ειναι αναγκη να του λετε να παει με γυναικα που δεν γουσταρει???
    ας παει με οποιαν αρεσει σε εκεινον!!!

νουμακ, ειπες κατι πολυ σωστο κι επικροτω. ολο το θεμα ειναι οτι ο φιλος μας δεν εχει εμπειριες. κι ενος κακου, μυρια επονται...
    τωρα τι;ς φασολαδες και τις ρεβυθαδες αστες. ας φαει οτι θελει. κολλαει χειροτερα , ετσι!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραία ρε Mac,αλλα μην μου προτείνεις μέτριες κλπ.

Banned
    ΓΟΥΑΙΙΙΙ μετα από οσα εχεις γραψει αν ημουν γυναικα θα σου καθομουν... ετσι για να σου φυγει

https://www.youtube.com/watch?v=1O7Si-AoURI

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ΓΟΥΑΙΙΙΙ μετα από οσα εχεις γραψει αν ημουν γυναικα θα σου καθομουν... ετσι για να σου φυγει

τη κοματαρα ρε νου μας έστειλες αδιάβαστους τώρα
    που το θυμήθηκες
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member

χαχαχαχαχα! πιθανον αυτος να ηταν και ο σκοπος τοσων σελιδων με το ιδιο ακριβως επιχειρημα σε ολα τα ποστ.
    αλλα εσυ το λες επειδη δεν εισαι γυναικα. ειναι ανδρικο σκεπτικο αυτο.
    μια γυναικα και μαλιστα ωραια, ποτε δεν θα καθοταν ενω θα ειχε διαβασει ολα αυτα που προηγηθηκαν ;)

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    τη κοματαρα ρε νου μας έστειλες αδιάβαστους τώρα
    που το θυμήθηκες
    το ακουω συχνα να μου θυμιζει τα λαθη μου...

''ότι ητανε να χασω, το εχω χασει...''

Senior Member
    το ακουω συχνα να μου θυμιζει τα λαθη μου...

''ότι ητανε να χασω, το εχω χασει...''
    να ενώσουμε τα λάθη μας να κάνουμε σούπα...!!!

εδώ κολάι καρρας - εγώ τα λάθη μου ένα ένα τα πληρώνω
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ωραία ρε Mac,αλλα μην μου προτείνεις μέτριες κλπ.
    Δεν προτεινα τιποτα , ποτε δεν λεω σε καποιον τι να κανει , χωρις να ερωτηθω , κι η δικη μου πρωτη κοπελα που πηγα μαζι της , ηταν συνομηλικη , και αρκετα ελκυστικη , αλλιως δεν θα πηγαινα , αλλα δεν περιμενα τετοια αλλαγη στον εαυτο μου , before και after ...............αυτο μονο ηθελα να γραψω ..........μετα μου φαινοταν πολυ φυσιολογικο να πηγαινω με ελκυστικες / ωραιες , μεχρι που μουχει γινει εμμονη , δυστυχως ..............αυτοπεριοριζομαι ........εσυ θα μου πεις , καλα κανεις , εγω δεν το λεω ομως ...............υπαρχουν σημαντικοτερα χαρισματα , αλλα αμα φας κολλημα με τις ' ωραιες ' , δινεις μεγαλη προτεραιοτητα στην εμφανιση , και δυσκολο να πετυχεις πολλες ' ωραιες ' και συγχρονως ' καλους χαρακτηρες ' ......ας ειναι .........δεν μπορω ναλλαξω ....

Senior Member
    Όπως έχετε καταλάβει,εγώ έχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ και μήνες,όχι για εμένα,αλλά μόνο για τις ωραίες γυναίκες!Γιατί τρελαίνονται για τους γυμνασμένους,τους παίδαρους κλπ.Και πως το καλλίγραμμο κορμί και η όμορφη εμφάνιση θα είναι το μέσο μου για μια όμορφη γυναίκα!
    Αλλιώς αν ήθελα πιο πολύ χαρακτήρα,προσωπικότητα κλπ. θα πήγαινα με μέτρια ή άσχημη!
    Και αν δεν μετρούσε η εμφάνιση τόσο,θα είχα λύσει το θέμα μου προ πολλού!
    Θεωρείτε πως πράττω σωστά ή όχι?
    Υ.Γ.:Μια μέτρια κοπέλα(για να μην πω άσχημη),θα ήταν μεγάλη ήττα και πλήγμα για εμένα!Θα ήταν ότι χειρότερο,σαν αγγαρεία!Αυτό πάει για μερικούς που μου έχετε να πάω μόνο με μέτριες και μη ωραίες γενικά!
    Why, είσαι προκατειλημμένος και με τις όμορφες και με τις άσχημες (αυτό ήταν γνωστό) και θα σου συνοψίσω τη θέση μου αυτή σε τρεις προτάσεις:
    1. Υπάρχουν κουκλάρες εκεί έξω με αδαμάντινο χαρακτήρα και προσωπικότητα, δε σημάνει ότι όποια είναι όμορφη υστερεί σε μυαλό-χαρακτήρα.
    2. Υπάρχουν κοπέλες που τις λες άσχημες, στην καλύτερη αδιάφορες, και τα έχουν με παίδαρους!
    3. Με καλλίγραμμους τα φτιάχνουν όχι οι ωραίες απαραίτητα, αλλά και οι ανασφαλείς. Η ανασφάλεια δε συνάδει με την ομορφιά, μπορεί και μια μέτρια ή άσχημη να έχει ανασφάλειες, είναι θέμα ανθρώπου. Οι έξυπνες κοπέλες (και ωραίες) αναζητούν το "πακέτο" σε έναν άντρα. Άρα μπορεί κάλλιστα μια ωραία να σε "φτύσει" όχι γιατί δεν έχεις προδιαγραφές μοντέλου, αλλά γιατί, σύμφωνα με τα γούστα της, δεν πληροίς το "πακέτο" αυτό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρε παιδια, θα με σκασετε...
    αφου ο ανθρωπος θελει ομορφη η ανω του μετριου και δεν ξεκολλαει ουτε με κλωτσιες. ΓΙΑΤΙ επανερχεστε μονιμως στο δεν εχει σημασια κι ας μην ειναι πολυ ομορφη κλπ?????????????
    πειτε ολα τα υπολοιπα!!! ειναι αναγκη να του λετε να παει με γυναικα που δεν γουσταρει???
    ας παει με οποιαν αρεσει σε εκεινον!!!

νουμακ, ειπες κατι πολυ σωστο κι επικροτω. ολο το θεμα ειναι οτι ο φιλος μας δεν εχει εμπειριες. κι ενος κακου, μυρια επονται...
    τωρα τι;ς φασολαδες και τις ρεβυθαδες αστες. ας φαει οτι θελει. κολλαει χειροτερα , ετσι!!!
    Γιατί επανέρχονται?Γιατί πιστεύουν πως η μέτρια,η άσχημη κλπ. θα με κάνουν ευτυχισμένο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Why, είσαι προκατειλημμένος και με τις όμορφες και με τις άσχημες (αυτό ήταν γνωστό) και θα σου συνοψίσω τη θέση μου αυτή σε τρεις προτάσεις:
    1. Υπάρχουν κουκλάρες εκεί έξω με αδαμάντινο χαρακτήρα και προσωπικότητα, δε σημάνει ότι όποια είναι όμορφη υστερεί σε μυαλό-χαρακτήρα.
    2. Υπάρχουν κοπέλες που τις λες άσχημες, στην καλύτερη αδιάφορες, και τα έχουν με παίδαρους!
    3. Με καλλίγραμμους τα φτιάχνουν όχι οι ωραίες απαραίτητα, αλλά και οι ανασφαλείς. Η ανασφάλεια δε συνάδει με την ομορφιά, μπορεί και μια μέτρια ή άσχημη να έχει ανασφάλειες, είναι θέμα ανθρώπου. Οι έξυπνες κοπέλες (και ωραίες) αναζητούν το "πακέτο" σε έναν άντρα. Άρα μπορεί κάλλιστα μια ωραία να σε "φτύσει" όχι γιατί δεν έχεις προδιαγραφές μοντέλου, αλλά γιατί, σύμφωνα με τα γούστα της, δεν πληροίς το "πακέτο" αυτό.
    Gallow,βάλε και τις μέτριες στο παιχνίδι.
    Τώρα για τις θέσεις σου:
    1)Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο,ούτε διαφώνησα με ότι γράφεις.
    2-3)Είσαι σίγουρη?Έχεις καμιά φώτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance;602588}. Οι έξυπνες κοπέλες ([B
    και [/B]ωραίες) αναζητούν το "πακέτο" σε έναν άντρα. Άρα μπορεί κάλλιστα μια ωραία να σε "φτύσει" όχι γιατί δεν έχεις προδιαγραφές μοντέλου, αλλά γιατί, σύμφωνα με τα γούστα της, δεν πληροίς το "πακέτο" αυτό.
    Πολυ σωστη η παρατηρηση , Αντιγονη , το περιφημο ' πακετο ' ..................καποιος επρεπε να το γραψει αυτο .....

Senior Member
    2-3)Είσαι σίγουρη?Έχεις καμιά φώτο?

Καλε Γουαι , τι φωτο θελεις απο την gallow ? οχι οτι μου πεφτει λογος .....................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε Γουαι , τι φωτο θελεις απο την gallow ? οχι οτι μου πεφτει λογος .....................
    Για αυτά που λέει!