Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 139 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast
Results 601 to 615 of 2084
    Senior Member
    Να βγάλεις γκόμενα τη γυμνάστρια να κάνεις ιδιαίτερα στο σπίτι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Κακό δεν είναι που θες όμορφη, ''κακό'' είναι που θες να την κυκλοφορείς... ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά...και κακό είναι που πιστεύεις ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο ''παίδαρους''. Άμα οι γυναίκες κοιτούσαν τόσο πολύ τους γυμνασμένους θα έτρεχαν μόνο στις παραλίες να βρουν γκόμενο...ούτε στα κλαμπ ούτε πουθενά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,σου είχα δείξει μια φωτο μου.Πως σου είχα φανεί;
    Γυμναστήριο πάω για να φτιάξω ένα σώμα που θα το λατρέψουν οι ωραίες γυναίκες,κοινώς δεν το κάνω για εμένα.Όσον αφορά το λέγειν,δεν μιλάω σαν κάφρος η αγενώς,το αντίθετο,αλλά σε περίπτωση που δω κάποια που θα μου αρέσει,χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου και αγχώνομαι απεριόριστα.
    ΩΡΑΙΑ! το λες και μονος σου λοιπον! αυτο ειναι το θεμα! εισαι συνεσταλμενος οταν καποια σου αρεσει!
    γιατι δεν το παραδεχεσαι, να βρεις καποιους τροπους να λυθεις αντι να αγχωνεσαι τοσο πολυ με τα γυμναστηρια????

η φωτο σου που ηταν ουσιαστικα πορτραιτο, δεν δειχνει σωμα, οπτοε δνε ξερω τι γινεται εκει κι ανε χει βαση αυτη η φοβερη πρεμουρα με το γυμναστηριο. απο αυτα που φαινονται, μου φανηκες ενας κανονικος , ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ανθρωπος.
    απο αυτους που αν ειναι συμπαθεις, μπορεις και να τους ερωτευτεις, ενω αν ειναι μαλακες, δεν ξανασχολεισαι μαζι τους.
    δηλαδη, αν δεν συμβαινει κατι περιεργο με το σωμα σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
    κατι αλλο ειναι και κατα 90% ειναι αυτος ο φοβος οταν βλεπεις γυναικα που σου αρεσει.
    ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.

Senior Member
    ανακαλω. εχουμε και σωμα..
    δεν εχεις προβλημα εμφανισης γουαι.
    προτιμησεις εχουμε ολοι οι ανθρωποι. σε κανεναν μας δεν αρεσουν ΟΛΟΙ, ουτε κανενας ανθρωπος αρεσει στους παντες.
    οσον αφορα την εμφανιση λοιπον, υπαρχουν πααααρα πολλες γυναικες και ομορφες και ασχημες και οπως τις θελεις, που θα σε βρισκουν πολυ ελκυστικο.
    θα υπαρχουν και αλλες που θα προτιμουν αλλους σωματοτυπους.

συνεχισε οτι ασχολια σουα ρεσει. κανεις δεν σου λεει να κοψεις το γυμναστηριο.
    αλλα μην κρεμιεσαι απο το γυμναστηριο για να αρεσεις σε καποιες.

δουλεψε το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ.
    απλα δεν τα λεω?
    διαφωνεις σε κατι?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το σώμα μου φάνηκε εντάξει Remedy η κακό;
    Τώρα για το επικοινωνιακό κομμάτι,δεν ξέρω τι να κάνω.
    Το θέμα είναι να αρέσω εκεί που θέλω,στις ωραίες.

Senior Member
    ρε γουαι, οι "ωραιες", δεν ειναι μια γυναικα, ειναι πολλες.
    αλλες προτιμουν τους νταβραντισμενους, αλλες προτιμουν τους λεπτους.
    το σωμα σου ειναι σαφως ΕΝΤΑΞΕΙ που ρωτας και ειναι, λεπτο. αν μια θελει ογκωδη ανδρα μπορει να προτιμησει καποιον αλλον. αν θελει λετπο ανδρα θα προτιμησει εσενα.
    αλλα και γεματο να σε θελει, αν της αρεσεις σαν προσωπικοτητα, παλι θα σε θελει.

γι αυτο σου λεω οτι στην προσσεγγιση ειναι το θεμα και οχι στην γυμναστικη.

Senior Member
    εισαι σε ηλικια λογω σπουδων, που εχεις επαφη με πολλα ατομα, κοπελες και αγορια.
    να επιδιωκεις μικτες παρεες ωστε να εχεις ανεση επικοινωνικαη ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. με συνομηλικους ανθρωπους, ανδρες και γυναικες.
    να μην δισταζεις να κανεις παρεα με κοπελες που δεν εχεις στοχο να κανεις σχεση , γιατι ετσι θα "λυθεις" και θα φερεσαι ανετα και σαυτες που σου αρεσουν.
    εξαλλου, μπορει να εχουν φιλες που να σου αρεσουν.
    απο την γενικοτερη ανεση και τις γενικοτερες παρεες θα προκυψει και η δικη σου κοπελα.
    μην βασιζεσαι σε γνωριμιες με αγνωστες αφου εισαι συνεσταλμενος. προσπαθησε να κανεις παρεες και να γνωριζεις κοσμο.
    καπως ετσι πιστευω οτι θα το ξεπερασεις

Senior Member
    To όλο παιχνίδι είναι 20 δευτερόλεπτα... Τόσο σου χρειάζεται για να μιλήσεις σε κάποια. Αναλόγως το τι θα εκπέμψεις θα είναι και αυτό που θα λάβεις... Κάποιες σε αυτά τα 20 δευτερόλεπτα θα σε απορρίψουν, δεν θα σου μιλήσουν καν, ενώ κάποιες άλλες θα σου δώσουν μία ευκαιρία. Αυτό που θέλει μια γυναίκα στη ζωή της είναι αυτό που θα παρουσιαστείς, αυτό να είσαι, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου και δεν χρειάζεται ούτε φόβος ούτε άγχος. Πας για να πουλήσεις τον εαυτό σου, φαντάσου τώρα να πουλάς τον εαυτό σου και να αγχώνεσαι ή να τα χάνεις. Δεν δαγκώνει ούτε θα σου πει από τη πρώτη στιγμή σε γουστάρω σε θέλω για άνδρα μου. Απλή συζητησούλα θα κάνεις για να δεις τι γυναίκα, τι ενδιαφέροντα έχει και αν ταιριάζετε. Το ίδιο θα θέλει να δει και εκείνη σε σένα. Ηρέμησε το φλερτ είναι απόλαυση και όσο πιο έξυπνα το κάνεις τόσο πιο καλά καταλαβαίνεις τι άνθρωπο έχεις απέναντι σου και αν ταιριάζετε... Οσο πιο άνετος θα είσαι εσύ άλλο τόσο πιο άνετη θα νιώθει και εκείνη και θα μιλάει πιο ανοικτά. Αν δεν είσαι εσύ άνετος, δεν θα είναι και εκείνη άνετη, θα βαρεθεί και θα το κόψει.... Ηρέμησε και απλώς απολάμβανε την όλη φάση, δεν χρειάζεται να σκας με ατάκες τις έχουν χιλιοακούσει, αυτό που γουστάρουν είναι να δούνε τι άνθρωπος είσαι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Remedy,όταν εννοώ ωραίες σε εμφανιση,δεν λέω μόνο μια.
    Όπως σου έχω ξαναπεί,παρέες έχω αντικοινωνικός δεν είμαι,αλλα οι κοπέλες στην παρέα μου δεν είναι πολλές,και δυστυχώς δεν έχουν κάποια που μου αρέσει,αλλιώς κάτι θα είχε γίνει.Και ελπίζω να υπάρχουν όμορφες σε εμφανιση που θα τις τραβάει ο σωματοτυπος μου.

Senior Member
    Γουαι τώρα που το σκεφτόμουν θα σου έλεγα να ανοίξεις ένα τόπικ στο οποίο να προτρέπεις γυναίκες να μπαίνουν μέσα και να σου λένε πως θα ήθελαν να τους την πέσει ένας άντρας... Πιστεύω θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Θα έχεις μια ευκαιρία να μάθεις πως λειτουργεί ο γυναικείος εγκέφαλος και πως μπορείς να τον αφοπλίσεις για να γίνεις για αυτήν που θες, ο άντρας της ζωής της. Δεν σου το λέω ειρωνικά, πραγματικά στο λέω, θα είναι μεγάλο σχολείο για σένα αυτό....

Banned
    Όπως σου έχω ξαναπεί,παρέες έχω αντικοινωνικός δεν είμαι,αλλα οι κοπέλες στην παρέα μου δεν είναι πολλές,και δυστυχώς δεν έχουν κάποια που μου αρέσει,αλλιώς κάτι θα είχε γίνει.Και ελπίζω να υπάρχουν όμορφες σε εμφανιση που θα τις τραβάει ο σωματοτυπος μου.
    Ρε άνθρωπε εσύ ως Why θα τις τραβήξεις όχι ο σωματότυπός σου...

Senior Member
    το ξερω οτι δεν εννοεις μονο μια.
    αλλα μιλας παντα γι "αυτες" σαν να ειναι ενα κοπαδι με την ιδια συμπεριφορα, τα ιδια γουστα, τις ιδιες εμπειριες και σου εξηγω, οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    σε αλλες θα αρεσεις και σ αλλες δεν θ αρεσεις, οπως και ΟΛΟΙ.

οποτε, ΦΥΣΙΚΑ και καποιες θα τις τραβαει ο τυπος σου, αλλα αυτο ειναι μονο για να θελησουν να σε γνωρισουν καλυτερα.
    αν στην πορεια δεν τις κερδισει η προσωπικοτητα σου, θα απομακρυνθουν, πριν γινει οτιδηποτε.
    εδω κολλαει το οτι πρεπει να το δεις συνολικα το θεμα.
    το να προσπαθεις μονο για την εμφανιση μηπως και σε καποιες (ωραιες) αρεσεις, δεν σε παει στο δευτερο βημα. εκει χρειαζεται ολος ο εαυτος σου, οχι μονο το περιτυλιγμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Υποτίθεται πως η γυμναστική βοηθά στην αυτοπεποίθηση......

Senior Member
    H γυμναστικη , οπως κι οι πολεμικες τεχνες , βοηθουν μακρπροθεσμα στην αυτοπεποιθηση , η αισθηση της σωματικης δυναμης , ρηχο ακουγεται , αλλα λειτουργει ................εγω εχω ξεπαρασει το σταδιο , να γυμναζομαι για λογους αυτοπεποιθησης , οπως και να εξασκουμαι στο μποξ , ελα ομως που χρειαζεται καμμια φορα .......σημερα επεστρεψα ενα μπουφαν , δεν ειχαν μεγαλυτερο , και δεν μου διναν τα χρηματα πισω , μα μου , και ξερετε , το οποιο ειναι παρανομο................ μονο που με ειδαν θυμωμενο , και να υπονοω απειλη , υποθετω οτι φαινοταν στο βλεμμα μου , μου τα δωσαν στο πι και φι ..............κωλοελλαδα , και μετα σου λενε δεν παμε μπροστα ........και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμπεριφερομαι ετσι για να βρω το δικιο μου ..........

Και 2ο περιστατικο σημερα , κωλυσιεργουσαν με την επισκευη με το σκουτερ μου , αναγκαστικα να παω να βαλω φωνη , σε ολους για να γινει η δουλεια μου , κοντομανικο , να φαινονται οι μυς , καραγκοζιλικια δλδ , ελα ομως που αμα φοβαται ο αλλος , παιρνει μπρος ............... αυτος ο ωχαδεφιρσμος , μεκνευριζει αφανταστα , μπορει να με κανει να φερθω βιαια , επειδη ειμαι πολυ συνεπης ανθρωπος στην δουλεια μου , δεν αντεχω ερασιτεχνισμους ....................και μετα απο το show , την Τριτη , θαναι ετοιμο το σκουτερ , δλδ αν εισαι γυναικα , την εβαψες με τους λογηςε λογης μ@λακες , που καταλαβαινουν μονο με απειλες ............αμα παει μπροστα αυτη η χωρα , με αυτες τις νοοτροπιες , θαναι το 8ο θαυμα του κοσμου .......
    Last edited by Macgyver; 14-04-2016 at 22:35.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν αντέχω άλλο αυτό το πράγμα,δηλαδή να έχουν μόνο οι fit και γυμνασμένοι το προνόμιο να πάνε με ωραίες!

Page 41 of 139 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast