Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 139 FirstFirst ... 242505152535462102 ... LastLast
Results 766 to 780 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ξεκινησα με Σερτραλινη - μετα περασα σε μειζον προστεθηκε μιρταζαπινη, τωρα μονο φλουοξετινη.
    Ούτε καν τα ξέρω αυτά ,εμένα έναν χρόνο μ κράτησε και μετά πάει ευτυχώς.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Φλουοξετίνη έπαιρνα στα 18 γιατί μου έτρεμαν τα χέρια και δεν μου έκανε τίποτα και τελικά τη σταμάτησα... Μούφα ντραγκ...
    Μισο Mind, στην χορηγησαν στο δημοσιο με αφορμη το τρεμουλο στα χερια και ηταν το πρωτο που πηρες στη ζωη σου ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ούτε καν τα ξέρω αυτά ,εμένα έναν χρόνο μ κράτησε και μετά πάει ευτυχώς.
    Ευτυχως εισαι ενας αποθεραπευμενος ανθρωπος, ευχαριστο γεγονος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post

CC ο Μακ σε θεωρεί ωραία,από διαίσθηση!
    Αυτό το παιδί όλες τις θέλει!Τι θα γίνει ρε Μακ???Xa xa!
    Μακαρι να τις ηθελα ολες ........αλλα ειμαι πολυ εκλεκτικος ........θελω ελαχιστες ......αυτες που πληρουν συγκεκριμενες προδιαγραφες ........θα πουλησω ακριβα το το τομαρι μου ..............αφου μπορω να προσφερω πολλα , κοροιδο ειμαι ?

Senior Member
    Ευτυχως εισαι ενας αποθεραπευμενος ανθρωπος, ευχαριστο γεγονος.
    Οχι από ΄λα αλλά π θα πάει, θα φύγουν και τα υπόλοιπα

Senior Member
    Μισο Mind, στην χορηγησαν στο δημοσιο με αφορμη το τρεμουλο στα χερια και ηταν το πρωτο που πηρες στη ζωη σου ?
    Ήμουν εξωτερικό το '95 και επειδή έτρεμαν τα χέρια μου ο γιατρός μου έδωσε prozac δηλαδή το λαντοζ που παίρνεις τώρα.. Έπαιρνα ένα χάπι την ημέρα.... Έκανα θεραπεία για 5 μήνες αλλά δεν έβλεπα καμια διαφορά... Μετά ήρθα Ελλάδα και επισκέφθηκα ένα πολύ καλό νευρολόγο ο οποίος μου έμεινε κάγκελο όταν του είπα πως επειδή τρέμουν τα χέρια μου, ένας γιατρός μου έγραψε πρόζακ και ότι πήγα σε αυτόν για να μου το γράψει. Ο άνθρωπος μου είπε πως τα χεράκια σου είναι μία χαρά, δεν χρειάζεσαι πρόζακ και με ρώτησε αν είχα ακόμα άλλα να παίρνω όπου εγώ δεν είχα. Αυτός ήθελε να μου πει και με ποιο τρόπο θα το έκοβα... Ήταν το πρώτο μου CC το έπαιρνα για πέντε μήνες...

Ήμουν εξωτερικό το '95 και επειδή έτρεμαν τα χέρια μου ο γιατρός μου έδωσε prozac δηλαδή το λαντοζ που παίρνεις τώρα.. Έπαιρνα ένα χάπι την ημέρα.... Έκανα θεραπεία για 5 μήνες αλλά δεν έβλεπα καμια διαφορά... Μετά ήρθα Ελλάδα και επισκέφθηκα ένα πολύ καλό νευρολόγο ο οποίος μου έμεινε κάγκελο όταν του είπα πως επειδή τρέμουν τα χέρια μου, ένας γιατρός μου έγραψε πρόζακ και ότι πήγα σε αυτόν για να μου το γράψει. Ο άνθρωπος μου είπε πως τα χεράκια σου είναι μία χαρά, δεν χρειάζεσαι πρόζακ και με ρώτησε αν είχα ακόμα άλλα να παίρνω όπου εγώ δεν είχα. Αυτός ήθελε να μου πει και με ποιο τρόπο θα το έκοβα... Ήταν το πρώτο μου CC το έπαιρνα για πέντε μήνες...
    Ελεος. Τι σοι διαγνωση εκανε ο ανθρωπος και σου δωσε αυτο για το ζητημα των χεριων που μπορει να ηταν ή νευρολογικο ή απο αλκοολ ή απο υπερεκριση ενεργειας ή χιλλια δυο.
    ΑπΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Senior Member
    Α δεν ξέρω τι σόι διάγνωση μου έκανε... πάντως ο τύπος αστόχησε εντελώς... ο νευρολόγος που πήγα δεν πίστευε στα αυτιά του αυτά που του είπα....

Οχι από ΄λα αλλά π θα πάει, θα φύγουν και τα υπόλοιπα
    Στο ευχομαι οτι και αν ειναι να φυγει το ρημαδι...

Α δεν ξέρω τι σόι διάγνωση μου έκανε... πάντως ο τύπος αστόχησε εντελώς... ο νευρολόγος που πήγα δεν πίστευε στα αυτιά του αυτά που του είπα....
    Να υποθεσω δεν ειχες ιδεα τοτε απο σκευασματα παρενεργειες κτλ ?
    Δηλαδη πηγες για καλο υποτιθεται σου βγηκε σε στραβη ? πακετο. Το λιγοτερο και το πιο κοσμιο που μπορω να πω αυτη τη στιγμη.

Senior Member
    Να υποθεσω δεν ειχες ιδεα τοτε απο σκευασματα παρενεργειες κτλ ?
    Δηλαδη πηγες για καλο υποτιθεται σου βγηκε σε στραβη ? πακετο. Το λιγοτερο και το πιο κοσμιο που μπορω να πω αυτη τη στιγμη.
    Δεν ήξερα τίποτα τότε... Δεν ήξερα καν ότι είναι αντικαταθλιπτικό... Απλώς μου είπε θα παίρνεις ένα κάθε απόγευμα μετά το φαγητό και εγώ έκανα ότι μου έλεγε... Εντάξει τώρα ένα παιδάκι ήμουν που πίστευε πως όταν έχεις κάτι πας στο γιατρό και σου δίνει λύση στο πρόβλημα σου. Που να ήξερα τότε...

Senior Member
    Στο ευχομαι οτι και αν ειναι να φυγει το ρημαδι...
    να σαι καλά και εσύ

Δεν ήξερα τίποτα τότε... Δεν ήξερα καν ότι είναι αντικαταθλιπτικό... Απλώς μου είπε θα παίρνεις ένα κάθε απόγευμα μετά το φαγητό και εγώ έκανα ότι μου έλεγε... Εντάξει τώρα ένα παιδάκι ήμουν που πίστευε πως όταν έχεις κάτι πας στο γιατρό και σου δίνει λύση στο πρόβλημα σου. Που να ήξερα τότε...
    Λυπαμαι :(

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για μένα η λύση είναι μια άμα είσαι Αθήνα τράβα στην φυλής βρες μια πανέμορφη ,ρίξε ένα να ξελαμπικάρεις και απο εκεί κ πέρα όλα θα ερθουν.
    Δεν με συγκινεί η λύση της ιερόδουλης φίλε.
    Και μην ξανακούσω για άσχημη η μέτρια.Και αφού λες ότι αλλα πράγματα μετράνε πιο πολύ,εσύ γιατί πας μόνο με όμορφες;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχα...τοσους μηνες βγαλαμε καλλους στη γλωσσα να του το λεμε...δεν λεει να το καταλάβει ο θεματοθετης μας!!..καλως ορισες :)
    Έλα που κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι ζητάω κάτι που θα με κάνει χαρούμενο και όχι το αντίθετο,δηλαδή αυτό που προτείνετε μερικοί.