Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 139 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 781 to 795 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω θαλεγα μετριος , δεν γυρνας να με κοιταξεις στον δρομο , ειμαι γυμνασμενος , αλλα αυτο δεν φαινεται με ρουχα , αλλα εχω φαρδιες πλατες , λογω βαρών .........συμπαθης θαλεγα οτι ειμαι , απλα.......
    Φαρδιές πλάτες ε;Τέτοιες να αποκτήσω όπως και μπράτσα και κοιλιακούς και όλες οι ωραίες θα είναι για εμένα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σ νοιάζει πως είμαστε, συγκρίσεις θες ν κάνεις?

για την ιστορία θεωρώ πως είμαι ωραίος.
    Για να καταλάβω και πως σκέφτεται ο καθένας.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έλα που κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι ζητάω κάτι που θα με κάνει χαρούμενο και όχι το αντίθετο,δηλαδή αυτό που προτείνετε μερικοί.
    χαχαχα...μακαρι να σου τυχει και μακαρι να σε κανει τοσο χαρουμενο οσο το φανταζεσαι και παραπάνω. δεν σου προτεινα τιποτα εγω μην εισαι αδικος φιλαρακι.. ισα ισα που συμφωνω με την επιλογη σου να κανεις τα γυμναστηρια σου και να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου για να γουσταρεις την πάρτη σου..και σε θαυμαζω σε αυτο γιατι εγω ακομα εγω η μουλαρα δεν ξεκουναω να το κανω

Banned
    Για να καταλάβω και πως σκέφτεται ο καθένας.
    ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα... η ερωτηση σου δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα. οι περισσοτεροι απο εμας σου εχουμε εκφρασει οτι δεν εχουμε τοση εμμονη με την εμφανηση του συντροφου ή του εαυτου μας...εχουμε σοβαρες ψυχικες ασθενειες ..το μυαλο μας ειναι στα ταρταρα ... η εμφανηση ειναι το τελευταιο που μας ενδιαφερει πολλες φορες . καταλαβε μας και εμας λίγο ..δεν μπορουμε να συμφωνησουμε με εσενα γιατι εχουμε πολυ χειροτερα προβληματα να αντιμετωπίσουμε απο τον ωραιο του περιοδικου. προσπαθουμε καθε μερα να βρουμε την δυναμη να αγαπησουμε αυτο που ειμαστε γιατι το μισουμε και το καταστρεφουμε. παιρνουμε χαπια και πληρωνουμε ανθρωπους να μας βοηθησουν να σταματησουμε να καταστρεφουμε την ζωη μας και τον εαυτο μας... υποφερει η ψυχουλα μας και εσυ θυμωνεις που δεν μπορουμε να σε καταλαβουμε..καταλαβε μας και εμας λίγο ομως

Senior Member
    Δεν με συγκινεί η λύση της ιερόδουλης φίλε.
    Και μην ξανακούσω για άσχημη η μέτρια.Και αφού λες ότι αλλα πράγματα μετράνε πιο πολύ,εσύ γιατί πας μόνο με όμορφες;
    γιατι, μπορει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ωραίες Μac αλλά ξανθιές. Θα συμφωνήσω με Cc προτιμώ τις μελαχρινές γυναίκες. Στους άντρες δεν έχω θέμα , αλλά τι λέω τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα έχω μια τάση προς τις σκούρες αποχρώσεις!
    Α , δεν εχω τετοιο θεμα , Δημητρα , δεν κολλαω σε χρωματα μαλλιων ......Αγγελος ..

Senior Member
    Φαρδιές πλάτες ε;Τέτοιες να αποκτήσω όπως και μπράτσα και κοιλιακούς και όλες οι ωραίες θα είναι για εμένα.
    Τις πλατες μου , τις ' φαρδυνα ' με χρονια βυθισεις στο διζυγο , με εξτρα βαρος .............και με το μονογυγο , με ανοικτη λαβη .....

Banned
    Ας βγάλω ακόμα ένα κάλο......Για μένα πρέπει να κάνεις όλα αυτά που σου είπε η Remedy. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει με το φλερτ κλπ . Με το γυμναστήριο αυτό που θα καταφέρεις είναι να νιώθεις ο ίδιος πιο εντάξει , πιο όμορφος, θα κερδίζεις τον θαυμασμό κάποιων γυναικών στην παραλία που και αυτό θα σε ανεβάζει αλλά μέχρι εκεί, δεν θα σε ποθήσει ούτε θα κολαστεί καμία τόσο εύκολα. Δεν ξέρω αν αυτή η κνίτισσα κλπ ήταν και ηλίθια αλλά υπάρχουν ένα σωρό γλυκιές κοπέλες και ωραίες και μη ωραίες , γίνε φίλος τους, φλέρταρε λιγάκι και θα ανέβεις. Αν δεν τις γνωρίσεις δεν θα ερωτευτείς κιόλας. Δεν σου λέω να πας με μέτρια αλλά μπορεί να ερωτευτείς μια πιο κάτω από τα στάνταρ σου, δεν το ξέρεις... ή μέσω μιας μέτριας να γνωρίσεις κάποια ωραία...Ένας θεός ξέρει πόσες σε γουστάρουν όμορφες ή άσχημες και εσύ κοιμάσαι όρθιος φίλε μου αντί να κάνεις παιχνίδι και να ανέβεις..Μιλάω για φλερτ ούτε να κάνεις σχέση ούτε να πας μαζί τους....Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πατώματα γιατί δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα... Θες να κάθεσαι εδώ να κλαίγεσαι και να ποστάρεις τεκνά? Κάτσε αλλά όταν βγαίνεις έξω, να βγαίνεις. Δεν θα έρθει η γκόμενα και η αυτοπεποίθηση να σου χτυπήσουν την πόρτα ...Και τόσοι άντρες σου μίλησαν για ιερόδουλες, μπορεί να πας και ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και η διάθεσή σου στα ουράνια... άντρες είναι κάτι θα ξέρουν...άστο να υπάρχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    .....Για μένα πρέπει να κάνεις όλα αυτά που σου είπε η Remedy. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει με το φλερτ κλπ , δεν θα σε ποθήσει ούτε θα κολαστεί καμία τόσο εύκολα. Δεν ξέρω αν αυτή η κνίτισσα κλπ ήταν και ηλίθια αλλά υπάρχουν ένα σωρό γλυκιές κοπέλες και ωραίες και μη ωραίες , γίνε φίλος τους, φλέρταρε λιγάκι ..Μιλάω για φλερτ ούτε να κάνεις σχέση ούτε να πας μαζί τους....Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πατώματα γιατί δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα... ...Και τόσοι άντρες σου μίλησαν για ιερόδουλες, μπορεί να πας και ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και η διάθεσή σου στα ουράνια.......
    Πολυ σωστα , cube , αν και τωρα εχω μερικα κιλακια εξτρα , οταν ημουν στα χαι μου , απο σωμα , ποτε δεν κολασα καμμια !! αλλα συνεχως φλερταρα , επαιζα με τις κοπελες , ειναι ωραιο το φλερτ , κι ας μην βγει τιποτα , εξοικειωνεσαι .........πολυ σωστη η παρατηρηση , αν δεν εχεις παει με γυναικα , δεν εχεις καμμια αυτοπεποιθηση , ...............επειδη αργησα να παω με γυναικα , αλλες εποχες τοτε , ημουν 19.5 , αλλαξα εντελως , απεκτησα αλλον αερα , και μετα αλωνιζα ..........φιλες ειχα πολες , μετριες , ασχημες , ευχαριστες ναταν , μου καναν , ειχα μεγαλη τριβη με το αλλο φυλο , μεχρι που πηγαινα ( σπανιως ) διακοπες μονο με γυναικες .................... μεγαλη υποθεση η εξοικειωση ..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Cube,φλερτ ακόμη και με τις μη ωραίες;Αυτό θα είναι άθλιο.

Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.

Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.

Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:

Συμβιβασμός

Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).

Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.

Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)

Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"

whyalwaysme, χεχε, εχω σπαταλήσει αρκετά χρονια στα γυμναστήρια, ΕΝΑΣ (αλλά οχι ο μοναδικος) κυριος λογος που πηγαινα γυμναστήριο ήταν για τις Γυναίκες.
    Οταν το ειπα αυτο σε εναν ψυχοθεραπευτη μου λεεί πως θα αποτύχω, γιατι οτι κανεις στη ζωη πρέπει να μην τροφοδοτειται απο τη χαμηλη αυτοπεποιθηση σου και να εχει ως ρίζα τον εαυτο σου και οχι τους αλλους.

Τελικά απέτυχα.

Ελπιζω να μην αποτύχεις και εσύ : )

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.

Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.

Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:

Συμβιβασμός

Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).

Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.

Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)

Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"
    ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ,ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 19-04-2016 at 20:04.

Τότε ετοιμασου για μια ζωη αγχους και δυστυχίας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Τότε ετοιμασου για μια ζωη αγχους και δυστυχίας
    Ρε εσύ,κάποιοι μου λένε ότι είμαι μια χαρά σε εμφάνιση.
    Εσύ είσαι παιδαράς?
    Οι μέτριες και οι άσχημες δεν θα με κάνουν χαρούμενο.