Results 781 to 795 of 2084
-
19-04-2016, 03:37 #781WhyAlwaysMe?Guest
- 19-04-2016, 03:43 #782
19-04-2016, 08:52 #783
χαχαχα...μακαρι να σου τυχει και μακαρι να σε κανει τοσο χαρουμενο οσο το φανταζεσαι και παραπάνω. δεν σου προτεινα τιποτα εγω μην εισαι αδικος φιλαρακι.. ισα ισα που συμφωνω με την επιλογη σου να κανεις τα γυμναστηρια σου και να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου για να γουσταρεις την πάρτη σου..και σε θαυμαζω σε αυτο γιατι εγω ακομα εγω η μουλαρα δεν ξεκουναω να το κανω
19-04-2016, 09:12 #784
ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα... η ερωτηση σου δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα. οι περισσοτεροι απο εμας σου εχουμε εκφρασει οτι δεν εχουμε τοση εμμονη με την εμφανηση του συντροφου ή του εαυτου μας...εχουμε σοβαρες ψυχικες ασθενειες ..το μυαλο μας ειναι στα ταρταρα ... η εμφανηση ειναι το τελευταιο που μας ενδιαφερει πολλες φορες . καταλαβε μας και εμας λίγο ..δεν μπορουμε να συμφωνησουμε με εσενα γιατι εχουμε πολυ χειροτερα προβληματα να αντιμετωπίσουμε απο τον ωραιο του περιοδικου. προσπαθουμε καθε μερα να βρουμε την δυναμη να αγαπησουμε αυτο που ειμαστε γιατι το μισουμε και το καταστρεφουμε. παιρνουμε χαπια και πληρωνουμε ανθρωπους να μας βοηθησουν να σταματησουμε να καταστρεφουμε την ζωη μας και τον εαυτο μας... υποφερει η ψυχουλα μας και εσυ θυμωνεις που δεν μπορουμε να σε καταλαβουμε..καταλαβε μας και εμας λίγο ομως
19-04-2016, 12:24 #785
19-04-2016, 12:52 #786
19-04-2016, 12:54 #787
19-04-2016, 12:57 #788
Ας βγάλω ακόμα ένα κάλο......Για μένα πρέπει να κάνεις όλα αυτά που σου είπε η Remedy. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει με το φλερτ κλπ . Με το γυμναστήριο αυτό που θα καταφέρεις είναι να νιώθεις ο ίδιος πιο εντάξει , πιο όμορφος, θα κερδίζεις τον θαυμασμό κάποιων γυναικών στην παραλία που και αυτό θα σε ανεβάζει αλλά μέχρι εκεί, δεν θα σε ποθήσει ούτε θα κολαστεί καμία τόσο εύκολα. Δεν ξέρω αν αυτή η κνίτισσα κλπ ήταν και ηλίθια αλλά υπάρχουν ένα σωρό γλυκιές κοπέλες και ωραίες και μη ωραίες , γίνε φίλος τους, φλέρταρε λιγάκι και θα ανέβεις. Αν δεν τις γνωρίσεις δεν θα ερωτευτείς κιόλας. Δεν σου λέω να πας με μέτρια αλλά μπορεί να ερωτευτείς μια πιο κάτω από τα στάνταρ σου, δεν το ξέρεις... ή μέσω μιας μέτριας να γνωρίσεις κάποια ωραία...Ένας θεός ξέρει πόσες σε γουστάρουν όμορφες ή άσχημες και εσύ κοιμάσαι όρθιος φίλε μου αντί να κάνεις παιχνίδι και να ανέβεις..Μιλάω για φλερτ ούτε να κάνεις σχέση ούτε να πας μαζί τους....Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πατώματα γιατί δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα... Θες να κάθεσαι εδώ να κλαίγεσαι και να ποστάρεις τεκνά? Κάτσε αλλά όταν βγαίνεις έξω, να βγαίνεις. Δεν θα έρθει η γκόμενα και η αυτοπεποίθηση να σου χτυπήσουν την πόρτα ...Και τόσοι άντρες σου μίλησαν για ιερόδουλες, μπορεί να πας και ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και η διάθεσή σου στα ουράνια... άντρες είναι κάτι θα ξέρουν...άστο να υπάρχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου.....
19-04-2016, 13:06 #789
Πολυ σωστα , cube , αν και τωρα εχω μερικα κιλακια εξτρα , οταν ημουν στα χαι μου , απο σωμα , ποτε δεν κολασα καμμια !! αλλα συνεχως φλερταρα , επαιζα με τις κοπελες , ειναι ωραιο το φλερτ , κι ας μην βγει τιποτα , εξοικειωνεσαι .........πολυ σωστη η παρατηρηση , αν δεν εχεις παει με γυναικα , δεν εχεις καμμια αυτοπεποιθηση , ...............επειδη αργησα να παω με γυναικα , αλλες εποχες τοτε , ημουν 19.5 , αλλαξα εντελως , απεκτησα αλλον αερα , και μετα αλωνιζα ..........φιλες ειχα πολες , μετριες , ασχημες , ευχαριστες ναταν , μου καναν , ειχα μεγαλη τριβη με το αλλο φυλο , μεχρι που πηγαινα ( σπανιως ) διακοπες μονο με γυναικες .................... μεγαλη υποθεση η εξοικειωση ..........
19-04-2016, 17:12 #790WhyAlwaysMe?GuestCube,φλερτ ακόμη και με τις μη ωραίες;Αυτό θα είναι άθλιο.
19-04-2016, 18:40 #791
Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.
Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.
Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:
Συμβιβασμός
Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).
Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.
Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)
Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"
19-04-2016, 18:52 #792
whyalwaysme, χεχε, εχω σπαταλήσει αρκετά χρονια στα γυμναστήρια, ΕΝΑΣ (αλλά οχι ο μοναδικος) κυριος λογος που πηγαινα γυμναστήριο ήταν για τις Γυναίκες.
Οταν το ειπα αυτο σε εναν ψυχοθεραπευτη μου λεεί πως θα αποτύχω, γιατι οτι κανεις στη ζωη πρέπει να μην τροφοδοτειται απο τη χαμηλη αυτοπεποιθηση σου και να εχει ως ρίζα τον εαυτο σου και οχι τους αλλους.
Τελικά απέτυχα.
Ελπιζω να μην αποτύχεις και εσύ : )
19-04-2016, 19:05 #793WhyAlwaysMe?Guest
19-04-2016, 19:10 #794
Τότε ετοιμασου για μια ζωη αγχους και δυστυχίας
19-04-2016, 19:12 #795WhyAlwaysMe?Guest