Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 139 FirstFirst ... 1252606162636472112 ... LastLast
Results 916 to 930 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    μήπως θες να πεις φυσιολογικός?
    οχι δεν θελω να πω φυσιολογικος. ολοι οι σωματοτυποι φυσιολογικοι ειναι.
    αθλητικο θεωρω καποιον που ειναι καπως μυωδης ακομα και αγυμναστος. λογω μυικου συστηματος και νορμαλ κιλων, οχι λογω γυμναστικης. βασικα οσες φορες το εχω πει στον ιδιο γελαει, γιατι καποτε ηταν αθλητης και νοιωθει μεγαλη βιοχλαπατσα τωρα που δεν γυμναζεται. δεν δεχεται με τπτ τον χαρακτηρισμο "αθλητικος".ισως να ειναι και λαθος ορος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και τι τους είπες? και τι έγινε προχώρησε μ καμία?
    Ξεκινάμε μεγάλη ιστορία τώρα....

Senior Member
    Το λοιπόν,έχω πλησιάσει,αλλά μην νομίζεις πολλές.
    4-5 όλες και όλες.
    Και το αποτέλεσμα ήταν η απόρριψη να υπόθεσω... Να σου κάνω μία άλλη ερώτηση αλλά θέλω ειλικρινή απάντηση... πιστεύεις πως έφταιγε το σώμα σου ή ότι δεν υπήρχε μια έλξη από μέρους της γιατί δεν ένιωθε καλά μαζί σου, δεν ήταν εύθυμη, δεν είχε χιούμορ η συζήτηση και κατέληξε στη βαρεμάρα;

Senior Member
    Δεν έκανα σύγκριση.
    Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν όμορφες που θα τους αρέσω σε εμφάνιση ή όχι?
    Ή θα αρέσω μόνο σε μέτριες και άσχημες?
    ε ναι!!!!
    σιγουρα υπαρχουν ομορφες που θα τους αρεσεις ως εμφανιση.
    αλλα δεν ειναι η εμφανιση το προβλημα των γυναικων ρε γουαι, απο ενα επιπεδο εμφανισης και πανω εννοω...
    ειναι προβλημα αν εισαι δυσμορφος. και δεν εισαι. εισαι ενας κανονικοτατος ανθρωπος.

αλλα ειναι αυτα που ψαχνουν οι γυναικες.
    το λεγειν, το χιουμορ, την ποιοτητα του χαρακτηρα, τον αισθησιασμο, το καλο σεξ, την σοβαροτητα, την αισθηση ασφαλειας, ειναι τοσα πολλα, εσυ νομιζεις με μια πλατη, θα καθαρισεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι δεν θελω να πω φυσιολογικος. ολοι οι σωματοτυποι φυσιολογικοι ειναι.
    αθλητικο θεωρω καποιον που ειναι καπως μυωδης ακομα και αγυμναστος. λογω μυικου συστηματος και νορμαλ κιλων, οχι λογω γυμναστικης. βασικα οσες φορες το εχω πει στον ιδιο γελαει, γιατι καποτε ηταν αθλητης και νοιωθει μεγαλη βιοχλαπατσα τωρα που δεν γυμναζεται. δεν δεχεται με τπτ τον χαρακτηρισμο "αθλητικος".ισως να ειναι και λαθος ορος.
    Μάλλον είναι λάθος όρος....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ε ναι!!!!
    σιγουρα υπαρχουν ομορφες που θα τους αρεσεις ως εμφανιση.
    αλλα δεν ειναι η εμφανιση το προβλημα των γυναικων ρε γουαι, απο ενα επιπεδο εμφανισης και πανω εννοω...
    ειναι προβλημα αν εισαι δυσμορφος. και δεν εισαι. εισαι ενας κανονικοτατος ανθρωπος.

αλλα ειναι αυτα που ψαχνουν οι γυναικες.
    το λεγειν, το χιουμορ, την ποιοτητα του χαρακτηρα, τον αισθησιασμο, το καλο σεξ, την σοβαροτητα, την αισθηση ασφαλειας, ειναι τοσα πολλα, εσυ νομιζεις με μια πλατη, θα καθαρισεις?
    Δεν μίλησα μόνο για πλάτη,αλλά και για μπράτσα,κοιλιακούς,ωραίο πρόσωπο.....
    Αν θεωρούμαι άνω του μετρίου,τότε θα μου είναι πιο εύκολο ίσως.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και το αποτέλεσμα ήταν η απόρριψη να υπόθεσω... Να σου κάνω μία άλλη ερώτηση αλλά θέλω ειλικρινή απάντηση... πιστεύεις πως έφταιγε το σώμα σου ή ότι δεν υπήρχε μια έλξη από μέρους της γιατί δεν ένιωθε καλά μαζί σου, δεν ήταν εύθυμη, δεν είχε χιούμορ η συζήτηση και κατέληξε στη βαρεμάρα;
    Λοιπόν,η 1η είχε άλλον,η 2η που ήταν και η ομορφότερη απλά δεν ήθελε σχέσεις εκείνη την περίοδο,η 3η με είπε άσχημο και θεώρησε ότι της αξίζουν παίδαροι,και η 4η είχε άλλον στο μυαλό της.
    Εγώ πιστεύω πως δεν άρεσα.....

Senior Member
    Δεν μίλησα μόνο για πλάτη,αλλά και για μπράτσα,κοιλιακούς,ωραίο πρόσωπο.....
    Αν θεωρούμαι άνω του μετρίου,τότε θα μου είναι πιο εύκολο ίσως.
    κοιτα οσο και να μιλησω για εναν ανδρα που ειμαι ερωτευμενη μαζι του, θεο θα τον βγαζω....
    αγυμναστος ειναι, εντελως. αλλα εχει τελειο σωμα, για μενα.

θα σου ειναι πιο ευκολο για σενα, να κανεις τι? αφου παλι με το γυμναστηριο θα ασχολεισαι. τι αλλο εχεις κανει για να βρεις την ωραια σου?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    κοιτα οσο και να μιλησω για εναν ανδρα που ειμαι ερωτευμενη μαζι του, θεο θα τον βγαζω....
    αγυμναστος ειναι, εντελως. αλλα εχει τελειο σωμα, για μενα.

θα σου ειναι πιο ευκολο για σενα, να κανεις τι? αφου παλι με το γυμναστηριο θα ασχολεισαι. τι αλλο εχεις κανει για να βρεις την ωραια σου?
    Σκέφτεσαι τελείως υποκειμενικά δηλαδή....Καλά κάνεις και χαίρεσαι μαζί του,αλλά αν κάποιοι έλεγαν πως είσαι με έναν μέτριο,τι θα έλεγες?
    Θα μου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσω μια ωραία,διότι ίσως νιώσω και καλύτερα με εμένα.
    Κάνω το κυριότερο,να περιποιούμαι την εμφάνιση μου.
    Τελικά τι λες?Την πλαστική που έλεγα για το πρόσωπο την χρειάζομαι?
    Και δεν μου λες,όταν λες ''μέτριος'',την περνάω την βάση?

Banned
    Εγώ τον ψιλολυπάμαι γιατί έχει και αυτός ανασφαλειες και ειναι και εικοσι φευγα...
    Από την άλλην όμως είναι σπαστικός και εκνευριστικός μέχρις αηδίας με τα εμμονικά ποστ που κάνει...Ούτε το Γκόλουμ τέτοια εμμονη δεν την είχε...

Senior Member
    η 3η την εκανε την δουλεια......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    η 3η την εκανε την δουλεια......
    Σε μεγάλο βαθμό.....

Σκέφτεσαι τελείως υποκειμενικά δηλαδή....Καλά κάνεις και χαίρεσαι μαζί του,αλλά αν κάποιοι έλεγαν πως είσαι με έναν μέτριο,τι θα έλεγες?
    Θα μου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσω μια ωραία,διότι ίσως νιώσω και καλύτερα με εμένα.
    Κάνω το κυριότερο,να περιποιούμαι την εμφάνιση μου.
    Τελικά τι λες?Την πλαστική που έλεγα για το πρόσωπο την χρειάζομαι?
    O_O Συγνώμη σοβαρα σκέφτεσαι να κανεις πλαστικη στο πρόσωπο?

whyalwaysme νομίζω πως εχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Εχεις μεγάλη διαστρέβλωση του ιδιου σου του σώματος σου και του εαυτου σου.

Επισκέψου καποιον ειδικο ψυχοθεραπευτη και ισως να βοηθησει να καταλάβεις. Αυτη η συζήτηση με αγνωστα άτομα μεσα απο το ιντερνετ δεν θα σε οδηγήσει πουθενα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    O_O Συγνώμη σοβαρα σκέφτεσαι να κανεις πλαστικη στο πρόσωπο?

whyalwaysme νομίζω πως εχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Εχεις μεγάλη διαστρέβλωση του ιδιου σου του σώματος σου και του εαυτου σου.

Επισκέψου καποιον ειδικο ψυχοθεραπευτη και ισως να βοηθησει να καταλάβεις. Αυτη η συζήτηση με αγνωστα άτομα μεσα απο το ιντερνετ δεν θα σε οδηγήσει πουθενα.
    Σκεφτόμουν....
    Αλλά είναι και μερικές φορές,που θεωρώ πως είμαι καλύτερος από αυτό που πιστεύω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Εγώ τον ψιλολυπάμαι γιατί έχει και αυτός ανασφαλειες και ειναι και εικοσι φευγα...
    Από την άλλην όμως είναι σπαστικός και εκνευριστικός μέχρις αηδίας με τα εμμονικά ποστ που κάνει...Ούτε το Γκόλουμ τέτοια εμμονη δεν την είχε...
    Ειναι πολυ μικρος μην μιλας για ηλικια καθολου.. ομως αν συνεχισει με αυτο το μυαλο θα μεινει με το χειρογλυκανο.