Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 139 FirstFirst ... 1353616263646573113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ειναι πολυ μικρος μην μιλας για ηλικια καθολου.. ομως αν συνεχισει με αυτο το μυαλο θα μεινει με το χειρογλυκανο.
    Όχι,θα πάω με όσες δεν μου αρέσουν.
    Άσχημες και μέτριες δηλαδή.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σκεφτόμουν....
    Αλλά είναι και μερικές φορές,που θεωρώ πως είμαι καλύτερος από αυτό που πιστεύω.
    Ετσι οπως σε διαβάζω σιγουρα εισαι καλύτερος απο αυτο που πιστεύεις. Απλα εχεις χαμηλη αυτοπεποίθηση και εχεις διαστρεβλωμένη εικονα του πως εισαι.

Καθε φορά που κοιτας στο καθρεφτη, δεν βλέπεις πραγματικα αυτο που είσαι. Σίγουρα είσαι πιο ωραίος απο οτι εσυ ο ιδιος νομίζεις, και ουτε η remedy, Ουτε ο "σκατοτουρκος" ο Σελτζουκος, ουτε κανενα αλλο ανωνυμο ηλεκτρονικο αβαταρ δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Ωφείλεις να επισκεπτείς εναν ειδικο :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Ετσι οπως σε διαβάζω σιγουρα εισαι καλύτερος απο αυτο που πιστεύεις. Απλα εχεις χαμηλη αυτοπεποίθηση και εχεις διαστρεβλωμένη εικονα του πως εισαι.

Καθε φορά που κοιτας στο καθρεφτη, δεν βλέπεις πραγματικα αυτο που είσαι. Σίγουρα είσαι πιο ωραίος απο οτι εσυ ο ιδιος νομίζεις, και ουτε η remedy, Ουτε ο "σκατοτουρκος" ο Σελτζουκος, ουτε κανενα αλλο ανωνυμο ηλεκτρονικο αβαταρ δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Ωφείλεις να επισκεπτείς εναν ειδικο :)
    Μόνο στην περίπτωση που θα με βοηθούσε να πάω με όμορφη.

Senior Member
    Σκέφτεσαι τελείως υποκειμενικά δηλαδή....Καλά κάνεις και χαίρεσαι μαζί του,αλλά αν κάποιοι έλεγαν πως είσαι με έναν μέτριο,τι θα έλεγες?
    Θα μου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσω μια ωραία,διότι ίσως νιώσω και καλύτερα με εμένα.
    Κάνω το κυριότερο,να περιποιούμαι την εμφάνιση μου.
    Τελικά τι λες?Την πλαστική που έλεγα για το πρόσωπο την χρειάζομαι?
    Και δεν μου λες,όταν λες ''μέτριος'',την περνάω την βάση?
    εγω θεωρω οτι σκεφτομαι αντικειμενικα. αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικο στο γουστο.
    τι να σου πω. και οι φιλοι μου συμφωνουν με μενα , παντως.
    σε αυτους που θα τον ελεγαν μετριο δεν θα ελεγα τιποτε. δικο τους θεμα το πως βλεπουν καποιον. δεν με νοιαζει,. ξερω πολυ καλα ποσο μου αρεσει εμενα, δεν μου αλλαζει γνωμη γι αυτο το πως τον βλεπει ενας αλλος. ειδικα αν δεν τον εκτιμω η δεν τον ξερω.
    μεσα μου θα ελεγα οτι δεν ξερει τι του γινεται, ομως. αυτος θα μου πει αν ειναι ωραιος κι αν πρεπει να μαρεσει ο ανδρας μου? τρελαθηκε???? χαχαχαχα !! ουτε που με νοιαζει γουαι.

αρα, οτι κανεις, αφορα και παλι μονο την εμφανιση σου.
    δεν συμφωνεις με αυτα που σου λεμε εδω, οτι μετρανε και αλλα πραγματα παρα πολυ και εχουν ΟΛΑ να κανουν με κοινωνικες δεξιοτητες η εσωτερικες ποιοτητες..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω θεωρω οτι σκεφτομαι αντικειμενικα. αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικο στο γουστο.
    σε αυτους που θα τον ελεγαν μετριο δεν θα ελεγα τιποτε. δικο τους θεμα το πως βλεπουν καποιον. δεν με νοιαζει,. ξερω πολυ καλα ποσο μου αρεσει εμενα, δεν μου αλλαζει γνωμη γι αυτο το πως τον βλεπει ενας αλλος. ειδικα αν δεν τον εκτιμω η δεν τον ξερω.
    μεσα μου θα ελεγα οτι δεν ξερει τι του γινεται, ομως. αυτος θα μου πει αν ειναι ωραιος κι αν πρεπει να μαρεσει ο ανδρας μου? τρελαθηκε???? χαχαχαχα !! ουτε που με νοιαζει γουαι.

δεν συμφωνεις με αυτα που σου λεμε εδω, οτι μετρανε και αλλα πραγματα παρα πολυ και εχουν ΟΛΑ να κανουν με κοινωνικες δεξιοτητες η εσωτερικες ποιοτητες..
    Όχι,όχι δεν κατάλαβες.
    Εννοώ πως το γεγονός ότι σου αρέσει,δεν σε κάνει να κρέμεσαι απόλυτα από τι θα πει ο άλλος.
    Παντρεμένη και τον λες άνδρα σου?:Ρ
    Και μετράνε παραπάνω από την εμφάνιση?

remedy στα τελευταια σου σχολια, εχω παρατηρήσει πως το 70% του κειμένου εχει να κανει με τον Ανδρα σου και το 30% με το ιδιο το προβλημα του whyalwaysme.

Σταμάτα να μιλας ολο για τον Ανδρα σου (οταν οι φιλες σου σου λένε πως ειναι ωραιος, αυτο θα σου ελεγαν ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ απο ευγένεια) και επικεντρώσου στο αληθινο προβλημα του whyalwaysme, που ειναι η χαμηλη αυτοπεποιθηση του και η ανασφάλεια που εχει με τις Γυναικες ΚΑΙ τον εαυτο του!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ειναι πολυ μικρος μην μιλας για ηλικια καθολου.. ομως αν συνεχισει με αυτο το μυαλο θα μεινει με το χειρογλυκανο.
    "Χειρογλυκανο" αχαχαχαχα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    remedy στα τελευταια σου σχολια, εχω παρατηρήσει πως το 70% του κειμένου εχει να κανει με τον Ανδρα σου και το 30% με το ιδιο το προβλημα του whyalwaysme.

Σταμάτα να μιλας ολο για τον Ανδρα σου (οταν οι φιλες σου σου λένε πως ειναι ωραιος, αυτο θα σου ελεγαν ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ απο ευγένεια) και επικεντρώσου στο αληθινο προβλημα του whyalwaysme, που ειναι η χαμηλη αυτοπεποιθηση του και η ανασφάλεια που εχει με τις Γυναικες ΚΑΙ τον εαυτο του!!
    γιατι? ο γουαι ολα αυτα μεσα απο συγκρισεις τα αντιλαμβανεται.
    να καταλαβει πως βλεπει μια γυναικα αυτον που επιλεγει, κι οτι οι ανθρωποι δεν ειναι κρεατα, να ρωταμε την γνωμη του χασαπη.
    αλλωστε αυτος με ρωτησε προσωπικα θεματα., εσενα τι σε πειραζει? ζηλευεις που καποιοι αγαπιουνται απο τις συντροφους τους?

Senior Member
    Όχι,όχι δεν κατάλαβες.
    Εννοώ πως το γεγονός ότι σου αρέσει,δεν σε κάνει να κρέμεσαι απόλυτα από τι θα πει ο άλλος.
    Παντρεμένη και τον λες άνδρα σου?:Ρ
    Και μετράνε παραπάνω από την εμφάνιση?
    οχι, δεν ειναι το γεγονος οτι μου αρεσει. ΛΑΘΟΣ.
    ειναι το γεγονος οτι ξερω ποια ειμαι και τι ζηταω και εχω εμπιστοσυνη σ ην κριση μου που με κανει να μην κρεμομαι απο το τι θα πει ο (ασχετος) αλλος.
    απο 5 ατομα που εκτιμω, φυσικα επηρρεαζομαι. αλλα οχι απο το καθε ασχετο τωρα, να καθομαι να αξιολογω την γνωμη του για το ποιος θα μου αρεσει και ποιος οχι, η για το ποια ειμαι εγω. αυτο μας ελειπε!!!

γιατι? ο γουαι ολα αυτα μεσα απο συγκρισεις τα αντιλαμβανεται.
    να καταλαβει πως βλεπει μια γυναικα αυτον που επιλεγει, κι οτι οι ανθρωποι δεν ειναι κρεατα, να ρωταμε την γνωμη του χασαπη.
    αλλωστε αυτος με ρωτησε προσωπικα θεματα., εσενα τι σε πειραζει? ζηλευεις που καποιοι αγαπιουνται απο τις συντροφους τους?
    οοοοχι Remedy, αυτο δε το κάνεις για τον why, αλλά για να υπερηφανευτείς έμεσσα για τον συζυγο σου. Ο why ειναι απλα η πρόφαση.

Λοιπόν εγω δεν εχω να σχολιάσω κάτι αλλο εδω πέρα. Ειπα οτι πιστευω πως επρεπε να πω στον why. Απο εκεί και πέρα εσυ ασκεις καποια περισσότερη "εξουσια" πανω στο why, δηλαδη σε εμπιστευεται περισσότερο, ισως επειδη εισαι Γυναικα.

Στρέψ'τον στα πραγματικα προβληματα και πως θα τα λύσει, και σταμάτα να παίζεις (και έτσι να επιβραβεύεις) το παιχνίδι βαθμολογίας των Γυναικών τροφοδοτώντας έτσι τη χαμηλη αυτο - εκτιμηση που εχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    "Χειρογλυκανο" αχαχαχαχα
    https://www.youtube.com/watch?v=QAJrG4yYr3I

Senior Member
    βεβαιως μετρανε παραπανω απ την εμφανιση για μια γυναικα αυτα που σου ειπα. μεσα σε νορμαλ πλαισια. απο μια εμφανιση αποδεκτη και πανω δλδ, που σιγουρα την εχεις.

Senior Member
    Why όπως το πας σε λίγο θα σου φταίει το ύψος σου γιατί δεν θα είσαι 1,90 ώστε να σε αποκαλούν παίδαρο και μετά θα λες θέλω λεφτά για να κάνω εγχείρηση επιμήκυνσης ποδιών. Πήγαινε γυμναστήριο όπως πας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής ή ψυχολόγος να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θα χάσεις πολύτιμο χρόνο επειδή δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Στο τέλος θα φρικάρεις επειδή δεν θα βρίσκεις τη γκόμενα που θες και θα καταλήξεις σε ψυχίατρο με κατάθλιψη και σε βλέπω να παίρνεις χάπια... Και όλα αυτά για μια γκόμενα όπου οκ ρε παιδί μου και να την βρεις και να κάνεις σχέση, δεν σημαίνει πως θα έχεις σχέση μαζί της μια ζωή... Πρέπει να πας σε ψυχοθεραπευτή φίλε να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου, να σου δείξει πως είσαι μια χαρά και να σε κάνει να μην πτοείσαι... Τις περισσότερες φορές στην ζωή να ξέρεις πως χάνουμε, πολύ πιθανόν και στις επόμενες 5 για τους ίδιους λόγους επειδή θα έχουν κάποιον άλλον στο μυαλό τους και θα έχουν σκαλώσει με εκείνον να σου πούνε όχι. Πρέπει να προσπαθείς με ωραίο τρόπο δηλαδή να δούνε ότι έχουν να πάρουν κάτι από σένα είτε αυτό λέγεται τρυφερότητα, είτε συντροφιά, είτε παρέα είτε χιούμορ... Έχω μία ξαδέρφη η οποία είναι μούναρος είναι 1,88 ύψος και όταν πήγαινε στα κλάμπ όλοι γυρνούσανε και την κοιτάζανε... Ο άντρας της γιατί είναι παντρεμένη τώρα είναι 1,67 και κάθε ημέρα θα σου λέει πως είναι ο άντρας της ζωής μου... Γιατί; Επειδή αυτό το παιδί έχει ένα χάρισμα με το χιούμορ και την έκανε ανέκαθεν να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά... Αυτά είχα να σου πω...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Remedy,δεν το έκανα για τους λόγους που γράφει ο Σελτζούκος.
    Ξέρεις πως νιώθω και πως σκέφτομαι.
    Ίσα-ίσα δεν έχω θέμα μαζί σου,ενώ εσύ πιστεύω πως πρέπει να με αντιπαθείς....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Why όπως το πας σε λίγο θα σου φταίει το ύψος σου γιατί δεν θα είσαι 1,90 ώστε να σε αποκαλούν παίδαρο και μετά θα λες θέλω λεφτά για να κάνω εγχείρηση επιμήκυνσης ποδιών. Πήγαινε γυμναστήριο όπως πας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής ή ψυχολόγος να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θα χάσεις πολύτιμο χρόνο επειδή δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Στο τέλος θα φρικάρεις επειδή δεν θα βρίσκεις τη γκόμενα που θες και θα καταλήξεις σε ψυχίατρο με κατάθλιψη και σε βλέπω να παίρνεις χάπια... Και όλα αυτά για μια γκόμενα όπου οκ ρε παιδί μου και να την βρεις και να κάνεις σχέση, δεν σημαίνει πως θα έχεις σχέση μαζί της μια ζωή... Πρέπει να πας σε ψυχοθεραπευτή φίλε να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου, να σου δείξει πως είσαι μια χαρά και να σε κάνει να μην πτοείσαι... Τις περισσότερες φορές στην ζωή να ξέρεις πως χάνουμε, πολύ πιθανόν και στις επόμενες 5 για τους ίδιους λόγους επειδή θα έχουν κάποιον άλλον στο μυαλό τους και θα έχουν σκαλώσει με εκείνον να σου πούνε όχι. Πρέπει να προσπαθείς με ωραίο τρόπο δηλαδή να δούνε ότι έχουν να πάρουν κάτι από σένα είτε αυτό λέγεται τρυφερότητα, είτε συντροφιά, είτε παρέα είτε χιούμορ... Έχω μία ξαδέρφη η οποία είναι μούναρος είναι 1,88 ύψος και όταν πήγαινε στα κλάμπ όλοι γυρνούσανε και την κοιτάζανε... Ο άντρας της γιατί είναι παντρεμένη τώρα είναι 1,67 και κάθε ημέρα θα σου λέει πως είναι ο άντρας της ζωής μου... Γιατί; Επειδή αυτό το παιδί έχει ένα χάρισμα με το χιούμορ και την έκανε ανέκαθεν να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά... Αυτά είχα να σου πω...
    Κατάλαβε όμως και εσύ ότι δεν θα μπορούσα με τις μέτριες και τις άσχημες που προτείνουν μερικά μέλη εδώ.
    Εσύ με θεωρείς μια χαρά,ενώ δεν με έχεις δει?