Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 139 FirstFirst ... 1454626364656674114 ... LastLast
Results 946 to 960 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    οοοοχι Remedy, αυτο δε το κάνεις για τον why, αλλά για να υπερηφανευτείς έμεσσα για τον συζυγο σου. Ο why ειναι απλα η πρόφαση.

Λοιπόν εγω δεν εχω να σχολιάσω κάτι αλλο εδω πέρα. Ειπα οτι πιστευω πως επρεπε να πω στον why. Απο εκεί και πέρα εσυ ασκεις καποια περισσότερη "εξουσια" πανω στο why, δηλαδη σε εμπιστευεται περισσότερο, ισως επειδη εισαι Γυναικα.

Στρέψ'τον στα πραγματικα προβληματα και πως θα τα λύσει, και σταμάτα να παίζεις (και έτσι να επιβραβεύεις) το παιχνίδι βαθμολογίας των Γυναικών τροφοδοτώντας έτσι τη χαμηλη αυτο - εκτιμηση που εχει.
    αχαχαχαχαχαχα!!!
    βεβαιως και ειμαι περηφανη για τον καλο μου.
    μεμπτο ειναι??????
    τα υπολοιπα ειναι προβολες απο δικα σου θεματα και δεν με ενδιαφερουν. ισως δεν εχεις μια αναλογη στηριξη απο δικη σου κοπελα.
    αν ειναι ετσι, στην ευχομαι, συντομα.

ο γουαι το καταλαβε καλυτερα απο σενα και το ειπε ηδη, οτι τα γουστα αυτα ειναι υποκειμενικα και οτι οποιος σε θελει σε θαυμαζει και χωρις να χτυπιεσαι στα γυμναστηρια :)

Banned
    Πάντως why μαλακιες πιστευεις...
    Εγώ αν ειχα δυνατοτητα για καμια ευχη θα ευχομουν να ειχα κανα επικοινωνιακο χαρισμα και να "μαγευω" τους παντες, εκει να δεις φιλαρα ποσες θα επεφταν...
    Δυστηχώς δεν το έχουν παρα ελαχιστοι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,δεν το έκανα για τους λόγους που γράφει ο Σελτζούκος.
    Ξέρεις πως νιώθω και πως σκέφτομαι.
    Ίσα-ίσα δεν έχω θέμα μαζί σου,ενώ εσύ πιστεύω πως πρέπει να με αντιπαθείς....
    οχι, δεν σε αντιπαθω.
    απλα θεωρω οτι δημιουργεις προβληματα στον εαυτο σου, χωρις λογο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αχαχαχαχαχαχα!!!
    βεβαιως και ειμαι περηφανη για τον καλο μου.
    μεμπτο ειναι??????
    τα υπολοιπα ειναι προβολες απο δικα σου θεματα και δεν με ενδιαφερουν. ισως δεν εχεις μια αναλογη στηριξη απο δικη σου κοπελα.
    αν ειναι ετσι, στην ευχομαι, συντομα.

ο γουαι το καταλαβε καλυτερα απο σενα και το ειπε ηδη, οτι τα γουστα αυτα ειναι υποκειμενικα και οτι οποιος σε θελει σε θαυμαζει και χωρις να χτυπιεσαι στα γυμναστηρια :)
    Καλά κάνεις και είσαι περήφανη!Προσωπικά εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι!
    Και αν σου φάνηκε πριν πως έκανα σύγκριση,ζητώ συγγνώμη!
    Απλά ξέρεις πως νιώθω και πως σκέφτομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Πάντως why μαλακιες πιστευεις...
    Εγώ αν ειχα δυνατοτητα για καμια ευχη θα ευχομουν να ειχα κανα επικοινωνιακο χαρισμα και να "μαγευω" τους παντες, εκει να δεις φιλαρα ποσες θα επεφταν...
    Δυστηχώς δεν το έχουν παρα ελαχιστοι....
    οριστε γουαι!!!
    ο 18χρονος το εχει καταλαβει! τοσο δυσκολο ειναι?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οχι, δεν σε αντιπαθω.
    απλα θεωρω οτι δημιουργεις προβληματα στον εαυτο σου, χωρις λογο.
    Και συγγνώμη αν σε έχω κουράσει,άθελα μου.
    Ξέρεις ότι δεν νιώθω ωραίος και με πονά.
    Ήθελα να σου μιλήσω για μια συγκεκριμένη γυναίκα μέσω πμ.Γίνεται?

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Why όπως το πας σε λίγο θα σου φταίει το ύψος σου γιατί δεν θα είσαι 1,90 ώστε να σε αποκαλούν παίδαρο και μετά θα λες θέλω λεφτά για να κάνω εγχείρηση επιμήκυνσης ποδιών. Πήγαινε γυμναστήριο όπως πας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής ή ψυχολόγος να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θα χάσεις πολύτιμο χρόνο επειδή δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Στο τέλος θα φρικάρεις επειδή δεν θα βρίσκεις τη γκόμενα που θες και θα καταλήξεις σε ψυχίατρο με κατάθλιψη και σε βλέπω να παίρνεις χάπια... Και όλα αυτά για μια γκόμενα όπου οκ ρε παιδί μου και να την βρεις και να κάνεις σχέση, δεν σημαίνει πως θα έχεις σχέση μαζί της μια ζωή... Πρέπει να πας σε ψυχοθεραπευτή φίλε να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου, να σου δείξει πως είσαι μια χαρά και να σε κάνει να μην πτοείσαι... Τις περισσότερες φορές στην ζωή να ξέρεις πως χάνουμε, πολύ πιθανόν και στις επόμενες 5 για τους ίδιους λόγους επειδή θα έχουν κάποιον άλλον στο μυαλό τους και θα έχουν σκαλώσει με εκείνον να σου πούνε όχι. Πρέπει να προσπαθείς με ωραίο τρόπο δηλαδή να δούνε ότι έχουν να πάρουν κάτι από σένα είτε αυτό λέγεται τρυφερότητα, είτε συντροφιά, είτε παρέα είτε χιούμορ... Έχω μία ξαδέρφη η οποία είναι μούναρος είναι 1,88 ύψος και όταν πήγαινε στα κλάμπ όλοι γυρνούσανε και την κοιτάζανε... Ο άντρας της γιατί είναι παντρεμένη τώρα είναι 1,67 και κάθε ημέρα θα σου λέει πως είναι ο άντρας της ζωής μου... Γιατί; Επειδή αυτό το παιδί έχει ένα χάρισμα με το χιούμορ και την έκανε ανέκαθεν να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά... Αυτά είχα να σου πω...
    ΑΥΤΟ!!!!

Επίσης να προσθέσω πως το πρόβλημα του why ειναι αυτο τροφοδοτούμενο, πάντα το υποσυνείδητο του θα βρει κάτι να τον κατηγορήσει ή να συγκρίνει.

Δηλαδή, ακομα και αν ο why ηταν παιδαρος 1.90 με σουπερ μπράτσα και με θεογκόμενα, ΠΑΛΙ θα ειχε κομπλεξ κατωτερότητας και αγχους επειδή καποιος αλλος Ανδρας ειναι εξισου ομορφος με τον why ΑΛΛΑ έχει και σπουδαιες ακαδημαίκες επιτυχίες ή επειδη εχει σπουδαια καριέρα!!!

Οπότε μετά το ερώτημα του why θα ηταν αν οι Γυναικες γουσταρουν μορφωμένους ή οχι.

Είναι καλο να θετεις ενα στάνταρ για τον εαυτο σου αλλα ΟΧΙ όταν πιστευεις πως ολοι οι αλλοι ενστερνίζονται αυτο το στάνταρ/επίπεδο. Ειναι καλό αν ο why θελει να γίνει σπουδαιος αθληταράς αλλα ειναι ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ, διότι αν το κάνει για τις Γυναίκες απλά θα αποτύχει γιατί το "αθλητικο κορμι"¨ειναι μονο ενας απο τους 100 παράγοντες που επηρεάζουν μια σχέση.

Υπάρχει ενας όρος, που οι μαθηματικοι και οι φιλόσοφοι το ονομάζουνχ αξίωμα

Το αξίωμα, είναι μια σταθερή, αμετάβλητη γνώση, η οποία δε χρειάζεται να αποδειχτεί γιατί θεωρείται προφανής.

Παράδειγμα: 1+2 = 2. Αυτό ειναι αξίωμα. Το γρασίδι είναι πράσινο. Αυτο ειναι άλλο αξίωμα.

Καποιοι ειδικοι (ψυχολογοι κλπ) χρησιμοποιουν αυτη τη λεξουλα για να βοηθησουν τον ασθενη τους να καταλαβει τι σκέφτεται λαθος.

Για παράδειγμα: Νομιζω πως Ενα αξίωμα του whyalwaysMe είναι πως: "Αν εγώ ειμαι μέτριος δεν θα μπορέσω ποτέ να πάω με όμορφη".
    Αλλο αξιωμα που νομιζω πως εχει ο why ειναι το εξης: "Θα ειμαι ευτυχισμένος μονο αν πάω με ομορφες".

Φαντάστείτε τωρα ποσες πιθανοτητες θα ειχατε αν επιχειρήσετε να πείσετε εναν μαθηματικο πως 1+1 ΔΕΝ κάνει 2 αλλά 3? Καμια πιθανοτητα.

Οπότε, ποσες πιθανοτητες θα είχατε αν λέγατε στον whyalways πως δεν είναι τοσο μετριος/ασχημος οσο νομιζει? Παλι καμία.

Το προβλημα που έχει ειναι Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Α στο μυαλό του και μόνο. Πρεπει να δει εναν ειδικο και ας διαφωνει.

Καλο σας βραδυ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οριστε γουαι!!!
    ο 18χρονος το εχει καταλαβει! τοσο δυσκολο ειναι?
    Εγώ θα το ήθελα για τις γυναίκες που μου αρέσουν,τις ωραίες δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και συγγνώμη αν σε έχω κουράσει,άθελα μου.
    Ξέρεις ότι δεν νιώθω ωραίος και με πονά.
    Ήθελα να σου μιλήσω για μια συγκεκριμένη γυναίκα μέσω πμ.Γίνεται?
    ναι γουαι, γινεται. θα απαντησω μολις μπορεσω. καληνυχτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    ΑΥΤΟ!!!!

Επίσης να προσθέσω πως το πρόβλημα του why ειναι αυτο τροφοδοτούμενο, πάντα το υποσυνείδητο του θα βρει κάτι να τον κατηγορήσει ή να συγκρίνει.

Δηλαδή, ακομα και αν ο why ηταν παιδαρος 1.90 με σουπερ μπράτσα και με θεογκόμενα, ΠΑΛΙ θα ειχε κομπλεξ κατωτερότητας και αγχους επειδή καποιος αλλος Ανδρας ειναι εξισου ομορφος με τον why ΑΛΛΑ έχει και σπουδαιες ακαδημαίκες επιτυχίες ή επειδη εχει σπουδαια καριέρα!!!

Οπότε μετά το ερώτημα του why θα ηταν αν οι Γυναικες γουσταρουν μορφωμένους ή οχι.

Είναι καλο να θετεις ενα στάνταρ για τον εαυτο σου αλλα ΟΧΙ όταν πιστευεις πως ολοι οι αλλοι ενστερνίζονται αυτο το στάνταρ/επίπεδο. Ειναι καλό αν ο why θελει να γίνει σπουδαιος αθληταράς αλλα ειναι ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ, διότι αν το κάνει για τις Γυναίκες απλά θα αποτύχει γιατί το "αθλητικο κορμι"¨ειναι μονο ενας απο τους 100 παράγοντες που επηρεάζουν μια σχέση.

Υπάρχει ενας όρος, που οι μαθηματικοι και οι φιλόσοφοι το ονομάζουνχ αξίωμα

Το αξίωμα, είναι μια σταθερή, αμετάβλητη γνώση, η οποία δε χρειάζεται να αποδειχτεί γιατί θεωρείται προφανής.

Παράδειγμα: 1+2 = 2. Αυτό ειναι αξίωμα. Το γρασίδι είναι πράσινο. Αυτο ειναι άλλο αξίωμα.

Καποιοι ειδικοι (ψυχολογοι κλπ) χρησιμοποιουν αυτη τη λεξουλα για να βοηθησουν τον ασθενη τους να καταλαβει τι σκέφτεται λαθος.

Για παράδειγμα: Νομιζω πως Ενα αξίωμα του whyalwaysMe είναι πως: "Αν εγώ ειμαι μέτριος δεν θα μπορέσω ποτέ να πάω με όμορφη".
    Αλλο αξιωμα που νομιζω πως εχει ο why ειναι το εξης: "Θα ειμαι ευτυχισμένος μονο αν πάω με ομορφες".

Φαντάστείτε τωρα ποσες πιθανοτητες θα ειχατε αν επιχειρήσετε να πείσετε εναν μαθηματικο πως 1+1 ΔΕΝ κάνει 2 αλλά 3? Καμια πιθανοτητα.

Οπότε, ποσες πιθανοτητες θα είχατε αν λέγατε στον whyalways πως δεν είναι τοσο μετριος/ασχημος οσο νομιζει? Παλι καμία.

Το προβλημα που έχει ειναι Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Α στο μυαλό του και μόνο. Πρεπει να δει εναν ειδικο και ας διαφωνει.

Καλο σας βραδυ
    Ναι,Σελτζούκε,δεν θέλω μέτρια ή άσχημη,κατάλαβε το!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ναι γουαι, γινεται. θα απαντησω μολις μπορεσω. καληνυχτα
    Καληνύχτα δεσποινίς!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε μερικοί δεν καταλαβαίνετε ότι σχέση με μέτρια ή άσχημη για εμένα θα ήταν δυστυχία!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οχι , δεν ειμαι. αλλα δενε χω κανενα προβλημα με αυτο. ειμαι με αυτον που θελω και ειναι οπως ακριβως τον θελω (ΠΑΙΔΑΡΟΣ). δεν σκεφτηκα ποτε να γινω μοντελο μηπως ριξω καποιον ανδρα.
    Και εδώ γεννιέται άλλο μου ερώτημα:Εγώ γιατί να μην είμαι με μια όπως την θέλω,δηλαδή όμορφη?

Banned
    Κοίτα, είναι κάτι που σκέφτηκα τώρα δίχως να θελω να ριξω αλατι στην πληγη
    Μήπως και για τις όμορφες δεν θα ήταν δυστηχία να τα φτιάξουν μαζί σου?? :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Κοίτα, είναι κάτι που σκέφτηκα τώρα δίχως να θελω να ριξω αλατι στην πληγη
    Μήπως και για τις όμορφες δεν θα ήταν δυστηχία να τα φτιάξουν μαζί σου?? :p
    Γιατί?????
    Μήπως και για τις μέτριες και τις άσχημες θα ήταν ευτυχία?