Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 139 FirstFirst ... 1555636465666775115 ... LastLast
Results 961 to 975 of 2084
    Senior Member
    Να πας σε ψυχοθεραπευτή και αυτός θα σε βοηθήσει να κάνεις ότι χρειάζεται για να καταφέρεις να τα φτιάξεις με μία άνω του μετριου, όμορφη. Δεν θα σε βοηθήσει τίποτα άλλο. Αν το κάνεις αυτό και πας θα σε βοηθήσει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να πας σε ψυχοθεραπευτή και αυτός θα σε βοηθήσει να κάνεις ότι χρειάζεται για να καταφέρεις να τα φτιάξεις με μία άνω του μετριου, όμορφη. Δεν θα σε βοηθήσει τίποτα άλλο. Αν το κάνεις αυτό και πας θα σε βοηθήσει.
    Εσύ τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι με μια όμορφη θα ένιωθα καλά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η 3η την εκανε την δουλεια......
    Και η πλάκα είναι πως η 3η ήταν λιγότερο όμορφη από τις άλλες.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί?????
    Μήπως και για τις μέτριες και τις άσχημες θα ήταν ευτυχία?
    Καλά, για αυτές σίγουρα δεν θα ηταν, εφόσον σίγουρα θα γνωρίζουν πανω κατω τις απόψεις που έχεις για αυτές...
    Τις όμορφες απο την άλλην τις έχεις σαν κατοικίδια ή σαν τρόπαια, στην ουσια ως αντικειμενα, οπότε λογικά και αυτές δεν θα στεριωσουν διπλα σου...
    Επίσης υποπτευομαι οτι δεν θα εισαι και καθόλου πιστός στις όποιες υποτηθεμενες σχεσεις κανεις, το οποιο αυτομάτως απο άποψη θελκτικότητας σε ρίχνει με άριστα το δεκα στα -100...

Senior Member
    Εσύ τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι με μια όμορφη θα ένιωθα καλά.
    Μην αγνοεις το κυριως θεμα στο σχολιο μου όμως. Θα πας σε ψυχοθεραπευτη; Εγώ πιστεύω -και νομίζω πολλοί θα συμφωνησουν- είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις αυτό που θες. Άλλος τρόπος να τα φτιάξεις με όμορφη άνω του μετρίου δεν υπάρχει αν δεν πας.

Senior Member
    Και εδώ γεννιέται άλλο μου ερώτημα:Εγώ γιατί να μην είμαι με μια όπως την θέλω,δηλαδή όμορφη?
    Και από που θα την βρεις; Θέλεις μία όμορφη οκ, από που θα την βρεις; Πίσω από ένα κομπιούτερ που κάθεσαι και πληκτρολογείς; Βγαίνεις καθόλου έξω; Βλέπεις μια γυναίκα όμορφη κάπου, την φλερτάρεις; Τι περιμένεις; Να έρθει και να σου πει "Α γεια σου θέλω να είμαι μαζί σου" Τι κάνεις; Βγαίνεις τα βράδια έξω; Πηγαίνεις σε κάποιο κλαμπ; Πως περιμένεις να την βρεις; Κλαίγοντας πίσω από ένα pc;

Senior Member
    Επίσης να ξέρεις πως το πρόβλημα σου γίνεται εντονότερο, έχεις αρχίσει και βάζεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις και να φαντάζεται το πως είναι η κάθε γυναίκα με την οποία μιλάς στο φόρουμ, που εκεί που φαντάζεσαι πως είναι όμορφη μπορεί να την δεις στον δρόμο και να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις καν... Βοήθησε τον εαυτό σου, πήγαινε σε ένα ψυχοθεραπευτή, σε λίγο θα αρχίσεις να χάνεις τον ύπνο σου, θα φρικάρεις και θα λες τι κάνω τώρα και μέρα με την μέρα το πρόβλημα θα γίνεται όλο και χειρότερο... Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, πήγαινε σε έναν ψυχοθεραπευτή...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και από που θα την βρεις; Θέλεις μία όμορφη οκ, από που θα την βρεις; Πίσω από ένα κομπιούτερ που κάθεσαι και πληκτρολογείς; Βγαίνεις καθόλου έξω; Βλέπεις μια γυναίκα όμορφη κάπου, την φλερτάρεις; Τι περιμένεις; Να έρθει και να σου πει "Α γεια σου θέλω να είμαι μαζί σου" Τι κάνεις; Βγαίνεις τα βράδια έξω; Πηγαίνεις σε κάποιο κλαμπ; Πως περιμένεις να την βρεις; Κλαίγοντας πίσω από ένα pc;
    Έχει ελλατωθεί σε κάποιον βαθμό το έξω,εξαιτίας των οικονομικών,του άθλιου προγράμματος από την σχολή,της κούρασης του γυμναστηρίου και της λίγης βαρεμάρας.
    Βγαίνω πλέον 2 φορές την εβδομάδα,και αυτές χαλαρά το βράδυ.
    Ξενύχτι έχω να κάνω εδώ και 2,5 μήνες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Επίσης να ξέρεις πως το πρόβλημα σου γίνεται εντονότερο, έχεις αρχίσει και βάζεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις και να φαντάζεται το πως είναι η κάθε γυναίκα με την οποία μιλάς στο φόρουμ, που εκεί που φαντάζεσαι πως είναι όμορφη μπορεί να την δεις στον δρόμο και να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις καν... Βοήθησε τον εαυτό σου, πήγαινε σε ένα ψυχοθεραπευτή, σε λίγο θα αρχίσεις να χάνεις τον ύπνο σου, θα φρικάρεις και θα λες τι κάνω τώρα και μέρα με την μέρα το πρόβλημα θα γίνεται όλο και χειρότερο... Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, πήγαινε σε έναν ψυχοθεραπευτή...
    Και αν μου πει να ξεχάσω τις ωραίες,θα του πω να πάει να γ@μ....ει

Senior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει ξεχάσεις τις ωραίες, γιατί σκοπός του ψυχοθεραπευτή είναι να σε βοηθήσει να αναζητήσεις την διέξοδο προς την ευτυχία. Δεν θα σου πει ξέχασε τις όμορφες, θα σε βάλει να έχεις ψηλότερα στάνταρ δηλαδή όχι απλώς να είναι όμορφη αλλά να είναι κάποια που θα σε γεμίζει εσωτερικά... Δοκίμασε το.... Νομίζω και από τη σχολή που είσαι μπορείς να βρεις μέσω της φοιτητικής λέσχης, ψυχολόγο και να κάνεις συνεδρίες με τον ψυχολόγο της σχολής... αν δεν έχεις τα λεφτά...

Senior Member
    Και αν μου πει να ξεχάσω τις ωραίες,θα του πω να πάει να γ@μ....ει
    Μίλησε του για όλα όσα σκέφτεσαι. Ένας καλός επαγγελματίας δεν θα στο πει αυτο, θα καταλάβει ακριβως το πρόβλημα σου και θα βρει τον κατάλληλο τρόπο να σε βοηθησει, κάποιο τρόπο που κανείς στο φόρουμ δεν μπορεί να σκεφτεί. Μην είσαι προκατειλημμένος δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα τι θα σου πει. Επίσης πιστεύω πως αν πας λίγο ανοιχτομυαλα στον ψυχοθεραπευτή θα σε βοηθήσει με τρόπους που δεν περιμενεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μίλησε του για όλα όσα σκέφτεσαι. Ένας καλός επαγγελματίας δεν θα στο πει αυτο, θα καταλάβει ακριβως το πρόβλημα σου και θα βρει τον κατάλληλο τρόπο να σε βοηθησει, κάποιο τρόπο που κανείς στο φόρουμ δεν μπορεί να σκεφτεί. Μην είσαι προκατειλημμένος δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα τι θα σου πει. Επίσης πιστεύω πως αν πας λίγο ανοιχτομυαλα στον ψυχοθεραπευτή θα σε βοηθήσει με τρόπους που δεν περιμενεις.
    Όταν εννοείς ανοιχτόμυαλα?
    Γιατί δεν έχω διάθεση να ακούσω καμιά μ@λ@κία του τύπου,να πάω με μέτριες και άσχημες.

Senior Member
    Όταν εννοείς ανοιχτόμυαλα?
    Γιατί δεν έχω διάθεση να ακούσω καμιά μ@λ@κία του τύπου,να πάω με μέτριες και άσχημες.
    Πολυ ωραια, ξεκαθάρισε του το εξαρχης ότι ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις κάτι τέτοιο. Απο εκεί και πέρα όταν λέω ανοιχτομυαλα εννοώ μη περιμένεις να σου πει "λοιπόν για να ρίξεις ωραια γκομενα θα ακολουθησεις αυτά τα δέκα βήματα". Να του μιλησεις για ολα οσα σε απασχολουν χωρίς συγκεκριμένη προσδοκια και να ακούσεις προσεκτικα ότι αλλο θα σου πει και να μην βιαστείς να έχεις αποτέλεσμα. Δωστου την ευκαιρία να σε γνωρίσει σε μερικες συνεδρίες και να βρει τη κατάλληλη προσέγγιση στο θέμα σου ώστε να νιωσεις κι εσύ καλά και να βοηθηθείς. Δεν θα ήθελες να βγεις από αυτο το αδιέξοδο; Καλό δεν ακούγεται;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πολυ ωραια, ξεκαθάρισε του το εξαρχης ότι ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις κάτι τέτοιο. Απο εκεί και πέρα όταν λέω ανοιχτομυαλα εννοώ μη περιμένεις να σου πει "λοιπόν για να ρίξεις ωραια γκομενα θα ακολουθησεις αυτά τα δέκα βήματα". Να του μιλησεις για ολα οσα σε απασχολουν χωρίς συγκεκριμένη προσδοκια και να ακούσεις προσεκτικα ότι αλλο θα σου πει και να μην βιαστείς να έχεις αποτέλεσμα. Δωστου την ευκαιρία να σε γνωρίσει σε μερικες συνεδρίες και να βρει τη κατάλληλη προσέγγιση στο θέμα σου ώστε να νιωσεις κι εσύ καλά και να βοηθηθείς. Δεν θα ήθελες να βγεις από αυτο το αδιέξοδο; Καλό δεν ακούγεται;
    Τι να πω......
    Άσχετο,σου είχα δείξει τι στυλ κυνηγώ ή όχι?

Banned
    Δεν θα τα καταφέρεις γιατι όλες οι γυναικες τα ίδια ειναι, ίδια γονιδια εχουν ολες στο dna τους...