Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 139 FirstFirst ... 1959676869707179119 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    why συγνωμη για το ακυρο της συζητησης.mac γραψε στην σφραγιδα εχω bmw,moto,μεγαλωσα στο εξωτερικο,επιχειρματιας,κο ιταω μονο ομορφεςκαι τα λοιπα για να μην χρειαζετε να τα γραφεις σε καθε ακυρο θεμα... :p
    Αχαχαχαχα εγραψες μιστερ :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Απλά νιώθεις την ανάγκη δηλαδή να μου πας κόντρα και να αντιδράσεις ανάποδα σωστά; Και ας βλέπεις ότι έχουν λογική όσα λέω...για αυτο λες "δεν ξέρω τι να πω"...αλλιώς θα έλεγες όχι έχεις άδικο σε αυτό αυτό και αυτό...οκ λογικό και σεβαστό, κάθε πραξη αυτοβελτιωσης πρέπει να είναι δική μας απόφαση για να πιάσει τόπο, για αυτό και δεν πιεζω άλλο. Να για παράδειγμα ενας ψυχολόγος θα ήξερε πώς να σε συμβουλεψει σωστα ώστε να σε βοηθησει χωρίς να νιώθεις ότι σε πιέζει η σε ελεγχει. Ειδες; Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω τα μέσα. Εκείνος τα εχει ομως και δεν θα σε κάνει να αισθανθεις όσο αβολα σε κάνω να αισθάνεσαι εγώ. Όσα χρήσιμα πράγματα κι αν έχουμε να σου πουμε εγώ η οποιοσδήποτε αλλος εδώ μέσα για το καλό σου δεν θα πιάσουν τόπο γιατι δεν ξέρουμε τον τρόπο να στα πούμε χωρίς να σου προκαλούμε αντίδραση έτσι για το γαμωτο. Ο ειδικός ΜΠΟΡΕΙ. Δεν θα σε πιέσει. Αυτά ειχα να πω και δεν θα αναφέρω ξανά αυτό το θέμα αφού αισθάνεσαι αβολα εκτός αν το κάνεις εσύ ο ίδιος πρώτα. Απλά θέλω να διαβάσεις τι σου λέω προσεκτικά και να το σκεφτείς μόνος σου ως ενδεχόμενο....καλα; Μπορείς να μου υποσχεθεις ότι θα το σκεφτείς; Δεν θέλω τίποτα άλλο.
    Όχι,δεν θέλω να σου πάω κόντρα!

Senior Member
    Παιδιά μην τον πιεζουμε άλλο να πάει σε ψυχοθεραπευτη, θα τσιναει έτσι για το γαμωτο και λογικο ειναι. Ας παρει το χρονο του να το σκεφτεί μόνος του ηρεμα και λογικά το ενδεχόμενο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε μια μέτρια ή άσχημη δεν θα φερόμουν όμορφα,αλλά το ακριβώς αντίθετο!
    Το λέω σε όλους θέλετε να με πείσετε να πάω με αυτές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε μια μέτρια ή άσχημη δεν θα φερόμουν όμορφα,αλλά το ακριβώς αντίθετο!
    Το λέω σε όλους θέλετε να με πείσετε να πάω με αυτές!
    Ειπες κάτι καινούριο; Κάτι που θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου; Όχι...μάθε να σκέφτεσαι πρακτικά. Μην παραδινεσαι στη γκρινια και στα κούφια λόγια. Γιατί κούφια συζήτηση είναι αυτό που πας να ανοίξεις παλι. Είναι μία εκτόνωση οκ σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν σε βοηθάει ούτε μας βοηθάει να σε βοηθήσουμε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ειπες κάτι καινούριο; Κάτι που θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου; Όχι...μάθε να σκέφτεσαι πρακτικά. Μην παραδινεσαι στη γκρινια και στα κούφια λόγια. Γιατί κούφια συζήτηση είναι αυτό που πας να ανοίξεις παλι. Είναι μία εκτόνωση οκ σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν σε βοηθάει ούτε μας βοηθάει να σε βοηθήσουμε.
    Απλά υπενθυμίζω κάποια πράγματα!
    Για όσους λένε εδώ ότι θα με έκαναν αυτές ευτυχισμένο!

Senior Member
    Γιατί ποιος προσπαθεί να σε πείσει να πας με μέτρια ή με άσχημη; Έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας, σε αυτό σου δίνω δίκιο, είναι σαν να λένε σε κάποιον που δεν του αρέσει ένα συγκεκριμένο φαγητό να το φάει, αφού δεν το γουστάρει πως θα το φάει...

Για αυτό έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας με μέτρια ή άσχημη... Ούτε εγώ θα πήγαινα... Κακά τα ψέματα αν δεν σου προκαλέσει έλξη η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα πως θα πας μαζί της; Συμφωνώ και εγώ μαζί σου.... Το θέμα είναι όμως τι κάνεις ή τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις ώστε να πετύχεις τον στόχο σου; Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι για παράδειγμα του στυλ να την πέφτεις σε 30 γυναίκες που καλύπτουν τα στάνταρ που έχεις θέσει;

Senior Member
    Απλά υπενθυμίζω κάποια πράγματα!
    Για όσους λένε εδώ ότι θα με έκαναν αυτές ευτυχισμένο!
    Ωραία και αυτή η υπενθύμιση τι ακριβώς προσφέρει στο να βγει κάτι χρήσιμο για εσένα από τη συζήτηση; Τίποτα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Γιατί ποιος προσπαθεί να σε πείσει να πας με μέτρια ή με άσχημη; Έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας, σε αυτό σου δίνω δίκιο, είναι σαν να λένε σε κάποιον που δεν του αρέσει ένα συγκεκριμένο φαγητό να το φάει, αφού δεν το γουστάρει πως θα το φάει...

Για αυτό έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας με μέτρια ή άσχημη... Ούτε εγώ θα πήγαινα... Κακά τα ψέματα αν δεν σου προκαλέσει έλξη η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα πως θα πας μαζί της; Συμφωνώ και εγώ μαζί σου.... Το θέμα είναι όμως τι κάνεις ή τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις ώστε να πετύχεις τον στόχο σου; Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι για παράδειγμα του στυλ να την πέφτεις σε 30 γυναίκες που καλύπτουν τα στάνταρ που έχεις θέσει;
    Να φτιάξω μια κορμάρα και να συνεχίσω να περιποιούμαι την εμφάνιση μου!

Senior Member
    Να φτιάξω μια κορμάρα και να συνεχίσω να περιποιούμαι την εμφάνιση μου!
    Παντελώς άχρηστη προσέγγιση. Ειδικα εφόσον δεν σε βοηθάει ούτε στην αυτοπεποίθηση σου αυτό όπως ειπες πριν. Δεν μου ειπες όμως...μου υποσχεσαι ότι θα σκεφτείς μονος σου σοβαρα αυτό που σου πρότεινα; Μην μου πεις καν τι αποφάσισες απλά πες μου αν θα το σκεφτείς.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παντελώς άχρηστη προσέγγιση. Ειδικα εφόσον δεν σε βοηθάει ούτε στην αυτοπεποίθηση σου αυτό όπως ειπες πριν. Δεν μου ειπες όμως...μου υποσχεσαι ότι θα σκεφτείς μονος σου σοβαρα αυτό που σου πρότεινα; Μην μου πεις καν τι αποφάσισες απλά πες μου αν θα το σκεφτείς.
    Πες μου κιόλας ότι δεν μετράει....
    Άντε να το σκεφτώ....

Senior Member
    Πες μου κιόλας ότι δεν μετράει....
    Άντε να το σκεφτώ....
    Όπως εισαι τώρα μεσα σου όχι δεν μετραει καθολου. Στο λέω σοβαρα. Τρύπα στο νερό κανεις 100%. Σε ευχαριστώ που θα το σκεφτείς. Αυτό ήθελα να ακούσω και θα σε πιστέψω. Αν/οταν ποτέ θελήσεις να συζητήσεις μαζί μου κατι σχετικά με αυτό το κομμάτι εγώ εδώ είμαι. Μέχρι τότε δεν το αναφέρω ξανά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όπως εισαι τώρα μεσα σου όχι δεν μετραει καθολου. Στο λέω σοβαρα. Τρύπα στο νερό κανεις 100%. Σε ευχαριστώ που θα το σκεφτείς. Αυτό ήθελα να ακούσω και θα σε πιστέψω. Αν/οταν ποτέ θελήσεις να συζητήσεις μαζί μου κατι σχετικά με αυτό το κομμάτι εγώ εδώ είμαι. Μέχρι τότε δεν το αναφέρω ξανά.
    Εγώ μιλάω γενικά για το αν μετράει....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post

Μερικά μέλη του φόρουμ....

Senior Member
    Εγώ μιλάω γενικά για το αν μετράει....
    Για εμένα όχι δεν μετραει. Μετράει 0% με τα δικά μου κριτήρια. Εκτός πια και αν γεννήθηκε ο άλλος δίπλα στο τσερνομπιλ λίγο μετά το πυρηνικό ατύχημα και οι γονείς του τρόμαξαν τόσο όταν γεννήθηκε που τον άφησαν ορφανό. Το άλλο ερώτημα που μένει είναι ποια είμαι εγώ και πόσο μετράει η γνώμη μου. Στην προκειμένη περίπτωση καμία. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που σκέφτονται σαν εμένα δεν έπεσα από το φεγγάρι. Άρα υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες που σου αρέσουν με παρόμοια κριτηρια με τα δικά μου.