Results 1,081 to 1,095 of 2084
-
20-04-2016, 15:30 #1081WhyAlwaysMe?Guest
- 20-04-2016, 15:35 #1082
Ε τώρα γιατί κάνατε το θέμα κώλο; Συγνώμη κι ολας. Τώρα ο why πάλι θα κοιτάει ποιος είναι "μαζι του" και ποιος ειναι "εναντίον του" και θα αναλωνεται σε αηδιες αντί να κοιτάξει τίποτα που θα τον βοηθήσει. Macgyver βλέπεις έχω ρίξει αίμα δάκρυα κι ιδρώτα να πάρει η ευχη για να τον βοηθησω λιγο και όχι η εμμονή δεν είναι οκ και μια χαρα ειναι σοβαρο θεμα και κάνει κακό στον εαυτό του, τι του αποσπας τη προσοχη απο τα σημαντικα με πράγματα του τύπου "εγώ τόσο γαμαω η εγώ τον πάω τον γουάι;" Θα κολλησει παλι στα δικα του ετσι. Δεν υπαρχει κανενας που δεν τον παει και αν υπαρχει απλα δεν μιλαει στα θεματα του πιστεύω. Αυτό που είπε ο κύριος το είχα παρατηρήσει κι εγώ και ισχύει, αλλά επέλεξα να μη πω κάτι γιατί είναι άσχετο με το θέμα, κακώς το ανέφερε κι εκεινος. Κι εγώ δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο θερμά και σοβαρά και ποια είμαι για να επιπληξω αλλά μέλη, δεν είναι αυτή η πρόθεση μου και ζητώ συγνώμη από ολους αν χτυπάει ασχημα. Απλά οι ισορροπίες στο θέμα του why είναι υπερβολικα λεπτές και με τη παραμικρή βλακεία που θα πετάξει κάποιος θα πάει και θα γατζωθει σε αυτην. Δεν είναι αστείο, δεν είναι χαριτωμένο, δεν είναι καμένο η οκ για την ηλικία του η κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκέφτεστε. Έχω κάνει το λάθος να κάνω κι εγώ στο παρελθόν χαβαλε με το θέμα του, πιθανον κακώς. Αλλά όχι δεν είναι τίποτα από αυτά που τον απασχολουν καθόλου οκ. Ούτε είναι ανουσιο και ασήμαντο το θέμα του γιατί παρ'οτι ανοίγει συνέχεια τα ίδια χαζα θέματα μόνο και μόνο το ότι το επαναλαμβάνει τοοοσο καιρό με το επίπεδο εμμονής που το κάνει σίγουρα φαίνεται οτι υποφέρει. Αυτά. Συγνώμη για το θάρρος και αν έχω κάπου άδικο η αν λεω κατι κακο ας κάνουν με το σχόλιο μου οι διαχειριστές ότι νομίζουν.
20-04-2016, 15:37 #1083
ενταξει, δεν ειναι ευκολο. αυτο το δεχομαι.
ΑΥΤΗ ειναι ομως η κατευθυνση.
να προσπαθεις ξανα και ξανα οσες απορριψεις κι αν φας.
εσυ, για καποιον λογο επηρρεαζεσαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ απο την γνωμη των αλλων. ΟΛΟΙ επηρρεαζομαστε, οχι υπερβολικα ομως.
το υπερβολικα στην κανει την ζημια.
πλησιασες 3, εφαγες 3 χιλοπιτες κι επαθες πανωλεθρια.
σου ειπαν 2 βλακες οτι εισαι ασχημος και δεν εχεις ελπιδα να βγαλεις γυναικα και επεσες να πεθανεις.
ακομα και οι ωραιοτεροι ανδρες, ξερεις απο ποσες χιλοπιτες τρωνε για να βρουν μια καλη σχεση και γυναικα οπως την θελουν?
εσυ ηθελες να πει ναι, η πρωτη υποψηφια για να πιστεψεις οτι αξιζεις?
βρε γουαι, μηπως μεγαλωσες υπερβολικα προστατευμενος με γονεις που δεν σου ελεγαν 'οχι" πουθενα?
ο αληθινος κοσμος ειναι γεματος καθημερινες μικρες η μεγαλες απορριψεις για ΟΛΟΥΣ!
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ.
δεν γινεται διαφορετικα.
θα υποφερεις μια ζωη αν περιμενεις ολοι να συμφωνουν μαζι σου και να σε χαιδευουν αντι να σου λενε την γνωμη τους.
20-04-2016, 15:45 #1084WhyAlwaysMe?GuestRemedy,δεν μεγάλωσα ως υπερβολικά προστατευμένος.
Λάθος,είπαν πως δεν έχω ελπίδα να βγάλω ωραία γυναίκα.
Και δεν είπα να με χαιδεύουν όλοι,αλλά όχι και να προτείνουν μερικοί με θέρμη κάτι που δεν θα μου αρέσει.
Εσένα π.χ. θα σου άρεσε να σου πουν να πας με κάποιον που δεν θα είναι ωραίος?
20-04-2016, 16:15 #1085
Ναταλια , αναγνωριζω την προσπαθεια σου να βοηθησεις τον Γουαι , αλλα το σχολιο του ' κυριος ' ηταν εντελως οφ-τοπικ , εγω μπορει ναμαιοτι θελω , αλλα το θεμα δεν ειμαι εγω , θα γραφω οτι γουσταρω για μενα και δεν δινω πενταρα για την γνωμη κανενος .............εγραψα οτι συμπαθω τον Γουαι ( #146 ) , δεν το βρισκω κακο,, αυτο ομως δεν αποκλειει το σχολιο μου , οτι οι ειρωνιες δεν εχουν θεση εδω μεσα , αυτο ειναι το ποιντ μου .......................... δεν ενθαρρυνα τον Γουαι σε καμμια περιπτωση να συεχισει την τακτικη του , και να συγκρινει τον εαυτο του με μενα , ειναι 21 και ειμαι 54 , τι σχεση εχουμε ? απλως επειδη γυμναζομαι 30 χρονια , τουγραψα οτι θα του παρει 5 χρονια , για να κανει το σωμα που θελει , , και στο ενδιαμεσο , μεχρι να κανει το σουπερ σωμα , τον ενθαρυννα να κανει την ζωουλα του , αλλα αντεδραρε , υποννοωντας , οτι γιατι τα μελη δεν αντεδρασαν οταν εγραψα εγω οτι ' ειχα ωραιες κοπελες ' και θελω ελκυστικες κοπελες , και αντιδρουν σε αυτον ........................ για να καταρριψω τον μυθο περι ωραιου σωματος , τουπα οτι εγω ειχα χρηματα απ τον πατερα μου ,και μαρεσει , δεν μαρεσει , αυτο μετραγε και μετραει , ασχετως αν δεν εκανα ποτε φιγουρα , απλα το ναχεις bmw απο το 1980 , 19 χρονων σκατο , εγω δλδ , τοτε ηταν σαν ναχεις φερραρι , δεν εχεις ζησει εκεινες τις εποχες , οποτε δεν ξερεις τι σημαινε για τοτε μια μπε-εμ -βε , οποτε θεωρησα το σχολιο του ' κυριος ' κακοηθες .......................................αν πιστευεις οτι θα τον κανει ναλλαηξει ιδεες ο Γουαι , μπραβο ,προχωρα , εγω δεν το πιστευω οτι θαλλαξει γνωμη .....................προτιμω να τον πεισω να κανει την ζωουλα του , μεχρι να περασουν 5 χρονια , οπου ειναι ενα επιεικες χρονικο διαστημα για να φτιαξεις ενα Α σωμα , εμνα μου πηρε 7-8 -10 χρονια ..........και ποτε δεν βασιστηκα στο σωμα μου , για να΄' ριξω ' γυναικες , απλα ειχα αυτοπεποιθηση ..............αλλωστε το ' σωμα 'τοφτιαξα μετα τα 30 .......μεχρι τοτε δεν εκλωθα ......
Σε οποιαδηποτε περιπτωση , καταδικαζω οιαδηποτε ειρωνια .......................3 χρονια εδω , μπορει ναχω πλακωθει με μελη , αλλα ειρωνια δεν χρησιμοποιησα ποτε , το βρισκω πολυ φτηνο .....................κανω χιουμορ , καιο πολυ μαλιστα , αλλα ποτε εις βαρος καποιου μελους ........και δεν ειναι αντρικιο να πουλας μαγκιες πισω απο μια οθονη , ας μου τα πει καταμουτρα , καποιοι σαν τον ' κυριος ' ........Αθηνα μενω .....Last edited by Macgyver; 20-04-2016 at 17:05.
20-04-2016, 16:35 #1086
20-04-2016, 16:54 #1087WhyAlwaysMe?Guest
20-04-2016, 17:02 #1088
Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα σιγουρα το χρημα μετραει , σε πολλες , δινει καποια σιγουρια , αλλα δεν επικροτω να το επιδεικνυεις ..........οσο για την διακριση , ειμαι 33 χρονια μεγαλυτερος σου , εχω εμπειριες απλα , δεν σημαινει οτι ειμαι ικανοτερος η εξυπνοτερος απο σενα ομως .....................το οτι ειμαι επιχειρηματιας , για τους εξυπνακηδες , το γραφω και στο προφιλ μου , οπως και την ηλικια , και εχω αναφερθει επανειλημμενως στην κτθλψη μου ...........................αλλα κανεις δεν στεκεται στην κτθλψη , που με ταλαιπωρει 10 χρονια , αλλα στο αν εχω επιτυχιες στο αλλο φυλο , η αν ειμαι επιχειρηματοας η οχι ................σολη μου την ζωη , συναντησα τον φθονο , δεν μου κανει καμμια εντυπωση πλεον ...........το συνηθισα .....
20-04-2016, 17:09 #1089WhyAlwaysMe?Guest
20-04-2016, 17:13 #1090
Δεν ξερω , Γουαι , μην εξαρτασαι απο την γνωμη κανενος , κανε αυτο που νομιζεις , δεν χρειαζεται να σου δωσει την αδεια καποιο μελος , αυτη ειναι η θεση μου , απεναντι σου , σεβομαι το προβλημα του καθενος .............εδω ομως , δεν νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω παραπανω ...............
20-04-2016, 17:16 #1091
20-04-2016, 17:18 #1092
αιντε παλι.
η ναταλία εχει απολυτο δικιο.
αυτο εχω να πω.
20-04-2016, 17:34 #1093
Για να καταλαβω...
Τόσους μήνες (εγώ είχα καιρό να μπω) καθεστε και ασχολειστε με ενα τρολλ που αρεσκεται να λεει ασυναρτησιες αντί να ασχολειστε με πραγματικά σοβαρές υποθέσεις εδώ μέσα??
Εεε αν αυτός είναι μια φορά μαλακας ρε παιδιά, εσείς τι ειστε δηλαδή που το δίνεται και αξία?? :p
20-04-2016, 17:42 #1094
20-04-2016, 17:53 #1095
μπραβο βρε περαστικε!
επιτελους βρεθηκε καποιος να φωναξει " ο βασιλιας ειναι γυμνος "!