Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 139 FirstFirst ... 3171798081828391131 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 2084
    Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είμαι και ντροπαλός με το γυναικείο φύλο,όταν πρόκειται για τα ερωτικά ανάθεμα με...........Φοβάμαι πρωτίστως ότι θα με θεωρήσουν άσχημο.....
    Στο σχολείο τι έκανες με τις γυναίκες? Τι πίστευες? Ήσουν ντροπαλός? Είχες ίδιους φόβους?

Senior Member
    Καταλαβαίνω τι λες αλλά μου φαίνεται χαζό κι έτσι δεν μπορώ να πάψω να τον πηγαίνω κόντρα είναι ο αγαπημένος μου εχθρός ποτέ σε κανένα δεν πήγα κόντρα τόσα χρόνια εδώ μέσα ε σε αυτόν πάω και για χαβαλέ αδύνατο να τον πάρω στα σοβαρά αλλά και ίσως κάποτε να βάλει μυαλό εγώ πλάκα τον κάνω απλά μ αρέσει να τον κόντραρω ίσως κάποτε να στανιάρει και όχι δεν θέλω να τον καταλάβω αυτούς που θέλω τους καταλαβαίνω αυτόν δεν θέλω να τον καταλάβω έχει άλλους που τον υποστηρίζουν εγώ δεν τον αποδέχομαι τον είπα για να τον αποδεχτώ πρέπει να ανοίξει ένα θέμα να μιλήσει ωραία και φυσιολογικά και τότε θα τον υποστηρίξω μέχρι τότε θα τον λέω χαζά και μάλιστα τα λέω έτσι γιατί είναι μικρός και έπρεπε να μαθαίνει με ρυθμούς απίστευτους όπως ήμουνα εγώ στην ηλικία του δεν το δέχομαι από παιδί τριών χρονών στην ενηλικίωση να είναι τόσο ξεροκέφαλος όπως και να μεγάλωσε μετά τα δεκαοχτώ έχουμε ευθύνη εμείς ότι κι αν κάναν οι γονείς μας και πρέπει να το εμπεδώσει αυτό τώρα κι όχι στα τριάντα η τα σαράντα και αυτό θέλω να του μάθω τώρα που είναι μικρός να σπάσει το κεφάλι του να βρει άκρη μετά θα ναι αργά
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μέσος όρος άι κιου στην Ελλάδα το εκατό και θεωρούμαστε έξυπνοι πρώτον δεύτερον διατροφή υγεία κλπ φτώχεια πίεση από περιβάλλον κλπ όλα αυτά παίζουν ρόλο στην εξυπνάδα άμα τα λες όμορφα η χαζομάρες κι επειδή όλοι λέμε παπάριες μάλλον όλοι πανιβλακες είμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μέσος όρος άι κιου στην Ελλάδα το εκατό και θεωρούμαστε έξυπνοι πρώτον δεύτερον διατροφή υγεία κλπ φτώχεια πίεση από περιβάλλον κλπ όλα αυτά παίζουν ρόλο στην εξυπνάδα άμα τα λες όμορφα η χαζομάρες κι επειδή όλοι λέμε παπάριες μάλλον όλοι πανιβλακες είμαστε
    εγκρίνω κι επαυξάνω.....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Εγώ αν ήμουν φίλος του why και ήξερα ότι έχει αυτό το πρόβλημα θα συννεοούμουν με την υπόλοιπη παρέα να πληρώσουμε μια call girl,να του την πέσει ένα βράδυ που θα βγαίναμε έξω,να φτάσουν μέχρι το σεξ και να νομίζει ότι κάνει μόνος του παιχνίδι.Ισως τότε να ξεκολλούσε λίγο απο όλο αυτό

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    δεν νομίζω ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μπορεί κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Εξάλλου το θέμα της ομορφιάς είναι υποκειμενικό.
    Αλλά και πάλι αν θεωρείς ότι κάποιοι δεν σε καταλαβαίνουν τότε οι υπόλοιποι σίγουρα σε καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι αρκετό. Είναι νομίζω αδύνατο όλοι να καταλαβαίνουν όλους.
    Υπάρχει πάλι και το άλλο...
    Εδώ πάρα πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τους εαυτούς μας και κάνουμε ψυχοθεραπεία γι αυτό πως θέλεις εσύ να σε καταλαβαίνουν;
    Αυτά τα μέλη που αναφέρομαι,έλεγαν το εξής:
    Η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ να πάω με μια που αντικειμενικά δεν θα είναι (τόσο) όμορφη.
    Είναι λογικό αυτό?

Banned
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει υπάρχει και αντικειμενική ομορφιά και είναι ''αυτό'' που αρέσει στην πλειοψηφία.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει υπάρχει και αντικειμενική ομορφιά και είναι ''αυτό'' που αρέσει στην πλειοψηφία.....
    Εγώ το ξέρω αυτό που λες.
    Δες όμως τι γράφω πάνω από το σχόλιο σου και αν φαίνεται καθόλου λογικό.

Banned
    Αυτά τα μέλη που αναφέρομαι,έλεγαν το εξής:
    Η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά εγώ να πάω με μια που αντικειμενικά δεν θα είναι (τόσο) όμορφη.
    Είναι λογικό αυτό?
    Αν ισχύει αυτό ναι δίκιο έχεις, δεν στέκει. Εσύ τι θέλεις? Να σου ζητήσουν τα μέλη συγγνώμη? Να δείξεις ότι δεν είναι λογικοί, ότι γράφουν πράγματα χωρίς να τα σκέφτονται?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν ισχύει αυτό ναι δίκιο έχεις, δεν στέκει. Εσύ τι θέλεις? Να σου ζητήσουν τα μέλη συγγνώμη? Να δείξεις ότι δεν είναι λογικοί, ότι γράφουν πράγματα χωρίς να τα σκέφτονται?
    Δεν απαίτησα να μου ζητήσουν,ούτε το θέλω!
    Αλλά όταν μερικοί έλεγαν ότι είναι υποκειμενική η ομορφιά,αλλά εγώ να έχω για πάντα,χαμηλά την μπάλα και να κοιτάξω κάποια αντικειμενικά όχι (τόσο) όμορφη,αλλά και παχουλή ακόμη κλπ.,δεν νομίζω να είναι άδικο που τρελαίνομαι.

Banned
    Δεν απαίτησα να μου ζητήσουν,ούτε το θέλω!
    Αλλά όταν μερικοί έλεγαν ότι είναι υποκειμενική η ομορφιά,αλλά εγώ να έχω για πάντα,χαμηλά την μπάλα και να κοιτάξω κάποια αντικειμενικά όχι (τόσο) όμορφη,αλλά και παχουλή ακόμη κλπ.,δεν νομίζω να είναι άδικο που τρελαίνομαι.
    Στο είχα πει και παλιότερα ότι το φόρουμ δεν σου κάνει καλό ... αρχικά ήσουν ένας νεαρός που ήθελε ομορφούλες οκ... τίποτα σπουδαίο .......Αποφάσισες ξαφνικά να δείξεις την εμμονή σου ενώ στην αρχή ντρεπόσουν? Σου δημιουργήθηκε από την πάρλα εδώ μέσα? Εσύ ξέρεις... Από εδώ μέσα πάντως δεν ξεκολλάς :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Στο είχα πει και παλιότερα ότι το φόρουμ δεν σου κάνει καλό ... αρχικά ήσουν ένας νεαρός που ήθελε ομορφούλες οκ... τίποτα σπουδαίο .......Αποφάσισες ξαφνικά να δείξεις την εμμονή σου ενώ στην αρχή ντρεπόσουν? Σου δημιουργήθηκε από την πάρλα εδώ μέσα? Εσύ ξέρεις... Από εδώ μέσα πάντως δεν ξεκολλάς :p
    Όχι,δεν μου δημιουργήθηκε από εδώ.

Senior Member
    Όχι,δεν μου δημιουργήθηκε από εδώ.
    ρε γουαι πραγματικά δεν κουράστικες να λες αυτά όλη μέρα?:P
    Τ ξέρουμε ότι θες όμορφη
    Αμα θες όμως πρέπει να πας να μιλήσεις,ούτε τα γυμναστηρια θα σ βοηθήσουν ούτε τπτ.Μονο ν μιλήσεις σ κάποια κοπέλα πρέπει

Senior Member
    Βρε γουάι οι γυναίκες δεν είναι άντρες πρέπει να γράψεις χιλιόμετρα στο κοντέρ για να πιάσεις το ένα δέκατο από αυτές δεν είναι άντρες είναι κάτι άλλο και σαφώς μία χαζή γυναίκα είναι ένα έξυπνος άντρας την πιο χαζή να πάρεις μας κάνει φουρφουρια εμάς τους άντρες σπάνια γυναίκα να είναι ότι δείχνει γι αυτό είναι όλες με την εμφάνιση κολλημένες αλλά βλέπουν πολλά από μικρές άκου με και δε θα χάσεις δε ξέρουμε ούτε το ένα δέκατο καλά εσύ δεν ξέρεις ούτε τα βασικά εγώ να σου πω το σκέφτηκα κι όλα ότι μπορεί να σαι γυναίκα και να μας κάνεις μπάχαλο για δικου σου λόγους

Banned
    Η πρώτη σου δουλειά θα έπρεπε να είναι αυτά που σου λένε στο φόρουμ για γκόμενες και αυτοπεποίθηση και ψυχολόγους και τέλος το φόρουμ για να περνάει η ώρα.........αν εσύ αντί να σκέφτεσαι πως θα το λύσεις, σκέφτεσαι αυτούς που σου είπαν να πας με μέτρια κλπ αποπροσανατολίζεσαι και δεν κατάλαβα και τι θες να πεις μέσα από αυτό τελικά....