Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 139 FirstFirst ... 3846474849505898 ... LastLast
Results 706 to 720 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι φωτο με μπρατσαραδες ειναι αυτες ρε γουαι?
    με κουφανες τωρα.. αντι να ποσταρεις γκομενακια, ποσταρεις τεκνα?
    μπας και δεν σ αρεσουν οι γυναικες ωρε και παιδευομαστε να σε πεισουμε να τολμησεις?

μηπως γι αυτο η μια σου ξυνιζει κι η αλλη σου βρωμαει?
    διοτι οκ, τα γουστα του καθενος ειναι σεβαστα οτι κι αν γουσταρει. αλλα να εκφραζεις τοσο μισος που σε θελουν γυναικες εστω και ανεπιιθυμητες για σενα, ειναι το λιγοτερο, περιεργο...
    οποιοσδηποτε αλλος θα κολακευοταν κι ας μην ηθελε να κανει κατι μαζι τους.
    Remedy,τις ποσταρα για να δείξω πως θέλω να γίνω.
    Σαφώς και μου αρεσουν οι γυναίκες,οι όμορφες βεβαίως.
    Τις άλλες απεχθάνομαι γιατί ήταν άσχημες και μέτριες.
    Εσύ που είσαι ωραία,να φανταστώ έλιωσες με τις φωτογραφίες;

Πιστευω πως οταν ειμαι καλα, λαμπω οχι ως πυγολαμπιδα αλλά ως πολος ελξης. Οταν δεν ειμαι καλα απωθω, λογικο και επομενο.

Δευτερο κομματι - Για καποιους ειμαι "κουκλα για καποιους πανουκλα" αυτο νομιζω το ακουγα στο δημοτικο.

Αυτα.

Για εμενα ομορφες γυναικες εγχωριες ειναι Η Μαρια Τζομπανακη και η Μαρια Κορινθιου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Φίλες μέτριες δεν έχεις? Κάπου διάβασα ότι έχεις, τις απεχθάνεσαι και αυτές?

Senior Member
    Εγω λεω , CC, οτι εισαι ωραιο κοριτσι , κατι μου το λεει αυτο , διαισθηση ? ισως .........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω λεω , CC, οτι εισαι ωραιο κοριτσι , κατι μου το λεει αυτο , διαισθηση ? ισως .........
    και γω ετσι πιστευω!!!... το χει το παλιοκοριτσο!!!! το χει!!! ;)

Senior Member
    Ναι , τοχει , καταλαβαινω απο τα γραφομενα της , κανενα κομπλεξ , ουτε επιθετικοτητα , καλα σημαδια .........εσυ ρεα , δεν μας ειπες ομως , εγω μεχρι φωτο σουχω στειλει ......

Senior Member
    Όταν είμαι σε υπομανία γίνομαι πόλος έλξης ακόμα και για 19χρονο (μου την έπεσε ένα το Σάββατο), όταν είμαι σε κατάθλιψη και με πιάνουν τα ψυχοσωματικά μου δεν βλέπομαι καθόλου, λες μακριά από αυτόν... Όταν είμαι στα νορμάλ μου που ποτέ δεν είμαι στα νορμάλ μου θα με προσέξουν και το νιώθω στο δρόμο γενικά παντού...

Senior Member
    Οταν δεν ειμαι καλα , φαινομαι κι εγω ασχημος , λογικο ειναι .................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post

Για εμενα ομορφες γυναικες εγχωριες ειναι Η Μαρια Τζομπανακη και η Μαρια Κορινθιου.
    Εμενα μαρεσει η Ελευθερια Αραβανη και η Ελενη Τσολακη ............προτιμω την Αραβανη , πιο σοβαρη .......αυτη με προτιμαει ομως ?

Ρεα και Μακ, με κατατασσω στις μετριες γιατι αυτο ? Ωχου παντα θα υπαρχουν ομορφοτερες, λαμπεροτερες πιο πιο πιο.
    Γνωριζω κανα 2 θετικα μου χαρακτηριστικα, γνωριζω και τα μειον μου. Απλα απο εφηβη ειχα παρει την αποφαση σε "οποιον αρεσω " με την εννοια του οτι εαν ειναι εγω να ζω με το αγχος καθε μερα πως φαινομαι ε θα τρελαθω.
    Για καποιο λογο παντα μου ελεγα - σε αυτον που θα αρεσεις και θα του αξιζεις λογικα, θα αρεσεις ειτε σε δει απλη ειτε υπερπαραγωγη.

Και ετσι ειναι. Στο κομματι ανθρωπινες σχεσεις αλλωστε μετα τα πρωτα μελια οταν τσακωνεσαι, μανουριαζεις, κτλ κτλ κτλ δεν βλεπεις πλεον τοσο " κουκλι ζωγραφιστο το ετερο ημισυ", γιατι αυτο ? Αφου αλλοιωνει το φακο το συναισθημα.

Ετσι το εχω φιλοσοφησει.
    Εχω φαει ακυρα, εχω ακουσει ασχημα σχολια στο δρομο, εχω ακουσει και θετικα.
    Οκ.
    Εμενα με χαλαει να με βλεπω στον καθρεφτη και να βλεπω δυστυχια. Αυτο θελω να πεταξω.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ρεα και Μακ, με κατατασσω στις μετριες γιατι αυτο ? Ωχου παντα θα υπαρχουν ομορφοτερες, λαμπεροτερες πιο πιο πιο.
    Γνωριζω κανα 2 θετικα μου χαρακτηριστικα, γνωριζω και τα μειον μου. Απλα απο εφηβη ειχα παρει την αποφαση σε "οποιον αρεσω " με την εννοια του οτι εαν ειναι εγω να ζω με το αγχος καθε μερα πως φαινομαι ε θα τρελαθω.
    Για καποιο λογο παντα μου ελεγα - σε αυτον που θα αρεσεις και θα του αξιζεις λογικα, θα αρεσεις ειτε σε δει απλη ειτε υπερπαραγωγη.

Και ετσι ειναι. Στο κομματι ανθρωπινες σχεσεις αλλωστε μετα τα πρωτα μελια οταν τσακωνεσαι, μανουριαζεις, κτλ κτλ κτλ δεν βλεπεις πλεον τοσο " κουκλι ζωγραφιστο το ετερο ημισυ", γιατι αυτο ? Αφου αλλοιωνει το φακο το συναισθημα.

Ετσι το εχω φιλοσοφησει.
    Εχω φαει ακυρα, εχω ακουσει ασχημα σχολια στο δρομο, εχω ακουσει και θετικα.
    Οκ.
    Εμενα με χαλαει να με βλεπω στον καθρεφτη και να βλεπω δυστυχια. Αυτο θελω να πεταξω.
    δεν μπορουμε να πεταξουμε την δυστυχια..ειναι μερος της ζωης ... την δειαρκεια της πρεπει να ελαττωσουμε...
    εγω βρισκω την ομορφια στην καλοσυνη, στην αθωοτητα, στο θαρρος, στην ευγενεια. και εσυ τα εχεις ολα αυτα..εχω γνωρισει πολυ κοσμο στην ζωη μου που περναγαν απαρατηρητα τα καλλη τους μπροστα σε ενα αυθεντικο χαμογελο ή τα αθωα ακακα ματακια
    το εχω ξαναπει... οσα φιλια εχει εισπραξει απο αντρες ο κοπριτακος μου, δεν εχω πάρει σε ολη μου την ζωη.. χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,τις ποσταρα για να δείξω πως θέλω να γίνω.
    Σαφώς και μου αρεσουν οι γυναίκες,οι όμορφες βεβαίως.
    Τις άλλες απεχθάνομαι γιατί ήταν άσχημες και μέτριες.
    Εσύ που είσαι ωραία,να φανταστώ έλιωσες με τις φωτογραφίες;
    οχι, μου φανηκαν εντελως αδιαφορες.
    εγω ενδιαφερομαι για εμφανιση που μου αρεσει, αλλα δεν μπορω να την αποκοψω απο τον ανθρωπο. δλδ, αφενος σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συζητησω για ακεφαλες φωτος, ειναι σαν να μου δειχνεις κρεατα.
    αφετερου, και ολοκληρη φωτο να δω, μπορω να σου πω οτι ναι, ειναι ενας ωραιος ανδρας. επιθυμια ομως δεν μου γεννιεται για καποιον που δεν ξερω κατι παραπανω. μονο θαυμασμος για κατι ωραιο.
    το "λιωσιμο" που λες, προυποθετει παθος. δεν "λιωνει" κανεις στα καλλιστεια. απλα λεει "καλος αυτος, χαλια αυτος".

για να μιλησω προσωπικα, μιας και ρωτας, οσον αφορα εμφανιση εγω ελκομαι περισσοτερο απο μια καλη κατασκευη και απο νορμαλ κιλα. προτιμω δλδ εναν που εχει 'αθλητικο σωμα" γιατι ετσι ειναι η κατασκευη του κι ας ειναι εντελως αγυμναστος, αρκει να προσεχει το βαρος του, παρα εναν με μετριο σωμα που το εχει κανει ομως αναγλυφο γιατι χτυπιεται στα γυμναστηρια.
    για τα σιξ πακ στο λεω ξεκαθαρα οτι με αφηνουν αδιαφορη και με ανατριχιαζουν και λιγο. νοιωθω σαν να βλεπω ενα σωμα χωρις το δερμα του. οπως ηταν οι εικονες μαθηματος ανατομιας στην βιολογια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα μαρεσει η Ελευθερια Αραβανη και η Ελενη Τσολακη ............προτιμω την Αραβανη , πιο σοβαρη .......αυτη με προτιμαει ομως ?
    Ωραίες Μac αλλά ξανθιές. Θα συμφωνήσω με Cc προτιμώ τις μελαχρινές γυναίκες. Στους άντρες δεν έχω θέμα , αλλά τι λέω τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα έχω μια τάση προς τις σκούρες αποχρώσεις!

Banned
    πως ειμαστε από εμφανιση? χα

αν χασω τα 10-12 περιτα κιλα είμαι στην κατηγορια George clouney και πανω....

παντα μετριοφρων

Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν μπορουμε να πεταξουμε την δυστυχια..ειναι μερος της ζωης ... την δειαρκεια της πρεπει να ελαττωσουμε...
    εγω βρισκω την ομορφια στην καλοσυνη, στην αθωοτητα, στο θαρρος, στην ευγενεια. και εσυ τα εχεις ολα αυτα..εχω γνωρισει πολυ κοσμο στην ζωη μου που περναγαν απαρατηρητα τα καλλη τους μπροστα σε ενα αυθεντικο χαμογελο ή τα αθωα ακακα ματακια
    το εχω ξαναπει... οσα φιλια εχει εισπραξει απο αντρες ο κοπριτακος μου, δεν εχω πάρει σε ολη μου την ζωη.. χαχαχαχα
    Α ρε συντροφακι, τι διαβασα ? ημικρανια χθες ? περασε ? εισαι ενταξει ?

Page 48 of 139 FirstFirst ... 3846474849505898 ... LastLast