Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 139 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γιατί δεν ξέρεις τι να πεις; Πες ελεύθερα ότι σκέφτεσαι για αυτό το θέμα. Περιμένω με ενδιαφέρον.
    όχι,πραγματικά δεν έχω κάτι να πω.
    έγραψα και κάτι άλλο πιο πάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Στο να τραβάω βλέμματα?
    Στην αυτοπεποίθηση δεν με έχει βοηθήσει!
    Μπορεί μετα απο δύο χρόνια ξερω γω αν ντερεκιάσεις να αρχίσεις να τραβας κάποια βλέμματα. Αλλα τίποτα παραπάνω. Και ενα κόκκινο φανάρι να βάλεις στο κούτελο θα τραβήξεις τα βλέμματα, δεν σημαίνει ότι θα θέλουν να κάνουν κάτι μαζί σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπορεί μετα απο δύο χρόνια ξερω γω αν ντερεκιάσεις να αρχίσεις να τραβας κάποια βλέμματα. Αλλα τίποτα παραπάνω. Και ενα κόκκινο φανάρι να βάλεις στο κούτελο θα τραβήξεις τα βλέμματα, δεν σημαίνει ότι θα θέλουν να κάνουν κάτι μαζί σου.
    Θες να ξέρεις κάτι?
    Καλύτερα να μην άρεσα σε καμία,παρά στις άσχημες και τις μέτριες που δυστυχώς άρεσα!

Senior Member
    όχι,πραγματικά δεν έχω κάτι να πω.
    έγραψα και κάτι άλλο πιο πάνω.
    Όχι να μου πεις τον λόγο που ακόμα αντιστέκεσαι στην ιδέα του ψυχοθεραπευτη. Τα ζυγισαμε όλα αναλυτικά, θεσαμε κάποια επιχειρήματα για τα σύν και τα πλην. Διαφωνεις σε κάποιο από όσα σου εξεθεσα;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όχι να μου πεις τον λόγο που ακόμα αντιστέκεσαι στην ιδέα του ψυχοθεραπευτη. Τα ζυγισαμε όλα αναλυτικά, θεσαμε κάποια επιχειρήματα για τα σύν και τα πλην. Διαφωνεις σε κάποιο από όσα σου εξεθεσα;
    Το να πάω με το ζόρι μου ακούγεται κάπως.

Senior Member
    Θες να ξέρεις κάτι?
    Καλύτερα να μην άρεσα σε καμία,παρά στις άσχημες και τις μέτριες που δυστυχώς άρεσα!
    Μην αλλάζεις θέμα. Πας πάλι να αρχίσεις να γκρινιάζεις αντι να συζητήσουμε για μία λύση. Μόνο χρήσιμα πράγματα που οδηγούν καπου θέλω να λέμε.

Senior Member
    Το να πάω με το ζόρι μου ακούγεται κάπως.
    Να μην πας με το ζόρι σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να πας με το ζόρι. Θέλω να θέλεις. Για να έχει αποτέλεσμα βασικά χρειαζεται να το θέλεις κι εσύ πραγματικά. Γιατί το βλέπεις ως "ζόρι" δεν καταλαβαίνω. Τι σε μπλοκάρει και σε κάνει να μην θέλεις θέλω να βρούμε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να μην πας με το ζόρι σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να πας με το ζόρι. Θέλω να θέλεις. Για να έχει αποτέλεσμα βασικά χρειαζεται να το θέλεις κι εσύ πραγματικά. Γιατί το βλέπεις ως "ζόρι" δεν καταλαβαίνω. Τι σε μπλοκάρει και σε κάνει να μην θέλεις θέλω να βρούμε.
    Οι τόσες αναφορές σε ψυχολόγο με κάνουν να το βλέπω ως ζόρι.

Senior Member
    Ψυχοπαθής θα καταλήξεις ούτως ή άλλως αν δεν πας σε ψυχοθεραπευτή... Θα σου γίνει εμμονή ότι δεν τα έχεις με όμορφη και το μυαλό σου θα αρχίσει να φρικάρει... Και τότε θα βρεθείς απέναντι στον εαυτό σου με το εξής ερώτημα: Τι θα κάνω; Δεν μπορώ άλλο, έχω αρχίσει να φρικάρω και το μυαλό θα αρχίσει να τσιτώνει όλο και περισσότερο, μετά θα αρχίσουν να σου σκάνε διάφορα ψυχοσωματικά και θα αρχίσει το σώμα σου να νιώθει όλο και ένα βάρος που μεγαλώνει όλο και περισσότερο.... Τι θα κάνεις τότε; Πόσο καιρό νομίζεις πως θα το αντέξεις; Θα πας σε ψυχίατρο και θα του λες δεν νιώθω καλά, δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω, δεν είμαι ικανοποιημένος από τη ζωή μου. Εκείνος θα σου γράψει αντικαταθλιπτικά, έλα όμως που με τα αντικαταθλιπτικά θα σου πέσει η λίμπιντο, δεν θα μπορείς να κάνεις σεξ, ίσως να μην έχεις και διάθεση να μπλέξεις με μία γυναίκα και ο χρόνος θα περνάει και εσύ θα συνεχίζεις να είσαι στο μηδέν. Αυτό θέλεις από τη ζωή σου; Να είσαι μια ζωή στο μηδέν και στο προβληματισμό; Μην πας σε ψυχοθεραπευτή, μην κάνεις τίποτα. Κάτσε όπως είσαι και περιμένε την εμμονή να σου γυρνάει σε κατάθλιψη... Εδώ θα είμαστε να διαβάζουμε μετά από χρόνια τα ίδια ποστ που γράφεις τώρα και να βλέπουμε τον χρόνο να κυλάει όταν εσύ θα μένεις στάσιμος στο ίδιο σημείο... Ναι στον ψυχοθεραπευτή θα πρέπει να πεις ότι έχεις μέσα σου ακόμα και πράγματα που δεν θα ήθελες να του αποκαλύψεις, αλλά τι να κάνουμε φίλε, αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια καλύτερη ζωή...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ψυχοπαθής θα καταλήξεις ούτως ή άλλως αν δεν πας σε ψυχοθεραπευτή... Θα σου γίνει εμμονή ότι δεν τα έχεις με όμορφη και το μυαλό σου θα αρχίσει να φρικάρει... Και τότε θα βρεθείς απέναντι στον εαυτό σου με το εξής ερώτημα: Τι θα κάνω; Δεν μπορώ άλλο, έχω αρχίσει να φρικάρω και το μυαλό θα αρχίσει να τσιτώνει όλο και περισσότερο, μετά θα αρχίσουν να σου σκάνε διάφορα ψυχοσωματικά και θα αρχίσει το σώμα σου να νιώθει όλο και ένα βάρος που μεγαλώνει όλο και περισσότερο.... Τι θα κάνεις τότε; Πόσο καιρό νομίζεις πως θα το αντέξεις; Θα πας σε ψυχίατρο και θα του λες δεν νιώθω καλά, δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω, δεν είμαι ικανοποιημένος από τη ζωή μου. Εκείνος θα σου γράψει αντικαταθλιπτικά, έλα όμως που με τα αντικαταθλιπτικά θα σου πέσει η λίμπιντο, δεν θα μπορείς να κάνεις σεξ, ίσως να μην έχεις και διάθεση να μπλέξεις με μία γυναίκα και ο χρόνος θα περνάει και εσύ θα συνεχίζεις να είσαι στο μηδέν. Αυτό θέλεις από τη ζωή σου; Να είσαι μια ζωή στο μηδέν και στο προβληματισμό; Μην πας σε ψυχοθεραπευτή, μην κάνεις τίποτα. Κάτσε όπως είσαι και περιμένε την εμμονή να σου γυρνάει σε κατάθλιψη... Εδώ θα είμαστε να διαβάζουμε μετά από χρόνια τα ίδια ποστ που γράφεις τώρα και να βλέπουμε τον χρόνο να κυλάει όταν εσύ θα μένεις στάσιμος στο ίδιο σημείο... Ναι στον ψυχοθεραπευτή θα πρέπει να πεις ότι έχεις μέσα σου ακόμα και πράγματα που δεν θα ήθελες να του αποκαλύψεις, αλλά τι να κάνουμε φίλε, αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια καλύτερη ζωή...
    ....................

Senior Member
    Ο,τι και να πουμε παντα γυρναει στο ιδιο ερωτημα "να παω με μετρια ή ασχημη". Αν δεν μπορει να δει το προβλημα πως θα βρει την λυση? Πρωτα πρεπει να αποδεχτει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο προβλημα και μετα να προσπαθει να το λυσει.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ο,τι και να πουμε παντα γυρναει στο ιδιο ερωτημα "να παω με μετρια ή ασχημη". Αν δεν μπορει να δει το προβλημα πως θα βρει την λυση? Πρωτα πρεπει να αποδεχτει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο προβλημα και μετα να προσπαθει να το λυσει.
    Αφού μερικοί προτείνουν αυτήν την δυσάρεστη λύση.

Senior Member
    Να πας σε ψυχοθεραπευτή λέω εγώ, να σε βοηθήσει να απαγκιστρωθείς από τα προβλήματα που έχεις μέσα σου. Είμαι σίγουρος πως έχεις και άλλα προβλήματα, τα οποία δεν τα έχεις πει εδώ και εσύ τα γνωρίζεις ήδη, τα έχεις νιώσει ήδη και τα έχεις σκεφτεί...το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να απαγκιστρωθείς από αυτά...

Senior Member
    why συγνωμη για το ακυρο της συζητησης.mac γραψε στην σφραγιδα εχω bmw,moto,μεγαλωσα στο εξωτερικο,επιχειρματιας,κο ιταω μονο ομορφεςκαι τα λοιπα για να μην χρειαζετε να τα γραφεις σε καθε ακυρο θεμα... :p

Senior Member
    Οι τόσες αναφορές σε ψυχολόγο με κάνουν να το βλέπω ως ζόρι.
    Απλά νιώθεις την ανάγκη δηλαδή να μου πας κόντρα και να αντιδράσεις ανάποδα σωστά; Και ας βλέπεις ότι έχουν λογική όσα λέω...για αυτο λες "δεν ξέρω τι να πω"...αλλιώς θα έλεγες όχι έχεις άδικο σε αυτό αυτό και αυτό...οκ λογικό και σεβαστό, κάθε πραξη αυτοβελτιωσης πρέπει να είναι δική μας απόφαση για να πιάσει τόπο, για αυτό και δεν πιεζω άλλο. Να για παράδειγμα ενας ψυχολόγος θα ήξερε πώς να σε συμβουλεψει σωστα ώστε να σε βοηθησει χωρίς να νιώθεις ότι σε πιέζει η σε ελεγχει. Ειδες; Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω τα μέσα. Εκείνος τα εχει ομως και δεν θα σε κάνει να αισθανθεις όσο αβολα σε κάνω να αισθάνεσαι εγώ. Όσα χρήσιμα πράγματα κι αν έχουμε να σου πουμε εγώ η οποιοσδήποτε αλλος εδώ μέσα για το καλό σου δεν θα πιάσουν τόπο γιατι δεν ξέρουμε τον τρόπο να στα πούμε χωρίς να σου προκαλούμε αντίδραση έτσι για το γαμωτο. Ο ειδικός ΜΠΟΡΕΙ. Δεν θα σε πιέσει. Αυτά ειχα να πω και δεν θα αναφέρω ξανά αυτό το θέμα αφού αισθάνεσαι αβολα εκτός αν το κάνεις εσύ ο ίδιος πρώτα. Απλά θέλω να διαβάσεις τι σου λέω προσεκτικά και να το σκεφτείς μόνος σου ως ενδεχόμενο....καλα; Μπορείς να μου υποσχεθεις ότι θα το σκεφτείς; Δεν θέλω τίποτα άλλο.