Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 138
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 138 of 139 FirstFirst ... 3888128136137138139 LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγω εχω μια π****α 20 εκατοστα θες να δεις τι οπλο γινεται στα καταλληλα χερια?
    Σε στύση η χαλάρωση;
    Γιατί φαίνεσαι και λίγο ψώνιο.:ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε στύση η χαλάρωση;
    Γιατί φαίνεσαι και λίγο ψώνιο.:ρ
    σε στυση ειναι 23 την εχω μετρησει με μετρο...σε χαλαρωση ειναι πιο λιγα ,αλλα ειναι το δυνατοτερο οπλο μου..

Banned
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Μια φορά και ένα καιρό, όταν ήμουν παιδί ακόμα, στο δημοτικό σχολείο που πήγαινα, οι συμπάθειες μεταξύ των παιδιών ήταν ποικίλες... Της ψηλής μπορεί να της άρεσε ο χοντρούλης, του ψηλού η παχουλή, της κοντής ο ψηλός κλπ. Με το που φτάσαμε στην εφηβεία, τα αγόρια θέλανε ένα μόνο πρότυπο: Ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά. Και αυτό γιατί είναι το στερεότυπο το οποίο σερβιριζόταν από τα περιοδικά, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο κλπ - τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια ή μετά την εφηβεία μας.

Οι μέλλουσες γυναίκες ξεκίνησαν κάπου εκεί τον αγώνα δρόμου προκειμένου να ικανοποιήσουν τις "νέες" αλλά περιέργως "ομοιόμορφες" απαιτήσεις των αγοριών γύρω τους με δίαιτες, γυμναστική και στην αμερική στα 18 με πλαστικές εγχειρήσεις για να φτιάξουν το στήθος ή τη μύτη τους.

Αν, από όλη την ποικιλία γυναικείων σωματότυπων προβάλλεται το ένα εκατομμυριοστό των αναλογιών και αυτό το βελτιώνουν και με photoshop τι αντίδραση περιμένεις μια γυναίκα να έχει προκειμένου να νιώσει ότι γίνεται αποδεκτή από το άλλο φύλο; Ή μήπως περιμένει κάποιος να πάει κόντρα στα ένστικτα της σχετικά με την δημιουργία οικογένειας; Τώρα μάλιστα έχουν αρχίσει να προβάλουν τα σώματα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ... αυτά των Ολυμπιονικών!!!

Μετά προστέθηκε και ο "φεμινισμός" και η "ισότητα" στο προσκήνιο όπου οι "καταπιεσμένες γυναίκες" αντάλλαξαν την μητρότητα με την αυτάρκεια/αυτονομία, την χειραφέτηση και την καριέρα. Σήμερα όμως παρακαλάνε να καλοπαντρευτούν για να μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά στο σπίτι ενασχολούμενες με "οικιακά".

Για να καταλήξω κάπου, επειδή ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και το πως νιώθαμε ο ένας για τον άλλο όταν ήμασταν μικροί ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. Προτείνω WhyAlwaysMe όταν βγαίνεις έξω να έχεις στην τσέπη μα μετροταινία και ένα κανταράκι. Με την μετροταινία θα μετράς την άλλη για να μη σε ρίξει ή να μη τη ρίξεις... με το κανταράκι θα αλληλοζυγίζεστε για να μη ρίξει ο ένας τον άλλο πάλι στη συναλλαγή... Να θυμάσαι όμως, ότι όταν ήσουν στο δημοτικό, δεν είχε κανένας σας το ίδιο στερεότυπο πρότυπο για την φίλη του ή τον φίλο της. Προφανώς τότε δεν σας απασχολούσε ΜΟΝΟ το περιτύλιγμα.

Εν ολίγοις - και επειδή το θέμα σχέσεων έχει καταλήξει να είναι επίσκεψη σε κρεοπωλείο - διαφωνώ με το σκεπτικό του "ψηλή με ψηλό", "λεπτή με λεπτό", "χοντρή με χοντρό". Την επόμενη φορά που θα το προτείνει αυτό κάποιος/α, να την βγάλει να την μετρήσει και να την συγκρίνει με της/του συντρόφου του/της.
    Σε θέμα με τίτλο "ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΧΗΜΩΝ..." ή κάπως έτσι δεν απάντησα; Ή κάνω λάθος;
    Last edited by M87; 31-05-2016 at 17:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Hρθα ..........
    Εσυ , κιουμπ , εχεις πολυ πλακα , ωραιος τυπος φαινεσαι ..........το καταλαβα και απο την ' συνομιλια ' που ειχαμε .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ , κιουμπ , εχεις πολυ πλακα , ωραιος τυπος φαινεσαι ..........το καταλαβα και απο την ' συνομιλια ' που ειχαμε .......
    Να σαι καλά.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Να σαι καλά.......

Kαλουτσικα ειμαι ........εσυ καλα ? δε μου λες , κιουμπ , πως καταλαβαινεις αν ενα παξιμαδι εχει ξεραθει ? ( δεν ειναι αινιγμα , απορια ειναι ) ..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλουτσικα ειμαι ........εσυ καλα ? δε μου λες , κιουμπ , πως καταλαβαινεις αν ενα παξιμαδι εχει ξεραθει ? ( δεν ειναι αινιγμα , απορια ειναι ) ..
    Βλέπεις πόσο νερό απορροφούν αυτά που νομίζεις ξερά σε σχέση με αυτά που θεωρείς μη ξερά???? πρακτικά αδύνατο...
    Αλλά έτσι και αλλιώς έχουν υγρασία για να την χάσουν? Και να έχουν θα είναι μικρή, άρα βλέπεις διαφορά ?

Quote Originally Posted by M87 View Post
    τα αγόρια θέλανε ένα μόνο πρότυπο: Ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά.
    Υπερβαλλεις.Πολλοι ακομα σημερα θελουν μια κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι :D

Παντως χωρις πλακα,καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα εγω αλλα προτυπα εχω υπ'οψιν μου να κυριαρχουν.Αυτο που περιγραφεις εσυ κυριαρχει πιο πολυ στα μεσα,παρα στους αντρες.

Πχ ξερω ελαχιστους που να χουν θεμα με το υψος.Με τα κιλα ναι.

Εν ολίγοις - και επειδή το θέμα σχέσεων έχει καταλήξει να είναι επίσκεψη σε κρεοπωλείο - διαφωνώ με το σκεπτικό του "ψηλή με ψηλό", "λεπτή με λεπτό", "χοντρή με χοντρό". Την επόμενη φορά που θα το προτείνει αυτό κάποιος/α, να την βγάλει να την μετρήσει και να την συγκρίνει με της/του συντρόφου του/της.
    Και συμφωνω και διαφωνω με το σκεπτικο που εξεθεσες.
    Συμφωνω απο την αποψη,οτι πολλοι αντρες ειναι οντως υπερβολικα κολλημενοι με αυτα τα προτυπα (που συχνα ειναι και ανθυγιεινα).
    Διαφωνω απο την αποψη,οτι ειναι φυσικο να αρεσει σε ολους και ολες το ωραιο,και το ωραιο δε σημαινει απαραιτητα 1,80,κοκκαλιαρα,με τελειο δερμα και με τεραστια βυζια.

Επισης,βρισκω φυσιολογικο καποιος με χ προσοντα να ψαχνει κατι αντιστοιχο,αρκει να μην γινεται επιφανειακος.
    Πολλοι παρασυρονται απο την εμφανιση και μπλεκουν με τελειως σκαρτους ανθρωπους,γιατι ειναι επιφανειακοι.

Το θεμα ειναι να χεις σωστα κριτηρια και να ξερεις να κανεις εκπτωσεις σε αυτα κατα περιπτωση.
    Ξερω ανθρωπους 45 χρονων,ανυπαντρους,που κοιτανε μικρουλες ντιβες,με αναλογιες μοντελου για γαμο.
    Ε αυτοι,ειτε δε θα παντρευτουν ποτε,ειτε θα κανουν διαλυμενους γαμους και ειναι αξιοι της μοιρας τους φυσικα.

Μετά προστέθηκε και ο "φεμινισμός" και η "η ισότητα" στο προσκήνιο όπου οι "καταπιεσμένες γυναίκες" αντάλλαξαν την μητρότητα με την αυτάρκεια/αυτονομία, την χειραφέτηση και την καριέρα. Σήμερα όμως παρακαλάνε να καλοπαντρευτούν για να μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά στο σπίτι ενασχολούμενες με "οικιακά".
    Νταξει,εδω το χασες τελειως.Αν δεν υπηρχε ο φεμινισμος,θα τελειωνες ενα λυκειο με το ζορι,και απο τα 18 θα γινοσουν η κουνελα καποιου αντρα με τον οποιο σε παντρεψαν με το ζορι οι δικοι σου.Ο οποιος εννοειται θα σε ειχε σηκω πανω κατσε κατω,και το κερατο και το ξυλο θα ηταν δεδομενο.
    Δεν νομιζω να θελες να ζεις ετσι.

Senior Member
    why εγω πιστευω σε σενα το εχεις αλλα δεν το ξερεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    why εγω πιστευω σε σενα το εχεις αλλα δεν το ξερεις.
    Σε τι πιστεύεις πως το έχω,''κύριε''?

Senior Member
    Σε πιστεύεις πως το έχω,''κύριε''?
    μπορεις να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου ως ειλικρινη ανθρωπο?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    μπορεις να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου ως ειλικρινη ανθρωπο?
    Γιατί ρωτάς?

Senior Member
    Γιατί ρωτάς?
    αρχικα μην απαντας με ερωτηση γιατι καταληγει ατελειωτο τσατ...γιατι αυτο που θες να πετυχεις ειναι 5-10 λεπτα ειλικρινιας.δεν σου κανω πλακα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    αρχικα μην απαντας με ερωτηση γιατι καταληγει ατελειωτο τσατ...γιατι αυτο που θες να πετυχεις ειναι 5-10 λεπτα ειλικρινιας.δεν σου κανω πλακα
    Ως ένα βαθμό,ναι με θεωρώ ειλικρινή.

Senior Member
    138 σελίδες.παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος ''Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε''
    Μετά από τέτοια Οδύσσεια απόψεων ο τίτλος υποτιμά την νοημοσύνη των μελών.Άραγε κάποιοι επιμένουν να μη καταλαβαίνουν ή ο θεματοθέτης δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να εξηγήσει ή να κατανοήσει αυτά που λέγονται;;
    Τέτοια ανακύκλωση δεν ξαναείδα.
    Σόρρυ αν γίνομαι επικριτικός.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti