Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 139 FirstFirst ... 2767757677787987127 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    και μια τελευταια ερωτηση από περιεργια και μονο πριν σταματήσω να ασχολούμαι... δεν σου σηκωνετε με μετριες? ή πληρωμένες? και θες μονο ομορφες?
    η το μονο που σε νοιαζει είναι να μην σε πουν οι ΑΛΛΟι σαβουρογαμη?
    Και δεν θέλω να με πουν οι άλλοι σαβουρογάμη,αλλά το κυριότερω θέλω ωραίες για την πάρτη μου!!!!
    Με μέτριες δε μου σηκώνετε,ναι.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσύ noumac,έχεις καταλάβει ότι με αυτές που μου προτείνεις,δεν θα νιώθω καθόλου ωραία?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εσύ noumac,έχεις καταλάβει ότι με αυτές που μου προτείνεις,δεν θα νιώθω καθόλου ωραία?
    γουαι εγώ ένα τελευταίο έχω να σ πω
    Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μας και είσαι στην καλύτερη ηλικία να τ ζήσεις. Μην αφήσεις να περάσουν τα χρόνια και το καλύτερο είναι να βρείς μια τώρα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    γουαι εγώ ένα τελευταίο έχω να σ πω
    Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μας και είσαι στην καλύτερη ηλικία να τ ζήσεις. Μην αφήσεις να περάσουν τα χρόνια και το καλύτερο είναι να βρείς μια τώρα
    Μια οποιαδήποτε?
    Δεν μου είναι εύκολο!

Senior Member
    Why με καμιά 35χρονη milfara θα πήγαινες;

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    εε οι 35αρες είναι το target group μου δεν θεωρουντε Milf... πωπω τσοντο φορουμ θα το κανουμε σε λιγο

κανας διαχειριστης να μας σβησει τα σχολιαααααα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί όχι?
    Αλλά μην μου πεις για ιερόδουλες κλπ.
    Δεν με συγκινεί ο αγοραίος έρωτας.

Senior Member
    Τώρα που το σκέφτομαι αν πλακωθείς στα γυμναστήρια καθημερινά και κάνεις μια διατροφή 2500 θερμίδων που θα αποτελείται σε ποσοστά
    10% λιπαρά οξέα
    50% υδατάνθρακες
    40% πρωτεϊνη

έχεις τεράστιες πιθανότητες στα 28 σου να είσαι το τεκνό μιας σαραντάχρονης η οποία θα είναι όμορφη μεν αλλά θα σου ρίχνει 10 χρόνια δε.... Σε χαλάει αυτό; Σε πειράζει;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τώρα που το σκέφτομαι αν πλακωθείς στα γυμναστήρια καθημερινά και κάνεις μια διατροφή 2500 θερμίδων που θα αποτελείται σε ποσοστά
    10% λιπαρά οξέα
    50% υδατάνθρακες
    40% πρωτεϊνη

έχεις τεράστιες πιθανότητες στα 28 σου να είσαι το τεκνό μιας σαραντάχρονης η οποία θα είναι όμορφη μεν αλλά θα σου ρίχνει 10 χρόνια δε.... Σε χαλάει αυτό; Σε πειράζει;
    Καθόλου...
    Αλλά είπαμε,σύμφωνα με μερικούς πρέπει να βρω μια μη όμορφη.....

Senior Member
    Ωραία λοιπόν ξεκίνα να κάνεις διατροφή 2500 θερμίδων σύμφωνα με τα ποσοστά που σου έβγαλα και σου εγγυούμαι με την ζωή μου πως στα 28 σου θα κυκλοφορείς όλο με milfares των 35 και των 40 οι οποίες θα είναι όμορφες....Οπότε σταματάμε τη κλάψα πλέον και αρχίζουμε την δουλειά... Στο γυμναστήριο που θα πηγαίνεις, θα γυμνάζεις δύο φορές την εβδομάδα το κάθε μέρος του σώματος και θα κάνεις κάθε μέρα διάδρομο για 45 λεπτά όπου δεν θα περπατάς, αλλά θα τρέχεις. Εννοείται πως δεν θα τρως σαβούρες παρά μία φορά το μήνα και αφού θα έχει πέσει το λίπος σου μετά απο λιπομέτρηση σε ένα ποσοστό 2%. Εντάξει; Σταμάτα τη κλάψα και πήγαινε γυμναστήριο τώρα γιατί έχεις 7 χρόνια δρόμο μπροστά σου σε βάρη και σε διατροφή...

Banned
    10% λιπαρά οξέα
    50% υδατάνθρακες
    40% πρωτεϊνη

τι του λες του παιδιου να γινει αρσενικη *****... :)!!! η το π.... μιας 40αρας? γιατι αυτο θαναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τι του λες του παιδιου να γινει αρσενικη *****... :)!!! η το π.... μιας 40αρας? γιατι αυτο θαναι
    Αφού ρε φίλε δεν την πέφτει στις κοπέλες, ναι η μοναδική λύση είναι να γίνει αρσενική *****, όπου οι σαραντάχρονες που δεν έχουν αναστολές θα του την πέφτουν στεγνά γιατί θα έχει ένα ωραίο σώμα.... Αφού δεν έχει πρόβλημα με αυτό, μια χαρά...

Banned
    Αφού ρε φίλε δεν την πέφτει στις κοπέλες, ναι η μοναδική λύση είναι να γίνει αρσενική *****, όπου οι σαραντάχρονες που δεν έχουν αναστολές θα του την πέφτουν στεγνά γιατί θα έχει ένα ωραίο σώμα.... Αφού δεν έχει πρόβλημα με αυτό, μια χαρά...
    τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο.. θα λυσει και το οικονομικο... μεχρι τα 28 να γινει κορμαρα κανα 2 χρονια στο τζαμπε να αποκτησει εμπειρια και μετα μια γερη δεκαετια :)!!!

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Ναι ρε, τα δικα μου προβληματα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο αυτες τις μαλακιες αλλα δεν το ειπα μονο για αυτο...Υπαρχουν δεκαδες αλλα θεματα σχεδον αραχνιασμενα και εσεις απλα καθεστε με τις μαλακιες ισως για να σπασετε πλακα...Νιωθω και τυχερος που ασχοληθηκατε κιολας...
    Last edited by betelgeuse; 20-04-2016 at 23:09.

Senior Member
    χαχααχαχαχ έδωσες ρεσιταλ λέμε χααχαχχααχχααχ
    Last edited by betelgeuse; 20-04-2016 at 23:08.