ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Member
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ :-P ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. . . ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giota06 View Post
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ :-P ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. . . ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ
    Ξέρω κατάλαβα από που είσαι ,ωραίο μέρος
    Ο πυργος φημίζεται για τα καλά τ χόρτα :P

Member
    ΧΑΧΑΧΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ :- P ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ . . . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. . . ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ :-P

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ :- P ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ . . . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. . . ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ :-P
    χαχαχαχα ;p
    Ε δεν τα αφήνεται και ανεκμεταλεύτα ;p ολο και κάποιος τα εκμεταλευεται.
    Εγώ έκανα χρήση χόρτου γύρω στα 6 χρόνια τώρα τ κοψα.
    Εννοείται ότι θα είναι σ άλλη φάση

Member
    ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ . . . ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ . . . ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ
    Εγώ καπνίζω πολλά χρόνια ,έχω εθιστεί δεν μπορώ να το κόψω .Εσύ καλά έκανες και τ έκοψες
    bb γιοτα πρέπει να βγώ

Member
    ΟΚ ΤΑ ΛΕΜΕ :-)

Senior Member
    Τελικα τι έγινε με το προβλημα σ ?αποφάσισες να πας σ κανέναν ψυχολόγο?

Member
    Οχι το έχω στο μυαλό μου σε περίπτωση που χειροτερεψουν τα πραγματα είμαι λγ καλύτερα έχουν σταματήσει όλα αυτά που είχα κα ίσως να συνειδητοποιω οτι όλα ήταν στο κεφάλι μου θα παω και την τεταρτη για εξετάσεις και ελπίζω να βγουν καλές. . . Συνεχίζω να έχω τα θέματα μου βέβαια ειδικά τα βραδιά όταν είναι να κοιμηθώ αλλά σίγουρα έχω καλυτερέψει αν και φοβάμαι μην ξαναγυρισω στα ίδια όπως και να έχει συνεχίζω σε φαση βλέποντας και κάνοντας δεν έχω και αλλη επιλογή

Senior Member
    Οχι το έχω στο μυαλό μου σε περίπτωση που χειροτερεψουν τα πραγματα είμαι λγ καλύτερα έχουν σταματήσει όλα αυτά που είχα κα ίσως να συνειδητοποιω οτι όλα ήταν στο κεφάλι μου θα παω και την τεταρτη για εξετάσεις και ελπίζω να βγουν καλές. . . Συνεχίζω να έχω τα θέματα μου βέβαια ειδικά τα βραδιά όταν είναι να κοιμηθώ αλλά σίγουρα έχω καλυτερέψει αν και φοβάμαι μην ξαναγυρισω στα ίδια όπως και να έχει συνεχίζω σε φαση βλέποντας και κάνοντας δεν έχω και αλλη επιλογή
    χαιρομαι π ακουω οτι εισαι λιγο καλυτερα.και βεβαια ολα ηταν στο κεφάλι σ.Το μυαλο σ εκανε παιχνιδια.
    Τι εξετασεις ?αιματος να φανταστω?ΚΑι εγώ παλια π ειχα κατι τετοιο που εχεις εσυ ,πηγαινα συνεχεια για εξετασεις και εδινα τσαμπα λεφτα γτ δεν ειχα τπτ ,απλως το εκανα για να μ φυγουν αυτα.
    ΔΕν θα ξαναγυρισεις στα ιδια μην φοβασαι.
    οταν λες πριν κοιμηθεις ενοεις με το που ξαπλωνεις στο κρεβατι σ ερχονται ολα αυτα?
    Κοιτα αμα ειχες παει σ γιατρο θα ειχε βοηθησει με το θεμα του υπνου θα σ εγραφε ενα χαπακι να κοιμασαι ευκολα.
    Οποτε το μονο που μπορω να σ πω ειναι να προσπαθησεις να χαλαρωσεις,Ε΅αν μπορεις δλδ ;p

Member
    Ναι αίματος αρχικά και όταν ηρεμησω περισσότερο θέλω να πάω και για άλλες ������ ναι αλλά παντα είχα θέμα με τον ύπνο ������ και χάπι δύσκολο και να μου έδινε να το πάρω δεν μου αρέσει να περνω χάπια εκτός και αν είναι αναγκαίο. . . Τώρα για αυτό που λες οτι δεν θα ξαναπαω στα ίδια μακάρι γιατί μερικές φορες νομιζω οτι το χάνω πάλι λίγο ������

Senior Member
    Ναι αίματος αρχικά και όταν ηρεμησω περισσότερο θέλω να πάω και για άλλες ������ ναι αλλά παντα είχα θέμα με τον ύπνο ������ και χάπι δύσκολο και να μου έδινε να το πάρω δεν μου αρέσει να περνω χάπια εκτός και αν είναι αναγκαίο. . . Τώρα για αυτό που λες οτι δεν θα ξαναπαω στα ίδια μακάρι γιατί μερικές φορες νομιζω οτι το χάνω πάλι λίγο ������
    Μεινε στις αιματος ,τις αλλες τις χρειαζεσαι η επειδη φοβάσαι θα της κάνεις?
    Και εγώ θεμα παντα με τον υπνο ,ειμαι νυχτοβιοσ :p πριν κοιμηθω καθομαι για καμια ωρα στο κρεβατι μου πρωτα και μετα με παιρνει ο υπνος.Εσυ αντιμετωπιζεις το ιδιο η ακομα χειροτερα?περιμενεις ωρες μεχρι να κοιμηθεις?.
    Κοιτα τα χαπια αν πηγαινες και στα εδινε καποιος γιατρος δεν θα στα εδινε για να γινεις χειροτερα αλλα καλυτερα ,οποτε μην φοβασαι και εγω το ιδιο σκεφτομουνα με σενα για τα χαπια ,αλλα τελικα πηρα και μ βοηθησαν
    Δεν χανεις τιποτα το αγχος στο δειχνει αυτο ,Γιατι απο τι εχω καταλάβει εισαι πολυ αγχωτικο ατομο

Member
    Ναι να ξέρω αν είναι και έχω όντως κάτι :p καλά και εγώ τα ίδια εε ενα δυωρο περιπου παντα το ήθελα θα δω τίποτα κινητό λάπτοπ να νυσταξω λίγο πρωτα αλλά όταν είχα τα θέματα μου λίγο παραπανω όλα μου το θύμιζαν ειδικα αυτά που βλέπω :P γενικά όχι πολύ σπάνια αγχονομαι πολύ μόνο με θέματα υγείας δεν μπορω να το ελέγξω μερικές φορές

Senior Member
    Ναι να ξέρω αν είναι και έχω όντως κάτι :p καλά και εγώ τα ίδια εε ενα δυωρο περιπου παντα το ήθελα θα δω τίποτα κινητό λάπτοπ να νυσταξω λίγο πρωτα αλλά όταν είχα τα θέματα μου λίγο παραπανω όλα μου το θύμιζαν ειδικα αυτά που βλέπω :P γενικά όχι πολύ σπάνια αγχονομαι πολύ μόνο με θέματα υγείας δεν μπορω να το ελέγξω μερικές φορές
    Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις τιποτα,τι θες να μαθεις δλδ :P.
    Εισαι και εσυ νυχτοβια δλδ.
    Ναι η αληθεια αμα εχεις σκεψεις που σ βασανιζουν δεν κοιμασαι ευκολα.Ισως εδω ενα χαπακι για τον υπνο να σ βοηθουσε ,δεν στον λεω σαν προτροπη να το κανεις, απλώς μια αποψη
    Εντάξει εσυ δεν εχεις πολλα παλι καλα να δεις εγω παλια πως εκανα για την υγεια μ,καθε λιγο και λιγακι μια καινουργια εξεταση ,καθε μερα μου κολαγε και διαφορετικη αρρωστεια ,που να δεις τι τραβαγα,αλλα μετα απο λιγο καιρο μου φυγανε αυτα ευτυχως.
    Σκεψου οτι γυρω σ υπαρχουν πολλη χειροτερα να λες παλι καλα που εχουμε και αυτα

Member
    Εχω κυρίως θέμα με την καρδιά μου και το κεφάλι μου :p το έχω αποδεχτεί το δυωρο δεν με ενοχλεί όταν δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ ηταν το πρόβλημα αλλά έχει καλυτερευσει αρκετά ευτυχώς. . . Και όσο για το χάπι το έχω σκεφτεί παλιά αλλά δεν θέλω εκτός και αν δεν έχω αλλη επιλογή που προς το παρόν ευτυχώς έχω. . . Και εγώ έτσι ήμουν μέχρι που σταμάτησα να έχω κάτι και μετα βέβαια ανησυχούσα γιατί δεν έχω και έχω και χαμηλούς παλμούς :p λέω πάει κάτι χάλασε :p ναι το σκέφτομαι συνέχεια αυτό και το λέω στον εαυτό μου τις περισσότερες φορες λειτουργεί αλλά στις αρχές που ηταν χειρότερη ή κατάσταση δούλευε αντίστροφα γιατί έλεγα τόσος κόσμος έχει κάτι εγώ γιατί όχι?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast