σύμπτυξη θεμάτων του Whyalwaysme - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πάντως είδατε ότι δεν είμαι η μοναδική περίπτωση που επαναλαμβανόμουνα στα θέματα απλώς δεν είχα την ίδια αντιμετώπιση από την διαχείριση που δεν έδωσε σημασία στους άλλους που κάνουνε το ίδιο όπως σε μένα. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο αδικημένη που δεν αντιμετωπίζονται και τα άλλα μέλη με τον ίδιο τρόπο. Αισθάνομαι κάπως παρείσακτη από την διαχείριση και από το φόρουμ!

Εγώ πάντως σταμάτησα να επαναλαμβάνω θέματα μου!
    μην πας στην αλλη ακρη ...για κανεναν δεν εισαι περεισακτη!!! και μπραβο σου που καταφερες να απαλαγεις απο αυτην την εμμονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εγραψα για την ελευθερια του λογου. ενα μελος που θα εχει τα θεματα του ολα μαζεμενα δεν θα εχει τα ιδια δικαιωματα με τα αλλα.
    οτι κουραζει μερικους δεν εχει καμμια σημασια. εαν εκανε καποιο παραπτωμα υπαρχουν οι σχετικοι κανονισμοι. ban προειδοποιηση σβησιμο μελου κτλ. εμενα με κουραζουν οι γκευ, πως να το κανουμε ειναι η αληθεια χαλανε την αισθητικη μου. να τους στειλω στα στρατοπεδα συγκεντρωσης οπως εκανε ο τζε γκεβαρα;;
    όταν και τα 5 θέματα καταλήγουν στην ίδια ακριβώς φράση και νόημα για πιο λόγο να μην είναι σ ένα....
    δημοκρατία είναι να λέμε ελεύθερα την γνωμη μας δεν ζητήσαμε να μη μιλάει....
    όταν κάνεις ανανέωση και βλέπεις 5 νέα θέματα τα οποία ανοίγεις και γράφουν το ίδια ακριβώς λόγια ποιος ο λόγος ύπαρξης τους ας γίνει ένα ......
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως
    και οι επαναληπτικές καραμπίνες επίσης....χαχαχαχαχαχαχ
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μην πας στην αλλη ακρη ...για κανεναν δεν εισαι περεισακτη!!! και μπραβο σου που καταφερες να απαλαγεις απο αυτην την εμμονη.
    Σε ευχαριστώ Ρέα μου! Έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις εμμονές μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί έτσι απολαμβάνω την χαρά της ζωής!!!

Banned
    Σε ευχαριστώ Ρέα μου! Έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις εμμονές μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί έτσι απολαμβάνω την χαρά της ζωής!!!
    αυτο ειναι υπέροχο! συνεχισε ετσι

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καντε οτι νομιζετε , δεν ενοχλουμαι σε καμμια εκ των περιπτωσεων ...........αν θελει κι ο Γουαι και η Διαχειρηση ..........
    χαχαχα... πεφτω απο τα συννεφα! γκντουπ!!

Senior Member
    Χα χα!Μιλάμε πολύ γέλιο έχουμε!Εγώ συμφωνώ με την Ρέα για αυτό που γράφει,ιδίως σε Threads που μοιάζουν μεταξύ τους.
    Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Why αλλά όλους μας φυσικά.

Παιρνω θεση και εγω στον παρον Thread και συμφωνω οτι καλο θα ηταν για ολα τα μελη, οταν ανοιγουμε θεματα με το ιδιο υφος περιεχομενο οπου απανταμε και με το ιδιο υφος καλο θα ηταν η διαχειριση να το μαζευει σε 1.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member

Γιατι καλε ? περιεργο ειναι ?

Senior Member
    Πάντως είδατε ότι δεν είμαι η μοναδική περίπτωση που επαναλαμβανόμουνα στα θέματα απλώς δεν είχα την ίδια αντιμετώπιση από την διαχείριση που δεν έδωσε σημασία στους άλλους που κάνουνε το ίδιο όπως σε μένα. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο αδικημένη που δεν αντιμετωπίζονται και τα άλλα μέλη με τον ίδιο τρόπο. Αισθάνομαι κάπως παρείσακτη από την διαχείριση και από το φόρουμ!

Εγώ πάντως σταμάτησα να επαναλαμβάνω θέματα μου!
    δελφινι, θεωρεις οτι η συμπτυξη των θεματων σου, σε βοηθησε να σταματησεις να επαναλαμβανεσαι?
    παρατηρησα οτι σταματησες να το κανεις ΑΜΕΣΩΣ μολις συμπτυχθηκαν τα θεματα σου.
    σε επηρρεαασε , πιστευεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δελφινι, θεωρεις οτι η συμπτυξη των θεματων σου, σε βοηθησε να σταματησεις να επαναλαμβανεσαι?
    παρατηρησα οτι σταματησες να το κανεις ΑΜΕΣΩΣ μολις συμπτυχθηκαν τα θεματα σου.
    σε επηρρεαασε , πιστευεις?
    Όχι απλώς άλλαξε η διάθεσή μου εκείνη την εποχή και μάλλον κατά σύμπτωση έπεσε εκείνο το διάστημα που έγιναν οι συμπτύξεις των θεμάτων μου.

Senior Member
    Όχι απλώς άλλαξε η διάθεσή μου εκείνη την εποχή και μάλλον κατά σύμπτωση έπεσε εκείνο το διάστημα που έγιναν οι συμπτύξεις των θεμάτων μου.
    Εγώ πάλι πιστεύω πως η διαχείριση σε βοήθησε να καταλάβεις το λάθος σου!Σιγά μην συνέπεσε ταυτόχρονα με την αλλαγή της διάθεσής σου!
    Jennifer μαζί μιλάμε τώρα,δεν θέλω μαλακίες...!Άντε γιατί θα φωνάξω το Olgaki1975 να σε μαλώσει!

Senior Member
    δεν θα μιλησω ειδικα για τον γουαι, γιατι το θεωρω στοχοποιηση.
    εχουν συμβει αυτα με ΠΑΡΑ πολλα μελη κατα καιρους κι ακομα και τωρα, το κανει κι αλλο μελος αυτο.

ΓΕΝΙΚΑ, πιστευω οτι ποστ με την ιδια θεματολογια, πρεπει να βρισκονται στο ιδιο θρεντ, αν τα γραφει το ιδιο "προφιλ" (μην μιλησω για "μελη" και μπερδευτουμε ).
    οποτε, μεσα στις δουλειες των διαχειριστων, ειναι κι αυτο το συμμαζεμα.

πιστευω οτι δεν ειναι κατι που θελει συζητηση η ψηφοφοριες γιατι υπαρχει και στους ορους λειτουργιας.
    το να βρισκονται σκορπια σχολια του ιδιου μελους εδω κι εκει, δυσκολευει στην λειτουργια του φορουμ και στην αναζητηση.
    προτεινω αντι να κανουμε ψηφοφοριες, να κανουμε αναφορες σε τετοια σκορπια ποστ, ωστε οι διαχειριστες να τα βρισκουν πιο ευκολα, χωρις να ψαχνουν ολη την ωρα ποιος σπαμαρει, και να τα συμμαζευουν σε ενα θρεντ.

εγω, το κανω ηδη, ασχετως συμπαθειας μου προς το μελος. για λογους καθαρα αιθητικους και λειτουργικους

Banned
    Προτείνω να τον πάρουμε και να τον πετάξουμε στο Αιγαίο να τον φάει κανα όμορφο σκυλόψαρο και να ησυχάσουμε

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast