Αρκετά πια!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άντε ποιος τη χάρη σου αν εκλείψω...
    Εγώ δεν επιθυμώ πάντως το κακό σου , μάλλον με παρεξήγησες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Κοιτα, σκεψου οτι ειμαστε σε ενα φορουμ, με την ανωνυμια που υπαρχει και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει. Η επιθεση και οι βρισιες δεν ηταν προσωπικες σε εσενα, απλως ετσι ξεδωσε αυτος. Για αυτο μην τον παιρνεις στα σοβαρα, και γενικα να μην σε επηρεαζει τοσο. Τα θεματα του οπως ειδα κλειδοθηκαν οποτε δεν μπορει να σε πειραξει αλλο.
    Μπορεί...όσο κυκλοφορεί ακόμα εδώ, μπορεί...μπορεί να γράψει πάλι τέτοια φριχτά πράγματα για κοψίματα κλπ...θέλω να κοπώ κι εγώ τώρα, δεν αντέχω, δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...ίσως κακώς άφησα το αρκουδάκι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι έγραψε ο Περαστικός?
    Έλειπα πριν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι έγραψε ο Περαστικός?
    Έλειπα πριν....
    Κατάρες και βρισιές....

Senior Member
    Βασικα πολυ ασχοληθηκαμε με τον περαστικα, τα ειπε ξεσπασε αλλα η ζωη προχωραει.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Κύκνε μου μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη που ταράχτηκε. Κι εγώ ένιωσα ταραχή διαβάζοντας στα καλα του καθουμένου βρισιές και προτροπή για αυτοκτονία, με τρόπους για αυτοκτονία, περιγραφή της αυτοκτονίας και ΟΧΙ όπως λένε ένα ξέσπασπα θυμού.
    ΌΛΟΙ θυμώνουμε, όλοι έχουμε μισήσει κάποιον ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό, όλοι μπορεί να έχουμε ξεσπάσει ή να θέλουμε να ξεσπάσουμε, να τα σπάσουμε όλα, να κάνουμε κακό. Απολύτως κατανοητό και μάλιστα κάποιες φορές θα χαρώ να ακούσω ένα ξεσπασμα γιατί ξέρω ότι πολλές φορές και μόνο να τα πεις με ένταση αρκεί και βοηθάει όσο τίποτα.
    Δεν έχει όμως κανείς το δικαίωμα να προσβάλει, να βρίζει ακόμα και γενικολογώντας σε ένα μέρος γεμάτο από ανθρώπους που μπορεί αυτή τη στιγμή να κρέμονται από μια κλωστή κυρίως όταν αυτό αναγράφεται και στους κανόνες του χώρου!
    Εάν αρχίσει ο καθένας μας να ξεσπά εδω μέσα με χείριστο τρόπο ή όπως πιθανόν να ονειρεύεται πάνω στο θυμό του δεν θα είναι πια ένα φόρουμ συμπαράστασης ούτε καν ένα απλό φόρουμ αλλά ένα χάος. Όπως και στην κοινωνία μπορεί να έχουμε ονειρευτεί,φανταστεί στα νεύρα μας ότι σκοτώνουμε κάποιον, ότι πεθαίνει κάποιος που μισήσαμε, ότι παθαίνει από εμάς κακό ή γενικά αλλά ακριβώς παραμένει φαντασία γιατί ακριβώς υπάρχουν νόμοι και κανόνες γραφτοί και άγραφοι που σεβόμαστε έτσι και σε κάθε μικροκοινωνία όπως ένα φόρουμ.

Το να πω στον Κύκνο να μη δώσει σημασία ενώ βρίσκεται σε πολύ οριακό σημείο στη ζωή του είναι ανώφελο, το να πω ότι δεν έιναι σωστό αυτό που έγινε όμως στο κάθε μέλος που δε σέβεται τους κανόνες που υπάρχουν σε ένα φόρουμ ή μέρος όπου ηθελημένα και όχι από εξαναγκασμό αποφάσισε να μπει ναι αυτό έχει νόημα, κυρίως να ειπωθεί στον υπέυθυνο όπως και έγινε και τα θέματα κλειδώθηκαν. Και άλλο τα παιδιά σε μια πλατεία να μας ενοχλούν και να μη τα αντέχουμε και άλλο να πρέπει να δεχτούμε υβριστικά σχόλια ,λέξεις και προτροπές σε αυτοκτονία. Το ένα είναι κάτι που υπάρχει γενικά, δε βλάπτει κανέναν λεκτικά ή σωματικά και αν κάποιος δε το αντέχει είναι δικό του κομμάτι να το δει και να το ψάξει. Τα υβριστικά σχόλια και αυτές οι προτροπές είναι σαφώς επικίνδυνες πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ με ψυχικά αδύναμα άτομα και ασθενείς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κι αυτό δε φάινεται να το καταλαβαίνουν ορισμένοι άνθρωποι και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες άμυνες και δυνάμεις ειδικά όταν είμαστε άτομα με ψυχικά θέματα. Κάποιοι δεν μπορούν καν να βγουν σε αυτή την κοινωνία δεν έχουν τη δύναμη, κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν πιο καλά και από όσους δεν έχουν ψυχικά θέματα. Σε ένα φόρουμ για άτομα με αυτές τις ευαισθησίες θα έπρεπε να είναι δεδομένο αυτό και να υπάρχει μια σχετική προσοχή σε ότι λέμε. Αλλιώς αν θέλουμε υπάρχουν άπειρα φόρουμ για οτιδήποτε άλλο.

Κύκνε μου ελπίζω να είσαι καλά και να μη νιώθεις τόσο μόνη όσο πριν, ελπίζω να μην καταφύγεις σε τίποτα μα τίποτα κακό για κάποιον που δε σέβεται τους γύρω του, δεν αξίζει, αντιθέτως πάρε αγκαλιά το αρκουδάκι σου και συνέχισε δυναμικά τον αγώνα να είσαι καλα.
    Last edited by treasure_octopus; 21-04-2016 at 02:38.

Senior Member
    Πες τα treasure octopus γιατί στο τέλος θα με βγάλουν και τρελή εδώ μέσα...ευτυχώς είμαι καλά παρόλο που κοιμήθηκα παρέα και με το ξυράφι και με το αρκουδάκι...μόνο hansaplast από την αιμοληψία έχω και μόλις είναι εντάξει θα το βγάλω κι αυτό γιατί μου θυμίζει τις πληγές που προκαλούσα εγώ και μετά τους έβαζα hansaplast...αλλά ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολη νύχτα και κανείς δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να προκαλεί προβλήματα στα μέλη με τις πράξεις που αναφέρεις κι εσύ στο μήνυμα σου...Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω ανασφαλής στο φόρουμ...

Εσύ είσαι καλά;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πες τα treasure octopus γιατί στο τέλος θα με βγάλουν και τρελή εδώ μέσα...ευτυχώς είμαι καλά παρόλο που κοιμήθηκα παρέα και με το ξυράφι και με το αρκουδάκι...μόνο hansaplast από την αιμοληψία έχω και μόλις είναι εντάξει θα το βγάλω κι αυτό γιατί μου θυμίζει τις πληγές που προκαλούσα εγώ και μετά τους έβαζα hansaplast...αλλά ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολη νύχτα και κανείς δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να προκαλεί προβλήματα στα μέλη με τις πράξεις που αναφέρεις κι εσύ στο μήνυμα σου...Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω ανασφαλής στο φόρουμ...

Εσύ είσαι καλά;
    καλημερα κυκνακι .. και εμενα με προβληματιζει το θεμα του περαστικου.. καθε φορα μπαινει ταραζει τα μελη και βγαινει... τι να πω..καθε φορα ελπιζω να αλλαξει αυτο το παιδι και καθε φορα με διαψευδει. ευτυχως αυτην την φορα δεν προλαβα να δω τι εγραψε και την γλυτωσα.

ενα μπαν δεν θα τον εμποδιζε να μπει με αλλο νικ και να γινει ακομα πιο επιθετικος ..δεν ξερω τι να πω... λυπάμαι που σε επηρεσε τοσο πολυ! μακαρι να μην σε ξαναφτασει σε αυτα τα σημεια! καλου κακου μπαναρε τον εσυ για να προστευσεις τον εαυτο σου ..και απο εκει και περα ελπιζω η διαχειρηση να βρει μια λυση για αυτο το προβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα κυκνακι .. και εμενα με προβληματιζει το θεμα του περαστικου.. καθε φορα μπαινει ταραζει τα μελη και βγαινει... τι να πω..καθε φορα ελπιζω να αλλαξει αυτο το παιδι και καθε φορα με διαψευδει. ευτυχως αυτην την φορα δεν προλαβα να δω τι εγραψε και την γλυτωσα.

ενα μπαν δεν θα τον εμποδιζε να μπει με αλλο νικ και να γινει ακομα πιο επιθετικος ..δεν ξερω τι να πω... λυπάμαι που σε επηρεσε τοσο πολυ! μακαρι να μην σε ξαναφτασει σε αυτα τα σημεια! καλου κακου μπαναρε τον εσυ για να προστευσεις τον εαυτο σου ..και απο εκει και περα ελπιζω η διαχειρηση να βρει μια λυση για αυτο το προβλημα.
    Καλημέρα Ρέα!

Τυχερή ήσουν που δεν πρόλαβες...είναι γεμάτος μίσος κι ευχόταν φρικτά πράγματα σε ανθρώπους άντρες και γυναίκες, δεν στα περιγράφω για να μην σε ταράξω...νομίζω πως άδικα ελπίζεις ν' αλλάξει άνθρωπος με τόση κακία μέσα του...

Όσο για το μπαν, θέλω να τον μπανάρω αλλά να μην μπορώ καθόλου να διαβάσω τα μηνύματα του, γίνεται; Γιατί κάποιες φορές τυχαίνει να τα ανοίξω κακώς βέβαια αλλά το έχω κάνει, αυτό είναι το δικό μου λάθος...αν γίνεται, ας μου απαντήσει κάποιος από τη διαχείριση...

Καλημερα παρεακι, σορρυ κιολας αλλα περα απο το κακοποιητικο περιεχομενο του εν λογω ποστ που διαβασα και ο Κελας που μπηκε τις προαλλες και μιλησε στον Σταυρο πολυ υβριστικά και εγω σοκαριστικα απο τα γραφομενα του.

Ειναι μια υπενθυμιση νομιζω τετοια λεγομενα πως καποιοι ανθρωποι δε παιρνουν βοηθεια ή δεν ζητουν βοηθεια και φτανουν στο σημειο να " ξερνανε λεκτικα" το δηλητηριο που εχουν καταπιει απο αλλους ανθρωπους κακοποιητες.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα παρεακι, σορρυ κιολας αλλα περα απο το κακοποιητικο περιεχομενο του εν λογω ποστ που διαβασα και ο Κελας που μπηκε τις προαλλες και μιλησε στον Σταυρο πολυ υβριστικά και εγω σοκαριστικα απο τα γραφομενα του.

Ειναι μια υπενθυμιση νομιζω τετοια λεγομενα πως καποιοι ανθρωποι δε παιρνουν βοηθεια ή δεν ζητουν βοηθεια και φτανουν στο σημειο να " ξερνανε λεκτικα" το δηλητηριο που εχουν καταπιει απο αλλους ανθρωπους κακοποιητες.
    Καλημέρα cc, ναι, κάτι διάβασα αλλά αυτός έφαγε αμέσως ban τον περαστικό γιατί τον αφήνουν ν' αλωνίζει;
    Μπορείτε να γράφετε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις εδώ, δεν έχω πρόβλημα...όσο για το ότι ξερνάνε το δηλητήριο που έχουν καταπιεί από άλλους δεν το δέχομαι σαν δικαιολογία (δεν λέω ότι το παρουσιάζεις έτσι εσύ) κι εγώ έχω φάει ξύλο αλλά δεν χτυπάω τους άλλους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Βασικα πολυ ασχοληθηκαμε με τον περαστικα, τα ειπε ξεσπασε αλλα η ζωη προχωραει.
    Mariah, για κάποιους όχι, για κάποιους θα μπορούσε να είχε τελειώσει χθες εξαιτίας του...έχε χάρη που είχα ραντεβού με την ψυχολόγο πριν συμβεί αυτό κι είχα πάρει κάποια δύναμη, ίσως αυτό να με κράτησε...

Senior Member
    Εγώ όταν τον διάβασα λέω πάει αυτός, έχει φάει τριπάκι και αρχίζει να του τα σκάει άσχημα...... Και το μπαν δεν είναι λύση, μπορεί να μπει με άλλο νικ και να κάνει τα ίδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εγώ όταν τον διάβασα λέω πάει αυτός, έχει φάει τριπάκι και αρχίζει να του τα σκάει άσχημα...... Και το μπαν δεν είναι λύση, μπορεί να μπει με άλλο νικ και να κάνει τα ίδια...
    Μήπως μια καταγγελία στη safeline τότε αν όχι στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Μπορεί να λέω βλακείες κι αν ναι όποιος ξέρει ας με διορθώσει αλλά αν θυμάμαι καλά και νομικά η προτροπή σε αυτοκτονία διώκεται...

Α πηγες στην συνεδρια σου, τι καλααααα

Κυκνακι δεν ξερω αν θα παρει τοσες διαστασεις το θεμα, καλα κανεις και σε χαιρομαι που ζητας να μη γινονται ακραιες δηλωσεις και προτροπες τετοιου τυπου αλλά δεν ξερω τι θα βγει ως αποτελεσμα. Μου απαντησε ο σταυρος στο αλλο σου θεμα. Εκανες τις εξετασεις ποτε βγαινουν αποτελεσματα ???
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast