Αρκετά πια!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    της ειχε πει οτι θεωρει ανηθικοτητα που την επεσε στον γκομενο της φιλης της και βρηκε ευκαιρια τωρα
    χαχααχαχαχαχχα.βρήκε ευκαιρία να χτυπήσει δλδ?:P

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    χααχαχ ρε δελφινι γτ λες συνέχεια για την κύκνος?τ σ έκανε?
    ναι γιατί τόσο κόλλημα?

Senior Member
    της ειχε πει οτι θεωρει ανηθικοτητα που την επεσε στον γκομενο της φιλης της και βρηκε ευκαιρια τωρα
    Καλά και σε κείνη την περίπτωση ήταν υπερβολική στις αντιδράσεις της και μάλιστα είχα πάρει και 2 πόντους στις προειδοποιήσεις με την αντιπαράθεση μαζί της! Γενικώς πιστεύω ότι έχει θέματα πολλά που πρέπει να τα λύσει ίσως με το να πάει σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο γιατί δεν χρωστάμε και τα άλλα μέλη να ταραζόμαστε κάθε τόσο με τις "υπερευαισθησίες " του Κύκνου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καλά και σε κείνη την περίπτωση ήταν υπερβολική στις αντιδράσεις της και μάλιστα είχα πάρει και 2 πόντους στις προειδοποιήσεις με την αντιπαράθεση μαζί της! Γενικώς πιστεύω ότι έχει θέματα πολλά που πρέπει να τα λύσει ίσως με το να πάει σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο γιατί δεν χρωστάμε και τα άλλα μέλη να ταραζόμαστε κάθε τόσο με τις "υπερευαισθησίες " του Κύκνου!
    βρε δελφινι όλοι έχουμε θέματα εδώ μέσα οχι μονο η κύκνος

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Παιδιά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Όταν ήμουν καινούργια εδώ ενοχλήθηκα πολύ όταν ο περαστικός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες σχετικές με την ιδέα της αυτοκτονίας και είχα πάρει θέση εναντίον του. Αλλά πρέπει πριν κρίνουμε κάποιον να σκεφτούμε ότι μπορεί πίσω από όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που ποστάρει να κρύβεται κάτι άλλο. Μπορεί να είναι ένα παιδί που δεν γνώρισε την αγάπη που δεν ένοιωσε το μητρικό χάδι και άλλα πολλά που τον έφτασαν να φέρεται με αυτό το τρόπο. Σίγουρα πρέπει να σέβεται κάποιους κανόνες αλλά αναρωτιέστε μήπως κανείς δεν του τα δίδαξε??? Επειδή είναι μικρότερος των 18 είναι ακόμα παιδί κατά την άποψη μου πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ακόμα ευάλωτος. Εύχομαι να είναι καλά γιατί πραγματικά ανησυχώ για αυτόν!
    Συμφωνώ....Όποιος νοιάζεται μόνο να υπερασπιστεί το δίκιο της κύκνος και νοιάστηκε που ταράχτηκε είναι υποκριτής για μένα πάντως... γιατί η τύχη του περαστικού αγνοείται....

Μα ρε παιδιά μισό, αν και ο περαστικός μίλαγε ήρεμα και μας έλεγε τι του συμβαίνει υπάρχει λόγος να μην τον ακούσουμε?? δεν είναι μονόπλευρο το πράγμα, ναι κ εγώ ταράχτηκα από τα λεγόμενά του αλλά ούτε θέμα έγραψα ούτε τον έκραξα, όμως ανησύχησα με τον κύκνο μη πάθει κάτι κακό και θα ήθελα να μιλήσω και στον περαστικό γιατί πολλά απ'όσα είχε γράψει με είχαν προβληματίσει. Σε όποιον του είχε απαντήσει απαντούσε με βρισιές, πως να μάθουμε έτσι? αυτό ειπώθηκε εδω μέσα, ότι οι βρισιές απλά δεν είναι επιτρεπτές, ούτε οι προτροπες για αυτοκτονία. Δεν υπάρχει λόγος για μεριές.

Senior Member
    @cube
    γιατι, υπηρχε περιπτωση να νομιζε ο περαστικος οτι θα μεινει στο φορουμ με αυτα που εγραφε?
    προφανως και δεν τον ενοιαζε να φυγει, γιαυτο και τα εγραψε.
    αλλωστε δεν ηταν η πρωτη φορα που ηρθε κι εφυγε με τον ιδιο ακριβως τροπο.

ο περαστικος δεν εφυγε επειδη ενοχληθηκε η κυκνος, μπερδευεσαι. εφυγε επειδη ετσι ηθελε Ο ΙΔΙΟΣ. τοσο απλο.
    πες μας τωρα εσυ που δεν εισαι υποκριτρια οτι οποιον αγνωστο περναει απο το φορουμ , βριζει θεους κι ανθρωπους και φευγει με μπαν, τον σκεφτεσαι με ανησυχια εσυ στην συνεχεια...

Senior Member
    Αν ενδιαφέρεσται για τον περαστικο ανοιξτε θέμα περαστικε τι κάνεις ,και έαν το δει μπορεί να φτιάξει άλλο προφιλ να μπει και να απαντήσει

Banned
    Εγώ δεν είπα ότι νοιάζομαι ούτε είμαι εδώ για να περηφανεύομαι πόσο καλή είμαι .....Αν θες ''χειροκρότησα'' το ενδιαφέρον της papa...

Senior Member
    Κανονικά για τον περαστικό όμως θα πρέπει να ενδιαφερθούμε μιας και είναι ανήλικος όπως μας είπε η papa! Εμείς σαν πιο μεγάλοι σε ηλικία θα πρέπει να είμαστε αρκετά πιο ώριμοι και να μην προκαταλαμβανόμαστε από ένα μπαν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ δεν είπα ότι νοιάζομαι ούτε είμαι εδώ για να περηφανεύομαι πόσο καλή είμαι .....Αν θες ''χειροκρότησα'' το ενδιαφέρον της papa...
    ωραια, ας βγαλουμε το "εσυ" απ την μεση.
    πιστευεις οτι ειναι δυνατον να ανησυχει καποιος για ενα προφιλ λιγων ημερων, απολυτως αγνωστου ανθρωπου, που δεν ξερει καν αν ανηκει σε αυτον που περιγραφεται, που μπαινει συντομα σε ενα φορουμ , βριζει, τρωει μπαν και φευγει και αυτο επαναλαμβανεται?

Banned
    ωραια, ας βγαλουμε το "εσυ" απ την μεση.
    πιστευεις οτι ειναι δυνατον να ανησυχει καποιος για ενα προφιλ λιγων ημερων, απολυτως αγνωστου ανθρωπου, που δεν ξερει καν αν ανηκει σε αυτον που περιγραφεται, που μπαινει συντομα σε ενα φορουμ , βριζει, τρωει μπαν και φευγει και αυτο επαναλαμβανεται?
    Και αν δεν τα ξέρει όλα αυτά που λες εσύ? Μπορεί κάποιος να είδε απλώς '' ένα 18χρονο που ξέσπασε εδώ μέσα με οργή, μίσος ''κλπ Αυτός γιατί να μην νοιάζεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και αν δεν τα ξέρει όλα αυτά που λες εσύ? Μπορεί κάποιος να είδε απλώς '' ένα 18χρονο που ξέσπασε εδώ μέσα με οργή, μίσος ''κλπ Αυτός γιατί να μην νοιάζεται?
    γιατι, ειναι μονο ιντερνετ.....

εδω μιλας για μηνες και χρονια με καποιον και μπορει να ανακαλυψεις οτι δεν ειναι καν αληθινο προσωπο, η οτι εχει μια τελειως διαφορετικη ιδιοτητα, φυλο, πνευματικη/ηθικη κατασταση, και "νοιωθεις" για καποιον που μπαινει/βριζει και φευγει?
    η κυκνος ειναι και τριαντα χρονια εδω, λεει παντα τα ιδια, εννοπωντας οτι μιλαει με συνεπεια για οσα μιλαει, αναγνωριζεις εναν αληθινο ανθρωπο (οτι κι αν σημαινει αυτο στο ιντερνετ), καποιοι ισως την εχουν συναντησει, κι αυτο το κανει ακομα πιο πραγματικο. προσωπικα θεωρω οτι ξερω πλεον ποτε υποφερει η κυκνος, ασχετως αν εγω θα υπεφερα για τους ιδιους λογους.
    τι καρδια/αγγιναρα πρεπει να εχω για να "νοιωθω" οτι μου λεει ο καθε αγνωστος για 1-2 θεματακια , οταν μετα γινεται ο κυρις τζεκυλ, μας ξεσκιζει στο βρισιμο και φευγει?

ειλικρινα αδιαφορω, και δεν θεωρω οτι ειμαι πιο υποκριτρια απο καποιον που ειλικρινα νοιαζεται.
    Last edited by Remedy; 22-04-2016 at 21:35.

Το δελφίνι έχει δίκιο. Κι εγώ ανησυχώ για τον περαστικό, ένα παιδί που λέει οτι θα αυτοκτονήσει. Είναι σοβαρό το θέμα. Από τη άλλη βέβαια δεν εκφράζεται κόσμια και είναι ένα θέμα για τα μέλη του φόρουμ. Και ο κυκνάκος που είναι πολύ ευαίσθητος ίσως είναι καλό να μην βλέπει τα ποστ του περαστικού.
    Αλλά το να αποκλειστεί από το φόρουμ ισως είναι αποκλεισμός από το τελευταίο "αυτί" που μπορούσε να ακούσει το βάσανό του.

Senior Member
    παιδια, ξερετε κατι ομως?
    αν ανησυχειτε ειλικρινα, εχετε και καποια ευθυνη. γιατι τα λογια ειναι ωραια και ευκολα.

εγω δεν ανησυχω, γιαυτο και δεν κινητοποιουμαι.
    αν ανησυχουσα, θα εστελνα αναφορα στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ψαξουν την υποθεση.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast