Δεν αντεχω αλλο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Οδυσσεα, χωρις να εχω παει μεχρι τωρα σε ψυχολογο οποτε δε μπορω να μαι και αντικειμενικος, πιστευω οτι αμα σου λεει κατι ο ψυχολογος και πραγματικα δεν πιστευεις για τον εαυτο σου οτι ειναι ετσι τοτε δεν ειναι κιολας, ή ισως ισχυει σε ενα πολυ μικρο βαθμο. Ο οποιοσδηποτε μπορει να σου πει οτι ενα μικροπροβλημα που εχεις μπορει να ειναι η πηγη των κακων, ομως δεν ισχυει αυτο παντα. Γιατι αμα τα ερμηνευεις ολα ως αντιδραση και αρνηση να δεχτεις αυτα που σου λεει, τοτε ο ψυχολογος εχει παντα δικιο.
    εχω αρνητικη γνωμη για αυτους γιατι μου φαινεται απαραδεκτο σε μια κοινωνια που δεν μας αρκουν τα λεφτα καλα καλα να φαμε, να ζητανε κι απο πανω 80ευρω οι ψυχολογοι.
    για να το πω καλυτερα, δεν ειμαι κατα της ψυχολογιας αλλα κατα των ψυχολογων. Βεβαια ως ενα βαθμο φταινε κι αυτοι κι οχι εξ ολοκληρου γιατι οπως και να το κανουμε η κοινωνια ειναι καπιταλιστικη και κερδοσκοπικη απο μονη της.
    αυτο που πιστευω ειναι οτι οταν πας στον ψυχολογο, ο σκοπος σου πρεπει να ειναι να μην ξαναπας στον ψυχολογο, ή για να το πω καλυτερα ο σκοπος πρεπει να ναι να βγεις καλυτερος απο αυτη τη διαδικασια και με πιο πολλες γνωσεις γενικα, ωστε απο μονος σου να μην χρειαζεται να ξαναπας, γιατι θα ξερεις τι φταιει και τι θα διορθωσεις.
    βεβαια εξω απ το χορο ολοι μπορουν να κρινουν θα μου πεις, παντως οπως το κρινω τη δεδομενη χρονικη στιγμη, ετσι το βλεπω. τωρα αν στο μελλον χρειαστει να παω ισως και να αλλαξω γνωμη δε ξερω...

Junior Member
    Οδυσσέα , σε καμία περίπτωση δεν είπα πως δεν σε βοήθησε η θεραπεία που κάνεις, αυτό μόνο εσύ θα το κρίνεις !!! Όσο για το ότι δεν τους πιστεύω - τους ψυχολόγους και όχι την ψυχολογία σαν επιστήμη - .. κρίνω εκ του αποτελέσματος βασιζόμενος στις εμπειρίες μου και μόνο !! Καλή δύναμη σου εύχομε μέσα απο την καρδιά μου

Page 2 of 2 FirstFirst 12