καταθλιψη , στεναχωρια η δυσαρεσκεια .. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post

Άσχετο, μιας και εσύ Άγγελε, καθώς και άλλα παιδιά εδώ μέσα, έχετε πάρει/παίρνετε Xanax, είναι ανησυχητικό που τα 0.125 και 0.25mg δε με έπιασαν; Την πρώτη φορά είχα και λίγο ταχυκαρδία, τη δεύτερη απλά δεν αισθάνθηκα τίποτα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ.
    Aντιγονη , δυο τα τινα , ειναι παρα πολυ μικρη η δοση , υπερβολικα μικρη , γιανα καταλαβεις κατι , η δεν σε πιανει το ζαναξ ..........εχω παρει ολοκληρο κουτι stendon 5mg , και δεν καταλαβα τιποτα ( οχι μαζεμενο , 5-5 ταπαιρνα ) ....

Senior Member
    Μήπως να πάω να φουντάρω καλύτερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες με τον πατέρα σου, όπως ξέρεις έχω κι εγώ τεράστια προβλήματα με την μάνα μου κι αφού δεν έχω βρει κανένα τρόπο να λύσω τα δικά μου, δεν έχω και καμία πρόταση για τα δικά σου... δεν ξέρω αν η σύγκρουση θα έβγαζε κάπου, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μιας και δεν μου πάει στον χαρακτήρα..
    Για να λες πως δεν σε γεμίζει τίποτα όμως αυτό σημαίνει πως είσαι ακόμα σε κατάθλιψη, .
    Ναι μου τοχες πει για την μανα σου .........συγκρουσεις ? μεχρι απο τον λαιμο τον εχω πιασει , κεφαλοκλειδωμα στραγγαλισμου ( γνωσεις τζουντο ) δεν μασαει ο τυπος , τιποτα , τι να μασησει , 24-30 ετων , ηταν στο Καμερουν , βαθη Αφρικης , αφραγκος , με το 45αρι κατω απο το μαξιλαρι του , οτι με φοβαται , με φοβαται , ειμαι πολυ μυωδης , προτιμαει να τον σκοτωσω , παρα να πεθανει απο την απραξια , τις Κυριακες , ειναι ολο νευρα , που δεν εχει απασχοληση , δεν λεω , ειναι υποδειγμα δραστηριου ανθρωπου , αλλα κακιστος πατερας ................οτι ειμαι σε κτθλψη , ειμαι , αλλα παλαιοτερα , δεν σηκωνωμουν ουτε απο το κρεβατι , για να ψωνισω τροφιμα , ζοριζομουν , τωρα απλα ειμαι καλυτερα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Μήπως να πάω να φουντάρω καλύτερα;
    μη αποδεκτη λυση ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Σ λέω έπαιρνα χάπια και πήγαινα στον γιατρό και έκανα και κολυμβηση ,αυτά μ βοηθησαν μεχρι ενός σημείου.Είχα ακόμα αυτό το να μην νιώθω ωραία συναισθήματα και μόλις την γνώρισα μετά απο 2-3 μήνες μ έφυγαν τα πάντα .
    Νομίζω ότι είναι το καλύτερο "φαρμακο"
    Μονο και μονο γι αυτην την απαντηση , αξιζε νανοιξω το θρεντ , σευχαριστω πολυ πολυ , αθελα σου ,,με βοηθησες πολυ ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    μη αποδεκτη λυση ..........
    Το ξέρω, δε θα το έκανα ποτέ, γιατί κοτεύω!!! Με τρομάζει λίγο που δε με πιάνουν τα ηρεμιστικά, αν δηλαδή δε με πιάνει και το xanax, τί θα με πιάσει; Μου δόθηκε και Zyprexa για αυτό, αλλά δε θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με τόσο βαριά φάρμακα, είναι αρκετά "φορτωμένος" ...

Senior Member
    Δεν ξερω βρε Αγγελε. Μπορει να μην φταιει ενα συγκεκριμενο γεγονος/ πραγμα που σε κανει να νοσησεις. Μπορεί να είναι συνδιασμός πραγμάτων. Βιωματα, βιολογικοι παραγοντες, οικονομικοκοινωνικο περιβάλλον.
    Περνάω μειζον μετα απο αρκετα χρονια. Τα εχω όλα αυτη τη στιγμή, ότι θα επιθούσε ενας ανθρωπος. Αν μπορουσα ομως θα εδεινα μια κλωτσια σε ολα και θα εμπαινα μεσα στον ταφο μου. Ετσι νοιωθω. Μου φταίνε ολα. Ακομα και οτι απανταω στο ποστ το μισω. Τελικά πιστεύω πως είμαι μια κακη στιγμη στη διαδικασια της εξελιξης, απλως τυχαίνει να νοσησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Δεν ξερω βρε Αγγελε. Μπορει να μην φταιει ενα συγκεκριμενο γεγονος/ πραγμα που σε κανει να νοσησεις. Μπορεί να είναι συνδιασμός πραγμάτων. Βιωματα, βιολογικοι παραγοντες, οικονομικοκοινωνικο περιβάλλον.
    Περνάω μειζον μετα απο αρκετα χρονια. Τα εχω όλα αυτη τη στιγμή, ότι θα επιθούσε ενας ανθρωπος. Αν μπορουσα ομως θα εδεινα μια κλωτσια σε ολα και θα εμπαινα μεσα στον ταφο μου. Ετσι νοιωθω. Μου φταίνε ολα. Ακομα και οτι απανταω στο ποστ το μισω. Τελικά πιστεύω πως είμαι μια κακη στιγμη στη διαδικασια της εξελιξης, απλως τυχαίνει να νοσησεις.
    Γεια σου Σταυρουλα , μπορει το ενα , μπορει το αλλο , ουσιαστικα , δεν ειναι ακομα γνωστη η αιτια της καταθλιψης , ακομα και η θεωρια της σεροτονινης αμφισβητειται , ουδεις ξερει ...............σε καμμια 10αρια χρονια , ισως εχουν βρει την αιτια και την θεραπεια , τωρα ολα , θεωριες , φαρμακα , ειναι υποθετικα ..........εμενα δεν μου φταιει τιποτα , απλα δεν μου κανει αισθηση κατι , αρρωστεια ειναι , δεν παραπονιεμαι , αμα παραπονιομουν , θα χειροτερευα την κατασταση μου..........................δεν το παιρνω κατακαρδα , συμβαινει ....................υπαρχουν και χειροτερα , αν και δεν μπορω να σκεφτω κατι πολυ χειροτερο !! ισοδυναμο , ναι ....

Senior Member
    Δεν εχω συναισθηματα για αλλα πραγματα, δε μπορω να φανταστω χειροτερα ή καλύτερα πράγματα. Δεν μπορω να βρω καν λογους να το κανω. Απλά δεν ξέρω και γιατί εχω μπει στη διαδικασία να ελπισω πως θα απαλλαγω απο την καταθλιψη. Η τελευταία μου πνοή πάνω στη γη θα μυρίζει καταθλιψη, η τελευταία μου ματια θα ειναι ξυλινη, κενή και νεκρική.
    Και ολο το προβλημα μου δε σχετιζεται ουτε με οικονομικά προβληματα ουτε με αγχος. Δεν θελω να ζησω ετσι και δεν θελω να φερω στον κοσμο παιδια τα οποια θα ειμαι αναξια να κανω χαρουμενα κι ευτυχισμενα γιατι πολυ απλα δεν ξερω πως.
    Το μονο που ξέρω ειναι πως η καταθλιψη δεν ειναι υπερμετρο αγχος για κατι συγκεκριμενο, ουτε υπερμετρος φοβος ουτε γενικοτερα μια στεναχωρια για κατι. Η καταθλιψη ειναι η υποσυνειδητη αναγκη να σκοτωσεις οτιδηποτε σε κανει να νοιωθεις ζωντανος, γιατι πολυ απλα, δε μπορεις να βιωσεις χαρα και πληρωση, ασχετων περιβαλλοντικων παραγοντων.

Κουτσουνι, στη παρουσα φαση παιζει να ναι και ο ορμονικος παραγοντας, ευχομαι με το ζολοτριν συντομα να νιωσεις διαφορετικα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Μονο και μονο γι αυτην την απαντηση , αξιζε νανοιξω το θρεντ , σευχαριστω πολυ πολυ , αθελα σου ,,με βοηθησες πολυ ........
    χαιρομαι π σ βοηθησα

Senior Member
    Ακριβως αυτο , εγω δεν το θεωρω κτθλψη , ενα ειδος πενθους ειναι , μια μονιμη πηγη αγχους , αν ξαφνικα , λεμε , λυνοντουσαν ολα αυτα τα προβληματα που αναφερεις , ολοι , ως δια μαγειας , θα συνερχοντουσαν ..................δν ασθενουν απο την τρομερη αυτη ασθενεια .........................εμενα οτι και να μου δωσεις , που δεν μου λειπει και κατι , δεν προκειται να συνελθω , δεν υπαρχει κατι να με πιεζει , η να με στεναχωρει , εδω ειναι το παραδοξο αυτης της ασθενειας ................στην Σουηδια , που δεν υπαρχει φτωχος , γιατι ειναι η μονη χωρα , που η 1η αιτια θανατου , ειναι οι αυτοκτονιες απο κθλψη , ενω στην Αφρικη , που πεινανε , οι κτθλψεις , ειναι ελαχιστες ? κατι αλλο φταιει , που δεν εχει ανακαλυφτει ακομα .................
    Μημπως επειδη Αγγελε στην Αφρικη δουλευουν σαν τρελλοι? Απο τις 7 το πρωι μεχρι της 10 το βραδυ και Σαββατα και Κυριακες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μημπως επειδη Αγγελε στην Αφρικη δουλευουν σαν τρελλοι? Απο τις 7 το πρωι μεχρι της 10 το βραδυ και Σαββατα και Κυριακες?

Eμ , οχι δουλευουν σαν τρελλοι , εχουν προβλημα επιβιωσης , δεν εχουν προσβαση σε τρεχουμενο νερο , οι περισσοτεροι , θα καθονται να σκεφτονται τα υπαρξιακα τους ? ............................. οι ρυθμοι δε , εχει ζησει ο πατερας μου Καμερουν , ειναι αργοι , οχι εξωντωτικοι ................ειναι οι ασθενεια του Δυτικου η ' πολιτισμενου ' ( τα εισαγωγικα επιτηδες ταβαλα ) κοσμου ...................οι πραγματικα πολιτισμενοι , απ οσο λεει ο πατερας μου , και απ οτι ξερω , ειναι οι Αφρικανοι ............και αλλοι λοιποι ' τριτοκοσμικοι ' , οι πραματικα αγριοι και απολιτιστοι του πλανητη , ειναι οι Αμερικανοι , ακολουθουν κατι Γερμανοι και το κακο συναπαντημα ...........

Senior Member
    Για να επανελθω στο θεμα μου , ακουω πολλους που ισχυριζονται οτι επαθαν καταθλιψη , λογω των κακιστων οικονομικων ,που μαστιζουν την χωρα μας ................εσεις το θεωρειτε αυτο καταθλιψη ? εγω οχι , διοτι , αν καποιου που υποφερει οικονομικα του λυσεις το οικονομικο του , θα του περασει κι η καταθλιψη .................ενω καποιος γνησιος καταθλιπτικος , δεν ξερει τι του φταει , ασχετως της γενεσιουργου αιτιας .........αν μπορει να την εντοπισει , εγω που την γνωριζω , και να μπορουσα τωρα να την αντιστρεψω , η καταθλιψη , εχει αυτονομηθει , εχει δλδ πυροδοτηθει , και ο δρομος επιστροφης , δεν ειναι αυτος που σεφερε στην καταθλιψη ......

Senior Member
    Για να επανελθω στο θεμα μου , ακουω πολλους που ισχυριζονται οτι επαθαν καταθλιψη , λογω των κακιστων οικονομικων ,που μαστιζουν την χωρα μας ................εσεις το θεωρειτε αυτο καταθλιψη ? εγω οχι , διοτι , αν καποιου που υποφερει οικονομικα του λυσεις το οικονομικο του , θα του περασει κι η καταθλιψη .................ενω καποιος γνησιος καταθλιπτικος , δεν ξερει τι του φταει , ασχετως της γενεσιουργου αιτιας .........αν μπορει να την εντοπισει , εγω που την γνωριζω , και να μπορουσα τωρα να την αντιστρεψω , η καταθλιψη , εχει αυτονομηθει , εχει δλδ πυροδοτηθει , και ο δρομος επιστροφης , δεν ειναι αυτος που σεφερε στην καταθλιψη ......
    Η κατάθλιψη είναι πολύ σαπια αρρωστια,εγώ όταν είχα ,μ ποναγανε τα πάντα,δεν είχα συναισθηματα και ήμουν μελαγχολικός όλη μέρα.
    καταθλιψη παθεινεις από πολλα μαγκ ,αλλά μολις την παθεις μετα δεν ξέρεις τ σ φταίει ,δες τ ετσι

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast