Results 16 to 30 of 36
Thread: Το μέλος Κύκνος!
-
23-04-2016, 05:50 #16
Αν οντως συμβαινει αυτο , ειναι πολυ λαθος να χαρακτηριζεις μελη .............. αν συμβαινει αυτο βεβαια , δεν τιμαει την ιδια , εσενα δεν θαπρεπε να σενδιαφερει , αλλα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου τετοιο ποστ , τωρα εσεις ξερετε .........ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω ..........αυτο εχω να πω μονο .....
- 23-04-2016, 09:07 #17
23-04-2016, 09:09 #18
23-04-2016, 09:25 #19
γνωμη μου ειναι οτι εσυ προκαλεσες πρωτη τον καβγα στο θεμα της..και εσυ το συνεχιζεις.. και οχι δεν εισαι ανηθικη και ειναι λαθος το κυκνακι να σε λέει ετσι.
23-04-2016, 10:01 #20
Όχι δεν νομίζω ότι τον προκάλεσα εγώ τον καβγά στο θέμα της εγώ υπερασπιζόμουνα τον περαστικό που νομίζω ότι εκείνο το θέμα ήτανε προσωπική επίθεση της Κύκνου στον περαστικό και άνοιξα αυτό το θέμα όχι για να καβγαδίσω μαζί της αλλά για να πω στην διαχείριση ότι με αυτό το άτομο έχω πρόβλημα γιατί μου επιτίθεται λέγοντάς με ανήθικη και να πάρει τα μέτρα της.
23-04-2016, 10:24 #21
μετα απο τοσα βρισιδια που εχουμε φαει τοσες συμφορουμιτισσες εδω περα ...μας εχει πει σ@βουρες - πουτ@νες -βι@σμενες απο τον πατερα μας - βρωμι@ρες.... γιατι μονο γυναικες βριζει για καποιο λογο... μια αλλη φορα ειχε πει οτι θελει να ταισει στα αδεσποτα σπασμενα γυαλια...και εσυ τον υπερασπίζεσαι?? εμ κανενας δεν μας υπερασπιζεται οταν μας βριζουν και καθονται και τον καμαρωνουν... εμ τον αφηνουν να μπαινει και να ξανακάνει τα ιδια...εμ τον υπερασπίζεστε κιολας???? εεεε παει θα αποτρελαθω εδω μεσα!!
23-04-2016, 10:55 #22
Έλα βρε Ρέα αφού είναι μικρός λένε ότι μικρότερος από 18. Εμένα πάντως δεν με ενόχλησε και ούτε πιστεύω ότι απευθυνόταν και σε μένα μάλλον πρόβλημα με τον εαυτό του είχε. Πιστεύω ότι η διαχείριση όσον αφορά αυτό το θέμα έκανε το καθήκον της. Εμείς τον υπερασπιστήκαμε γιατί δεν νομίζω ότι άξιζε και την επίθεση της Κύκνου επιπλέον μια "χαρά" έφαγε τα μούτρα του μόνος τους το βρίσκω περιττό να τον χτυπάμε και εμείς από πάνω.
23-04-2016, 11:04 #23
Περαστικός:Κάποτε την γιαγιά μου την είχα στειλει επειγοντως σε γιατρο επειδή της χτυπησα με βια το ποδι της και αιμορραγούσεΠεραστικός:Αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρόνο θα είχα σκοτωσει και τους δυο μου γονιους για να μην υπαρξω ποτε....Περαστικός:Και όσες κοπέλες ερωτευτηκα στην ζωη μου απλά θα τις βίαζα αντί να της μιλουσα..Περαστικός:Στο εξωτερικό ήμουν πολύ χειρότερα γιατί θα σκονταγα ανετοτατα καποιον σε καμια αποβαθρα την ωρα που περναγε το τρενο αλλά θα εμπαινα φυλακη μετα..Περαστικός:Είχα πάρει κάποτε ένα κουζινομαχαιρο στην τσαντα μουγια το σχολειο αλλά βέβαια δεν το χρησιμοποιησα, σκεφτομουν απλώς να καρφωσω συγκεκριμενα ατομα στο ματι...Περαστικός:Τιμή θα ηταν να έβλεπα ξεκοιλιασμενους όσους ανθρωπους με κοροιδεψαν στην ζωη μου μεχρι τωρα...
Τώρα,αν θέλει και να σφάξει κανά 5-6 άτομα,τι έγινε??
Χα χα!
**Δελφίνι σε τρώει ο κώλος σου να τα ξανακούσεις μου φαίνεται.
Που είναι η Jennifer που κρύβεις μέσα σου?Το Οlgaki1975 που είναι?
23-04-2016, 11:19 #24
Εγώ καταλαβαίνω τι κάνει το δελφίνι και κατα βάθος ειναι πολύ έξυπνο....Καθρεφτίζει τη συμπεριφορά του Κύκνου,της δινει να πιει απο το δικο της "δηλητηριο" μπας και ξυπνήσει επιτελους γιατι με τα χαιδολογηματα αυτιων που της κάνουν πολλοί εδω μεσα δε νομιζω να γινεται δουλεια....και όπως ο περαστικος μπορει να γινεται(ή να εγινε μια φορα αλλά σε υπερτατο βαθμό) πολύ ενοχλητικός,αντιστοιχα και η δικη της γκρίνια μπορει να γινει σωρευτικα ενοχλητικη για κάποιον άλλο...
1 νομισμα 2 οψεις...
23-04-2016, 11:20 #25
23-04-2016, 11:25 #26
Εδώ όμως μιλάμε για τον Κύκνο που λέει ανήθικη εμένα και όχι για τον περαστικό για τον οποίο ο Κύκνος άνοιξε ένα ολόκληρο θέμα μιλώντας υποκριτικά ότι θα αυτοκτονούσε δήθεν με τις προτροπές του περαστικού για αυτοκτονία... αυτοί οι θεατρινισμοί από μέρους της δεν μου αρέσουνε καθόλου και τα βρίσκω όλα αυτά παράλογα.
23-04-2016, 11:34 #27
23-04-2016, 11:41 #28
Και εγω το καταλαβαινω αυτο που εγραψες αλλά η Κυκνος δεν χυδαιολογει, ξεκαθαριζει οτι δεν αντεχει τα ξεσπασματα βιας και οτι σχετιζεται με την αυτοχειρια λογω του οτι εχει δικες τις εμπειριες, οσα χρονια ειναι εδω οποιος σταθμευει της κανει support και ειναι αυτη που ειναι.
Επισης το μελος Δελφινι που εχω υποστηριξει σε αλλη φαση εντος φορουμ αντιμετωπιζει βαθειες ενοχες στο οτι συνεβη εκεινα τα χρονια. Οταν ομως ρωτας δημοσια την γνωμη των αλλων αν σε θεωρουν ανηθικη πρεπει να προετοιμαζεις τον εαυτο σου να ακουσει και κατι μη θετικο.
Οπως ειπε η ρεμεντυ το μελος - περαστικος - δεν μπαναριστηκε εξαιτιας κυκνου αλλα λογω καταπατησης ορων χρησης.
Στη τελικη οπως εχω πει αμετρητες φορες μπαινεις στο φορουμ βλεπεις τα θεματα, αν θες συμμετεχεις αν δεν θες πας αλλου.
Πως θα ταμπελοποιησουμε ανθρωπους που δεν πηραν σωστη βοηθεια και δεν ξεπερασαν ποτέ το εσωτερικο τους ρηγμα ? Με ποιο δικαιωμα ? Ξερουμε αν το καθε μελος εχει υποστηρικτικο περιβαλλον εκτος φορουμ ? Ειμαστε ειδικοι για να κανουμε προβλεψεις ? Ειμαστε σωτηρες ?
Καπου χανεται το νοημα πολλες φορες εδω μεσα, εγω αυτο βλεπω αλλά μενω ως μελος για τους δικους μου λογους και αναλαμβανω την ευθυνη.
Δελφινι εχεις καθε δικαιωμα να εχεις βεντετα με την Κυκνο που ειστε τοσα χρονια εδω παρεα αλλά απλα μπορειτε να αποδεχτειτε οτι δεν ταιριαζετε και εχετε η καθε μια το δικο σας γολγοθα."Make sure your worst enemy isn't you"
23-04-2016, 11:42 #29
Το ειδα το ' αρκετα πια ' , πολυ φασαρια για το τιποτα , λεω , αλληλοζητηστε συγγνωμη , οπως εκανα εγω με τον ' κυριο ' , που με προσεβαλλε , και ληγει το θεμα .....................που να ζησετε στον πραματικο κοσμο , τον τωρινο , που οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε πλεον , και πιθανιον να τους πεταξουν εξω απο τα σπιτια τους , οπως εγινε στην Ισπανια , εκει τι θα κανετε , δεν θα βγειτε καποια στιγμη στον πραματικο κοσμο καποια στιγμη ?
23-04-2016, 11:48 #30
Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο αντιθέτως τον θεωρώ πολύ ηθικό και μου κάνει εντύπωση που με αποκαλούνε έτσι και μάλιστα σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Δεν έχω καμία βεντέτα με την Κύκνο και σε προκαλώ να μου πεις την άποψή σου δημόσια αν με θεωρείς και εσύ ανήθικη όπως ο Κύκνος, που θεωρώ πολύ ακραίο χαρακτηρισμό ο οποίος υπόθηκε και με κακία.