Μπακούρης ετών 25! - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 42 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αρα εχει δικιο που λεει πως ειναι ψυχολογικο, εχουμε μια φοβια μεσα μας, την φοβια της αποτυχίας. Πχ οπως εχω ξαναπει τωρα στην δουλεια μου συναντω πολλες γυναικες και τις φλερταρω ασυστολα ολες. Το κανω σαν εξασκηση. Αυτο που εχω καταλαβει είναι πως πχ στην αρχη φοβόμουν να μιλησω αλλα βρηκα το θαρρος και το εκανα. τωρα βλεπω πως ειναι πολυ πιο ευκολο να τις φλερτάρω (και αγρια μαλιστα. Πχ μια κοπελα πηρε κατι πραγματα και της λεω "για σενα μονο τοσο" και μου απανταει "δλδ ειναι πιο ακριβο;" και της κανω "ναι, αν θες να δεις ελα μεσα να σου δειξω!" και της κλεινω το ματι. Αυτη χαμογελασε και εφυγε κουνιστή κουνιστή). Σιγα σιγα γίνομαι ολο και πιο ανετος σε αυτο.
    Αρα ο φίλος μας ο Αρης εχει απολυτο δικιο, και πρεπει να ψαξουμε το γτ.
    Είναι ψυχολογικό; Έτσι όπως το είπε ο Aris83 ακούστηκε σαν να λέει ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα! Φαίνεται πως το ερμήνευσα λάθος εγώ... Τουλάχιστον ας το διευκρινίσει ο ίδιος μόλις το δει αυτό...

Συνεχίζω λοιπόν, καλά κάνεις που το μαθαίνεις! Να ξέρεις, ότι έτσι και έχεις την πρώτη σου επιτυχία, θα χαρείς πάρα πολύ και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου τρελά!

Πρεπει να βρουμε όμως τρόπο να τα καταφερουμε. Ακομα κι αν ξυνιζουν τα μουτρα τους εμεις να κανουμε την κινηση μας και αν αποτυχουμε τις γραφουμε απο τα τρια στο μακρυτερο. :Ρ
    Αυτό με το που ξινίζουν τα μούτρα τους είναι που φέρνει ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ! Αυτή η γ@μημένη ξινίλα των γυναικών δεν την μπορώ με τίποτα! Εκεί που μπορεί νά'μαι χαρούμενος, μπορώ ανα πάσα στιγμή να έρθω στα χέρια με άτομο! Μετά λένε κάποιες γυναίκες γιατί δεν τις πλησιάζουν οι άντρες! Αφού τους απορρίπτουν όλους και τους βγάζουν την ξινίλα! Θέλουν να απορρίψουν κάποιον, ας το κάνουν, άλλα με τρόπο, νά'ναι πιο ευγενικές τουλάχιστον! Όχι μ'αυτόν τον τρόπο και να εκενευρίζουν τον άντρα να φτάσει σε σημείο να τις ρίξει μια χλέπα στα μούτρα! Φυσικά, άμα κάποιος είναι άκομψος ή χυδαίος, άλλο αυτό!

Senior Member
    θα σου δωσουμε 500 ο καθε ενας και βγαινουμε παρεα.
    Αν μαζευτουν κι αλλοι ακομα πιο φτηνα για αυτο παρθενοι και ντροπαλοι του φορουμ μαζευτειτε :Ρ

χαχαχαχαχαα
    Όσοι πιο πολλοί τόσο πιο πολύ κόβουμε το κόστος... Μη μου δίνεις ιδέες...;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι, και πάλι κάνεις λάθος! Δεν ξέρω τι να πω όχι γιατί έχω τη φοβία που ως ένα σημέιο υπάρχει, άλλα επειδή κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να κάνω! Το παράδειγμα που σού'πα το κατάλαβες; Δε μπορώ να τα ξέρω όλα! Άμα δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αμάξι, πως θα το οδηγήσεις; Δεν μπορείς! Γι'αυτό και υπάρχουν οι σχολές οδηγών! Αν ήταν ο καθένας να μάθει το αμάξι οδηγώντας το μόνος του, δε θα υπήρχαν σχολές οδηγών! Εδώ άλλοι που οδηγάνε 20 χρόνια και δεν ξέρουν καλά καλά να οδηγάνε! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις! Ξέρω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου απ'ότι τον ξέρεις εσύ, οπότε σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρεις!

Πρόβλημα ψυχολογικό; Σου φαίνομαι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα;; Σταμάτα τις προσβολές! Μ'ενοχλούν! Εγώ δε σε πρόσβαλα! Αν δεν μπορείς να το κάνεις, μην ασχολείσαι μαζί μου!

Τά'χω κάνει όλα αυτά! Και τι κατάφερα; Το τρίτο και το μακρύτερο πήρα! Δεν τό'χω με το φλερτ! Πως να το πω! Δεν έχω αυτοπεποίθηση και λέγειν! Οι γυναίκες καταλαβαίνουν τον άπειρο! Το κάνεις και φαίνεται τόσο απλό ενώ δεν είναι!

Άκουσέ με, δε σημαίνει ότι επειδή για σένα είναι ελεεινά εύκολο να πας με οποιαδήποτε θες ότι είναι έτσι εύκολο και για τους υπόλοιπους! Ξέχνα το αυτό!

Για μιλήστε λίγο ρε παίδες με το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα σ'αυτό το θέμα και εξηγήστε τι εννοώ!

Φίλε rolen ειλικρινά, αν θες με πιστεύεις αν θες όχι, δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε φόρουμ κ να προσβάλλω αγνώστους ή να κάνω πλάκα με τον πόνο τους. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό ή όχι και μακάρι να μην είναι. Όμως είτε είναι είτε όχι, αυτή την εντύπωση δίνεις εσύ ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.

Όταν κάποιος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πως να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ (γιατί κ το φλερτ ένα είδος επικοινωνίας είναι) με έναν άλλον άνθρωπο, τρία πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω. Ή ότι δεν ξέρει να μιλάει (δεν γνωρίζει καλά τη γλώσσα πχ) ή ότι γενικά έχει πρόβλημα επικοινωνίας (κάποια γλωσσική διαταραχή ίσως) ή ότι για κάποιο λόγο κομπλάρει και κολλάει το μυαλό του. Αν συμβαίνει το τελευταίο τότε σόρυ φίλε, αλλά το θέμα όντως είναι ψυχολογικό.

Κ το ξαναλέω. Δεν είναι πυρηνική φυσική ή μαθηματικά ή οποιοδήποτε άλλο μάθημα που θα κάτσεις να διαβάσεις για να πας έτοιμος στις "εξετάσεις". Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να μάθεις, δεν είναι αυτοκίνητο οι γυναίκες όπως ανέφερες που θα στο διδάξει κάποιος. Αν εσύ κάθε φορά που βλέπεις κοπέλα τρέμουν τα πόδια σου κ κολλάει το μυαλό σου ακόμα κ με σκονάκια στο χέρι να πας, με τις καλύτερες ατάκες έτοιμες κατευθείαν από τον Καζανόβα, πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις πίστεψε με.

Τέλος πάντων. Επειδή η άποψη μου σου προκαλεί εκνευρισμό δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία...

ΥΓ: Σου είπα πριν να πλησιάσεις πρώτα μια κοπέλα που δεν την βλέπεις ερωτικά. Όχι για να της πουλήσεις έρωτες κ μεταξωτές κορδέλες αλλά, όπως είπε κ ο archangel, για να κάνεις εξάσκηση. Να αρχίσεις να αποκτάς οικειότητα με το αντίθετο φύλο. Να δεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, τον γυναικείο τρόπο αντίληψης. Μερικές φορές ξέρεις όταν δεν ελπίζουμε σε κάτι, όταν δεν περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα έχουμε κ λιγότερο άγχος, λειτουργούμε καλύτερα. Το παρεξήγησες κι αυτό, δεν πειράζει. Εσύ να είσαι καλά κ καλή επιτυχία κ πάλι!

Senior Member
    Είναι ψυχολογικό; Έτσι όπως το είπε ο Aris83 ακούστηκε σαν να λέει ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα! Φαίνεται πως το ερμήνευσα λάθος εγώ... Τουλάχιστον ας το διευκρινίσει ο ίδιος μόλις το δει αυτό...
    Εννοείται κ δεν εννοούσα ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα! Πως θα μπορούσα να γνωρίζω άλλωστε κάτι τέτοιο; Το πρόβλημα σου είπα ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό. Κάτι είναι αυτό που υποσυνείδητα σε μπλοκάρει, πχ η φοβία της απόρριψης ή ακόμα κ ο φόβος ότι θα κολλήσεις και θα γίνεις ρεζίλι. Πολλά μπορεί να είναι. Αυτό μόνος σου θα το βρεις και θα το λύσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Εννοείται κ δεν εννοούσα ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα! Πως θα μπορούσα να γνωρίζω άλλωστε κάτι τέτοιο; Το πρόβλημα σου είπα ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό. Κάτι είναι αυτό που υποσυνείδητα σε μπλοκάρει, πχ η φοβία της απόρριψης ή ακόμα κ ο φόβος ότι θα κολλήσεις και θα γίνεις ρεζίλι. Πολλά μπορεί να είναι. Αυτό μόνος σου θα το βρεις και θα το λύσεις.

Μα αυτό του λένε (λέμε) και δεν μπορεί να το καταλάβει (στο λέω καλοπροαίρετα, όχι με διάθεση να σου την πω). Δεν γίνεται να μπορείς να μιλάς με άντρες και με κοπέλες να σου κόβεται η μιλιά. Κάτι υπάρχει ...Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ και δεν εννούμε ότι έχεις ψυχολογικά...και εγώ τείνω όπως λέει και ο Aris83 είναι ο φόβος της απόρριψης. Δεν έχεις ενδιαφέροντα...?! Γι'αυτά θα μιλάς...

Λες (rolen) ότι δεν έχεις κύκλο με γυναίκες και γι'αυτό καταφεύγεις στο φλερτ...Σου ξαναγράφω ακολουθείς λάθος τακτική...από την στιγμή που δεν το 'χεις με το φλερτ ότι και να κάνεις, ότι κανόνες - συμβουλές σου δώσουν οι άλλοι κατά πάσα πιθανότητα δε θα δουλέψει στην περίπτωσή σου... Πρέπει να φτιάξεις κύκλο..και αυτό γίνεται με συνεχή και σταθερή επαφή σε διάφορα μέρη...όπως στο γυμναστήριο, που λες ότι ήσουν 9(?) μήνες...δεν έχεις αποτέλεσμα?!, συνεχίζεις....μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο...

Και επιμένω και ξαναγράφω είσαι/φαίνεσαι πιεσμένος σε αυτό το θέμα και σε επηρεάζει αρνητικά (κ πάλι Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ)

Και ξαναρωτάω (γιατί απάντηση δεν πήρα) γιατί τρελαίνεσαι τόσο που δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα, είναι το θέμα της ηλικίας (τα 25 χρόνια)....Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που όντως σου λείπει... και πιστεύεις ότι θα το βρεις σε μια σχέση.

Το σεξ σίγουρα δεν σου λείπει (μια και μπορείς να πας και σε οίκο ανοχής, όπως είπες)...επόμενο...η συντροφικότητα? ...η αγάπη?, το συναίσθημα...?

Μέσα σου πρέπει να ψάξεις για να βρεις τις απαντήσεις ... Μόλις βρεις τι είναι, θα χαλαρώσεις και θα είσαι πιο άνετος

Senior Member

Συνεχίζω λοιπόν, καλά κάνεις που το μαθαίνεις! Να ξέρεις, ότι έτσι και έχεις την πρώτη σου επιτυχία, θα χαρείς πάρα πολύ και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου τρελά!

Αυτό με το που ξινίζουν τα μούτρα τους είναι που φέρνει ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ! Αυτή η γ@μημένη ξινίλα των γυναικών δεν την μπορώ με τίποτα! Εκεί που μπορεί νά'μαι χαρούμενος, μπορώ ανα πάσα στιγμή να έρθω στα χέρια με άτομο! Μετά λένε κάποιες γυναίκες γιατί δεν τις πλησιάζουν οι άντρες! Αφού τους απορρίπτουν όλους και τους βγάζουν την ξινίλα! Θέλουν να απορρίψουν κάποιον, ας το κάνουν, άλλα με τρόπο, νά'ναι πιο ευγενικές τουλάχιστον! Όχι μ'αυτόν τον τρόπο και να εκενευρίζουν τον άντρα να φτάσει σε σημείο να τις ρίξει μια χλέπα στα μούτρα! Φυσικά, άμα κάποιος είναι άκομψος ή χυδαίος, άλλο αυτό!

Απλως πρεπει να βρουμε πρωτα τροπο να τις γραφουμε αν δεν μας θελουν.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Φίλε rolen ειλικρινά, αν θες με πιστεύεις αν θες όχι, δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε φόρουμ κ να προσβάλλω αγνώστους ή να κάνω πλάκα με τον πόνο τους. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό ή όχι και μακάρι να μην είναι. Όμως είτε είναι είτε όχι, αυτή την εντύπωση δίνεις εσύ ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.

Όταν κάποιος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πως να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ (γιατί κ το φλερτ ένα είδος επικοινωνίας είναι) με έναν άλλον άνθρωπο, τρία πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω. Ή ότι δεν ξέρει να μιλάει (δεν γνωρίζει καλά τη γλώσσα πχ) ή ότι γενικά έχει πρόβλημα επικοινωνίας (κάποια γλωσσική διαταραχή ίσως) ή ότι για κάποιο λόγο κομπλάρει και κολλάει το μυαλό του. Αν συμβαίνει το τελευταίο τότε σόρυ φίλε, αλλά το θέμα όντως είναι ψυχολογικό.

Κ το ξαναλέω. Δεν είναι πυρηνική φυσική ή μαθηματικά ή οποιοδήποτε άλλο μάθημα που θα κάτσεις να διαβάσεις για να πας έτοιμος στις "εξετάσεις". Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να μάθεις, δεν είναι αυτοκίνητο οι γυναίκες όπως ανέφερες που θα στο διδάξει κάποιος. Αν εσύ κάθε φορά που βλέπεις κοπέλα τρέμουν τα πόδια σου κ κολλάει το μυαλό σου ακόμα κ με σκονάκια στο χέρι να πας, με τις καλύτερες ατάκες έτοιμες κατευθείαν από τον Καζανόβα, πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις πίστεψε με.

Τέλος πάντων. Επειδή η άποψη μου σου προκαλεί εκνευρισμό δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία...

ΥΓ: Σου είπα πριν να πλησιάσεις πρώτα μια κοπέλα που δεν την βλέπεις ερωτικά. Όχι για να της πουλήσεις έρωτες κ μεταξωτές κορδέλες αλλά, όπως είπε κ ο archangel, για να κάνεις εξάσκηση. Να αρχίσεις να αποκτάς οικειότητα με το αντίθετο φύλο. Να δεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, τον γυναικείο τρόπο αντίληψης. Μερικές φορές ξέρεις όταν δεν ελπίζουμε σε κάτι, όταν δεν περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα έχουμε κ λιγότερο άγχος, λειτουργούμε καλύτερα. Το παρεξήγησες κι αυτό, δεν πειράζει. Εσύ να είσαι καλά κ καλή επιτυχία κ πάλι!
    Αυτο ειναι αληθεια. Πριν ενα χρονο ειχα γνωρισει μια κοπελα. Δεν ειχα βλεψεις να κανω κατι μαζί της, μονο για παρεα την ηθελα και ημουν πολυ χαλαρός μαζί της. μιλουσαμε για ωρες.... ΩΡΕΣ!!! Σιγα σιγα βεβαια αρχισαν τα συναισθηματα μου να αλλαζουν οσο την γνωριζα και να μου ειναι λιγακι πιο δυσκολο να της μιλησω.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    Μα αυτό του λένε (λέμε) και δεν μπορεί να το καταλάβει (στο λέω καλοπροαίρετα, όχι με διάθεση να σου την πω). Δεν γίνεται να μπορείς να μιλάς με άντρες και με κοπέλες να σου κόβεται η μιλιά. Κάτι υπάρχει ...Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ και δεν εννούμε ότι έχεις ψυχολογικά...και εγώ τείνω όπως λέει και ο Aris83 είναι ο φόβος της απόρριψης. Δεν έχεις ενδιαφέροντα...?! Γι'αυτά θα μιλάς...

Λες (rolen) ότι δεν έχεις κύκλο με γυναίκες και γι'αυτό καταφεύγεις στο φλερτ...Σου ξαναγράφω ακολουθείς λάθος τακτική...από την στιγμή που δεν το 'χεις με το φλερτ ότι και να κάνεις, ότι κανόνες - συμβουλές σου δώσουν οι άλλοι κατά πάσα πιθανότητα δε θα δουλέψει στην περίπτωσή σου... Πρέπει να φτιάξεις κύκλο..και αυτό γίνεται με συνεχή και σταθερή επαφή σε διάφορα μέρη...όπως στο γυμναστήριο, που λες ότι ήσουν 9(?) μήνες...δεν έχεις αποτέλεσμα?!, συνεχίζεις....μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο...

Και επιμένω και ξαναγράφω είσαι/φαίνεσαι πιεσμένος σε αυτό το θέμα και σε επηρεάζει αρνητικά (κ πάλι Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ)

Και ξαναρωτάω (γιατί απάντηση δεν πήρα) γιατί τρελαίνεσαι τόσο που δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα, είναι το θέμα της ηλικίας (τα 25 χρόνια)....Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που όντως σου λείπει... και πιστεύεις ότι θα το βρεις σε μια σχέση.

Το σεξ σίγουρα δεν σου λείπει (μια και μπορείς να πας και σε οίκο ανοχής, όπως είπες)...επόμενο...η συντροφικότητα? ...η αγάπη?, το συναίσθημα...?

Μέσα σου πρέπει να ψάξεις για να βρεις τις απαντήσεις ... Μόλις βρεις τι είναι, θα χαλαρώσεις και θα είσαι πιο άνετος

Σαν ενας αντρας κι εγω με το ιδιο πρόβλημα θα απαντησω στην θέση του, ελπιζω μην παρεξηγησεις rolen :)

Το σεξ, ή μαλλον η περιέργια του σεξ ειναι ενας σοβαρός λογος αλλα δεν ειναι αυτο που μας νοιαζει. Είναι μια επαφη, ενα γυναικείο χαδι, ενα γλυκο φιλι, ενα τρυφερο χαμόγελο, ενα βλεμα ερωτικο. Αυτο θελουμε!!!!

Senior Member
    να φανταστω σε πληρωμενη κοπελα δεν θα θελατε να πατε ε?

Senior Member

Θα σου πω τι γίνεται μ'εμένα κι ένα σκηνικό.

Με άντρες δεν κομπλάρω, με γυναίκες που δε μ'ενδιαφέρουν ερωτικά δεν κομπλάρω, με γυναίκες που μ'ενδιαφέρουν ερωτικά κομπλάρω, και μάλιστα πάρα πολύ! Ο ένας απ'τους λόγους είναι οι αποκλειστικές απορρίψεις που έχω εισπράξει απ'αυτές, ότι δεν περνάει η μπογιά μου, δεν προσελκύω, και χίλια δυό!

Το σκηνικό που θα σου πω, ήμουν για μπάνιο το καλοκαίρι μέχρι αργά το βράδυ και βλέπω 2 τύπους να ετοιμάζουνε ψησταριά για φωτιά. Μόλις ήταν η ώρα να βγω, τους ρώταγα κάποια πράματα λίγο, τους πιάνω την κουβέντα, μπουρ μπουρ μπουρ, γελάσαμε, κάναμε λίγο χαβαλέ πριν φύγω! Γενικά, είμαι επικοινωνιακός, δεν μπορώ να πω! Απλά με τις γυναίκες που μ'ενδιαφέρουν ερωτικά κομπλάρω! Εκεί είναι όλο! Μιάς και ανέφερες αυτό,

Όντως πάντως, οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά και πιο συναισθηματικά. Γι' αυτό λένε ότι πηδάει καλύτερα αυτός που πηδάει το μυαλό και όχι το σώμα μιας γυναίκας.
    αυτό είναι το πρόβλημά μου! Ότι η συμπεριφορά μου, το λέγειν μου, η αυτοπεποίθησή μου, η γλώσσα σώματός μου, κλπ. δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτό το παραπάνω που περιγράφεις! Δηλαδή αν μιλήσω με κοπέλα, στην καλύτερη να με πάρει φιλικά! Δεν μπορώ με τίποτα να πηδήξω το μυαλό της γυναίκας! ΑΥΤΟΣ είναι ο υπαριθμόν 1 λόγος που είμαι μπακούρης στις 2,5 δεκαετίες της ζωής μου! Γιατί αν ξέρει κάποιος να πηδάει το μυαλό μιάς γυναίκας, δε χρειάζεται να κάνα και πολλά παραπάνω! Ούτε να λέει πολλά λόγια, ούτε να μιλάει προγραμματισμένα να πει κάτι συγκεκριμένο, τίποτα! Όσο για την πυρηνική φυσική, που τη θεωρώ ευκολότερη το είπα με την έννοια ότι επειδή δεν ξέρω πηδάω το μυαλό μιάς γυναίκας, άρα δεν κάνω τίποτα!

Δεν είπα ότι η άποψή σου με εκνευρίζει. Με παρεξήγησες! Εκνευριζόμουν επειδή νόμιζα πως μου την είπες ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα (γραπτός λόγος που παρεξηγείται), κάτι που τελικά δεν έγινε, όπως διευκρίνισες ο ίδιος πιο κάτω... Όσο για το επόμενο, το να μιλάω με κοπέλα που δε βλέπω ερωτικά, μπορώ και τα καταφέρνω μια χαρά, και οικειότητα έχω! Ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσω οικειότητα με τις γυναίκες είναι να κάνω παρέα με γυναίκες, κάτι το οποίο δε διαθέτω! Εννοώ, δεν έχω γυναίκες φίλες και ούτε γυναίκες εντός του κύκλου μου! Βρίσκομαι σε πάρα πολύ μειονεκτική θέση!

Το πρόβλημά μου δεν είναι με το γυναικείο φύλο από μόνο του, αλλά συγκεκριμένα με τις κοπέλες που με ενδιαφέρουν ερωτικά! Εκεί κολλάω!;)

Senior Member
    Οκ τότε.:) Δεν είναι μόνο η φοβία της απόρριψης, είναι και η φοβία που γίνεται εκείνη τη στιγμή! Και επίσης, εγώ μπορώ να το καταλάβω κι απ'την πολύ αρχή! Δηλαδή, όταν μιλάω σε κοπέλα, και βλέπω ότι ξυνίζει, ε ναι! Εκεί κομπλάρω ακόμα πιο πολύ!
    Δηλαδή, άμα συστηθώ και βλέπω ότι η κοπέλα ίσα ίσα που μου ακουμπάει το χέρι, εκεί δεν ξεκινάω καλά! Θα μου πεις, λεπτομέρεια είναι, άλλα όμως λέει πάρα πολλά!

Απ'την άλλη όμως, άμα βλέπω ότι η κοπέλα μου μιλάει και είναι ομιλητική, "πέφτουν" οι άμυνές μου και αρζίζω να αποδίδω πολύ καλύτερα εγώ! Το ίδιο και άμα μου δώσει θερμή χειραψία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Άντε και πήγα πες! Μετά; Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει συνέχεια αλλιώς θα σκάσει μια περιουσία! Είναι υπερπανάκριβες αυτές!

Senior Member
    Σαν ενας αντρας κι εγω με το ιδιο πρόβλημα θα απαντησω στην θέση του, ελπιζω μην παρεξηγησεις rolen :)

Το σεξ, ή μαλλον η περιέργια του σεξ ειναι ενας σοβαρός λογος αλλα δεν ειναι αυτο που μας νοιαζει. Είναι μια επαφη, ενα γυναικείο χαδι, ενα γλυκο φιλι, ενα τρυφερο χαμόγελο, ενα βλεμα ερωτικο. Αυτο θελουμε!!!!
    Όχι ρε συ, καμία παρεξήγηση!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post

Το σκεφτομαι σοβαρα!!!

Senior Member
    Άντε και πήγα πες! Μετά; Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει συνέχεια αλλιώς θα σκάσει μια περιουσία! Είναι υπερπανάκριβες αυτές!
    re....ακουσε με μπορει αμα πας μετα να μην κομπλαρεις.....

μενεις μονος σ στο σπιτι?
    Δεαν θα πας σε οικο ανοχης....θα παρεις κολ γκερλ

Page 29 of 42 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast