Μπακούρης ετών 25! - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 42 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast
Results 556 to 570 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Για αισθητικούς, δεν ξέρω κόστη. Για πλαστικούς, εκεί το πράμα ξεφεύγει πολύ! Δηλαδή, μπορεί να πάρει 2-3 χιλιάρικα μια επέμβαση πλαστικού! Άμα είναι να περιμένω 4-5 χρόνια, άστο καλύτερα!

Όσο για το άλλο, μη μου απευθύνεσαι λες και είμαι κάνας τεμπέλης χωρίς να με ξέρεις! Δεν είμαι άνεργος από επιλογή δική μου και αυτός ο τρόπος με προσβάλει! Μην ξεχνάς ότι εγώ ποτέ δε σε πρόσβαλα!
    Εσυ ειπες οτι εισαι μετριος εμφανισιακα. Και οτι δεν εχεις λεφτα. Και δεν βρισκεις κοπελα. Και σε εχουν απορριψει 4-5 κατω του μετριου.
    Και σου απαντησα τι προοπτικες εχεις. Για την κοινωνικοτητα και το χιουμορ ειπα, για τανγκο ειπα, για βελτιωση εμφανισης ειπα, για χιουμορ ειπα, για τακτικη προσεγγισης εκανα περιγραφη καπου εδω σε αυτο το νημα, δηλαδη το εχουμε εξαντλησει το θεμα. Στο τελος τελος θα σε παρουμε απο το χερι Rolen να σε σμιξουμε με καμια κοπελα, και παλι θα κλωτσας.

Για πλαστικους μπααα δεν ειναι τοσο μεγαλα τα ποσα, γυρω στα 200 ευρω για μια μικροεπεμβαση... 2-3 χιλιαρικα κοστιζει το λιφτινγκ.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Εσυ πιστεύεις πως η γυναίκα δεν δίνει με τον τρόπο σήμα στον άλλον (Σ αυτόν που θελει) , για να την προσεγγίσει αυτός?
    Η γυναίκα θα ξεκινήσει το παιχνίδι με ενα βλέμμα, ενα χαμόγελο και ο άντρας θα πάρει το μήνυμα και θα προσεγγίσει.
    Και η γυναίκα κυνηγάει με τον τρόπο της.
    Ναι, κάτι θα γίνεται... Απλά εγώ δεν έχω λάβει ποτέ χαμόγελο από γυναίκα (έτσι όπως τα λες) και βγαίνω και τόσα χρόνια!

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Εξαλλου υπάρχουν πολλοί άντρες ντροπαλοί που βρίσκονται σε σχέση και το πρώτο βήμα το εκανε η γυναίκα. Του έδωσε αέρα του άλλου να προχωρήσει.

Εγώ συμφωνώ με Μάρα, να γραφτείς στο τάνγκο να γνωρίσεις κοπέλες, να μαθεις και χορό.
    Κατάλαβα τι λες... Αν κι εγώ λειτουργώ περίπου κατ'αυτόν τον τρόπο... Άμα δω ότι η κοπέλα μου μιλάει, μιλάω κι εγώ μετά και ανοίγομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εσυ ειπες οτι εισαι μετριος εμφανισιακα. Και οτι δεν εχεις λεφτα. Και δεν βρισκεις κοπελα. Και σε εχουν απορριψει 4-5 κατω του μετριου.
    Και σου απαντησα τι προοπτικες εχεις. Για την κοινωνικοτητα και το χιουμορ ειπα, για τανγκο ειπα, για βελτιωση εμφανισης ειπα, για χιουμορ ειπα, για τακτικη προσεγγισης εκανα περιγραφη καπου εδω σε αυτο το νημα, δηλαδη το εχουμε εξαντλησει το θεμα. Στο τελος τελος θα σε παρουμε απο το χερι Rolen να σε σμιξουμε με καμια κοπελα, και παλι θα κλωτσας.

Για πλαστικους μπααα δεν ειναι τοσο μεγαλα τα ποσα, γυρω στα 200 ευρω για μια μικροεπεμβαση... 2-3 χιλιαρικα κοστιζει το λιφτινγκ.
    Περίμενε, να τα πάρουμε ένα ένα. Είπα ότι είμαι πολύ μέτριος εμφανισιακά, δηλαδή φατσικά. Παρόλαυτά, εγώ περιποιούμαι τον εαυτό μου! Σωματικά, είμαι 1,85 και 82 κιλά. Πάει αυτό.

Για χιούμορ, ξέρω! Πιστεύω ότι έχω, άλλα για να το εκμεταλλευτώ (όταν πρόκειται για άγνωστη) πρέπει να μάθω να μιλάω σε άγνωστη για να το βάλω σε εφαρμογή! Tango θα πάω!

Για τακτική προσέγγισης σε άγνωστη, μόνο άμα είσαι πιο έμπειρος! Η φίλη imagine τα είπε όλα!

Άσχετο, μένεις Αθήνα; Έχω λόγο που σε ρωτάω. Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις άμα δε θες εδώ.

200 Ευρώ δεν είναι πολλά. Άλλα τι εννοείς μικροεπέμβαση; Για μύτη για παράδειγμα, εκεί ξεφεύγει πολύ το κόστος!

Senior Member
    Εμενα Αθηνα, τωρα οχι.

Ποσες φορες πρεπει να το πουμε??? δεν θα την πεσεις σε αγνωστη, θα προσεγγιζεις κοπελες που βρισκονται στο πλαισιο που κινεισαι, μεσα σε δραστηριοτητες!!!!!!

Για μυτη δεν ξερω. Εγω για μια ελια ειχα κανει παλιοτερα στο προσωπο και η τιμη ηταν 200 ευρω, για αυτο το ειπα. Αλλα μπορεις να ψαξεις, να ρωτησεις, να μαθεις τιμες, να βρεις γιατρους κλπ. Κανε μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει....... δεν σου λεω να το κανεις, σου λεω να το ψαξεις! εχει διαφορα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Εμενα Αθηνα, τωρα οχι.

Ποσες φορες πρεπει να το πουμε??? δεν θα την πεσεις σε αγνωστη, θα προσεγγιζεις κοπελες που βρισκονται στο πλαισιο που κινεισαι, μεσα σε δραστηριοτητες!!!!!!

Για μυτη δεν ξερω. Εγω για μια ελια ειχα κανει παλιοτερα στο προσωπο και η τιμη ηταν 200 ευρω, για αυτο το ειπα. Αλλα μπορεις να ψαξεις, να ρωτησεις, να μαθεις τιμες, να βρεις γιατρους κλπ. Κανε μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει....... δεν σου λεω να το κανεις, σου λεω να το ψαξεις! εχει διαφορα.
    Ρώταγα με την έννοια με τι κοινωνία συναναστρέφεσαι! Αθήνα είναι αλλιώς η συμπεριφορά τους, δεν ξέρω...

Καλά, μη φωνάζεις! Το κατάλαβα ότι μού'λεγες όχι σε άγνωστες! Άλλο θέλω να σου πω. Απλά τις ανέφερα ως λύση να κατέφευγα εκεί άμα δε βρω άκρη αλλού...

Α, οκ. Κατάλαβα τώρα... Να, ελιές στο πρόσωπο ευτυχώς δεν έχω! Κατάλαβα τη διαφορά μεταξύ αυτών των 2...

Κάτι ξέχασα να σου πω. Δεν είπα ότι οι κοπέλες (κάτω του μετρίου) που την έπεσα ήταν 4-5. Ήταν πολλές παραπάνω! Και μεταξύ αυτών, ήταν και άγνωστες από μπαρ! Οι 5 κοπέλες που προσπάθησα να κάνω κάτι ήταν απ'τη σχολή μου...
    Last edited by rolen; 21-10-2016 at 01:01.

Banned
    Πως κατέληξε αυτό το thread του δεν έχω κοπέλα για μύτες και για ελιές??!!
    Άν έχεις κάνα συγκεκριμένο πρόβλημα πχ μύτη και νιώθεις άσχημα οκ να πας να το φτιάξεις......μην μπεις σε αυτή την λούμπα της εμφάνισης όμως...............ένας άντρας του αρκεί να νιώθει γοητευτικός όλα τα άλλα ωραία μύτη κλπ δεν χρειάζονται αντικειμενικά, για σένα αν το κάνεις για να νιώθεις όμορφος είναι άλλο........αλλά όχι ότι θα το προσέξει η κοπέλα.......η κοπέλα σίγουρα δεν θα ενοχληθεί από την μύτη σου......και γιατί τα ίδια λέγαμε και στον γουάι!!!!???

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ρώταγα με την έννοια με τι κοινωνία συναναστρέφεσαι! Αθήνα είναι αλλιώς η συμπεριφορά τους, δεν ξέρω...
    εννοεις πιο σνομπ? πιο ψωνια? οκ ειναι πιο ψυχρο και απομακρο το κλιμα, δεν λεω...
    εσενα το προβλημα σου νομιζω ειναι στις κοινωνικες δεξιοτητες, οχι τοσο ντε και καλα να βρεις κοπελα για χαβαλε ή σχεση.
    ουτε εμφανισιακο ειναι το προβλημα, ειπαμε στην εποχη που ζουμε τα παντα βελτιωνονται...

Δεν ξερω ισως σε ομαδες αυτογνωσιας θα μπορουσες να ωφεληθεις! καλα οπωσδηποτε και στο τανγκο που σου λεμε, απλα μην πας επι τουτου για κοπελα γιατι ισως απογοητευθεις και τα παρατησεις, δες το σαν μια ευκαιρια να ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πως κατέληξε αυτό το thread του δεν έχω κοπέλα για μύτες και για ελιές??!!
    Άν έχεις κάνα συγκεκριμένο πρόβλημα πχ μύτη και νιώθεις άσχημα οκ να πας να το φτιάξεις......μην μπεις σε αυτή την λούμπα της εμφάνισης όμως...............ένας άντρας του αρκεί να νιώθει γοητευτικός όλα τα άλλα ωραία μύτη κλπ δεν χρειάζονται αντικειμενικά, για σένα αν το κάνεις για να νιώθεις όμορφος είναι άλλο........αλλά όχι ότι θα το προσέξει η κοπέλα.......η κοπέλα σίγουρα δεν θα ενοχληθεί από την μύτη σου......και γιατί τα ίδια λέγαμε και στον γουάι!!!!???
    μα ο ιδιος ο Rolen λεει οτι ειναι μετριος εμφανισιακα και τον εχουν απορριψει κοπελες κατω του μετριου. Ο ιδιος εχει πεσει σε αυτη τη λουμπα...
    Εγω προσπαθησα να του πω να δει εναλλακτικες εκει που βλεπει τοιχους.

Banned
    εγω στη θεση σου θα διαλεγα κοπελα με βαση το ποσο θα ενδιαφεροταν απο την αρχη οταν την γνωριζα αλλιως θα πηγαινα συνεχεια σε αλλη σε αλλη σε αλλη μεχρι να τη βρω.

Senior Member
    Παιδιά, τι είναι αυτά που διαβάζω!!! Μόνο οι θεογκόμενοι βρίσκουν γυναίκα? Είστε με τα σωστά σας?

Ο άνθρωπος είναι πολλά περισσότερα από εμφάνιση στην πρώτη γνωριμία. Είναι το στυλ, ο τρόπος που κινείται κάποιος, το τι λέει και ΠΩΣ το λέει. Ο αέρας του βρε παιδί μου, πώς να το πω.

Του rolen ο "αέρας" κ το "στυλ" θάβεται λόγω άγχους, γι αυτό δεν του κάθεται καμμία. Παρέες γυναικείες του χρειάζονται, να ξεδιπλώσει τον εαυτό του.

Όσο για την εμφάνιση, απ την περιγραφή του δείχνει οκ. Ψηλός, κανονικός στα κιλά, και όχι ντιπ λαπάς κ αγύμναστος. Μια χαρά. Και μεγάλη μύτη να έχει, σιγά, μεγειά του με χαρά του. Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα ερωτευθεί συμφοιτητή μου κοντό, ημιφάλακρο που μ έφτυνε αγρίως. Ήταν όμως πανέξυπνος κ στυλάτος. Και ήμουν κούκλα ε, καθόλου μπάζο.

Senior Member
    εννοεις πιο σνομπ? πιο ψωνια? οκ ειναι πιο ψυχρο και απομακρο το κλιμα, δεν λεω...
    εσενα το προβλημα σου νομιζω ειναι στις κοινωνικες δεξιοτητες, οχι τοσο ντε και καλα να βρεις κοπελα για χαβαλε ή σχεση.
    ουτε εμφανισιακο ειναι το προβλημα, ειπαμε στην εποχη που ζουμε τα παντα βελτιωνονται...
    Όχι οι παρέες που κάνεις, άλλα ο κόσμος γενικά στην πόλη που ζείς. Πιο ψυχρό και απόμακρο απ'την Αθήνα; Γιατί κι εδώ δεν είναι και τόσο καλά τα πράματα...

Όταν λες κοινωνικές δεξιότητες, εννοείς ότι δεν έχω κοινωνικές δεξιότητες; Αν ναι, μόνο με τις γυναίκες είμαι αντικοινωνικός! Με τους άντρες ή με την παρέα μου είμαι πολύ πιο κοινωνικός και άνετος! Κι όμως, γίνεται να είμαι αντικοινωνικός σ'έναν τομέα και όχι σε όλους!

Δεν ξερω ισως σε ομαδες αυτογνωσιας θα μπορουσες να ωφεληθεις! καλα οπωσδηποτε και στο τανγκο που σου λεμε, απλα μην πας επι τουτου για κοπελα γιατι ισως απογοητευθεις και τα παρατησεις, δες το σαν μια ευκαιρια να ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες...
    Τι είναι οι ομάδες αυτογνωσίας; Και ταγκό θα πάω, ναι... Θα κάνω ότι μπορώ να ανοίξω κύκλο...

Senior Member
    μα ο ιδιος ο Rolen λεει οτι ειναι μετριος εμφανισιακα και τον εχουν απορριψει κοπελες κατω του μετριου. Ο ιδιος εχει πεσει σε αυτη τη λουμπα...
    Εγω προσπαθησα να του πω να δει εναλλακτικες εκει που βλεπει τοιχους.
    Κι έτσι είναι! Φατσικά πάντα! Ντάξει, δεν έχω κάποια τοπική ατέλεια, ούτε μεγάλη μύτη έχω... Δεν ξέρω, αυτό με την εμφάνιση με ανησυχεί ιδιαίτερα!

Τι εννοείς ότι εγώ ο ίδιος έχω πέσει σ'αυτήν τη λουμπα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Παιδιά, τι είναι αυτά που διαβάζω!!! Μόνο οι θεογκόμενοι βρίσκουν γυναίκα? Είστε με τα σωστά σας?
    Δε λέω αυτό! Απλά αρχίζω να ανησυχώ για το θέμα εμφάνισης...

Ο άνθρωπος είναι πολλά περισσότερα από εμφάνιση στην πρώτη γνωριμία. Είναι το στυλ, ο τρόπος που κινείται κάποιος, το τι λέει και ΠΩΣ το λέει. Ο αέρας του βρε παιδί μου, πώς να το πω.
    Δεν αμφιβάλλω καθόλου σ'αυτό που λες! Εγώ απλά επειδή δεν είμαι και ο πιο στυλάτος, έλεγα μήπως αν ήμουν κάνα ομορφόπαιδο θα μου αναπλήρωνε αυτά τα κενά...

Του rolen ο "αέρας" κ το "στυλ" θάβεται λόγω άγχους, γι αυτό δεν του κάθεται καμμία. Παρέες γυναικείες του χρειάζονται, να ξεδιπλώσει τον εαυτό του.
    Γι'άλλη μια φορά πολύ σωστή!:) Έτσι ακριβώς συμβαίνει μ'εμένα! Όσο για το άγχος, κι αυτό ένα αποτέλεσμα είναι μόνο! Τα αίτια αυτού του άγχους είναι το πρόβλημα! Η αλλιώς, του άγχους εκείνης της στιγμής και όχι γενικού άγχους!

Όσο για την εμφάνιση, απ την περιγραφή του δείχνει οκ. Ψηλός, κανονικός στα κιλά, και όχι ντιπ λαπάς κ αγύμναστος. Μια χαρά. Και μεγάλη μύτη να έχει, σιγά, μεγειά του με χαρά του. Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα ερωτευθεί συμφοιτητή μου κοντό, ημιφάλακρο που μ έφτυνε αγρίως. Ήταν όμως πανέξυπνος κ στυλάτος. Και ήμουν κούκλα ε, καθόλου μπάζο.
    Καταλαβαίνω απόλυτα! Να, αυτό με το φτύσιμο δεν μπορώ να το κάνω! Δε μου βγαίνει δηλαδή λόγω απελπισίας μου (κάτι που για το οποίο ντρέπομαι πάρα πολύ)!
    Last edited by rolen; 22-10-2016 at 14:34.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα ερωτευθεί συμφοιτητή μου κοντό, ημιφάλακρο που μ έφτυνε αγρίως. Ήταν όμως πανέξυπνος κ στυλάτος. Και ήμουν κούκλα ε, καθόλου μπάζο.
    You've got to be kidding us...

Banned
    μαζι μιλαμε και χωρια συνεννοουμαστε! αλλο πραγμα οι παρεες για να βγαινεις και για χαβαλε και networking και αλλο πραγμα οι προσωπικες σχεσεις, φιλικες ή ερωτικες. Ειναι τελειως 2 διαφορετικα πραγματα.
    Εγω ειπα οτι φιλες και φιλους για να μιλαω και να μοιραζομαι την αληθεια μου εχω. Παρεες πολλες δεν εχω για να βγαινω τα σ/κ. 1-2 παρεες για να βγω 1-2 φορες στο τετραμηνο ας πουμε εχω, κατι σε πιο συχνη βαση στα κυβικα μου ψαχνω και αναρωτιεμαι πως στο καλο βρισκεις τετοιες παρεες, που να εχουν και τα λεφτα και τη διαθεση και το χρονο για τετοιο lifestyle.
    Το ίδιο πράγμα λέμε και συννενοούμαστε.Οσο είναι βουνό για σένα να βρεις τους ανθρώπους στα κυβικά σου άλλο τόσο είναι και για εμάς να βρούμε στα δικά μας.
    Oχι, λογια παρηγοριας δεν σας λεω, εχω ακουστει σκληρη αρκετες φορες. Πιστευω οτι λεω την αληθεια. Σε αυτο το θεμα του πως να συναναστρεφεστε γυναικες και να κανετε μια σχεση, το εχετε κανει οχι βουνο, Εβερεστ να φαινεται. Ενω τα πραγματα ειναι απλα. Υπαρχουν κοπελες που θελουν να ανοιξουν σπιτι και παιδια απο τα 25-30 τους και κανεις δεν τις κοιταει γιατι κοιτανε κοπελες που δεν ειναι στα μετρα τους και στα κυβικα τους. Ή κοιτανε μονο να πηδηξουν και να μην αναλαβουν ευθυνες μιας σχεσης.

Αμα δεν εχεις εμφανιση, θα κοιταξεις μια κοπελα στα μετρα σου. Δεν θα κυνηγας τις κουκλες και τις τουμπανογυμνασμενες. Αυτες εχουν ριξει ΤΟΝ ιδρωτα για να χτισουν κορμι, δεν θα καταληξουν με εναν λαπα. Και εγω υπηρξα χοντρη με 75 κιλα, και απο λογους υγειας, οχι επειδη ετρωγα το καταπετασμα, και ξερω παρα πολυ καλα τον ρατσισμο που υπαρχει. Τον εζησα στο πετσι μου. Και ναι εννοειται τωρα που τα καταφερα δεν θα γυριζα ουτε καν να κοιταξω εναν χοντρο με κοιλιτσα, πλαδαρο και καναπεδατο. Οχι γιατι μονο δεν μου αρεσει, αλλα επειδη το εκανα με πονο, επιμονη και αφιερωση καθε μερα, με πιεση προσωπικη, αντι να κατσω να κοιμηθω, να χαλαρωσω, να δω μια ταινια, να παω μια βολτα, πηγαινα γυμναστηριο και κοπανιομουν στο διαδρομο και στα προγραμματα. Και μετα τιγκα στον ιδρωτα, να γυριζω σπιτι, να πλυνω ρουχα, να μαγειρεψω κλπ.
    Καταρχήν μου την λες χωρίς να ξέρεις τι στανταρ έχω και τι ψάχνω.Δεν κυνηγάω ούτε τις κούκλες,ούτε τις τουμπανογυμνασμένες γιατί ούτε και εγώ δεν είμαι έτσι.Ξέρω πολύ καλά πως είναι να είσαι παχύσαρκος γιατί έφτασα μέχρι 30 κιλά πάνω απο τα κανονικά μου πριν 3 χρόνια και έκανα τεράστια προσπάθεια για να τα χάσω και συνεχίζω ώστε σήμερα να έχω φτάσει μόλις 7 κιλά πάνω απο το κανονικό μου και μέχρι μέσα ιανουαρίου θα τα έχω χάσει και αυτά γιατί πολύ απλά έφτιαξα την διατροφή μου και καθημερινά γυμνάζομαι.
    Και αν με ρωτάς όχι δε θα απέρριπτα ή δε θα κοιτούσα μια γυναίκα με 10-15 κιλά παραπάνω του κανονικού αλλά δε θα πήγαινα με http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/03/meme-2.html γιατι πολύ απλά δεν είμαι έτσι.
    Και οι 2 τελευταίες που την μία απέρριψα εγώ γιατί έβλεπα ότι δεν κολλάμε ως χαρακτήρες και η άλλη με απέρριψε αυτή δεν ήταν τουμπανογυμνασμένες αλλά είχαν αυτά τα 10-15 κιλά παραπάνω του κανονικού που προσωπικά δεν με ενοχλούσε.Και μένω μόνος εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω πολύ καλά πως είναι να κάνεις και τις δουλειές του σπιτιού.
    Και οταν εγω εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια στο διαβασμα και στις σπουδες, και εχω καποιους στοχους επαγγελματικους και οικονομικους, ε ναι ρε παιδια, δεν θα γυρισω να κοιταξω τον αφραγκο, τον ανεργο, τον μαμακια, δεν θα δεχτω να με πλησιασει ο οποιος ξερει οτι εχω καποιες οικονομιες που τις εβγαλα με αιμα δουλευοντας 12ωρα και σκυβοντας το κεφαλι σε αφεντικα-τσιφλικαδες παροτι μορφωμενη για τα κοινωνικα δεδομενα...Και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειμαι ψωνιο ή σνομπαρω τον μετριο. Με την καμια. Και εγω εχω υπαρξει μετρια, μην πω κιολας οτι εχω πιασει πατο. Σνομπαρω ομως αυτον που θελει να χρησιμοποιησει την αλλη σε σχεση σαν σκαμνακι για να ανεβει, να φανει, να εκτονωθει, να χαβαλεδιασει, να φαει τσαμπα λεφτα γιατι τα τσαμπα ειναι πιο γλυκα, δεν πονεσες για να τα βγαλεις.
    Προσωπικά θα πήγαινα με την άνεργη και με την απόφοιτη δημοτικού.Αν η άνεργη/άφραγκη κτλ δεν έχει θέμα να ζούμε με τον δικό μου μισθό δεν έχω και εγώ.Και δεν είμαι προικοθήρας,ούτε ψάχνω το καλό σπίτι,αμάξι κτλ.Εγώ είμαι ικανοποιημένος απο το 50τμ σπίτι μου και το 1300cc αμάξι μου και δεν περιμένω από καμμιά γυναίκα να μου προσφέρει κάτι άλλο ή να την εκμεταλευτώ οικονομικά.Και φυσικά έχω επίσης δουλέψει 12ωρα,έσκυψα το κεφάλι σε αφεντικά και τα χρήματα μου τα κερδίζω τίμια και με κόπο.
    Το συμπερασμα ειναι για προσωπικες σχεσεις, εγω με τα 36 μου χρονια, φιλικα σας προτεινω, να προγειωθειτε στην κοινωνια που ζειτε, ανοιξτε τα ματια σας, δειτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (γουσταρετε να βελτιωθειτε? να γινετε καλυτεροι εμφανισιακα? εχετε στραβη μυτη? για αυτο υπαρχουν τα γυμναστηρια, οι αισθητικοι, οι πλαστικοι ακομα... Κανεις στη σημερινη εποχη δεν μπορει να λεει σαν δικαιολογια ειμαι μετριος εμφανισιακα, δεν με θελουν οι γυναικες. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ! ή δεν εχω λεφτα, δεν με θελουν οι γυναικες. Κι αν δεν εχεις λεφτα, τον εαυτο σου πως τον ζεις? και 2ον βρες μια κοπελα με μετρια οικονομικα), βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας, το χιουμορ - οχι τη σαχλαμαρα, το χαζο γελιο και τη βλακεια!, νεα παιδια ειστε στα 25 εχετε εμπειριες να ζησετε, φουλ δραστηριοτητες να κανετε, ταξιδια, σπουδες, παρεες, μαθετε να κερδιζετε την εμπιστοσυνη και το ενδιαφερον των αλλων.
    Προσωπικά δεν είμαι 25..Εμφανισιακά με θεωρούσα πάντα μέτριο γιατί δεν είμαι ψηλός.Στο 1.75cm δε μπορώ να ξεχωρίσω από την μάζα των υπόλοιπων αντρών.Αν ήμουν 1.90 και με τα ίδια χαρακτηριστικά θα ήμουν ικανοποιημένος.Μου αρέσουν τα πράσινα μάτια μου,μου αρέσει το "baby" face μου που όσοι με βλέπουν απο κοντά δε με περνάνε πάνω από 30 ενώ κοντεύω τα 40 και τα επιπλέον κιλά,σύντομα θα αποτελούν όλα παρελθόν.πχ πέρισυ το καλοκαίρι είχα βάλει αγγελία αναζήτησης σε γνωστή ιστοσελίδα και μου έστειλε μια γυναίκα από Αθήνα στην ηλικία σου.Μιλούσαμε για κανένα μήνα και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε και κατέβηκα Αθήνα να την γνωρίσω.Αυτή λοιπόν είναι ψηλή 1,82 με γυμνασμένο σώμα,Κηφισιώτισσα οπότε και καταλαβαίνεις ότι ανήκει ας το πούμε στην "high" society και με καλή δουλειά μόνιμη.Την φλέρταρα,απέτυχα,πάμε παρακάτω.Αλλά δε σου κρύβω ότι αισθάνθηκα μειονεκτικά και λίγος απέναντι της για τον λόγο του ότι με περνούσε σχεδόν ένα κεφάλι σε ύψος (πάλι καλά που είχε έρθει με πέδιλο και όχι τακούνι γιατί θα με περνούσε 2 κεφάλια χαχαχα) και σκέφτηκα ότι αν ήμουν ψηλότερος ίσως είχα άλλη αντιμετώπιση απο μεριάς της.Και εννοείται ότι ακριβώς επειδή ήξερα ότι ήταν πέρα απο τις δυνατότητές μου,δεν θα έκανα εγώ πρώτος κίνηση γνωριμίας,αν δεν έκανε εκείνη.
    Και επίσης απο την παρέα που έλεγα τις προάλλες ότι βγαίνω κάπου-κάπου και είναι ένας 56αρης χωρισμένος και ένας 45αρης ελεύθερος καθώς και από αυτά που ακούω απο ένα 43αρη και ένα 41αρη συνάδελφο αντίστοιχα ονειρεύονται τις 25-30..Προσωπικά είμαι προσγειωμένος σε αυτό και θέλω κάποια κοντά στην ηλικία μου δηλαδή 35-40 που ξαναλέω σε θέμα εμφάνισης να μην είναι http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/03/meme-2.html ζητάω πολλά?
    Εγω πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο παντως να βρεις γκομενο-α παρα να διχτυωθεις σε καλες παρεες. Γιατι ειναι αλλο πραγμα να διαχειριστεις ενα ατομο που εχει κοινα με σενα, και αλλο να παιζεις μπαλα με 5-10 ετεροκλητους χαρακτηρες.
    Ολα το ίδιο δύσκολο είναι για μια μερίδα ανθρώπων.Και εγώ δεν πιστεύω ότι φταίει η εμφάνιση μου (καθώς τα στάνταρ μου είναι χαμηλά).Κλείνοντας θα πω για τον φίλο rolen να το ψάχνει και μέσω site γνωριμιών μιας και είναι Αθήνα.Οι αθηναίες που ψάχνονται είναι κάμποσες σε αυτά τα sites (προφανώς γιατί υπάρχουν πολλοί σαν εμάς που δεν κάνουν κίνηση και η μοναξιά γενικά "θερίζει" και αφού στατιστικά οι γυναικες είναι περισσότερες απο εμάς,πάντα υπάρχει ελπίδα για γνωριμία) και μιλάνε πιο εύκολα.Προσωπικά έχω χάσει ευκαιρίες γνωριμίας μόλις λέω περιοχή.Ξεκινώ συζήτηση,ρωτάω απο που είσαι? Μου λέει Αθήνα.Εσύ? Απαντώ την περιοχή μου και δε μου ξαναστέλνουν..Απο την άλλη οι εδώ που ψάχνονται έτσι είναι πολύ λίγες και όσες έχω στείλει,δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν.Οπότε εσύ φίλε έχεις πολύ περισσότερες στατιστικά πιθανότητες να βρεις κοπέλα από ότι ένας στην επαρχία.

Page 38 of 42 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast