Μπακούρης ετών 25! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 42 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Να θέλει ψυχίατρο αυτό που έχω; Εννοώ, δεν ξέρω, τώρα να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; Δεν ξέρω...
    δεν ξερω τι ειδικοτητα θελει. εξαρταται που οφειλεται.
    ξεκινα με ψυχολογο- ψυχοθεραπευτη. το θεμα που σου ποσταρα το διαβασες?

Senior Member
    Βασικα αλλο σκετο σεξ και αλλο να εχεις σχεση. Φυσικα το να κανεις σεξ ειναι ευκολο , το δυσκολο ειναι να δεθεις συναισθηματικα με καποιον ανθρωπο. Προσωπικα ειμαι λιγο σχεσακιας και μου αρεσει αυτη η καθημερινοτητα που εχει μια σχεση, το δεσιμο σε 2 ανθρωπους, να μοιραζεσαι την ζωη σου με καποιον αλλο. Αλλα και αυτο ειναι και το δυσκολο, να βρεις καποιον να ταιριαξεις τοσο και φυσικα στην πρωτη δυσκολια να μην φυγεις. Οι πιο πολλοι δυστυχως στις δυσκολιες κανουμε περα τον αλλον και παμε στον επομενο χωρις να αναρωτηθουμε τι εφταιξε και να κανουμε κατι για αυτο.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω τι ειδικοτητα θελει. εξαρταται που οφειλεται.
    ξεκινα με ψυχολογο- ψυχοθεραπευτη. το θεμα που σου ποσταρα το διαβασες?
    Νά'χω κάτι σαν ΙΨΔ; Ναι το είδα λίγο. Γι'αυτό και έγραψα πριν δε με παρηγορεί οτι είμαι 25. Ενοώντας ότι ήταν 30 αυτός και εγώ που είμαι 25 δε με κάνει να νιώθω, λιγότερο αποτυχυμένος απ'ότι είμαι στον τομέα αυτό.

Senior Member
    Διάβασα δυο τρεις προηγούμενες σελίδες να πω και εγώ την παπάρια μου πρώτον εγώ μπαίνω σε μαγαζί σκυφτός με τα χέρια στη τσέπη και στεναχωρημένος και πάλι έχω φίλες με μιλάνε πρώτον αυτό και δεύτερον οι επαγγελματίες γυναίκες που πληρώνεις είναι κατά πολύ καλύτερες από ένα ψυχολόγο η μάλλον για να το πω καλά βοηθάνε κι αυτές σε πολύ μεγάλο βαθμό και μάλιστα οι περισσότερες είναι και όμορφες τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τον κλάδο όσο και να σας φαίνεται κουλό έχω κάνει ωραίες συζητήσεις με μερικές και μου φάνηκαν πολύ καλά κορίτσια και πιστεύω ότι σε εκατό χρόνια που τα κοινωνικά στερεότυπα θα εκλείψουν μαζί με μας τους τρελούς οι γυναίκες αυτές θα πάρουν καλύτερη θέση κοινωνικά όπως και σε εκατό χρόνια μάλλον δε θα υπάρχει τρελός θα πρέπει να χουν βρει θεραπείες για όλα αλλά θα υπάρχει το στίγμα εκτός κι αν είναι όλοι τόσο χάλια κι έχουν όλοι από κάτι κι έτσι θα ζούμε όλοι με χάπια ανοίγω θέμα όποιος θέλει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by disestar View Post
    Rolen γεια σου.Δημιούργησα λογαριασμό για να σου πω ότι δυστυχώς στον ερωτικό τομέα κάποια άτομα είμαστε πολύ άτυχοι.Εγώ είμαι 41 χρονών και έκανα σεξ για πρώτη φορά χθες με μια *****.Μπορεί να σου ακούγεται αστείο αλλά δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερα ποτέ μου να βρω κανονική γυναίκα.Είμαι κλειστός άνθρωπος,ντροπαλός και λιγομίλητος με όλο τον κόσμο όχι μόνο με τις γυναίκες.Οταν ήμουν μικρός βίωσα σεξουαλική κακοποίηση από έναν άντρα φίλο του πατέρα μου και ήταν κάτι που με σημάδεψε σωματικά και ψυχικά.Επαθα αρκετά ψυχοσωματικά προβλήματα αλλά πάντα φοβόμουν να μιλήσω στους γονείς μου ή σε κάποιον ειδικό.Απο εμφάνιση είμαι σε μέτρια επίπεδα.1.77 ύψος,81 κιλά,καστανά μάτια και μαλλιά αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου αλλά η ψυχολογική μου κατάσταση και τα τραύματα που κουβαλώ όλα αυτά τα χρόνια μέσα μου.
    Απο χθες λοιπόν πετάω στα σύννεφα!!! Απορώ τι έχανα τόσα χρόνια που δεν έκανα την κίνηση να πάω σε μια επαγγελματία αφού έβλεπα ότι με τις κανονικές γυναίκες δεν μπορώ να κάνω κάτι.Αλλά βλέπεις πίστευα ότι μπορεί να βρεθεί και για μένα κάποια γυναίκα.Μάζεψα όσα κουράγια είχα και ψάχνοντας στο ίντερνετ διάλεξα μια επαγγελματία στη θεσσαλονίκη και πήγα.Ειχα πολύ άγχος αλλά τελικά τα κατάφερα.Νιώθω πολύ ωραία με μένα.Εχω γραφτεί σε όλα τα sites γνωριμιών και έστελνα άπειρα μηνύματα καθημερινά χωρίς να καταφέρω ποτέ μου κάτι.Αυτοί που λένε ότι είναι εύκολο να βρεις γυναίκα το λένε επειδή είναι εύκολο γιαυτούς.Απο εδώ και πέρα όμως σκοπεύω να επανορθώσω στον τομέα του σεξ!!! Μάλλον δε θα καταφέρω ποτέ να πλησιάσω κανονική γυναίκα αλλά τώρα που είδα πόσο εύκολο και απλό είναι το να κάνεις σεξ με λίγα χρήματα θα το κάνω κάθε εβδομάδα.Ζηλεύω φυσικά τους άλλους που έχουν γυναίκες αλλά ξέρω ότι υστερώ και δε μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό.
    Μπράβο ρε φιλε!!!!! rolen, υπάρχει παντα και η εναλλακτικη των ιεροδουλων και πιστεψέ με εχει πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογια και αυτου του ειδους η "σχεση".

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Νά'χω κάτι σαν ΙΨΔ; Ναι το είδα λίγο. Γι'αυτό και έγραψα πριν δε με παρηγορεί οτι είμαι 25. Ενοώντας ότι ήταν 30 αυτός και εγώ που είμαι 25 δε με κάνει να νιώθω, λιγότερο αποτυχυμένος απ'ότι είμαι στον τομέα αυτό.
    akoyse me δεν εχεισ καμια ψυχικη διαταραχη ,απλά πρεπει να γνωρισεις μια γυναικα για να δεις οτι ειναι ευκολες δεν ειναι τιποτα εξωγηινο.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    akoyse me δεν εχεισ καμια ψυχικη διαταραχη ,απλά πρεπει να γνωρισεις μια γυναικα για να δεις οτι ειναι ευκολες δεν ειναι τιποτα εξωγηινο.
    Αυτό ακριβώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Διάβασα δυο τρεις προηγούμενες σελίδες να πω και εγώ την παπάρια μου πρώτον εγώ μπαίνω σε μαγαζί σκυφτός με τα χέρια στη τσέπη και στεναχωρημένος και πάλι έχω φίλες με μιλάνε πρώτον αυτό και δεύτερον οι επαγγελματίες γυναίκες που πληρώνεις είναι κατά πολύ καλύτερες από ένα ψυχολόγο η μάλλον για να το πω καλά βοηθάνε κι αυτές σε πολύ μεγάλο βαθμό και μάλιστα οι περισσότερες είναι και όμορφες τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τον κλάδο όσο και να σας φαίνεται κουλό έχω κάνει ωραίες συζητήσεις με μερικές και μου φάνηκαν πολύ καλά κορίτσια και πιστεύω ότι σε εκατό χρόνια που τα κοινωνικά στερεότυπα θα εκλείψουν μαζί με μας τους τρελούς οι γυναίκες αυτές θα πάρουν καλύτερη θέση κοινωνικά όπως και σε εκατό χρόνια μάλλον δε θα υπάρχει τρελός θα πρέπει να χουν βρει θεραπείες για όλα αλλά θα υπάρχει το στίγμα εκτός κι αν είναι όλοι τόσο χάλια κι έχουν όλοι από κάτι κι έτσι θα ζούμε όλοι με χάπια ανοίγω θέμα όποιος θέλει
    Εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα γιατί είσαι μορφή.... Είμαι σίγουρος πως οι κοπέλες περνάνε καλά μαζί σου, αλλά μένεις σε χωριό και σε ξέρουν έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Άμα κάνω κάτι, λογικά θα είμαι πολύ πιο άνετος μετά, και θα είναι πιο εύκολο. Τώρα όμως, δεν είναι εύκολο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ μπορεί να έχω κιόλας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ μπορεί να έχω κιόλας.
    εσυ παιζει να εχεις κατι αλλά δεν ξέρω πως λεγεται εκτος απο εμμονες .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    εσυ παιζει να εχεις κατι αλλά δεν ξέρω πως λεγεται εκτος απο εμμονες .
    Το δέχομαι,αλλά και πάλι ξέρεις πως δεν ζητώ κάτι παράλογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το δέχομαι,αλλά και πάλι ξέρεις πως δεν ζητώ κάτι παράλογο.
    Ναι το ξερω ,εγω σ ειπα τωρα το σαββατο της αναστασης βγεκα για ποτακι και κοινητοποιησου ,ξερεις ποσα μωρακια που ψαχνονται θα εχει εξω?απειρα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι το ξερω ,εγω σ ειπα τωρα το σαββατο της αναστασης βγεκα για ποτακι και κοινητοποιησου ,ξερεις ποσα μωρακια που ψαχνονται θα εχει εξω?απειρα
    Όποτε βγώ και κάνω κάτι θα σου πω.

Banned
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Βασικα αλλο σκετο σεξ και αλλο να εχεις σχεση. Φυσικα το να κανεις σεξ ειναι ευκολο , το δυσκολο ειναι να δεθεις συναισθηματικα με καποιον ανθρωπο. Προσωπικα ειμαι λιγο σχεσακιας και μου αρεσει αυτη η καθημερινοτητα που εχει μια σχεση, το δεσιμο σε 2 ανθρωπους, να μοιραζεσαι την ζωη σου με καποιον αλλο. Αλλα και αυτο ειναι και το δυσκολο, να βρεις καποιον να ταιριαξεις τοσο και φυσικα στην πρωτη δυσκολια να μην φυγεις. Οι πιο πολλοι δυστυχως στις δυσκολιες κανουμε περα τον αλλον και παμε στον επομενο χωρις να αναρωτηθουμε τι εφταιξε και να κανουμε κατι για αυτο.
    Όπως βλέπεις δεν είναι εύκολο για όλους...........

Page 12 of 42 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast