Results 226 to 240 of 623
Thread: Μπακούρης ετών 25!
-
03-06-2016, 23:01 #226
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
Καλησπέρα Macgyver! Η αυτοπεποίθησή μου λειτουργεί σαν ομάδα ποδοσφαίρου και επηρεάζεται άμεσα απ'αυτά. Όταν τρώω απ'τα αποδυτήρια τα πρώτα γκολ, παίζω χάλια, μειώνοντας τις πιθανότητές μου για να μη χάσω. Στην περίπτωσή μου, εγώ έχω μόνο αποτυχίες, σε συνδιασμό με την απελπισία μου, που όλα αυτά γίνονται τροφή για την πολύ βαριά κατάθλιψή μου, αν δεν έγινε μανιοκατάθλιψη ακόμα.
Last edited by rolen; 03-06-2016 at 23:22.
- 03-06-2016, 23:12 #227
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
Αφού δεν επιλέγεις, πώς αποτυχαίνεις?
Για να αποτύχω, έχω ένα στόχο, τον θέτω ρητά, κάνω την προσπάθειά μου με μια συγκεκριμένη μέθοδο και αποτυχαίνω.
Αποτυχαίνω οχι επειδή είμαι άχρηστος, ανίκανος, ανήθικος, χαζός αλλά επειδή ή ο στόχος δεν ταιριάζει στα δεδομένα μου, το χαρακτήρα μου ή επειδή η μέθοδος που διάλεξα, το μονοπάτι που διάλεξα για να φτάσω στον τελικό προορισμό, δεν ήταν το σωστό. στο κάνω όσο πιο λιανά μπορώ!!!
Επομένως, σίγουρα επιλέγεις κάποιο συγκεκριμένο στυλ κοπέλας. Θα σου πρότεινα να το εντοπίσεις και να καταλάβεις γιατί αυτό το στυλ και όχι κάποιο άλλο.
Νομίζω για αρχή η καλύτερη πρόταση είναι να μιλάς για να εξασκείσαι με όλες! όχι με ερωτικά υπονοούμενα, κοινωνικά, ανθρώπινα!
Μίλα για την εξάσκηση της τέχνης, όχι για το αποτέλεσμα. Δεν κρίνει το αποτέλεσμα την προσπάθεια! είναι λίγο μαθητική-σχολική νοοτροπία αυτή το να κρίνει ο βαθμός την προσπάθεια...Η ζωή και η κοινωνία δεν είναι σχολείο να πάρεις καλό βαθμό για να είσαι ο καλός μαθητής! Σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός, σημαντική αρχή αυτή! σκέψου τη!
ίσως να μην οδηγήσεις την κουβέντα? ίσως αμα αφήνεις την πρωτοβουλία στην άλλη? ίσως αν δεν τα θέλεις όλα αμέσως και με την πρώτη? ίσως χαλαρά και κουλ? ίσως αμα αφήνεις και καμιά κοπελιά να σε πλησιάσει?
Εσύ εχεις βάλει την ταμπέλα του αποτυχημένου στο μετωπάκι σου! είπαμε, 25 χρονών είσαι...
04-06-2016, 01:15 #228
- Join Date
- Dec 2015
- Posts
- 1,019
Φίλε μου ξέρω ότι δεν σε παρηγορεί αν σου πω ότι δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.Μπορώ να καταλάβω πόσο σκατά φάση είναι όλο αυτό.Εγώ δυσκολεύομαι γενικότερα να πλησιάσω ανθρώπους στην πραγματική ζωή είτε είναι άντρες και ακόμη περισσότερο γυναίκες.το μόνο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς.Πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω για την μανιοκατάθλιψη ή διπολική διαταραχή με νεότερο όρο,είναι ουσιαστικά το αντίθετο της κατάθλιψης.Εγώ έχω παρακαλέσει να είχα κάτι τέτοιο γιατί είδα άνθρωπο που είχε και όταν ήταν στη φάση της μανίας και που μέσα σε ένα καλοκαίρι ήρθε στην πόλη μου και γνώρισε τόσο κόσμο που δεν εχω γνωρίσει εγώ στα 20 σχεδόν χρόνια που βρίσκομαι εδώ.
04-06-2016, 08:33 #229
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- αθηνα
- Posts
- 16,720
Καλημερα rolen !! καταλαβα πως λειτουργει η αυτοπεποιθηση σου ........... νομιζω οτι η σκαταθλιψη , μεγενθυνει κατα πολυ μια αισθηση αποτυχιας , οποτε δεν εχεις μια ξεκαθαρη αποψη του ποσο θα επηρρεαζοσουν αρνητικα απο μια αποτυχια ανευ σκαταθλιψεως ........................ δεν εχεις διαυγεια σκεψης , φυσιολογικο ειναι ......
04-06-2016, 12:45 #230
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
Rolen πραγματικά δεν μπορώ να μην σχολιάσω....
Η ομάδα ποδοσσφαίρου, το είπες και μόνος σου, είναι ΟΜΑΔΑ! δεν τα τρως ΕΣΥ τα γκολ στα αποδυτήρια, τα τρώει η ομάδα! συλλογικά, όλοι μαζί! δεν σηκώνεις μόνος σου το βαρος της ευθύνης του πώς παίζουν άλλα 10 άτομα μαζί.
Εχει μια αυτοαναφορικότητα όλο αυτό που περιγράφεις, που εμένα προσωπικά με ξενίζει...
είναι σα να γυρίζεις γύρω απο τη σκιά σου, γύρω από αυτό που εσύ διαστρεβλώνεις ως εαυτό σου με την ταμπέλα του αποτυχημένου, και να μάς λες "γιατί δεν μπορώ να βρω κοπέλα?"
04-06-2016, 13:06 #231
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
Άλλο θέλω να πω. Ότι οι αποκλειστικές αποτυχίες σ'αυτόν τον τομέα δε μου δίνουν λόγο να είμαι πλέον ευχαριστημένος. Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ 8 χρόνια και απέτυχα! Ξέρω τι λέω, δε λέω ψέματα ή προσπαθώ να δείξω κάτι. Ας λάβουμε κάτι σοβαρά υπόψη, δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν άπειρο άντρα να βρει κοπέλα! Δε σημαίνει επειδή μια γυναίκα μπορεί να μιλήσει κανονικά σε μια άλλη γυναίκα ότι είναι το ίδιο και για έναν άπειρο άντρα. Ξεκινάμε απο'κεί. Ξέρω τι θα μου πεις, ότι κάνω κάτι λάθος. Δεν είναι τόσο απλό. Δεν ξέρω τι να πω στην κοπέλα και σε όσες δοκίμασα με τα 1000 ζόρια να μιλήσω, δεν κατάφερα να κρατήσω τη συζήτηση πάνω από 1-2 λεπτά, εννοώντας πολύ απλά ότι δε μου κάνουν ερωτήσεις από μόνες τους, βιάζονται να λήξει η συζήτηση για να φύγω, και κυρίως, δεν προσελκύω γυναίκα! Δεν τραβάω, πως να το πω πιά! Το φλερτ δεν είναι σαν το πλυντήριο ρούχων που αλλάζεις το mode και τους βαθμούς πλύσης για τα ανάλογα τύπου χρώματα ρούχων (σκούρα, ανοικτά) και τέλος.
Το γεγονός ότι είμαι 25, δε λέει τίποτα από μόνο του! Στο τέλος δεν έχει σημασία τι ηλικία έχεις, άλλα η προοπτική να κάνεις κάτι. Τι θέλω να πω. Ξέρω περίπτωση μ'ένα 15χρονο που ναι μεν δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα, άλλα τα καταφέρνει πολύ καλά με τα κορίτσια, μιλάει, τον θέλουνε, καίει καρδιές ένα πράγμα, κλπ. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι λέω. Αυτός θα κάνει κάτι με κοπέλα σε ίσως και λιγότερο από 1-1,5 χρόνο, ποιός ξέρει. Με λίγα λόγια, το παιδί αυτό έχει προοπτική να κάνει κάτι με κοπέλα, άσχετα που δεν έχει κάνει κάτι ακόμα, και ας του ρίχνω κάμια 10ριά χρόνια. Δεν παίζει τόσο ρόλο το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να με ρωτήσεις.
Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση! Απεχθάνομαι τη ζωή μου!
04-06-2016, 13:42 #232
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
Σπουδάζεις? δουλεύεις? οικονομικά πώς είσαι? μπορείς να βγαίνεις? Φίλους έχεις?
οι αντροπαρέες σου πώς βρίσκουν γυναίκες? Γιατί απλά δεν τους μιμείσαι για αρχή?
Γιατί δεν βρίσκεις μια κάποια αντροπαρέα να δουλέψεις εκεί, να πιάσεις την τακτική τους, να τους μιμηθείς και μετά το επεκτείνεις σε γυναίκες.
Αν βρεις αντροπαρέες που έχουν παρε δωσε με γυναίκες, θα μπεις και εσύ στην τροχια. Θα λυθεί η γλώσσα σου.
Και 2ον, αν θέλεις το σεξουαλικό και μόνο, τόσο δύσκολο είναι να βγεις ένα βράδυ σε ένα όποιο μπαρ, και να βρεις μια όποια προθυμη για σεξ χωρίς δέσμευση?
Το 15χρονο που λες, σε αυτή την ηλικία, έχει άλλα ζητούμενα, άλλα ερωτήματα να απαντήσει σε σχέση με σένα. Αλλους πειραματισμους να κάνει, η αναπτυξιακή του φάση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δεν γίνεται να ταυτίζεσαι με ενα 15χρονο επειδή έχει την προοπτική να σεξουαλικοποιηθεί. Και εσύ την έχεις, απλά δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί κολλάς στην άκαμπτη σκέψη "είμαι αποτυχημένος, μίλησα σε τοίχο", άρα ξόφλησα!
Η ζήλεια, αν το πιάνω σωστά, που νιώθεις για την προοπτική του 15χρονου να σεξουαλικοποιηθεί έχει άλλο υπόβαθρο που μόνος σου πρέπει να το εντοπίσεις και να το δουλέψεις! Υπόβαθρο που σχετίζεται με τα δικά σου βιώματα και καθηλώσεις που έχεις υποστεί. Το ότι δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς κοινωνικά επίσης λέει πολλά.
Είναι λίγο αυτοεκπληρούμενη προφητεία όλο αυτό που περιγραφεις, ένας φαύλος κύκλος στον οποίο είσαι εγκλωβισμένος.
04-06-2016, 14:00 #233
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 1,040
ε φιλε εχεις σκεφτει την αλλη εκδοχη; οτι εσυ δεν εισαι αποτυχημενος και αυτες που λες οτι βιαζονται να σε διωξουν στην πραγματικοτητα δεν βιαζονται απλα καλυπτουν τον φοβο και το αγχος τους με τετοια συμπεριφορα επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι ειβαι ψωνισμενες και απλα θελουν την αποδοχη εγω δεν πιστευω αυτα με τις φασεις οι μισες απ εξω που βλεπεις αμα γουσταρουνε θα κανουν αμεσως την φαση η ηθικη πλεον εχει την αξια μιας σελφι αν με πιανεις συμπεριφερσου αναλογως αλλες θελουν χαλαρο μπλα μπλα αλλες θελουν να πεις καμια μαλακια να σπασει ο παγος και αλλες θελουν να τις στειλεις στα ταρταρα να το πω ευγενικα...δεν σε διωχνουν φιλε απλα ειναι ψωνισμενες κατι που θα σου λεγα να δοκιμασεις στις ψωνισμενες ειναι να μιλας με κοφτες κουβεντες δειχνει ακαμπτο χαρακτηρα αν παλι εχουν υφος προτεινε της να την πας σπιτι και να κατεβει κατω ο πατερας της να ρου δωσεις ενα χαστουκι που μεγαλωσε μια καρντασιαν
04-06-2016, 14:30 #234
- Join Date
- Dec 2015
- Posts
- 1,019
Μάρα χωρίς παρεξήγηση σε ποιον πλανήτη παίζει αυτό το ενδεχόμενο για κάποιον άπειρο με το αντικείμενο? Για έναν μέσο φυσιολογικό από άποψης εμφάνισης άντρα που δεν το έχει με το φλερτ? Πέρα απο το κλασικό του να βρεις κάποια που κάνει πεζοδρόμιο..Δε νομίζω πως αυτό είναι τόσο εύκολο για όποιον δεν έχει μάθει τα βασικά περί φλέρτ.Και αυτό δεν το λέω για να αποθαρρύνω τον rolen αλλά μου κάνει εντύπωση που το παρουσιάζεις σαν να είναι το πιο απλό πράγμα..Και ειλικρινά άμα ξέρεις τέτοια μπαρ κάπου στην Βόρεια Ελλάδα θα ήθελα πολύ να τα μάθω..
04-06-2016, 14:30 #235
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
Όπως τά'πες όλα ακριβώς είναι! Και το σκατάθλιψη ισχύει απόλυτα για μένα! Δεν ξέρω που θα με οδηγήσει αυτό γιατί είναι πάρα πολύ απρόβλεπτο. Άμα είχα μια ερωτική ζωή της προκοπής, δε θα σκεφτόμουν και πάνω απ'ολά θα διαχειριζόμουν την αποτυχία πιο προσγειωμένα. Τώρα έτσι όπως έχω καταντήσει, μού'χει γίνει εμμονή και δεν έχω όρεξη για τίποτα! Και να σχηματίσω έστω και ψευδοαποπεποίθηση, στην πρώτη αποτυχία θα νιώσω χειρότερα από πριν!
04-06-2016, 14:32 #236
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
04-06-2016, 14:35 #237
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
Όχι, για τον 15χρονο δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι θέμα ζήλειας και ούτε φθόνου και ούτε αυτός ο 15χρονος είναι το πρόβλημά μου να τον ξεπεράσω. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν τού'φχομαι να αποτύχει, όπως λένε "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"! Δεν είμαι τέτοιος. Σε παρακαλώ, μη συμπεραίνεις πράγματα τα οποία δεν αληθεύουν για μένα. Θέλω να γίνει κόσμια συζήτηση χωρίς να χρειαστεί να κλειδωθεί το θέμα. Δεν μπορώ να το αντέξω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ σε τέτοια ηλικία! Ξεφτίλα είναι για μένα!
Last edited by rolen; 04-06-2016 at 14:54.
04-06-2016, 14:41 #238
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
04-06-2016, 15:04 #239
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,331
04-06-2016, 15:24 #240
- Join Date
- Apr 2016
- Posts
- 430
Similar Threads
-
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ 39 ΕΤΩΝ
By κωνσταντινος αρβανιτης in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 16Last Post: 05-06-2015, 11:10 -
ΓΑΔ , 22 ετών.Βοήθεια!
By Not_Important in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 19Last Post: 19-05-2014, 01:51 -
Παρθένα ετών 27;
By Thania in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 18Last Post: 06-06-2013, 14:00 -
παρθενος ετων 19
By xrhstos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 156Last Post: 12-07-2012, 10:34 -
Έφηβη ετών.....25??
By chr1986 in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 5Last Post: 14-01-2011, 02:43
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία