Μπακούρης ετών 25! - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 42 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 623
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πολλες ομορφες ομως την εχουν υπερβολικα ψηλα, Σε σημειο να πεσει πανω τους αεροπλανο με τζιχαντιστές.....
    Όχι όλες...
    Το ίδιο ισχύει και για την απέναντι όχθη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Τώρα τι να πω; Ότι έχεις άδικο; Μ@λ@κί@ θα σου πω! Έτσι ακριβώς είναι! Για το τελευταίο, τι εννοείς; Μπερδεύτηκα λίγο...
    Εννοω ότι αν γουσταρουν τον αλλον πολυ οτι και να κανει αυτός θα τον θελουν ακομα και να χωρισουν, πχ τον πιασουν με αλλη γυναικα, θα το χωρίσουν (ισως), αλλα θα τον θελουν ακομα και μεσα τους θα θέλουν να επιστρεψουν σε αυτόν.
    Αυτο σε εμας που με το παραμικρο ξενερωνουν δεν ισχυει.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    απλως αν πλησιασεις ετσι υπαρχει τεραστιος κινδυνος να μπεις στην friend zone. Και τοτε παπαλα
    παντα υπαρχει το ρισκο να μπεις στο friend zone, Ποτε δεν το ξερεις εξαρχης!
    όπως επισης και να θεωρεις καποια φιλη σου και μετα απο χρονια αμοιβαια να δειτε με αλλο ματι ο ενας την αλλη, ανθρωπινα ειναι αυτα.

εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει συνταγη κανε αυτο, κανε εκεινο ή το άλλο.
    Τα κλασικα και χιλιοειπωμενα ειναι περι χιουμορ, αυτοπεποιθησης κλπ, νορμαλ εμφανισης .
    Και μη νομιζετε οτι επειδη ειστε 25 και αμα τον βρειτε τον τροπο, αυτο ηταν, κανατε την τυχη σας. ΟΟΟΟΟοχι!!!!
    κοβεις-ραβεις ειναι αυτα τα θεματα. Δοκιμαζεις, διορθωνεις, ανανεωνεις, κανεις κατι αλλιως κλπ.

Εγω προσωπικά τις λιγες φορες που γουσταρα τρελα καποιον, του έστελνα κανενα μήνυμα πού και που, πιάναμε κουβεντα, καπου θα τυχαινε να βρεθουμε με κοινη παρέα ή μαθαινα που θα πηγαινε και φροντιζα να παω κι εγώ με παρεα για ξεκαρφωμα κλπ. 1-2-3 το πιανει το μηνυμα ο αλλος. Αν ενδιαφερεται θα σου πει, να κανονισουμε εναν καφε, ενα ποτο να τα πουμε. Αμα σου ξαναπει να βγουμε ξανα για μπυρα, για φαγητο την επομενη, σημαινει οτι ναιιιιιιιιι! γουσταρει και βολιδοσκοπει το τοπιο....εεε αμα την 3η φορα που βγειτε δεν κανει κινηση, ενα τυχαιο αγγιγμα, ενταξει ειναι μαπας... αλλα συνηθως πεφτει ενα χαδι στο χερι...μετα ενα σινεμα, μια βολτα, και το ενα φερνει το αλλο...
    Απο τη μερια μου εγω ετσι τα ζω, ετσι τα ακουω απο τις φιλες και τους φιλους μου..

Τωρα εσεις γιατι το κανετε τοσοοοο απιστευτα δυσκολο και τραγικο, λες και οι γυναικες ειναι δεν ξερω και εγω τι, δεν μπορω να καταλαβω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχαχαχαχα να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα...
    Αν νομίζεις ότι με τέτοια κουλά εξυπνακίστικα θα ρίξεις γκόμενα, εμ για αυτό είσαι μπακούρης ετών 25, σόρρυ κιόλας με το θάρρος.
    Αντι να ξοδεύεις χρόνο στο ίντερνετ προσπαθώντας να μάθεις, ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, βγες έξω και παρατήρησε τους ανθρωπους της ηλικίας σου, πώς συμπεριφέρονται, πώς μιλάνε τα αγόρια της ηλικίας σου στις κοπέλες, που βρισκουν κοπελες για παρεα!
    ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ για να μάθεις να μιλάς! γιατί εσύ από ότι φαίνεται ζεις σε έναν ανδροκρατούμενο πλανήτη.
    και το τελευταίο, μην περιμένεις με την 1η να τη ρίξεις την άλλη... αυτές που πέφτουν αμέσως, είναι σιγκεκριμένης κοσμοθεωρίας, συχνάζουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά για το συγκεκριμένο λόγο.
    πχ αν πιάσεις κουβεντα με μια κοπελα για τη σχολή σου, για την κρίση, για δουλειές, βρες ενα θεμα για keep in touch. Ή πες της πχ ότι ψάχνω πληροφορίες για αυτό το θέμα, αν βρεις κάτι σχετικό προωθήσε το στο μειλ μου. Σα να μιλας σε ξαδερφή σου ομως, όχι να κάνει μπαμ η προθεση σου οτι τη γουσταρεις και πας επι τουτου. Θελουν μια ρεγουλα τα πραγματα ρε παιδια, όχι μπαμ και κατω, όχι αποτομα. Γιατι δηλαδη μια νορμαλ κοπέλα να σε εμπιστευθεί με την 1η ατάκα που θα της πεις και να σου ανοιχτει? Δως της την ευκαιρία να σε γνωρισει, κερδισε την εμπιστοσυνη της, περνα καλα μαζι της ή με παρεα σε καμια συναυλια, ποτακια, κλπ, και στο μηνα πάνω κάνεις μια κίνηση του τυπου ενα τυχαίο άγγιγμα να δεις αντιδραση. Και αν δεν γουσταρει θα στο κοψει. Τοσο απλα.

Εσυ για να τρως απορριψη άμεσα, ή υπάρχει πρόβλημα στην εμφανιση σου ή την πέφτεις απότομα σε νορμάλ κοπέλες λες και έχεις απέναντι σου μια ξεπεταγμένη χαζογκομενιτσα που σκέφτεται μόνο νύχια και τρίχες...
    Practice στο να κάνεις παρέα φιλικά και να μιλάς απονηρευτα με γυναίκες!!!!!
    kai me αυτα πεφτουν οι γκομενες μαρα..μην σου φενεται περιεργο...

Senior Member
    Ο κύκλος μου ναι, είναι τόσο ανδροκρατούμενος! Άμα θες, με πιστεύεις!

το θεμα δεν ειναι να σε πιστεψω εγω, ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις... συζητηση κανουμε.
    Το θεμα ειναι τι εσυ αντιλαμβανεσαι... και αν αντιλαμβανεσαι οτι ζεις σε εναν ανδροκρατουμενο κοσμο τη στιγμη που οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.... εεεεεε κατι δεν βλεπεις σωστά.....
    Καλα στο σχολειο σου μονο αγορια πηγαιναν? στη σχολη μετα?
    Μηπως ολη αυτη η αρνηση εχει να κανει με καποιον ισως ενδομυχο φοβο απεναντι στις γυναικες??
    Να το πιασουμε ψυχαναλυτικα, η σχεση σου με τη μητερα σου πως ηταν??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    καταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω.

Το θεμα ειναι πως καμια δεν θελει δευτερο ραντεβου μαζί μου.
    Πχ πριν μερικες καιρο ειχα γνωρισει μια κοπελα σε μια σχολη. Ανταλαξαμε τηλ. και δεν την ξαναειδα ή μιλησαμε. Πριν λιγο καιρο με πηρε τηλ πως ειχε ερθει στην πολη μου για δουλεια και ειπαμε να βγουμε. Βγηκαμε και φαινόταν πως πηγε καλα το θεμα. Ειπαμε τα νεα μας, γελασαμε, την φλερταρα, σε μια ευκαιρια που ειχα της επιασα το χερι και δεν τραβηχτηκε.... αποτομα. Φαινόταν πως το ραντεβου πηγε καλα. Δεν πηγε!!! Απο τοτε δεν ξαναβγηκε μαζί μου. Εχει περασει τωρα σχεδον ενας μηνας και τιποτα, της γραφω στο φβ, τιποτα, την παιρνω τηλ δεν το σηκωνει κι αν το σηκωσει μου λεει πως δεν μπορει.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    το θεμα δεν ειναι να σε πιστεψω εγω, ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις... συζητηση κανουμε.
    Το θεμα ειναι τι εσυ αντιλαμβανεσαι... και αν αντιλαμβανεσαι οτι ζεις σε εναν ανδροκρατουμενο κοσμο τη στιγμη που οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.... εεεεεε κατι δεν βλεπεις σωστά.....
    Καλα στο σχολειο σου μονο αγορια πηγαιναν? στη σχολη μετα?
    Μηπως ολη αυτη η αρνηση εχει να κανει με καποιον ισως ενδομυχο φοβο απεναντι στις γυναικες??
    Να το πιασουμε ψυχαναλυτικα, η σχεση σου με τη μητερα σου πως ηταν??
    Ακριβώς! Δε με ξέρεις και άρχισες κιόλας να με προσβάλεις και να με ειρωνεύεσαι σε παραπάνω post, συγκεκριμένα στο 324 στη σελίδα 22! Τι δε βλέπω σωστά; Δεν απευθύνεσαι σε κάποιον βλάκα που νομίζεις ότι είμαι!

Και εν τέλει, δε θέλω να κάνουμε συζήτηση με προσβολές και ειρωνείες γιατί εγώ δε σε πρόσβαλα!
    Last edited by rolen; 08-10-2016 at 15:34.

Senior Member
    Πχ πριν μερικες καιρο ειχα γνωρισει μια κοπελα σε μια σχολη. Ανταλαξαμε τηλ. και δεν την ξαναειδα ή μιλησαμε. Πριν λιγο καιρο με πηρε τηλ πως ειχε ερθει στην πολη μου για δουλεια και ειπαμε να βγουμε. Βγηκαμε και φαινόταν πως πηγε καλα το θεμα. Ειπαμε τα νεα μας, γελασαμε, την φλερταρα, σε μια ευκαιρια που ειχα της επιασα το χερι και δεν τραβηχτηκε.... αποτομα. Φαινόταν πως το ραντεβου πηγε καλα. Δεν πηγε!!! Απο τοτε δεν ξαναβγηκε μαζί μου. Εχει περασει τωρα σχεδον ενας μηνας και τιποτα, της γραφω στο φβ, τιποτα, την παιρνω τηλ δεν το σηκωνει κι αν το σηκωσει μου λεει πως δεν μπορει.
    Όχι ρε φίλε!:(

Senior Member
    καταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω.

e Κατι θα κανεις λαθος και εσυ στα ραντεβου...
    πρωτο ραντεβου που τις πας?καφε?μπαρ?εστιατοριο?βο λτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ λέω να χαλαρώσεις!! Βγάζεις αρνητισμό.................και αν το πάω στις γυναίκες ότι χειρότερο αυτό το πράγμα............
    Αρνητισμός είναι επειδή ενοχλήθηκα με κάτι που μου είπαν; Το ξέρω ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν τον αρνητισμό...

Banned
    Αρνητισμός είναι επειδή ενοχλήθηκα με κάτι που μου είπαν; Το ξέρω ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν τον αρνητισμό...
    Μα γιατί τα παίρνεις στο κρανίο? Δεν είπα να μην ενοχληθείς, αλλά ένα είναι γραπτός λόγος δύο δεν νομίζω η μάρα να είχε διάθεση να σε προσβάλλει...

Senior Member
    to θεμα ειναι οτι πρεπει να κανεις σξασκηση.....τωρα που θα βρεις για εξασκηση δεν ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα γιατί τα παίρνεις στο κρανίο? Δεν είπα να μην ενοχληθείς, αλλά ένα είναι γραπτός λόγος δύο δεν νομίζω η μάρα να είχε διάθεση να σε προσβάλλει...
    και εσυ κιουμπ τι εισαι δικηγορος?καποιος να την μπαναρει ρε παιδια :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Το φλερτ είναι μια κοινωνική δεξιότητα που καλλιεργείται. Κανεις δεν το έχει έμφυτο, απλώς σε κάποιους δόθηκε πιο πρόσφορο έδαφος για να το καλλιεργήσουν.
    Δεν χρειάζεται να είσαι ο Brand Pit για να μπορείς να έχεις κοπέλα προφανώς, έχει σχέση με το πόσο γνήσιαμπορείς ναα εκφράσεις τον εαυτό σου. Θέλει αυτοπεποίθηση, αέρα και επίσης οι γυναίκες συνηθως αρέσκονται να νιώθουν ασφάλεια και προστασία.
    Εγώ θα σε συμβούλευα αρχικά να πλησιάζεις προσιτές και επικοινωνιακές κοπέλες έστω για παρέα ώστε να μάθεις λίγο πως να επικοινωνείς με το άλλο φύλο πιο σωστά. Μην απομονώνεσαι στις αντρικές παρέες.
    Καλησπέρα Magdalinx! Ναι, το φλερτ είναι μια κοινωνική δεξιότητα, δε λέω! Εγώ λέω και το άλλο, το φλερτ είναι τέχνη! Ή τό'χεις, ή δεν τό'χεις! Μπορεί κάποιος να μη τό'χει έμφυτο άμεσα, άλλα έχει έμφυτα άλλα στοιχεία του χαρακτήρα που του επιτρέπουν να κάνει το φλερτ σωστά. Καλά εννοείται ότι δε χρειάζεται νά'σαι ο Brad Pit για να βρεις κοπέλα! Αυτό το γνωρίζω. Είπες για αυτοπεποίθηση.

Αυτοπεποίθηση δυστυχώς δεν έχω, ούτε λέγειν επίσης. Το γνωρίζω ότι οι γυναίκες τους αρέσει να νιώθουν ασφάλεια και προστασία! Η αυτοπεποίθησή μου μπορεί να μην της κάνουν να νιώθουν έτσι, άλλα όταν νευριάζω, γίνομαι άλλος άνθρωπος και δε φοβάμαι να μπλέξω σε καβγά και να έρθω στα χέρια! Εκεί θα ένιωθαν ασφάλεια και προστασία άμα μ'έβλεπαν! Δηλαδή, αν έβλεπα εγώ σκηνικό bullying να δέρνουν έναν αδύναμο θα έμπαινα μέσα στον καυγά για να ρίξω!

Μπορεί να μην έχω αυτοπεποίθηση, άλλα όταν νευριάζω δεν παίρνω χαμπάρι εγώ!

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και εσυ κιουμπ τι εισαι δικηγορος?καποιος να την μπαναρει ρε παιδια :p
    Στον ρόλεν απευθύνθηκα , δεν κάνω τον δικηγόρο της μάρας....κακώς βέβαια γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες..........

Page 24 of 42 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast