...με αγαπη...<3 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Banned
    ρέα καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.εύχομαι να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη.Υπήρξες πραγματικά ξεχωριστή παρουσία στο φόρουμ.Μπορεί να διαφώνησα αρκετές φορές μαζί σου για κάποιες απόψεις σου σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ αλλά παρόλα αυτά αναγνωρίζω την καλή σου διάθεση να προσφέρεις όσο μπορούσες σε όλα τα μέλη

Senior Member
    Καλή σταδιοδρομία Ρέα στην νέα σελίδα της ζωής σου...

... κίνηση Ματ και ευχάριστη... καποια στιγμη να επιλεγουμε να βγουμε απο τη φωλιτσα μας.
    Εσυ ξερεις καλυτερα.
    Φυσικα και θα λειψεις...σνιφ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν ξέρω τι σε βασανιζε όταν πρωτοβρεθηκες εδώ καθ'οτι νεότερο μελος ωστόσο εύχομαι να μη σε ξαναβρεί ποτέ και να σου πάνε όλα καλά, οπως τα ονειρευεσαι και να προχωρησεις μπροστά όπως επιθυμείς. Καλή δύναμη και καλή τύχη!

Senior Member
    Αν και δεν σε ξερω τοσο καλα οσο αλλα μελη θα μου λειψεις ευχομαι βεβαια να τα καταφερεις και να μπεις ξανα μονο για να μας γραψεις ευχαριστα νεα
    Καλο ταξιδι στους νεους ουρανους ;-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    εύχομαι όλα να πάνε καλά! έκανες την αποκατάσταση-συντήρηση-αναβάθμιση και είσαι ξανά έτοιμη. Αν και τον Νοέμβρη που άρχισα να μπαίνω ανελλιπώς μου είχες φανεί απότομη, είδα ότι όλες οι απαντήσεις ήταν καλά δομημένες και κυρίως ειλικρινείς.

Senior Member
    καλημερα Ρεα, εγω παντως θα σου πω οτι ολα χρειαζονται με μετρο, και το φορουμ αλλα και η κοινωνικοποιηση... καλη τυχη και ελπιζω να μην φυγεις εντελώς, ενα γεια μπορεις να λες και εδω :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μετα απο 7 χρονια εγκλεισμου και απομόνωσης ..νομιζω οτι ειναι ωρα το πουλακι να προσπαθησει να πεταξει απο την φωλιτσα του.
    μεσα στην φωλίτσα μου αυτη ειναι και το φορουμ. Καλως - κακως οι απομωνομενοι ανθρωποι ειμαστε θαμωνες εδω μεσα και εχει γινει συνηθεια για εμας και το παρεακι μας..ειναι μερος της καθημερινοτητας μας.
    τους τελευταιους μηνες τα εζησα ολα εδω μεσα ..και θελω να σας ευχαριστησω απο τα βαθη της ψυχης μου για αυτο.
    ο μονος λογος που θα ζητησω διαγραφη ειναι για να μην ειναι ευκολη η προσβαση μου στο φορουμ, αν λυγισω. ελπιζω να βρω την δυναμη να τα καταφερω ....αλλιως φυσικα και θα ξαναγυρισω εδω και θα αναζητησω για αλλη μια φορα την στηριξη σας και την φιλια σας που τοσο γενναιοδωρα με τιμησατε με αυτην ολους αυτους τους μηνες. οπως και να χει αξιζει να προσπαθησω να το τολμησω και οτι γινει...και λυπάμαι που δεν εχω την δυναμη να το κανω χωρις να με αυτοπειθαρχησω με διαγραφη.

αισθανομαι φοβισμενη -συγκινημενη και ενθουσιασμενη με την αποφαση μου...

ευχομαι ολοψυχα σε ολους σας γρηγορη αναρρωση...γιατι ο κοσμος εκει εξω χρειαζεται πλασματα σαν και εσας με ανθρωπια και ευαισθησια. εθιστικα απο εσας και θα μου λειψετε απεριοριστα γλυκες μου μουριτσες!!
    Ρεα μου κι εγω αυτην την περιοδο δεν μπαινω στο φορουμ εχω καποια ζητηματα που δεν μπορω να τα μοιραστω με ΚΑΝΕΝΑΝ! Σου ευχομαι καλη μου καθε επιτυχια στις αποφασεις σου

Senior Member
    Ρεα μου και εγω αυτην την περιοδο δεν μπαινω στο φορουμ εχω καποια θεματα που δεν μπορω να τα μοιραστω με ΚΑΝΕΝΑΝ σου ευχομαι καλη επιτυχια στις αποφασεις σου

Banned
    Ελπίζω η αποχώρησή σου να μην σχετίζεται με την αποχώρηση του άλλου μέλους. Όπως και να' χει Ρέα μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Είσαι πολύ έξυπνη κοπέλα και έχεις πολλές ευαισθησίες, σου αξίζουν τα καλύτερα και είμαι σίγουρη πως αν πεισμώσεις θα τα καταφέρεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12