Σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51

Thread: Σεξ

Σεξ

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας σχετικά με κάτι που με απασχολεί. Είμαι παντρεμένη δύο χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νέοι, έχω παρατηρήσει ότι 9 στις 10 φορές κάνω εγώ το πρώτο βήμα για να κάνω σεξ με τον άντρα μου. Αν και ανταποκρίνεται, κάποιες φορές (αρκετές) λέει όχι, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος (π.χ. να είναι κουρασμένος ή άρρωστος). Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου (ίσως να έχω πάθει και ψιλοκατάθλιψη, καθώς με τίποτα δεν είμαι πλέον ευχαριστημένη πάνω μου) και μου έχει στοιχίσει στην αυτοπεποίθησή μου, καθώς γενικά είμαι ένα εμφανίσιμο άτομο, που προσέχει τον εαυτό του (περιποιούμαι τον εαυτό μου, δεν κυκλοφορώ ατημέλητη μπροστά στον άντρα μου, παρόλα αυτά όμως τίποτα). Δεν έχουμε ακόμη μπει στη διαδικασία για παιδιά, οπότε δεν έχουμε εξωτερικούς παράγοντες που να μας εμποδίζουν να συνευρεθούμε όποτε θέλουμε.
    Όσες φορές κάνουμε σεξ, έχω καταλάβει ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο να με ικανοποιεί και να με κάνει να αισθανθώ ωραία. Π.χ. του αρέσει να του κάνω στοματικό, συγκεκριμένες στάσεις, κλπ., κι εγώ τα κάνω όλα αυτά, για να τον ευχαριστήσω, και τα απολαμβάνω ταυτόχρονα. Όσο όμως αρέσουν σ' αυτόν αυτά, τόσο μου αρέσουν κι εμένα άλλα, π.χ. χάδια και φιλιά στο στήθος, ή στοματικό. Τα δύο τελευταία δε μου τα κάνει σχεδόν ποτέ (ειδικά το στοματικό), παρά μόνο όταν το ζητήσω εκατό φορές και πάλι για 2 δευτερόλεπτα στην κυριολεξία (πολλές φορές έχουμε τσακωθεί γι' αυτό, επειδή λέει "δεν είναι σε φάση"-ποτέ δεν είναι "σε φάση"). Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι είμαι πολύ επιμελής στην καθαριότητα και την αποτρίχωση, και πάντα πριν το σεξ κάνω μπάνιο, αρωματίζομαι κλπ., οπότε δεν τίθεται θέμα τέτοιο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την άρνησή του. Έχω κάνει άπειρες φορές συζητήσεις μαζί του, εξηγώντας του πόσο πολύ μου αρέσουν αυτά και με ωραίο τρόπο προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πόσο όμορφα θα με έκανε να νοιώσω. Όμως, στο τέλος, έχω το ίδιο αποτέλεσμα: όλο λέει "θα τα κάνω" και δεν τα κάνει ποτέ. Δε σας κρύβω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό και το διαζύγιο, μια και πιστεύω ότι η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική για έναν επιτυχημένο γάμο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    καλησπέρα χαρα....
    πριν τον γάμο πως ήταν η ερωτική σας ζωή έκανε όλα αυτά που δεν κάνει τώρα
    γιατί δεν του κεντρίζεις το ενδιαφέρον μ ένα προκλητικό ντύσιμο ένα σέξι νυχτικό να του μαγειρεύεις με την ποδιά μόνο...
    ώστε να του έρθει κάπως την ώρα που γυρνάει σπίτι...
    φόρα ένα μίνι χωρίς εσώρουχο και σκυβε προκλητικά μπροστά του αλλά μη τον αφήνεις να σ ακουμπάει....μέχρι να τα δει όλα κόκκινα...μη τον αφήνεις να σου κάνει σεξ ούτε να του κάνεις στοματικό για να μπει στην διαδικασία να το κερδίσει να κάνει όλα αυτά που εσύ θέλεις και χωρίς να το ζητήσεις.....
    καν του λίγο την ζωή δύσκολη... αφού παίρνει όλα όσα θέλει γιατί να σου δώσει...
    ο γάμος συνήθως σκοτώνει τον έρωτα.... μη το επιτρέψεις αυτό στον δικό σου γάμο γίνε απρόβλεπτη....
    γίνε η π!@#α που έχεις μέσα σου.....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Σιγά μη βασίζεται ο γάμος στην ερωτική ζωή μετά τα σαράντα δηλαδή τι θα κάνεις θα χωρίσεις ο άντρας μέχρι τα σαράντα αντε πενήντα μετά δεν έχει μετά τι θα κάνεις εκτός κι αν παντρεύτηκες τον γκουσγκουνη άμα δεν έχετε επικοινωνία κλαυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χωρίς να θέλω να σου βάλω ψυλλους στα αυτιά χωρίς λόγο, θα θέσω εγώ σαν ιδέα το εξής παράδειγμα...μαγειρεύει η μάνα μου φασολάκια. Πάω έξω τρωω πιτογυρο. Γυριζω σπίτι και λέω πως άσε δεν πεινάω τόσο η τρωω δύο μπουκιες χωρίς όρεξη...μακάρι να κάνω λάθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σιγά μη βασίζεται ο γάμος στην ερωτική ζωή μετά τα σαράντα δηλαδή τι θα κάνεις θα χωρίσεις ο άντρας μέχρι τα σαράντα αντε πενήντα μετά δεν έχει μετά τι θα κάνεις εκτός κι αν παντρεύτηκες τον γκουσγκουνη άμα δεν έχετε επικοινωνία κλαυτα
    ένας γάμος δεν στηρίζετε μόνο στο σεξ αρκεί να μη ξεχάσουμε να το θυμόμαστε...
    και το σεξ μια μορφή επικοινωνίας είναι .....
    μολις 2 χρονιά παντρεμένη είναι ούτε παιδιά ούτε υποχρεώσεις.....
    αν βαριούνται από τώρα σε 5 χρόνια τι θα κάνουν....
    καλό το μπουρου μπουρου αλλά σαν το πιο χαμηλά πιο χαμηλά εκεί που καίγομαι πολύ δεν έχει.....;)

Banned
    εγω πιστευω οτι σου κανει σαν συζηγος αλλα δε τον απασχολει το σεξ.
    εγω πιστευω οτι τον θελεις αλλα σε εκνευριζει η παθητικοτητα του καπιες φορες.
    κ συμπαιρενω οτι παρ ολα αυτα θα μεινετε παντρεμενοι,,

Senior Member
    εντάξει δε λέω θέμα ψυχολογίας είναι και αυτό ,και καλά έκανες και δημιουργησες ποστ. όμως, για να είμαι ειλικρινής, χτυπάει λίγο άσχημα να διαβάζει κανείς τα όσα γράφεις σε συνδυασμό με τη λέξη "ψιλοκατάθλιψη". δεν γίνεται στο ίδιο ποστ να υπάρχει η ίδια λέξη ταυτόχρονα με "στοματικό" "χάδια" "σεξ" κλπ. φιλικά πάντα

Senior Member
    Εαν τον αφηνες χωρις σεξ για ενα διαστημα ? συνηθως οι αντρες το αναζητουν απο μονοι τους εαν το θελουν και δεν εκτονωνονται αλλου ( καο δεν ενοω με αλλη γυναικα )
    Η αλλη επιλογη ειναι αυτη που σου ειπε ο γιανγκ η το role playing το τελευταιο δεν πιανει σε ολους γτ αμα βαριετε ο αλλος πιο πολυ τρελη θα σε περαση αλλα δοκιμασε το ως αισχετη λυση
    * δοκιμαστε να δειτε μαζι ταινια ερωτικου περιεχομενου ( νομιζω το ειπα αρκετα ευγενικα :-ρ)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας σχετικά με κάτι που με απασχολεί. Είμαι παντρεμένη δύο χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νέοι, έχω παρατηρήσει ότι 9 στις 10 φορές κάνω εγώ το πρώτο βήμα για να κάνω σεξ με τον άντρα μου. Αν και ανταποκρίνεται, κάποιες φορές (αρκετές) λέει όχι, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος (π.χ. να είναι κουρασμένος ή άρρωστος). Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου (ίσως να έχω πάθει και ψιλοκατάθλιψη, καθώς με τίποτα δεν είμαι πλέον ευχαριστημένη πάνω μου) και μου έχει στοιχίσει στην αυτοπεποίθησή μου, καθώς γενικά είμαι ένα εμφανίσιμο άτομο, που προσέχει τον εαυτό του (περιποιούμαι τον εαυτό μου, δεν κυκλοφορώ ατημέλητη μπροστά στον άντρα μου, παρόλα αυτά όμως τίποτα). Δεν έχουμε ακόμη μπει στη διαδικασία για παιδιά, οπότε δεν έχουμε εξωτερικούς παράγοντες που να μας εμποδίζουν να συνευρεθούμε όποτε θέλουμε.
    Όσες φορές κάνουμε σεξ, έχω καταλάβει ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο να με ικανοποιεί και να με κάνει να αισθανθώ ωραία. Π.χ. του αρέσει να του κάνω στοματικό, συγκεκριμένες στάσεις, κλπ., κι εγώ τα κάνω όλα αυτά, για να τον ευχαριστήσω, και τα απολαμβάνω ταυτόχρονα. Όσο όμως αρέσουν σ' αυτόν αυτά, τόσο μου αρέσουν κι εμένα άλλα, π.χ. χάδια και φιλιά στο στήθος, ή στοματικό. Τα δύο τελευταία δε μου τα κάνει σχεδόν ποτέ (ειδικά το στοματικό), παρά μόνο όταν το ζητήσω εκατό φορές και πάλι για 2 δευτερόλεπτα στην κυριολεξία (πολλές φορές έχουμε τσακωθεί γι' αυτό, επειδή λέει "δεν είναι σε φάση"-ποτέ δεν είναι "σε φάση"). Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι είμαι πολύ επιμελής στην καθαριότητα και την αποτρίχωση, και πάντα πριν το σεξ κάνω μπάνιο, αρωματίζομαι κλπ., οπότε δεν τίθεται θέμα τέτοιο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την άρνησή του. Έχω κάνει άπειρες φορές συζητήσεις μαζί του, εξηγώντας του πόσο πολύ μου αρέσουν αυτά και με ωραίο τρόπο προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πόσο όμορφα θα με έκανε να νοιώσω. Όμως, στο τέλος, έχω το ίδιο αποτέλεσμα: όλο λέει "θα τα κάνω" και δεν τα κάνει ποτέ. Δε σας κρύβω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό και το διαζύγιο, μια και πιστεύω ότι η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική για έναν επιτυχημένο γάμο. Σας ευχαριστώ πολύ.
    Θα μπορουσα να σ βοηθησω περισσοτερο αν ελεγες ,τι γινοταν πριν τ γαμο?ακριβως τα ιδια κάνατε στο σεξ η μετά αλλαξε?

Καλημέρα giang,
    Πριν παντρευτούμε, αλλά και τον πρώτο καιρό μετά το γάμο, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές με πλησίαζε και κάποιες άλλες τον πλησίαζα εγώ. Όλα αυτά με τα εσώρουχα και γενικότερα το προκλητικό ντύσιμο τα έχω προσπαθήσει. Η αλήθεια είναι ότι δε μένει αδιάφορος, απλώς μάλλον το λάθος που κάνω είναι ότι δεν αντιστέκομαι. Σωστά, αφού παίρνει όλα όσα θέλει, γιατί να δώσει; Θα αλλάξω τακτική, για να τον βάλω όπως είπες στη διαδικασία να κερδίσει αυτό που θέλει. Ελπίζω να πετύχει....

Quote Originally Posted by elis View Post
    Θεωρώ ότι το ερωτικό κομμάτι αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι στο γάμο, αλλά βασικότερο όπως είπες είναι η επικοινωνία. Είμαστε μικροί σε ηλικία, αλλά είναι λίγο "κάπως" πιστεύω να είσαι εσύ 28 κι ο άντρας σου 33 και να σε πλησιάζει μία φορά το μήνα και αν....συμφωνώ ότι μετά από κάποια ηλικία τα πράγματα είναι διαφορετικά, κι ότι ο γάμος βασίζεται σε άλλα, σημαντικότερα πράγματα, όπως στη αγάπη και την κατανόηση, κάτι που (θέλω να) πιστεύω ότι υπάρχει μεταξύ μας μετά από 8 χρόνια που είμαστε μαζί, όμως με προβληματίζει η παθητικότητά του.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χωρίς να θέλω να σου βάλω ψυλλους στα αυτιά χωρίς λόγο, θα θέσω εγώ σαν ιδέα το εξής παράδειγμα...μαγειρεύει η μάνα μου φασολάκια. Πάω έξω τρωω πιτογυρο. Γυριζω σπίτι και λέω πως άσε δεν πεινάω τόσο η τρωω δύο μπουκιες χωρίς όρεξη...μακάρι να κάνω λάθος.
    Καλημέρα,
    Κανείς δεν ξέρει εάν υπάρχει λόγος να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, μόνο εκείνος. Κατάλαβα τι λες. Να σου πω την αλήθεια, πάντα φρόντιζα να είμαι εντάξει σε όλα (δεν είμαι τέλεια, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ), δηλαδή να κάνω δουλειές, να μαγειρεύω, να είμαι περιποιημένη, να φροντίζω να είμαστε ήρεμοι και να μη καβγαδίζουμε για ψύλλου πήδημα (του αναγνωρίζω ότι κι αυτός κάνει πολλές υποχωρήσεις στο θέμα "καυγάς"), απλώς φοβάμαι μήπως με έχει συνηθίσει (κατάλαβες με ποια έννοια). Πάντα είχα τα μάτια μου ανοιχτά, δεν έχω μπει στη διαδικασία να ψάχνω κινητά ή να παρακολουθώ, αλλά πέρα από αυτό το θέμα, δε μου έχει δώσει αφορμές τύπου "κρύβω το κινητό μου", ή οτιδήποτε άλλο. Ίσα-ίσα που μου ζητάει και παιδί, αλλά πώς θα κάνουμε; Εξ αποστάσεως; Επειδή μια παροιμία λέει ότι "όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά", θα κοιτάξω να το εξετάσω κι αυτό το ενδεχόμενο, όσο πιο διακριτικά μπορώ. Αυτό όμως που μου τη δίνει είναι ότι πάντα στις συζητήσεις που έχουμε κάνει του έχω πει ότι οτιδήποτε θελήσει ή οποιοδήποτε πρόβλημα έχει να μου το λέει, όπως κι εγώ του λέω, αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι σαφώς προβλήματα υπάρχουν, αλλά είναι για να λύνονται κι όχι να χρονίζουν, γιατί αλλιώς....άστα καλύτερα.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πιστευω οτι σου κανει σαν συζηγος αλλα δε τον απασχολει το σεξ.
    εγω πιστευω οτι τον θελεις αλλα σε εκνευριζει η παθητικοτητα του καπιες φορες.
    κ συμπαιρενω οτι παρ ολα αυτα θα μεινετε παντρεμενοι,,
    Συμφωνώ με όλα όσα είπες, εκτός από το ότι δεν τον απασχολεί το σεξ, γιατί από τότε που τον γώρισα μέχρι τον πρώτο καιρό μετά το γάμο δεν τον προλάβαινα. Τώρα άλλαξε. Παίζει να περνάει καμιά φάση, μακάρι όμως να είναι απλά μία φάση.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Καλημέρα giang,
    Πριν παντρευτούμε, αλλά και τον πρώτο καιρό μετά το γάμο, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές με πλησίαζε και κάποιες άλλες τον πλησίαζα εγώ. Όλα αυτά με τα εσώρουχα και γενικότερα το προκλητικό ντύσιμο τα έχω προσπαθήσει. Η αλήθεια είναι ότι δε μένει αδιάφορος, απλώς μάλλον το λάθος που κάνω είναι ότι δεν αντιστέκομαι. Σωστά, αφού παίρνει όλα όσα θέλει, γιατί να δώσει; Θα αλλάξω τακτική, για να τον βάλω όπως είπες στη διαδικασία να κερδίσει αυτό που θέλει. Ελπίζω να πετύχει....
    από οικονομικής πλευράς πως είστε...... δουλεύετε και οι δυο
    σίγουρα οι μέρες που περνάμε δεν είναι και οι καλύτερες......αλλά 33 χρονών και να μην αναζητά το σεξ 3 φόρες την εβδομάδα είναι κάπως....
    σου έχει δώσει σημάδια να αμφιβάλλεις γιατί πραγματικά δεν αναζητά το σεξ μαζί σου......

Senior Member
    Εγώ πάντως είχα μια γνωστή που ο άντρας της δεν έκανε καθόλου σεξ μαζί της ενώ ήτανε παντρεμένοι και τελικά χωρίσανε . Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν γάμο. Πολύ δύσκολο πάντως αυτό που λες να κάνεις εσύ πάντα την πρώτη κίνηση. Μήπως έτσι είναι ο χαρακτήρας τους να είναι δηλαδή γενικά αδιάφορος για το σεξ? Αν είναι έτσι ο χαρακτήρας λίγο δύσκολο να τον αλλάξεις! Απλά θα πρότεινα να το συζητήσεις πολύ σοβαρά μαζί του ότι μάλιστα σκέφτεσαι και το διαζύγιο για αυτόν τον λόγο μήπως τον κάνει και αλλάξει στάση!

Page 1 of 4 123 ... LastLast