Results 46 to 51 of 51
Thread: Σεξ
-
24-04-2016, 16:48 #46
Χαρά έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου και υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις... Από την μία σε άλλο θέμα αναρωτιέσαι αν σε γουστάρει κάποιος από το πανεπιστήμιο και εδώ μας λες ότι όταν ήσουν πανεπιστήμιο ήσουν αρραβωνιασμένη. Εσύ με αυτό το παιδί έτυχε για κάποιο διάστημα να χωρίσετε και μετά τα ξαναφτιάξατε; Δεν μπορώ να καταλάβω... Έχει σημασία αν έχετε χωρίσει ήδη μια φορά και ειλικρινά οι αντιφάσεις με μπερδεύουν....
- 24-04-2016, 17:47 #47
Εντωμεταξύ έχω μπερδευτεί.Τον Οκτώβρη του 2014,πριν ενάμιση χρόνο δηλαδή,άνοιξες Thread για ένα παιδί που γούσταρες σε ένα μάθημα σεμιναριακού χαρακτήρα στο πανεπιστήμιο που πήγαινες.Πατήστε ΕΔΩ για το Thread.Από τότε δεν είχες ξαναγράψει για να μας πεις το Outcome της υποθέσεως.
Ερώτηση?Αφού πριν 1,5 χρόνο κυνηγούσες αυτό το αγόρι από το Πανεπιστήμιο,πως είναι δυνατόν σήμερα να μας λες πως είσαι ήδη παντρεμένη 2 χρόνια???
Να υποθέσω πως παράλληλα με τον γάμο σου (λογικά θα ήσασταν νιόπαντροι το 2014) ψαχνόσουν να κάνεις κάτι και με το παιδί από το σεμινάριο?Κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω από τους χρόνους που αναφέρεις!
Τι δεν καταλαβαίνω???Last edited by Stavros; 24-04-2016 at 18:44.
24-04-2016, 17:48 #48
Είναι λογικό να υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις, για τον πολύ απλό λόγο ότι το θέμα τότε το παρουσίασα ως "δικό μου", ενώ δεν ήταν πραγματικά δικό μου ζήτημα, αλλά αφορούσε άλλο άτομο, απλώς δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία αναζήτησης συμβουλών. Το συγκεκριμένο θέμα (που συζητούμε τώρα) όμως είναι καθαρά δικό μου. Λογικό να σου κάνει εντύπωση, κι εγώ το ίδιο θα συμπέραινα. Sorry για το μπέρδεμα.
24-04-2016, 19:16 #49
Το οτι ουτε πριν εκανε πολυ σεξ ,αυτό για αρχή λέει οτι δεν χορταινει απο αλλου ,αρα μην ανυσηχεις για τ αλλο θεμα.
Παθος στην σχέση σας να φανταστώ δεν υπάρχει καθόλου?γτ αμα υπήρχε δεν θα ησασταν ετσι.Ερωτας τουλάσχιστον υπάρχει η εφυγε και αυτός?
Ο χρονος κατάλαβες και εσύ οτι δεν είναι δικαιολογια ,οταν θελεις βρισκεις ,ειναι νόμος αυτό.
Δυστυχως για σενα ο αντρας σ δεν θα ειναι σεξουλιάρης .Αυτό π πρέπει να κάνεις ειναι να τ μιλήσεις ,οτι θες περισσοτερο σεξ και οτι δεν σ ικανοποιουν τα προκαταρκτικα,αυτο πρεπει να τ δώσεις να καταλάβει ,πως και εσύ έχεις ανάγκες.
Επίσης μπορεί να την βρίσκει μ αλλα ο αντρας σ(ελπίζω οχι ανώναλα ;p)και γι αυτο να μην έχεται καλή ερωτική ζωη προσεγγισε τον και ρώτα τον.
Και εσύ απο την μεριά σ μπορείς να κάνεις πράγματα ,όπως να πας να παρείς προστυχα ρουχα,ζαντιερες και μια λοσιον για "μασαζ" και άλλα και να τον περιμένεις να έρθει και να κινηθείς αναλόγως ,βάλε λιγη φαντασία
25-04-2016, 11:39 #50
Θα συμφωνούσα με τον Αλέξανδρο_77 ότι δεν τον απασχολεί το σεξ, μάλλον θα ναι σε φάση πεσμένης σεξουαλικής επιθυμιας (πόσο καιρό συμβαίνει αυτό?). Με την Natalia_sups θα συμφωνούσα μόνο αν η μειωμενη του διάθεση για σεξ συνοδευόταν και από κάτι αλλο που δεν θα απέκλειε αυτό που σου λέει η Natalia_sups (πχ. αδικαιολόγητες απουσιες από το σπίτι σε ωρες που δεν εργάζεται, γενικά πεσμένο το ενδιαφερον και κυρίως τα αισθηματα εναντι σου). Αυτα θα λεγα αν λάβω υπόψη το ότι εμφανισιακα όπως λες είσαι μια χαρα (δεν εχεις βαλει κιλα δλδ και περιποιείσαι τον εαυτο σου).
γιάννης
25-04-2016, 14:44 #51
Δεν κάνω τίποτα
13-06-2025, 01:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή