Σεξ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51

Thread: Σεξ

Senior Member
    Χαρά έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου και υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις... Από την μία σε άλλο θέμα αναρωτιέσαι αν σε γουστάρει κάποιος από το πανεπιστήμιο και εδώ μας λες ότι όταν ήσουν πανεπιστήμιο ήσουν αρραβωνιασμένη. Εσύ με αυτό το παιδί έτυχε για κάποιο διάστημα να χωρίσετε και μετά τα ξαναφτιάξατε; Δεν μπορώ να καταλάβω... Έχει σημασία αν έχετε χωρίσει ήδη μια φορά και ειλικρινά οι αντιφάσεις με μπερδεύουν....

Senior Member
    Εντωμεταξύ έχω μπερδευτεί.Τον Οκτώβρη του 2014,πριν ενάμιση χρόνο δηλαδή,άνοιξες Thread για ένα παιδί που γούσταρες σε ένα μάθημα σεμιναριακού χαρακτήρα στο πανεπιστήμιο που πήγαινες.Πατήστε ΕΔΩ για το Thread.Από τότε δεν είχες ξαναγράψει για να μας πεις το Outcome της υποθέσεως.
    Ερώτηση?Αφού πριν 1,5 χρόνο κυνηγούσες αυτό το αγόρι από το Πανεπιστήμιο,πως είναι δυνατόν σήμερα να μας λες πως είσαι ήδη παντρεμένη 2 χρόνια???
    Να υποθέσω πως παράλληλα με τον γάμο σου (λογικά θα ήσασταν νιόπαντροι το 2014) ψαχνόσουν να κάνεις κάτι και με το παιδί από το σεμινάριο?Κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω από τους χρόνους που αναφέρεις!
    Τι δεν καταλαβαίνω???
    Last edited by Stavros; 24-04-2016 at 18:44.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Χαρά έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου και υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις... Από την μία σε άλλο θέμα αναρωτιέσαι αν σε γουστάρει κάποιος από το πανεπιστήμιο και εδώ μας λες ότι όταν ήσουν πανεπιστήμιο ήσουν αρραβωνιασμένη. Εσύ με αυτό το παιδί έτυχε για κάποιο διάστημα να χωρίσετε και μετά τα ξαναφτιάξατε; Δεν μπορώ να καταλάβω... Έχει σημασία αν έχετε χωρίσει ήδη μια φορά και ειλικρινά οι αντιφάσεις με μπερδεύουν....
    Είναι λογικό να υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις, για τον πολύ απλό λόγο ότι το θέμα τότε το παρουσίασα ως "δικό μου", ενώ δεν ήταν πραγματικά δικό μου ζήτημα, αλλά αφορούσε άλλο άτομο, απλώς δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία αναζήτησης συμβουλών. Το συγκεκριμένο θέμα (που συζητούμε τώρα) όμως είναι καθαρά δικό μου. Λογικό να σου κάνει εντύπωση, κι εγώ το ίδιο θα συμπέραινα. Sorry για το μπέρδεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Ναι, φτιάχνομαι, γιατί όταν δε βάφομαι, φαίνομαι χωρίς υπερβολή σαν 20χρονο (μικροδείχνω πολύ), αλλά βέβαια, με έχει δει και χωρίς μακιγιάζ. Τη φωτογραφία μου που έχει μπροστά στο κινητό του την έχει από παραλία, που ήμουν με το μαλλί από τη θάλασσα, με το μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έχεις δίκιο σ' αυτό, αν κάποιος θέλει, βρίσκει χρόνο. Και τα δύο, αλλά κυρίως η παθητικότητά του κι ότι δεν κάνει αυτά που μου αρέσουν.
    Το οτι ουτε πριν εκανε πολυ σεξ ,αυτό για αρχή λέει οτι δεν χορταινει απο αλλου ,αρα μην ανυσηχεις για τ αλλο θεμα.
    Παθος στην σχέση σας να φανταστώ δεν υπάρχει καθόλου?γτ αμα υπήρχε δεν θα ησασταν ετσι.Ερωτας τουλάσχιστον υπάρχει η εφυγε και αυτός?
    Ο χρονος κατάλαβες και εσύ οτι δεν είναι δικαιολογια ,οταν θελεις βρισκεις ,ειναι νόμος αυτό.
    Δυστυχως για σενα ο αντρας σ δεν θα ειναι σεξουλιάρης .Αυτό π πρέπει να κάνεις ειναι να τ μιλήσεις ,οτι θες περισσοτερο σεξ και οτι δεν σ ικανοποιουν τα προκαταρκτικα,αυτο πρεπει να τ δώσεις να καταλάβει ,πως και εσύ έχεις ανάγκες.
    Επίσης μπορεί να την βρίσκει μ αλλα ο αντρας σ(ελπίζω οχι ανώναλα ;p)και γι αυτο να μην έχεται καλή ερωτική ζωη προσεγγισε τον και ρώτα τον.
    Και εσύ απο την μεριά σ μπορείς να κάνεις πράγματα ,όπως να πας να παρείς προστυχα ρουχα,ζαντιερες και μια λοσιον για "μασαζ" και άλλα και να τον περιμένεις να έρθει και να κινηθείς αναλόγως ,βάλε λιγη φαντασία

Συμφωνώ με όλα όσα είπες, εκτός από το ότι δεν τον απασχολεί το σεξ, γιατί από τότε που τον γώρισα μέχρι τον πρώτο καιρό μετά το γάμο δεν τον προλάβαινα. Τώρα άλλαξε. Παίζει να περνάει καμιά φάση, μακάρι όμως να είναι απλά μία φάση.....
    Θα συμφωνούσα με τον Αλέξανδρο_77 ότι δεν τον απασχολεί το σεξ, μάλλον θα ναι σε φάση πεσμένης σεξουαλικής επιθυμιας (πόσο καιρό συμβαίνει αυτό?). Με την Natalia_sups θα συμφωνούσα μόνο αν η μειωμενη του διάθεση για σεξ συνοδευόταν και από κάτι αλλο που δεν θα απέκλειε αυτό που σου λέει η Natalia_sups (πχ. αδικαιολόγητες απουσιες από το σπίτι σε ωρες που δεν εργάζεται, γενικά πεσμένο το ενδιαφερον και κυρίως τα αισθηματα εναντι σου). Αυτα θα λεγα αν λάβω υπόψη το ότι εμφανισιακα όπως λες είσαι μια χαρα (δεν εχεις βαλει κιλα δλδ και περιποιείσαι τον εαυτο σου).
    γιάννης

Senior Member
    Είναι λογικό να υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις, για τον πολύ απλό λόγο ότι το θέμα τότε το παρουσίασα ως "δικό μου", ενώ δεν ήταν πραγματικά δικό μου ζήτημα, αλλά αφορούσε άλλο άτομο, απλώς δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία αναζήτησης συμβουλών. Το συγκεκριμένο θέμα (που συζητούμε τώρα) όμως είναι καθαρά δικό μου. Λογικό να σου κάνει εντύπωση, κι εγώ το ίδιο θα συμπέραινα. Sorry για το μπέρδεμα.
    σιγα το θεμα, που θα καθοσουν να το γραψεις για ασχετο ατομο.
    μας επεισες...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234