Σεξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51

Thread: Σεξ

Quote Originally Posted by psy me View Post
    εντάξει δε λέω θέμα ψυχολογίας είναι και αυτό ,και καλά έκανες και δημιουργησες ποστ. όμως, για να είμαι ειλικρινής, χτυπάει λίγο άσχημα να διαβάζει κανείς τα όσα γράφεις σε συνδυασμό με τη λέξη "ψιλοκατάθλιψη". δεν γίνεται στο ίδιο ποστ να υπάρχει η ίδια λέξη ταυτόχρονα με "στοματικό" "χάδια" "σεξ" κλπ. φιλικά πάντα
    Ίσως να μην το έθεσα σωστά, απλώς ήθελα να πω ότι όταν ο ίδιος σου ο άντρας δε σε θέλει, ενώ κάποτε σε ήθελε, αρχίζεις και ρωτάς "μήπως δεν έχω ωραίο σώμα;", "Μήπως δεν έχω ωραίο πρόσωπο;" "Μήπως το ένα, το άλλο;" Θα μπορούσες να το πεις "ανασφάλεια". Για να μιλήσω καθαρά, όταν κάνεις έρωτα, περιμένεις ο άλλος να κάνει κάτι κι αυτός, να μη σε κρατάει απλά να μην του φύγεις. Δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, (θα καταλάβεις γιατί το λέω), δεν είμαι κανένα μοντέλο, αλλά άσχημη δε θα με πεις με την καμία. Δεν είμαι παχιά, ούτε έχω σπυράκια από την κορυφή έως τα νύχια, αντίθετα "βλέπομαι αρκετά", θα έλεγε κανείς. Πιστεύω όμως ότι κι εκείνος έβαλε το χεράκι του στην ανασφάλεια που έχω, γιατί φαντάσου τώρα να είναι μία κοπέλα νιόπαντρη, και να της λέει ο άλλος βλακείες. Σαν άτομο, είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, εκτός εάν πρόκειται για περιπτώσεις υγείας και δυσμορφίας, π.χ. να έχει κάποιος μία τόσο άσχημη και στραβή μύτη, που να του προκαλεί θέμα στη ζωή του, τότε ΟΚ. Να στο πω ευθέως, το στήθος μου είναι ένα νορμάλ στήθος και ποτέ σε καμιά μου σχέση δεν είχα θέμα. Όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, είχε λυσσάξει να κάνω προσθετική, κάτι που δεν έκανα, γιατί δεν το ήθελα εγώ. Μου το έλεγε συχνά, ώσπου γύρισα μια μέρα και του είπα: "Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσύ. Εμένα το στήθος μου μου αρέσει, κι εσύ με παντρεύτηκες γνωρίζοντας πως είναι έτσι. Αν θες κανένα τεράστιο και σου δημιουργεί τόσο μεγάλο θέμα κάτι που απλά μου έδωσε η φύση, μπορείς να βρεις μία άλλη κι εγώ κάποιον άλλον, δεν υπάρχει πρόβλημα." Θέλω να σου πω ότι ίσως για την ανασφάλεια και για την "ψιλοκατάθλιψη" (μπορεί να χτυπάει άσχημα, αλλά θέλω να δείξω πως νοιώθω) έχει κι αυτός το μερίδιό του, τη στιγμή μάλιστα που εγώ ποτέ δεν έχω προτείνει να αλλάξει τίποτα πάνω του και τον αποδέχομαι όπως είναι.

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εαν τον αφηνες χωρις σεξ για ενα διαστημα ? συνηθως οι αντρες το αναζητουν απο μονοι τους εαν το θελουν και δεν εκτονωνονται αλλου ( καο δεν ενοω με αλλη γυναικα )
    Η αλλη επιλογη ειναι αυτη που σου ειπε ο γιανγκ η το role playing το τελευταιο δεν πιανει σε ολους γτ αμα βαριετε ο αλλος πιο πολυ τρελη θα σε περαση αλλα δοκιμασε το ως αισχετη λυση
    * δοκιμαστε να δειτε μαζι ταινια ερωτικου περιεχομενου ( νομιζω το ειπα αρκετα ευγενικα :-ρ)
    Θα προσπαθήσω κι ελπίζω να έχει αποτέλεσμα....:)

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Θα μπορουσα να σ βοηθησω περισσοτερο αν ελεγες ,τι γινοταν πριν τ γαμο?ακριβως τα ιδια κάνατε στο σεξ η μετά αλλαξε?
    Δεν είχα θέμα πριν το γάμο, αλλά δεν το έκανε και συστηματικά.....υπήρχαν όμως διαστήματα παρόμοια με αυτό, που ζητούσα μόνο εγώ, αλλά περνούσαν (το θέμα είναι όμως ότι τότε δεν είχαμε και την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου, δηλαδή δε μέναμε στο ίδιο σπίτι, να είμαστε συνέχεια μαζί..)

Quote Originally Posted by giang View Post
    από οικονομικής πλευράς πως είστε...... δουλεύετε και οι δυο
    σίγουρα οι μέρες που περνάμε δεν είναι και οι καλύτερες......αλλά 33 χρονών και να μην αναζητά το σεξ 3 φόρες την εβδομάδα είναι κάπως....
    σου έχει δώσει σημάδια να αμφιβάλλεις γιατί πραγματικά δεν αναζητά το σεξ μαζί σου......
    Δουλεύουμε κι οι δύο. Θέματα υπάρχουν (ποιός δεν έχει σήμερα;) αλλά μας φτάνουν για να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Εντάξει, δεν έχουμε να πάμε και στην Καραϊβική, αλλά είμαστε νορμάλ. Ακριβώς, είναι "κάπως". Δεν ξέρω εάν πω βλακεία, αλλά παίζει να με έχει συνηθίσει και να βαριέται, ή να αναζητά την τέλεια γυναίκα, που εγώ δεν είμαι, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως, είναι πολύ νωρίς για βαρεμάρα. Επειδή πριν τον γνωρίσω δεν είχα αρκετές εμπειρίες, πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι (όσο μπορώ) στον τομέα αυτό με διάφορα πράγματα και να μη ρουτινιάζει η σχέση μας, δηλαδή θα του πω να κάνουμε πράγματα μαζί διαφορετικά, από το πιο απλό, π.χ. να πάμε να φάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, μέχρι το πιο σύνθετο, να κάνουμε τα πάντα στο κρεβάτι, εντός ορισμένων ορίων (που έχουμε θέσει κι οι δύο) βέβαια. Θεωρώ ότι γενικά όταν κάποιος άντρας αρχίσει να ξενοκοιτάζει (το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα φυσικά), κάτι δεν έχει κάνει καλά κι ο άλλος, σωστά; Δηλαδή ένας άντρας εάν αρχίσει να ψάχνει άλλες, όπως και μια γυναίκα αρχίσει να ψάχνει άντρες, φταίει κατά ένα ποσοστό (άλλες φορές μικρό, άλλες μεγάλο) κι η άλλη πλευρά, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι το μυστικό για μια καλή ερωτική ζωή μέσα στο γάμο είναι η γυναίκα να είναι "ερωμένη" του άντρα της κι όχι "σύζυγος" του άντρα της στο κρεβάτι. Να σου πω την αλήθεια, σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα pole dancing, να μου διδάξουν μία χορογραφία, να τον πάω σ' ένα ξενοδοχείο που έχει δωμάτιο με στύλο και να χορέψω μόνο γι' αυτόν, αλλά δεν ξέρω εάν ανταποκριθεί ή εάν αξίζει τον κόπο...

Senior Member
    Χαρά μου άκου λίγο εδώ δεν είναι ΦΜΠ να συζητάς τόσο κενά θέματα εμφάνισης εδώ υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα σοβαρά και υγείας αλλά και προβλήματα ζωής καλό μας κάνει να χουμε και ένα ανάλαφρο θέμα όπως βλέπεις αλλά μη μας βάζεις να συζητάμε για τους κοιλιακούς τους δικούς σου η του άντρα σου η οτιδήποτε θέμα τόσο κενό ενώ έχουμε προβλήματα σα να πηγαίνεις σε ένα καρκινοπαθή και να του λες θέλω να κάνω κοιλιακούς θα σε κοιτάει σαν το ούφο δεν είναι τόσο πεζά τα πράγματα εδώ να ξέρεις αν θες συζητά ότι θέλεις αλλά μην απορήσεις άμα σ λέμε χαζά εγώ τουλάχιστον μπήκες σε σαιτ ψυχολογίας πάει να πει θέματα που άπτονται της ψυχολογίας δηλαδή θες το αλλιώς όπως ο άντρας μου με την συμπεριφορά του δε με κάνει να νιώθω ποθητή και μου δημιουργεί ανασφάλειες αυτό είναι ένα καλό θέμα οι λεπτομέρειες τι χρειάζονται δεν καταλαβαίνω και χάνουμε και τη μπάλα με τις λεπτομέρειες
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ πάντως είχα μια γνωστή που ο άντρας της δεν έκανε καθόλου σεξ μαζί της ενώ ήτανε παντρεμένοι και τελικά χωρίσανε . Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν γάμο. Πολύ δύσκολο πάντως αυτό που λες να κάνεις εσύ πάντα την πρώτη κίνηση. Μήπως έτσι είναι ο χαρακτήρας τους να είναι δηλαδή γενικά αδιάφορος για το σεξ? Αν είναι έτσι ο χαρακτήρας λίγο δύσκολο να τον αλλάξεις! Απλά θα πρότεινα να το συζητήσεις πολύ σοβαρά μαζί του ότι μάλιστα σκέφτεσαι και το διαζύγιο για αυτόν τον λόγο μήπως τον κάνει και αλλάξει στάση!
    Τραγικό αυτό που λες. Συμφωνώ, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, δεν είναι το σημαντικότερο, αλλά είναι και αυτό. Ναι, δύσκολο, κι αρχίζεις βρε παιδί μου να αισθάνεσαι ότι είσαι "ο άντρας" από ένα σημείο και μετά. Όχι, δεν είναι αδιάφορος για το σεξ, το αντίθετο θα έλεγα. Χθες βγήκαμε έξω το βράδυ για φαγητό και μετά να περπατήσουμε. Εκεί που περπατούσαμε, του μίλησα με πολύ σοβαρό (όχι αυστηρό,αλλά σοβαρό) ύφος, και του είπα ότι υπάρχουν κάποια θέματα που δεν λύνονται, γιατί δε βοηθάει την κατάσταση εκείνος. Όταν λοιπόν του τα είπα, δυσανασχέτησε στην αρχή, του πέταξα όμως το διαζύγιο και ταρακουνήθηκε λίγο. Συγκεκριμένα, είπα: "Δε σε απειλώ, απλώς θέλω να σου πω ότι το πρόβλημα αυτό έχει χρονίσει κι εφόσον έχει τόσες φορές συμφωνηθεί να βρεθεί λύση, πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ, όχι μόνο εγώ. Εσένα σου αρέσει να σου κάνω αυτό στο κρεβάτι, και το κάνω για να σε ευχαριστήσω και το γουστάρω στην τελική, αφού σου αρέσει. Εάν εσύ μου το ζητούσες, μου το έλεγες, το ξαναέλεγες όλη την ώρα, σου έλεγα ότι θα το κάνω και δεν το έκανα, δεν πιστεύεις ότι θα ερχόταν μία μέρα που θα έβρισκες μία άλλη που θα στο έκανε και θα χωρίζαμε; Τότε ποιός θα έφταιγε; Εσύ; Μάλλον όχι. Έτσι λοιπόν, έχε στο μυαλό σου πως αν δε διορθωθείς, μπορεί να έρθει μία μέρα στο μέλλον που εγώ να έχω βρει έναν άλλον άντρα που θα με πλησιάζει και θα με ικανοποιεί και θα χωρίσουμε. Και τότε θα φταις κι εσύ, γιατί με τον τρόπο σου θα με έχεις σπρώξει άλλού. Εκτός κι αν έχεις ξεχάσει να το κάνεις, οπότε τότε το δέχομαι και δε θα σου ξαναπώ τίποτα." Τσαντίστηκε πολύ και ταρακουνήθηκε, αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζω να βάλει μυαλό (δεν είμαι όμως τόσο αισιόδοξη...)

Quote Originally Posted by elis View Post
    Χαρά μου άκου λίγο εδώ δεν είναι ΦΜΠ να συζητάς τόσο κενά θέματα εμφάνισης εδώ υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα σοβαρά και υγείας αλλά και προβλήματα ζωής καλό μας κάνει να χουμε και ένα ανάλαφρο θέμα όπως βλέπεις αλλά μη μας βάζεις να συζητάμε για τους κοιλιακούς τους δικούς σου η του άντρα σου η οτιδήποτε θέμα τόσο κενό ενώ έχουμε προβλήματα σα να πηγαίνεις σε ένα καρκινοπαθή και να του λες θέλω να κάνω κοιλιακούς θα σε κοιτάει σαν το ούφο δεν είναι τόσο πεζά τα πράγματα εδώ να ξέρεις αν θες συζητά ότι θέλεις αλλά μην απορήσεις άμα σ λέμε χαζά εγώ τουλάχιστον μπήκες σε σαιτ ψυχολογίας πάει να πει θέματα που άπτονται της ψυχολογίας δηλαδή θες το αλλιώς όπως ο άντρας μου με την συμπεριφορά του δε με κάνει να νιώθω ποθητή και μου δημιουργεί ανασφάλειες αυτό είναι ένα καλό θέμα οι λεπτομέρειες τι χρειάζονται δεν καταλαβαίνω και χάνουμε και τη μπάλα με τις λεπτομέρειες
    Φιλικά
    Ίσως θα έπρεπε να το είχα θέσει έτσι, δε διαφωνώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Δουλεύουμε κι οι δύο. Θέματα υπάρχουν (ποιός δεν έχει σήμερα;) αλλά μας φτάνουν για να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Εντάξει, δεν έχουμε να πάμε και στην Καραϊβική, αλλά είμαστε νορμάλ. Ακριβώς, είναι "κάπως". Δεν ξέρω εάν πω βλακεία, αλλά παίζει να με έχει συνηθίσει και να βαριέται, ή να αναζητά την τέλεια γυναίκα, που εγώ δεν είμαι, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως, είναι πολύ νωρίς για βαρεμάρα. Επειδή πριν τον γνωρίσω δεν είχα αρκετές εμπειρίες, πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι (όσο μπορώ) στον τομέα αυτό με διάφορα πράγματα και να μη ρουτινιάζει η σχέση μας, δηλαδή θα του πω να κάνουμε πράγματα μαζί διαφορετικά, από το πιο απλό, π.χ. να πάμε να φάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, μέχρι το πιο σύνθετο, να κάνουμε τα πάντα στο κρεβάτι, εντός ορισμένων ορίων (που έχουμε θέσει κι οι δύο) βέβαια. Θεωρώ ότι γενικά όταν κάποιος άντρας αρχίσει να ξενοκοιτάζει (το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα φυσικά), κάτι δεν έχει κάνει καλά κι ο άλλος, σωστά; Δηλαδή ένας άντρας εάν αρχίσει να ψάχνει άλλες, όπως και μια γυναίκα αρχίσει να ψάχνει άντρες, φταίει κατά ένα ποσοστό (άλλες φορές μικρό, άλλες μεγάλο) κι η άλλη πλευρά, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι το μυστικό για μια καλή ερωτική ζωή μέσα στο γάμο είναι η γυναίκα να είναι "ερωμένη" του άντρα της κι όχι "σύζυγος" του άντρα της στο κρεβάτι. Να σου πω την αλήθεια, σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα pole dancing, να μου διδάξουν μία χορογραφία, να τον πάω σ' ένα ξενοδοχείο που έχει δωμάτιο με στύλο και να χορέψω μόνο γι' αυτόν, αλλά δεν ξέρω εάν ανταποκριθεί ή εάν αξίζει τον κόπο...
    To pole dancing για να το κάνεις αφενός είναι ακριβό σπορ αφετέρου δεν είναι κάτι που λες πως θα πάω και σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσω να χορεύω σε στυλο. Δεν ξέρω το σώμα σου αλλά όπως και να είναι θα σου πάρει τουλάχιστον ένα 8μηνο μέχρι να δυναμώσουν οι τένοντες στο σώμα σου και οι καρποί σου να αντέχουν το βάρος του σώματος σου... Άσε που δεν είναι και βέβαιο ότι επειδή θα χορέψεις σε στύλο θα τον διεγείρεις και θα πει α τι γυναικάρα έχω δίπλα μου και τέτοια... Να σου πω κάτι σαν άντρας... Όσο και να είναι το αγαπημένο φαγητό κάποιου το παστίτσιο, αν το τρώει κάθε ημέρα κάποια στιγμή θα κουραστεί να το τρώει.... Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να τον κάνεις να σε ποθήσει ξανά... ειλικρινά δεν ξέρω... δεν είναι λύση το pole dancing αν θες να μάθεις pole dancing κάντο για σένα, αλλά δεν νομίζω πως είναι η λύση στο πρόβλημα σου...

Senior Member
    καταρχάς δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ.....είστε δυο
    έγραψες πιο πάνω ότι σου ζήτησε προσθετική στήθους....έλος αν θέλει πλαστικά να αγοράσει μια πλαστική κούκλα να την φουσκώνει όσο θέλει τι πιο ωραίο από το φυσικό με της τέλειες ατέλειες....
    μήπως είναι η ώρα να του δώσεις ένα γερό "σκαμπίλι" να φύγεις καμιά εβδομάδα να τον ταρακουνήσεις....και να δεις πως θα αντιδράσει.... κι όχι να πας να κάνεις pole dancing....
    το να μην αναζητάει το σεξ είναι πολύ άσχημο....φεύγοντας λίγο ίσως να τον βάλεις σε μια διαδικασία να σε ξανά διεκδικήσει.... πρέπει να καταλάβει ότι δεν είσαι δεδομένη....
    εσύ είσαι μια χαρά αυτός έχει επαναπαυθεί....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Έχεις δοκιμάσει να απέχεις καιρό? Δλδ ας πούμε αν δεν τον πλησιάσεις εσυ ερωτκα αυτός δεν θα το ζητήσει? Και δεν λεω αλλου ,αλλα να επιθυμήσει εσένα...
    Μήπως η ρουτίνα η καθημερινότητα του έχει σβήσει το πάθος?
    Και αύτο για την πλαστική δεν το σχολιάζω καν !!

Senior Member
    Ευχαριστώ που συμφώνησες τώρα να σου πω κι εγώ να σ ζητάει πλαστικές και μαλακές αν δεν είσαι μοντέλο ξέχνα το να στο πω απλά κι εγώ μια χαρά σε βρίσκω κατά τα άλλα και το σεξ δεν είναι το παν να ξέρεις όλα τα άλλα είναι τα σημαντικά κι όχι αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ το βρίσκω απίστευτα ενδιαφέρον το θέμα της Hara2014!Και αρκετά σοβαρό καθώς δεν υπάρχουν παιδιά στο ζευγάρι και άρα μπρούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
    Το Προκαταρκτικά στο Sex θεωρούνται ακόμα σημαντικότερα και από την ίδια την διεισδυτική πράξη.
    Εγώ πιστεύω πως δεν του αρέσει και πολύ να το κάνει αυτό.Όχι απλά σε σένα,αλλά γενικώς(στοματικό).Ξέρω και φίλους μου που δεν το πολυπροτιμάνε.
    Στατιστικά,οι γυναίκες που δεν θα ικανοποηθούν σε αυτόν τον τομέα,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απιστήσουν στην ζωή τους.
    Η στατιστική το λέει αυτό,όχι εγώ.

Το κρίσιμο ερώτημα που έχω να σου κάνω εγώ είναι το εξής:
    Στα Προκαταρκτικά ήταν ΠΑΝΤΑ έτσι?Ή μόνο το τελευταίο διάστημα το αποφεύγει?
    Δηλαδή όταν ήταν στα μέλια η σχέση σας,το έκανε συστηματικά ή και πάλι δεν πολυγούσταρε?
    Και θύμισε μου πόσα χρόνια είστε μαζί σαν ζευγάρι και επίσης πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι.
    Sorry αν τα έχεις ξαναναφέρει αλλά θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα σε 1 Post.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Δεν είχα θέμα πριν το γάμο, αλλά δεν το έκανε και συστηματικά.....υπήρχαν όμως διαστήματα παρόμοια με αυτό, που ζητούσα μόνο εγώ, αλλά περνούσαν (το θέμα είναι όμως ότι τότε δεν είχαμε και την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου, δηλαδή δε μέναμε στο ίδιο σπίτι, να είμαστε συνέχεια μαζί..)
    Κοίτα προσωπικα επειδη εμενα μ αρεσει το σεξ δεν θα σ δωσω αντικειμενικη απάντηση.
    Μια πρώην μ είχε πει αν μπορώ και κάνω και μ άλλες κοπέλες τοσο σεξ η επειδη την αγαπουσα?
    Στο λεω αυτό γτ ειχαμε χωρισει και ξαναβρεθηκαμε και ειχε βρει ενα αλλο παιδι και δεν εκανε αρκετο σεξ ας πούμε.αυτο που θέλω να σ πω ειναι ΄΄οτι μερικοι ανθρωποι δεν κάνουν αρκετό σεξ ,είναι ανάλογα τον ανθρωπο.
    Και μαλλον ο δικός σ ,σ αυτον το τομέα δεν θα τ αρέσει.
    Γενικα θα σ ρωτησω κάτι αλλά ελπίζω να μην παρεξηγηθεις....Εσενα σ θεωρη όμορφη και άβαφτη π.χ ?αλλα απο ότι μ είπες πάντα φτιάχνεσαι πριν το σεξ.
    Από οτι μ ΄λες ούτε πριν έκανε αρκετο ασχετα αμα δεν ειχατε χρόνο ,αυτό δν μ λέει κάτι,ουτε εγώ μ μια κοπελα είχαμε χρόνο ,αλλά υπηρχε πάθος και πάντα βρισκαμε τρόπο να κάνουμε σεξ.
    Εσενα σ νοιάζει και επειδη δν κάνει προκαταρκτικα?η το σεξ?η και τ δυο?

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    To pole dancing για να το κάνεις αφενός είναι ακριβό σπορ αφετέρου δεν είναι κάτι που λες πως θα πάω και σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσω να χορεύω σε στυλο. Δεν ξέρω το σώμα σου αλλά όπως και να είναι θα σου πάρει τουλάχιστον ένα 8μηνο μέχρι να δυναμώσουν οι τένοντες στο σώμα σου και οι καρποί σου να αντέχουν το βάρος του σώματος σου... Άσε που δεν είναι και βέβαιο ότι επειδή θα χορέψεις σε στύλο θα τον διεγείρεις και θα πει α τι γυναικάρα έχω δίπλα μου και τέτοια... Να σου πω κάτι σαν άντρας... Όσο και να είναι το αγαπημένο φαγητό κάποιου το παστίτσιο, αν το τρώει κάθε ημέρα κάποια στιγμή θα κουραστεί να το τρώει.... Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να τον κάνεις να σε ποθήσει ξανά... ειλικρινά δεν ξέρω... δεν είναι λύση το pole dancing αν θες να μάθεις pole dancing κάντο για σένα, αλλά δεν νομίζω πως είναι η λύση στο πρόβλημα σου...
    Σαφώς, το βλέπω σαν μία ύστατη προσπάθεια. Νομίζω ότι εάν δεν αλλάξει στάση, να το συζητήσω ξανά μαζί του και να τον ρωτήσω ευθέως εάν θέλει να είναι μαζί μου. Κι αν δεν θέλει, δεν πειράζει. Προτιμώ να χωρίσω από το να με απατήσει...

Quote Originally Posted by giang View Post
    καταρχάς δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ.....είστε δυο
    έγραψες πιο πάνω ότι σου ζήτησε προσθετική στήθους....έλος αν θέλει πλαστικά να αγοράσει μια πλαστική κούκλα να την φουσκώνει όσο θέλει τι πιο ωραίο από το φυσικό με της τέλειες ατέλειες....
    μήπως είναι η ώρα να του δώσεις ένα γερό "σκαμπίλι" να φύγεις καμιά εβδομάδα να τον ταρακουνήσεις....και να δεις πως θα αντιδράσει.... κι όχι να πας να κάνεις pole dancing....
    το να μην αναζητάει το σεξ είναι πολύ άσχημο....φεύγοντας λίγο ίσως να τον βάλεις σε μια διαδικασία να σε ξανά διεκδικήσει.... πρέπει να καταλάβει ότι δεν είσαι δεδομένη....
    εσύ είσαι μια χαρά αυτός έχει επαναπαυθεί....
    Πολύ φοβάμαι ότι προς τα εκεί οδεύουμε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast