Results 31 to 45 of 51
Thread: Σεξ
-
24-04-2016, 15:38 #31
Ναι Μάρα μου, το έχω δοκιμάσει. Θα μου το ζητήσει, αλλά μετά από καμιά 15αριά μέρες με έναν μήνα, και παίζει να μου την πει κιόλας ότι τον αποφεύγω. Και η ρουτίνα φυσικά έχει το ρόλο της. Σχετικά με την πλαστική, του είχα ξεκαθαρίσει ότι αυτό δε θα το κάνω, γιατί δε θέλω κι ότι κανείς δεν τον κρατάει, εάν δίνει τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό. Δεν μου το ξαναείπε από τότε.
- 24-04-2016, 15:39 #32
24-04-2016, 15:44 #33
Γενικά στα προκαταρτικά δε στεκόταν πολύ, γιατί δεν κρατιόταν. Δεν το έκανε συστηματικά, αλλά ούτε το απέφευγε ή δυσανασχετούσε. Μάλλον δεν τρελαινόταν να το κάνει, ούτε όταν ήμαστε στα μέλια, αλλά υπήρχε μία συχνότητα που δε μου δημιουργούσε πρόβλημα, ήμουν ΟΚ. Είχαμε σχέση περίπου 2 χρόνια, μείναμε αρραβωνιασμένοι 4 χρόνια, γιατί ήθελα να τελειώσω με σπουδές και να μαζέψουμε για το γάμο, και 2 χρόνια παντρεμένοι.
24-04-2016, 15:47 #34
αν εισια αποφασισμενη να φτασεις ακομα και στο χωρισμο τοτε νομιζω οτι δεν εχεις να φοβηθεις τπτ... Ξερειςε κατι? αλλο ειναι να κανεις κατι κατι για να αναθερμανεις τη σχεση και να βλεπεις ανταποκριση και αλλο να γελοιοποιησαι,. Ουτε pole dancing να το εκανες γιατι το γουσταρες κι ολας να πω οκ .... Εσυ τον γνωριζεις και καλυτερα...
Ισως πρεπει να κανεις μια τελευταια κουβεντα και αν δεν βρεις ακρη και πιστευεις οτι δεν αντεχεις αλλο η οτι δεν διορθωνεται προχωρα σε χωρισμο...
Μονμο σκεψου το πολυ καλα γιατι ωραια μπορει να το σκεφτεσαι στην παραξη ομως δεν ειναι τοσο ευκολο!!!!!!
24-04-2016, 15:48 #35
Ναι, φτιάχνομαι, γιατί όταν δε βάφομαι, φαίνομαι χωρίς υπερβολή σαν 20χρονο (μικροδείχνω πολύ), αλλά βέβαια, με έχει δει και χωρίς μακιγιάζ. Τη φωτογραφία μου που έχει μπροστά στο κινητό του την έχει από παραλία, που ήμουν με το μαλλί από τη θάλασσα, με το μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έχεις δίκιο σ' αυτό, αν κάποιος θέλει, βρίσκει χρόνο. Και τα δύο, αλλά κυρίως η παθητικότητά του κι ότι δεν κάνει αυτά που μου αρέσουν.
24-04-2016, 15:50 #36
24-04-2016, 15:55 #37
Ξέρεις τι γίνεται; Δεν είναι θέμα να σε απατήσει. Απλώς μπορεί να μην έχει πάντα τη διάθεση που έχεις εσύ... Το έχω πάθει και εγώ αυτό να θέλω να είμαι με κάποια αλλά να μην έχω διάθεση να κάνω σεξ. Εννοείται πως με χώρισε, αλλά πιστεύω ότι δεν έφταιγα.. Αν δεν μου βγαίνει σώνει και καλά με το ζόρι; Και εγώ το έπαθα αυτό μετά από τρεις μήνες.... φαντάσου!!!
Μπορεί το παιδί να θέλει να είναι μαζί σου, να είναι καλά μαζί σου αλλά να μην του βγαίνει... Θα μπορούσε βέβαια να κάνει κάποιες υποχωρήσεις, για παράδειγμα να σου κάνει στοματικό, έχεις δίκιο σε αυτό...
24-04-2016, 15:57 #38
24-04-2016, 15:57 #39
24-04-2016, 16:03 #40
Καταρχήν μπράβο σου που φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου...Το λες και μόνη σου ότι έχετε την πολυτέλεια αλλά αυτά δεν είναι και τόσο καλό... Συμφωνώ με Γιανγκ , να δημιουργείς εμπόδια για την συνεύρεση, ναζάκια , να το παίζεις λίγο δύσκολη, τσαχπίνα κλπ ... Τώρα οι σοβαρές συζητήσεις για τέτοια θέματα δεν ξυπνάν τον πόθο, νομίζω ξενερώνουν...Και μπράβο σου και για το pole dancing, δεν ξέρω αν είναι σωστό γιατί σε παντρεύτηκε χωρίς να ξέρεις χορό και με αυτό το στήθος κλπ, αλλά είναι υπέρ σου νομίζω να θες να κρατήσεις τον άντρα σου και να μην επαναπαύεσαι έχοντας δέσει τον γάιδαρό σου....
24-04-2016, 16:13 #41
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι υπάρχουν φορές που δεν έχουμε διάθεση, όχι γιατί θέλουμε να απατήσουμε, αλλά γιατί δε μας βγαίνει, και βέβαια με το ζόρι αυτά δε γίνονται. Συνήθως συμβαίνει όταν είμαστε στεναχωρημένοι, κουρασμένοι ή απλά δεν θέλουμε. Σεβαστό, αλλά όταν αυτό γίνεται αρκετό καιρό, πρέπει (όσο μπορούμε πάντα) να προσπαθούμε να μας έρθει, κι αν δεν έρθει, εντάξει. Γενικά, εγώ θα εκτιμούσα εάν τον έβλεπα να προσπαθεί κι ας μην είχαμε αποτέλεσμα, δηλαδή εάν τον έβλεπα να προσπαθεί να με ικανοποιήσει, έστω κι αν δεν το πετύχαινε, δε θα έλεγα τίποτα απολύτως, γιατί θα έβλεπα προσπάθεια. Υποχωρήσεις όμως πρέπει να γίνονται κι από τις δύο μεριές. Κι εγώ έχω πει όχι κάποιες φορές, άλλες φορές όμως που μου έλεγε ότι δεν μπορούσε με τίποτα και ήθελε να κάνει οπωσδήποτε, τότε έχω υποχωρήσει κι ας είμαι κουρασμένη κλπ. Ο χρόνος θα δείξει.
24-04-2016, 16:15 #42
24-04-2016, 16:19 #43
Ποτέ δε δένουμε το γάιδαρό μας, μα ποτέ. Πιστεύω ότι τον άνθρωπο τον κερδίζεις κάθε μέρα. ΟΚ, θα έρθουν και στιγμές που θα είσαι λίγο ατημέλητος, π.χ. όταν είσαι άρρωστος, αλλά γενικά δεν κυκλοφορείς με την παντόφλα και το κλάμερ όλη μέρα. Άλλο όμως να περιποιείσαι τον εαυτό σου, π.χ. να κάνεις την αποτρίχωσή σου, να βάζεις την κρεμούλα σου κλπ., κι άλλο να κάνεις του κόσμου τις πλαστικές για να κυνηγάς το τέλειο, άνθρωποι είμαστε.
24-04-2016, 16:20 #44
πρέπει να τον κάνεις να νιώθει ότι δεν σ έχει δεδομένη....
ο χωρισμός είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις....πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
24-04-2016, 16:26 #45
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεσαι πολυ έντονα τον χωρισμό πιο πολύ και από τη λύση του προβλήματος ... Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο σου φαίνεται τώρα... Μην το παίρνεις αψήφιστα...
Κάνε τα "κορδελάκια" σου και εσύ βρε κορίτσι μου και άσε για λίγο στην άκρη τον χωρισμό και αν επιμένεις παλι δική σου απόφαση θα είναι!!!
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)