Σεξ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51

Thread: Σεξ

Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Έχεις δοκιμάσει να απέχεις καιρό? Δλδ ας πούμε αν δεν τον πλησιάσεις εσυ ερωτκα αυτός δεν θα το ζητήσει? Και δεν λεω αλλου ,αλλα να επιθυμήσει εσένα...
    Μήπως η ρουτίνα η καθημερινότητα του έχει σβήσει το πάθος?
    Και αύτο για την πλαστική δεν το σχολιάζω καν !!
    Ναι Μάρα μου, το έχω δοκιμάσει. Θα μου το ζητήσει, αλλά μετά από καμιά 15αριά μέρες με έναν μήνα, και παίζει να μου την πει κιόλας ότι τον αποφεύγω. Και η ρουτίνα φυσικά έχει το ρόλο της. Σχετικά με την πλαστική, του είχα ξεκαθαρίσει ότι αυτό δε θα το κάνω, γιατί δε θέλω κι ότι κανείς δεν τον κρατάει, εάν δίνει τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό. Δεν μου το ξαναείπε από τότε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Πολύ φοβάμαι ότι προς τα εκεί οδεύουμε.
    μη φοβάσαι σ έχει δεδομένη γι αυτό δεν αναζητά την περιπέτεια...
    κι αν είναι να χωρίσετε καλύτερα τώρα παρά να σας γίνει συνήθεια....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Εγώ το βρίσκω απίστευτα ενδιαφέρον το θέμα της Hara2014!Και αρκετά σοβαρό καθώς δεν υπάρχουν παιδιά στο ζευγάρι και άρα μπρούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
    Το Προκαταρκτικά στο Sex θεωρούνται ακόμα σημαντικότερα και από την ίδια την διεισδυτική πράξη.
    Εγώ πιστεύω πως δεν του αρέσει και πολύ να το κάνει αυτό.Όχι απλά σε σένα,αλλά γενικώς(στοματικό).Ξέρω και φίλους μου που δεν το πολυπροτιμάνε.
    Στατιστικά,οι γυναίκες που δεν θα ικανοποηθούν σε αυτόν τον τομέα,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απιστήσουν στην ζωή τους.
    Η στατιστική το λέει αυτό,όχι εγώ.

Το κρίσιμο ερώτημα που έχω να σου κάνω εγώ είναι το εξής:
    Στα Προκαταρκτικά ήταν ΠΑΝΤΑ έτσι?Ή μόνο το τελευταίο διάστημα το αποφεύγει?
    Δηλαδή όταν ήταν στα μέλια η σχέση σας,το έκανε συστηματικά ή και πάλι δεν πολυγούσταρε?
    Και θύμισε μου πόσα χρόνια είστε μαζί σαν ζευγάρι και επίσης πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι.
    Sorry αν τα έχεις ξαναναφέρει αλλά θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα σε 1 Post.

Γενικά στα προκαταρτικά δε στεκόταν πολύ, γιατί δεν κρατιόταν. Δεν το έκανε συστηματικά, αλλά ούτε το απέφευγε ή δυσανασχετούσε. Μάλλον δεν τρελαινόταν να το κάνει, ούτε όταν ήμαστε στα μέλια, αλλά υπήρχε μία συχνότητα που δε μου δημιουργούσε πρόβλημα, ήμουν ΟΚ. Είχαμε σχέση περίπου 2 χρόνια, μείναμε αρραβωνιασμένοι 4 χρόνια, γιατί ήθελα να τελειώσω με σπουδές και να μαζέψουμε για το γάμο, και 2 χρόνια παντρεμένοι.

Senior Member
    αν εισια αποφασισμενη να φτασεις ακομα και στο χωρισμο τοτε νομιζω οτι δεν εχεις να φοβηθεις τπτ... Ξερειςε κατι? αλλο ειναι να κανεις κατι κατι για να αναθερμανεις τη σχεση και να βλεπεις ανταποκριση και αλλο να γελοιοποιησαι,. Ουτε pole dancing να το εκανες γιατι το γουσταρες κι ολας να πω οκ .... Εσυ τον γνωριζεις και καλυτερα...
    Ισως πρεπει να κανεις μια τελευταια κουβεντα και αν δεν βρεις ακρη και πιστευεις οτι δεν αντεχεις αλλο η οτι δεν διορθωνεται προχωρα σε χωρισμο...
    Μονμο σκεψου το πολυ καλα γιατι ωραια μπορει να το σκεφτεσαι στην παραξη ομως δεν ειναι τοσο ευκολο!!!!!!

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Κοίτα προσωπικα επειδη εμενα μ αρεσει το σεξ δεν θα σ δωσω αντικειμενικη απάντηση.
    Μια πρώην μ είχε πει αν μπορώ και κάνω και μ άλλες κοπέλες τοσο σεξ η επειδη την αγαπουσα?
    Στο λεω αυτό γτ ειχαμε χωρισει και ξαναβρεθηκαμε και ειχε βρει ενα αλλο παιδι και δεν εκανε αρκετο σεξ ας πούμε.αυτο που θέλω να σ πω ειναι ΄΄οτι μερικοι ανθρωποι δεν κάνουν αρκετό σεξ ,είναι ανάλογα τον ανθρωπο.
    Και μαλλον ο δικός σ ,σ αυτον το τομέα δεν θα τ αρέσει.
    Γενικα θα σ ρωτησω κάτι αλλά ελπίζω να μην παρεξηγηθεις....Εσενα σ θεωρη όμορφη και άβαφτη π.χ ?αλλα απο ότι μ είπες πάντα φτιάχνεσαι πριν το σεξ.
    Από οτι μ ΄λες ούτε πριν έκανε αρκετο ασχετα αμα δεν ειχατε χρόνο ,αυτό δν μ λέει κάτι,ουτε εγώ μ μια κοπελα είχαμε χρόνο ,αλλά υπηρχε πάθος και πάντα βρισκαμε τρόπο να κάνουμε σεξ.
    Εσενα σ νοιάζει και επειδη δν κάνει προκαταρκτικα?η το σεξ?η και τ δυο?
    Ναι, φτιάχνομαι, γιατί όταν δε βάφομαι, φαίνομαι χωρίς υπερβολή σαν 20χρονο (μικροδείχνω πολύ), αλλά βέβαια, με έχει δει και χωρίς μακιγιάζ. Τη φωτογραφία μου που έχει μπροστά στο κινητό του την έχει από παραλία, που ήμουν με το μαλλί από τη θάλασσα, με το μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έχεις δίκιο σ' αυτό, αν κάποιος θέλει, βρίσκει χρόνο. Και τα δύο, αλλά κυρίως η παθητικότητά του κι ότι δεν κάνει αυτά που μου αρέσουν.

Quote Originally Posted by giang View Post
    μη φοβάσαι σ έχει δεδομένη γι αυτό δεν αναζητά την περιπέτεια...
    κι αν είναι να χωρίσετε καλύτερα τώρα παρά να σας γίνει συνήθεια....
    Ακριβώς, και πριν έρθουν παιδιά, γιατί τότε είναι πιο δύσκολο.

Senior Member
    Ξέρεις τι γίνεται; Δεν είναι θέμα να σε απατήσει. Απλώς μπορεί να μην έχει πάντα τη διάθεση που έχεις εσύ... Το έχω πάθει και εγώ αυτό να θέλω να είμαι με κάποια αλλά να μην έχω διάθεση να κάνω σεξ. Εννοείται πως με χώρισε, αλλά πιστεύω ότι δεν έφταιγα.. Αν δεν μου βγαίνει σώνει και καλά με το ζόρι; Και εγώ το έπαθα αυτό μετά από τρεις μήνες.... φαντάσου!!!
    Μπορεί το παιδί να θέλει να είναι μαζί σου, να είναι καλά μαζί σου αλλά να μην του βγαίνει... Θα μπορούσε βέβαια να κάνει κάποιες υποχωρήσεις, για παράδειγμα να σου κάνει στοματικό, έχεις δίκιο σε αυτό...

Quote Originally Posted by mara035 View Post
    αν εισια αποφασισμενη να φτασεις ακομα και στο χωρισμο τοτε νομιζω οτι δεν εχεις να φοβηθεις τπτ... Ξερειςε κατι? αλλο ειναι να κανεις κατι κατι για να αναθερμανεις τη σχεση και να βλεπεις ανταποκριση και αλλο να γελοιοποιησαι,. Ουτε pole dancing να το εκανες γιατι το γουσταρες κι ολας να πω οκ .... Εσυ τον γνωριζεις και καλυτερα...
    Ισως πρεπει να κανεις μια τελευταια κουβεντα και αν δεν βρεις ακρη και πιστευεις οτι δεν αντεχεις αλλο η οτι δεν διορθωνεται προχωρα σε χωρισμο...
    Μονμο σκεψου το πολυ καλα γιατι ωραια μπορει να το σκεφτεσαι στην παραξη ομως δεν ειναι τοσο ευκολο!!!!!!
    Σωστά, ίσως να είναι και γελοιοποίηση ή και πράξη απελπισίας θα έλεγα εγώ. Πιστεύω ότι θα του άρεσε, αλλά σαφώς πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στον εαυτό μας. Μία τελευταία κουβέντα είναι απαραίτητη.

Senior Member
    Ακριβώς, και πριν έρθουν παιδιά, γιατί τότε είναι πιο δύσκολο.
    προσπάθησε λίγο να του λήψεις κι αν δεις οτι δεν ......
    συνήθως οι άντρες έχουν τέτοιου είδους παράπονα......
    είσαι πολύ νέα για να φθείρεσαι και να έχεις ανασφάλειες.....η λίμπιντο σου βαράει κόκκινο....

Banned
    Δεν είχα θέμα πριν το γάμο, αλλά δεν το έκανε και συστηματικά.....υπήρχαν όμως διαστήματα παρόμοια με αυτό, που ζητούσα μόνο εγώ, αλλά περνούσαν (το θέμα είναι όμως ότι τότε δεν είχαμε και την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου, δηλαδή δε μέναμε στο ίδιο σπίτι, να είμαστε συνέχεια μαζί..)
    Καταρχήν μπράβο σου που φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου...Το λες και μόνη σου ότι έχετε την πολυτέλεια αλλά αυτά δεν είναι και τόσο καλό... Συμφωνώ με Γιανγκ , να δημιουργείς εμπόδια για την συνεύρεση, ναζάκια , να το παίζεις λίγο δύσκολη, τσαχπίνα κλπ ... Τώρα οι σοβαρές συζητήσεις για τέτοια θέματα δεν ξυπνάν τον πόθο, νομίζω ξενερώνουν...Και μπράβο σου και για το pole dancing, δεν ξέρω αν είναι σωστό γιατί σε παντρεύτηκε χωρίς να ξέρεις χορό και με αυτό το στήθος κλπ, αλλά είναι υπέρ σου νομίζω να θες να κρατήσεις τον άντρα σου και να μην επαναπαύεσαι έχοντας δέσει τον γάιδαρό σου....

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ξέρεις τι γίνεται; Δεν είναι θέμα να σε απατήσει. Απλώς μπορεί να μην έχει πάντα τη διάθεση που έχεις εσύ... Το έχω πάθει και εγώ αυτό να θέλω να είμαι με κάποια αλλά να μην έχω διάθεση να κάνω σεξ. Εννοείται πως με χώρισε, αλλά πιστεύω ότι δεν έφταιγα.. Αν δεν μου βγαίνει σώνει και καλά με το ζόρι; Και εγώ το έπαθα αυτό μετά από τρεις μήνες.... φαντάσου!!!
    Μπορεί το παιδί να θέλει να είναι μαζί σου, να είναι καλά μαζί σου αλλά να μην του βγαίνει... Θα μπορούσε βέβαια να κάνει κάποιες υποχωρήσεις, για παράδειγμα να σου κάνει στοματικό, έχεις δίκιο σε αυτό...
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι υπάρχουν φορές που δεν έχουμε διάθεση, όχι γιατί θέλουμε να απατήσουμε, αλλά γιατί δε μας βγαίνει, και βέβαια με το ζόρι αυτά δε γίνονται. Συνήθως συμβαίνει όταν είμαστε στεναχωρημένοι, κουρασμένοι ή απλά δεν θέλουμε. Σεβαστό, αλλά όταν αυτό γίνεται αρκετό καιρό, πρέπει (όσο μπορούμε πάντα) να προσπαθούμε να μας έρθει, κι αν δεν έρθει, εντάξει. Γενικά, εγώ θα εκτιμούσα εάν τον έβλεπα να προσπαθεί κι ας μην είχαμε αποτέλεσμα, δηλαδή εάν τον έβλεπα να προσπαθεί να με ικανοποιήσει, έστω κι αν δεν το πετύχαινε, δε θα έλεγα τίποτα απολύτως, γιατί θα έβλεπα προσπάθεια. Υποχωρήσεις όμως πρέπει να γίνονται κι από τις δύο μεριές. Κι εγώ έχω πει όχι κάποιες φορές, άλλες φορές όμως που μου έλεγε ότι δεν μπορούσε με τίποτα και ήθελε να κάνει οπωσδήποτε, τότε έχω υποχωρήσει κι ας είμαι κουρασμένη κλπ. Ο χρόνος θα δείξει.

Quote Originally Posted by giang View Post
    προσπάθησε λίγο να του λήψεις κι αν δεις οτι δεν ......
    συνήθως οι άντρες έχουν τέτοιου είδους παράπονα......
    είσαι πολύ νέα για να φθείρεσαι και να έχεις ανασφάλειες.....η λίμπιντο σου βαράει κόκκινο....
    Σωστά. Κι αν δεν....εντάξει, ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εάν δεν γίνεται αλλιώς....

Quote Originally Posted by cube View Post
    Καταρχήν μπράβο σου που φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου...Το λες και μόνη σου ότι έχετε την πολυτέλεια αλλά αυτά δεν είναι και τόσο καλό... Συμφωνώ με Γιανγκ , να δημιουργείς εμπόδια για την συνεύρεση, ναζάκια , να το παίζεις λίγο δύσκολη, τσαχπίνα κλπ ... Τώρα οι σοβαρές συζητήσεις για τέτοια θέματα δεν ξυπνάν τον πόθο, νομίζω ξενερώνουν...Και μπράβο σου και για το pole dancing, δεν ξέρω αν είναι σωστό γιατί σε παντρεύτηκε χωρίς να ξέρεις χορό και με αυτό το στήθος κλπ, αλλά είναι υπέρ σου νομίζω να θες να κρατήσεις τον άντρα σου και να μην επαναπαύεσαι έχοντας δέσει τον γάιδαρό σου....
    Ποτέ δε δένουμε το γάιδαρό μας, μα ποτέ. Πιστεύω ότι τον άνθρωπο τον κερδίζεις κάθε μέρα. ΟΚ, θα έρθουν και στιγμές που θα είσαι λίγο ατημέλητος, π.χ. όταν είσαι άρρωστος, αλλά γενικά δεν κυκλοφορείς με την παντόφλα και το κλάμερ όλη μέρα. Άλλο όμως να περιποιείσαι τον εαυτό σου, π.χ. να κάνεις την αποτρίχωσή σου, να βάζεις την κρεμούλα σου κλπ., κι άλλο να κάνεις του κόσμου τις πλαστικές για να κυνηγάς το τέλειο, άνθρωποι είμαστε.

Senior Member
    πρέπει να τον κάνεις να νιώθει ότι δεν σ έχει δεδομένη....
    ο χωρισμός είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις....

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεσαι πολυ έντονα τον χωρισμό πιο πολύ και από τη λύση του προβλήματος ... Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο σου φαίνεται τώρα... Μην το παίρνεις αψήφιστα...
    Κάνε τα "κορδελάκια" σου και εσύ βρε κορίτσι μου και άσε για λίγο στην άκρη τον χωρισμό και αν επιμένεις παλι δική σου απόφαση θα είναι!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast