Αποτομος χωρισμος + θυμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 133
    επισης ελεγε ατακες τυπου "αν νομιζεις οτι εσυ θα μου σπασεις τα νευρα,λαθος πορτα χτυπησες,οτι δε θα με κανεις οτι θελεις,οτι δεν ειμαι ο μπεμπης που θα τον εχεις σηκω πανω κατσε κατω,οτι δε θα μου χαλασεις εσυ τη χαρα μου,ουτε θα βγαλω το καρκινο εξαιτιας σου"

Senior Member
    Quote Originally Posted by hurt_child1984 View Post
    επισης ελεγε ατακες τυπου "αν νομιζεις οτι εσυ θα μου σπασεις τα νευρα,λαθος πορτα χτυπησες,οτι δε θα με κανεις οτι θελεις,οτι δεν ειμαι ο μπεμπης που θα τον εχεις σηκω πανω κατσε κατω,οτι δε θα μου χαλασεις εσυ τη χαρα μου,ουτε θα βγαλω το καρκινο εξαιτιας σου"
    χαχαχαχαχα και δεν του είπες το κουβαδακι σου και σ άλλη παραλία......
    μη κατηγορείς τον εαυτό σου σου αξίζει ένας άντρας όχι ένα παιδί....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

σας ευχαριστω παρα πολυ...

Senior Member
    Τη μια έλεγε σε σενα και στη δουλειά ποσο ευτυχισμένος ήταν και την άλλη έλεγε αυτα? Η τα είπε πάνω στον τσακωμό σας ?

Κακως ασχολείσαι ακόμα ... Είδες το σου λένε όλοι? Κακό στον εαυτό σου κανείς ...
    Τόσο σημαντικος ήταν αυτός για σένα?

τα ειπε πανω στο τσακωμο.

λιγο οτι τον ερωτευτηκα,λιγο το οτι ηταν τοσο ξαφνικο,λιγο το οτι ειμαστε μαζι στον ιδιο χωρο,λιγο η ενοχικοτητα μου,γινονται πολυ..

Senior Member
    Αυτό που λέει ο φίλος επάνω είναι το πιο ουσιαστικό πράγμα που θα ακούσεις ποτέ άλλες αντιδράσεις όταν είσαι έφηβος άλλες όταν ενηλικιώνεσαι και άλλες όταν είσαι άντρας άντρας γίνεσαι συνήθως μετά το στρατό και δεύτερον να κοιτάς αυτούς που σου φαίνονται άντρες και από εκεί βλέπεις τον καλό κατευθείαν τα παιδιά όλο μαλακές κάνουν δηλαδή να στο πω απλά άμα φαίνεται παιδί είναι αψυχολόγητος μπορεί να σ φερθεί άψογα μπορεί και να σ κάνει τη χειρότερη μαλακιά αν φαίνεται άντρας συνήθως έχει φάει τις φάπες του κι έχει στρώσει η βρήκε τον εαυτό του η γενικά ότι φαίνεται αυτό είναι άμα τον βλέπεις για καλό είναι καλός άμα τον βλέπεις για περίεργο είναι περίεργος γενικά όπως φαίνεται συνήθως έτσι είναι αλλά άμα φαίνεται παιδί μην περιμένεις χαΐρι βέβαια δε λέμε ότι όσοι φαίνονται άντρες είναι καλοί αλλά λέω ότι συνήθως όπως φαίνονται έτσι είναι δηλαδή ο δικός σου από αυτά που λες είναι ο κλασσικός μαλακάς που λέμε κοινώς έχει άμυνες για όλα και δεν τον βάζεις κάτω με τίποτα για κάποιο λόγο σας αρέσουν αυτοί αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βρες κανένα καλό παιδί που τα ξέρετε τα καλά παιδιά αλλά μαλακιζεστε ας προσεχές όπως λέει κι η διαφήμιση το βλέπες το παίξες?
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και φυσικά δεν επικροτώ την συμπεριφορά του αλλά από τη δουλειά τον ήξερες έπρεπε να προσέχεις λίγο τον εαυτό σου δε νομίζεις?στα λέω κι εσένα τα χω ξαναπεί αλλά θα στα ξαναπώ βλέπεις είσαι ευαίσθητη έχεις θέματα και διαλέγεις όλους τους μαλακές και μετά λες γιατί δεν πέτυχε ε σε πληροφορώ δε θα πετύχει ποτέ είστε φτιαγμένοι από άλλο υλικό σκέψου τα όλα αυτά και πράξε αναλόγως

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χαχαχαχαχα και δεν του είπες το κουβαδακι σου και σ άλλη παραλία......
    μη κατηγορείς τον εαυτό σου σου αξίζει ένας άντρας όχι ένα παιδί....
    σορρυ αν γίνομαι λίγο απότομος και κάθετος αλλά λόγια τύπου δεν θα με κάνεις εσύ ότι θέλεις και δεν θα μ έχεις σήκω σήκω κάτσε κάτσε δεν τα λέει κάποιος που ξέρει τι θέλει απ την σχέση του... (κι ας επιδειωκες κάτι τέτοιο)....
    κάθετε και συζητάει τεκμηριώνει της απόψεις του κι αν δεν τα βρείτε φεύγει....
    έτσι ξέρω κι έτσι κάνω....μπορεί να είμαι και λάθος....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

στη δουλεια ηταν εντελως αλλιως!

Senior Member
    Άδικα στεναχωριέσαι πολυ αξία του έχεις δώσει...

Senior Member
    Πως ήταν δηλαδή στη δουλειά ευγενικός? Δε μπορεί να είναι μίστερ τζεκιλ και χαιντ πως το λένε αυτό πες τα όλα να σου πούμε τη γνώμη μας να ακούσεις αλήθεια ωραία είναι και μερικοί που ναι αλλιώς στα προσωπικά τους και αλλιώς στη δουλειά πολλοί είναι έτσι

πολυ σοβαρος,τρυφερος με τα παιδια,μετρημενος.

Senior Member
    Εσύ τον γουστάρισες πρώτη η αυτός?

Senior Member
    Άρα λάθος στην επιλογή δεν έκανες άρα απλά δεν πέτυχε γιατί έχετε θέματα και οι δυο και παραγνωριστήκατε νομίζω

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast