Results 31 to 45 of 133
Thread: Αποτομος χωρισμος + θυμος
-
24-04-2016, 21:31 #31
Μα αν ο κάθε σαδιστικος μαλακακος δεν εξέπεμπε γενικά στους γυρω του ότι είναι σοβαρός και μετρημένος και τρυφερός και δεν ξέρω τι αλλο πως θα προκυπτανε οι τοσες δυσλειτουργικές σχέσεις νομίζεις; Πως θα βρισκανε καποιον να ξεσπανε; Οι άνθρωποι που μπορεί να μας κάνουν κακό δεν φοράνε ταμπελα στο κούτελο ούτε λένε "γεια σου είμαι καθικι". Έρχεται ύπουλα όλο αυτο και καλό είναι να είμαστε σε επιφυλακη. Εσύ ειπες πως είχες δει κάποια ανησυχητικά σημάδια...ερώτηση: Αν δεν ήταν τόσο απόλυτος με το " τσακωθηκαμε άντε γεια χωρίζουμε" θα καθοσουν; Θα αφήνες να σε μειώνει και να μη σε αφήνει να εκφερεις άποψη για οτιδήποτε η να εκφράσεις κάποιο παράπονο; Γιατί φοβάμαι πολυ οτι θα καθοσουν και θα επειθες τον εαυτό σου ότι έχει δίκιο καθε φορα και θα συνεχιζες να νιώθεις τυψεις..Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνω λάθος.
- 24-04-2016, 21:39 #32
εκεινος...εχω θεματα δεν αντιλεγω,ομως εχω παει σε ειδικο,και γενικα οταν ο αλλος με καταλαβαινει ειμαι πολυ συννενοησιμη,τωρα αυτος επειδη ειχε τρεχαματα,με αγννουσε καποιες φορες,πχ μπορει να μη μου στελνε καλημερα,η να μου στελνε το βραδυ πια οτι ειναι κουρασμενος και δε θα βρεθουμε.
Γενικα δεν ξερω ηταν περιεργος,δε με ρωτουσε και πολλα για εμενα,ουτε μου μιλουσε πολυ για εκεινον,εγω τον ξεκλειδωνα και προσπαθουσα να τον στηριξω στα προβληματα που αντιμετωπιζε.
24-04-2016, 21:46 #33
ναταλια δε ξερω καθολου.Ισως να εχεις και δικιο,γιατι μεγαλωσα με το να πιστευω οτι εγω φταιω για οτιδηποτε κακο συμβαινει,αλλα απο την αλλη επειδη εχω περασει παρα πολλα πολυ φοβαμαι οτι δε θα καθομουν,γιατι ηση ανεφερα πως δε μαρεσε το οτι δεν ηταν τρυφερος με το σκυλο μου,οτι αποκαλουσε ανωμαλια της φυσης τον ομοφυλοφιλο αδερφο και οτι δε μαρεσε που εκανε χρηση χασις εστω και περιστασιακα,και μαλιστα ελεγε οτι καθαριζε το μυαλο του,και τετοιες μπουρδες!
Επισης ο τυπος αυτος δεν πηγε να σπουδασει επειδη οι γονεις του ειχαν οικονομικο θεμα,και ισως το οτι εμεινε στην επαρχια να εκανε χειροτερα τα πραγματα μιας και πολλες φορες μου εβγαζε το οτι εχει υιοθετησει τη νοοτροπια του χωριατη ψευτομαγκα.Εβγαζε ματι παντως οτι προσπαθουσε να δειξει οτι ειναι αντρας συνεχως,υποτιμωντας τους φοιτητες που σπουδαζουν στη περιοχη μας,και με διαφορους τροπους εμενα,οτι πως παστωνομαστε ετσι ειμεις οι γυναικες,και γενικα εβγαζε μια απεχθεια.Μου ειχε σηλωσει εηαλλου οτι εχει βαρεθει τις γυναικες που τις ενδιαφερει μονο βνα βαφτουν και να βγουν και που θα πανε (καμια σχεση με εμενα,να το πω αυτο)
24-04-2016, 21:52 #34
Για κάποιο λόγο έχεις κολλήσει? Τον ερωτεύτηκες?
24-04-2016, 22:03 #35
ίσως έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί και μειώνοντας εσένα ανέβαινε το εγώ του ...
με την περιγραφή που κάνεις πάντως δείχνει άτομο με ψυχικά προβλήματα και θέλει πολλή προσοχή....
πόσο καιρό γνωριζόσασταν πριν κάνετε σχέση....πόσο καιρό ήσασταν μαζί ..... κι από πότε άρχισε αυτή την συμπεριφορά...πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
24-04-2016, 22:04 #36
Τώρα φυσικά ότι υποθέσεις και να κανουμε η κατασταση είναι στο παρελθόν και ότι έγινε έγινε, δεν θα καλεστεις να πάρεις απόφαση πάνω στο θέμα, εκτός και αν σε προσεγγίσει ξανά μελλοντικα. Το απευχομαι και ελπιζω να θυμηθεις τότε όλα αυτά που σε έκαναν να αισθάνεσαι άσχημα μαζί του και να εισαι δυνατη. Το βλέπεις και η ίδια πως ο ανθρωπος εχει ένα σωρό κόμπλεξ και συμπλέγματα και δεν μπορεί να λειτουργήσει με υγιή τροπο. Σου αξίζει κάτι πολύ πολυ πολυ καλύτερο ασχετα από το τι πιστεύεις καταβαθος και σε κάνει να μπλεκεις με περίεργα φρούτα. Συγχωρεσε με για το θαρρος και μπορει και να μην σκεφτεσαι ετσι ωστοσο εγω καλου κακου στο λεω γιατι το πιστευω πως σου αξιζει κατι καλο :) Να εμπιστευεσαι τα ενστικτα σου και την κριση σου.
24-04-2016, 22:11 #37
Εντάξει εγώ κατάλαβα αυτός έχει είκοσι χρόνια στην πιάτσα κι εσύ είσαι νεουδι θα στα πω εγώ για τους φοιτητές να ξέρεις ήμουνα φοιτητής αλλά δούλευα και ξέρω τι λένε και γιατί πρώτον και δεύτερον στα λέω όλα αυτά για να μιλάτε τουλάχιστον δε φταις εσύ ούτε αυτός έχει μεγαλύτερη αξία από σένα απλά εκείνος ζορίστηκε από μικρός κι επειδή κι εγώ ζορίστηκα από μικρός θα στα πω να τα ξέρεις όσο σπουδάζετε εσείς οι άλλοι δούλευαν έχεις πάει πιτσιρίκος σε δουλειά να δεις τι γίνεται? Θα σ πω τι γίνεται κανείς όλες τις δουλειές και λεφτά δεν παίρνεις μαθαίνεις όλη τη δουλειά όλα τα πόστα συν αγγαρείες και λεφτά γιοκ φτάνουμε τώρα στους φοιτητές σπουδάζουν τρώνε τα λεφτά του μπαμπά και φτάνουν είκοσι πέντε και μπαίνουν στη δουλειά και δεν μπορούν να παράγουν για να παράγεις σε μια δουλειά θέλει μια τριετία ασυζητητί αυτές οι δουλειές που κάνετε τα πρώτα χρόνια είναι παιδικές εμείς τα κάναμε όταν είμαστε μωρά ή μόνη διαφορά είναι ότι εσείς πληρώνεστε και μάλιστα παίρνετε τα ίδια λεφτά με αυτούς που χουν εμπειρία δέκα χρόνια γιατί έχετε ένα χαρτί όσοι μπορούν να δουλέψουν γιατί δεν μπορούν όλοι γι αυτό όταν πας σε μια δουλειά σε ρωτάνε τι ξέρεις κλπ άμα τα πτυχία είχαν σοβαρό αντίκρισμα όλοι θα ρωτούσαν τι πτυχία έχεις άλλα δε μετράει αυτό τι ξέρεις και τι μπορείς να κάνεις μετράει γι αυτό και μετά τα τριάντα πέντε χωρίς εμπειρία δεν έχει τίποτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-04-2016, 22:22 #38
διαφωνώ σε πολλά ....
οι πιο πολλοί φοιτητές δουλεύουν και πάνε και σχολή για να τα φέρουν βόλτα....
δεν εχω πάει φοιτητής κι όμως δεν εχω την απαίτηση να εχω ίση μεταχείριση μ έναν που έχει πτυχίο....μπορεί να ξέρω καλύτερα την δουλειά άλλα δεν εχω την γνώση να φερθώ το ίδιο σε μια δυσκολία που αυτός έμαθε στα θρανία...
δεν νιώθω μειονεκτικά διπλά του κάθε άλλο προσπαθώ να αντλήσω πληροφορείς που μπορεί να μου φανούν χρήσιμες ......
το κόμπλεξ το έχεις από το πως μεγάλωσες κι όχι επειδή δεν σπουδασες...είναι θέμα παιδιάς...πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
24-04-2016, 22:28 #39
25-04-2016, 03:41 #40
Τι να πω δε ξερω ειλικρινα.Μαρεσει που δηλωνε οτι απο τη στιγμη που με εβαλε στη ζωη του,θα με εβγαζε πολυ δυσκολα!
25-04-2016, 03:53 #41
Αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε να το έχουμε πάντα υπόψη και προσπαθούμε να ακολουθούμε πιστά στις συναναστροφές μας: Δεν δίνουμε σημασία στα λόγια. Κλείνουμε τα αυτιά και κοιτάμε τις πράξεις του άλλου μέχρι να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει έστω λίγο ο λόγος του. Αλλά και πάλι....συνεχίζουμε να κοιτάμε πιο πολύ τις πράξεις και τις συμπεριφορές. Οι άντρες είναι έτοιμοι να πουν ένα σωρό μπουρδες χωρίς να σκεφτούν καλά καλά τη βαρύτητα οσων λενε, αρκεί να έχουν αυτό που θέλουν μεσοπροθεσμα.
25-04-2016, 04:26 #42
ναι δεν εχεις αδικο,αλλα δε νομιζω οτι το ζητουμενο του ηταν το σεξ,δε θα ελεγε στο αφεντικο στη δουλεια οτι ειμαστε μαζι,ουτε θα με παρουσιαζε σα τη κοπελα του στη παρεα,επισης θα φροντιζε να με βλεπει καθε βραδυ,ενω αυτος συνηθως ηταν κουρασμενος και δε βρισκομασταν
25-04-2016, 05:31 #43
25-04-2016, 10:23 #44
εχω μπει σε πολυ ασχημο τρυπακι...δυστυχως.Περα απτο οτι φταιω,οτι μπορει να υπαρχει αλλη,μπορει εγω να ημουν λιγη και τα σχετικα.Αραγε αυτα τα ατομα καταλαβαινουν ποτε το λαθος τους;μετανιωνουν;
25-04-2016, 10:37 #45
καλημέρα
για ποιον λόγο να φταις μόνο εσύ... ήσουν μονή σ αυτή την σχέση....?
δεν ήσουν εσύ λίγη αυτός ήταν...
ότι κι αν έγινε δεν φεύγεις χωρίς να μιλήσεις και να το παίζεις ο μιστερ γ!@#ω και δέρνω
αν σου έλεγε τι τον ενοχλεί κι εσύ δεν τα διόρθωνες τότε οκ....
και παιδιά τέτοια συμπεριφορά δεν έχουν....πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου