Αποτομος χωρισμος + θυμος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 133
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hurt_child1984 View Post
    επισης κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο σκυλος μου ειναι μικρουλης σε ηλικια,γλυκα,του εκανε τοσες χαρες οταν τον ειδε και εκεινος ισα ισα την ακουμπησε.Δε την αγκαλιασε και γενικα εδειχνε να τη σιχαινεται.
    Επισης θεωρει οτι το χασις καθαριζει λεει το μυαλο (μπουρδες) και οτι τον βοηθαει να σκεφτεται καθαρα,επισης λεει οταν στριβει τσιγαρο το κανονικο,κερδιζει χρονο για να ηρεμησει.Ο ιδιος παραδεχεται οτι εχει θεμα με το θυμο και λεει οτι ειναι μαλλον,γονιδιακο (μπουρδες επισης),παραυτα χρησιμοποιει τη προβολη,τη γνωστη σε ολους μας,μεταβιβαση του προβληματος του,τυπου οτι εγω εχω νευρα,χοντρα θεματα,οτι ειμαι ανωριμη,κλπ.
    Το προηγουμενο βραδυ προν τα χαλασουμε,μου ειχε εκφρασει το προβλημα θυμου του και μου δηλωσε οτι δε θελει να μαλωσουμε,κι αν γινει αυτο,να μη του το τραβηξω γιατι δε θελει να τσακωθουμε ασχημα και να τελειωσει,
    Σαν να φοβοταν τον εαυτο του δηλαδη και μου ζητησε να βαλω φρενο.
    Οταν τα χαλασαμε του εστειλα ενα μυνημα και του ειπα ολα αυτα που σκεφτηκα,περι θυμου και ολα υτα και ηταν εντελως ειρωνικος.Περασε στην ειρωνεια και στην επιθεση,οτι ταχαμου δεν ειμαι ψυχολογος,και οτι πρεπει να ψαξω τον εαυτο μου,και να μην ειμαι τοσο ξερολας κλπ.
    Εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ηρεμησεις και να προσπαθησεις να τον ξεχασεις αλλωστε πιο πάνω λες οτι 10 μερες τον ηξερες,πολυ λιγος χρονος για να εχεις πολυ δυνατα συναισθηματα.
    Αμα εκανες σχεση με εναν ανθρωπο που εχει προβλημα θυμου θα ειχες περισσοτερα κκακα να παθαινεις στο μελλον.
    και κατι ακομα εσυ τωρα μετα απο μερες π χωρισατε θες ακομα να τα ξαναβρειτε?

Senior Member
    Εγώ όλα τα κατάλαβα τον μπάφο δεν τον σηκώνω γι αυτό δεν αξίζει όχι για τα άλλα όποιος έχει πρόβλημα πάει στο γιατρό και παίρνει φάρμακα δεν κάνει μπάφους αυτό είναι το αρνητικό του τώρα όλα τα άλλα μπορώ να καταλάβω ότι εκείνος είναι σκληρό παιδί από χωριό πιθανόν να είναι και μάγκας στο χωριό του και εσύ τον άρχισες τις ψυχολογίες και τρελάθηκε εντάξει δεν ταιριάζετε εσύ διαλέγεις κακοποιήτικος γιατί σ φαίνονται δυνατή εσύ μπορεί να είσαι νορμάλ αλλά άμα το περιβάλλον σου είναι βόδια να αισθάνεσαι συνέχεια αδύναμη και να στο πω απλά άμα δουλεύεις ούτε αδύνατη είσαι ούτε τίποτα απλά σκέψου μην το περιβάλλον σου είναι βόδια κι έχεις ανασφάλεια από εκεί και κανείς λάθος επιλογές συνέχεια συγνώμη που μιλάω έτσι για το περιβάλλον σου αλλά γίνεται κι αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

και εμενα δε μαρεσει η χρηση κανναβης,το θεωρω αδυναμια και ψευτομαγκια.Ειναι απο χωριο,δε πιστευω οτι τρελαθηκε απο τη ψυχολογια,πιστευω απλα ειδε οτι δε μπορει να αποβαλει τα νευρα του,και απλα εφυγε.Μπορει να φωναζει οτι φταιω εγω και να με στολισε κανονικα,αλλα πιστευω οτι καταβαθος ξερει!
    Σιγουρα κι αυτος εχει τα θεματα του,μιας και οι γονεις του ειναι χωρισμενοι και ξαναπαντρεμενοι,με σοβαρα οικονομικα προβληματα, ο πατερας του ολιγον κοπριτακος αγγαρευει το γιο,και ουτω καθ'εξης.Πιστευω εχει λουστει πολλα απο την φαμιλια,γιατι βλεπω οτι αυτος τρεχει συνεχως.Εχψ δει να ειναι τρυφερος με τα παιδια,και πιστευω οτι εχει μεσα του καλα στοιχεια.Απλα εχω καταληξει στο οτι εχει πολυ συσσωρευμενο θυμο και λανθασμενα προτυπα.Επισης φοβαται τις γυναικες για διαφορους λογους και προσπαθει παση θυσια να ειναι απο πανω,παρολαυτα ειδα καποια πραγματα καλα μεσα τπυ,και ισως χωρις να τον θελω τον δικαιολογω γιατι εχω καταλαβει οτι εχει πονεσει. :/
    ααα

Senior Member
    ολοι οι ανθρωποι εχουν και καλα στοιχεια βρε τσαιλντ.
    και τον χειροτερο εγκληματια να παρεις, θα βρεις καλα στοιχεια.
    το θεμα ειναι αν τα ασχημα τους ειναι αποδεκτα η απαραδεκτα ..

Senior Member
    Εδώ συμφωνώ με χαρτ τσάιλντ να τον καταλάβεις πρώτα και μετά να τον ξεχάσεις μπράβο σου χωρίς καμία πλάκα είσαι κοπέλα με μυαλό τον κατάλαβες και τον απέρριψες τώρα μάλιστα σε υποστηρίζω δικαίωμα σου με ποιον θα πας ποιον θα αγαπάς με ποιον θα παντρευτείς αρκεί να ξέρεις τι σου γίνεται τώρα μάλιστα κανε ότι θες γι αυτό αξίζεις γιατί τον κατάλαβες και τον απέρριψες γούστο σου και καπέλο σου το τι θα κάνεις

δε τον χωρισα εγω elis.Αυτος με χωρισε.

Senior Member
    δε τον χωρισα εγω elis.Αυτος με χωρισε.
    Εσυ θες να τα ξαναβρεις μ αυτον η παει τελειωσε για σενα?

Senior Member
    κοπελα μου εγω εχω περασει απο αυτα τα σταδια.εχω κανει χρηση χειροτερων ουσιων απο χασις.κ ακομη χειροτερα εχω πολλα τραβηγματα ακομη κ με τη δικαιοσυνη για χρηση βιας σε καταστασεις που δεν ηταν επ ουδενι δικαιολογημενη.θεωρω τον εαυτο μου καλο ατομο κ την ιδια αποψη θεωρω πως εχει η κοινη γνωμη για αυτο κ οταν με συνελαβαν για ξυλοδαρμο εψαχναν ολοι να βρουν τι πραγματικα συνεβη μιας κ κανεις δε πιστευε οτι απλα μου τη βαρεσε.ελα ομως που η αληθεια ηταν τοσο ηλιθια.να μη στα πολυλογω μια απο τις δεκαδες φορες που ξεσπασα στη γυναικα μου με εγκατελειψε για ενα διαστημα αρκετο για να μου κοπει η μαγκια.ως αποτελεσμα επισκεφτηκα ειδικο ο οποιος βρηκε την αιτια του θυμου κ επειδη ειδε οτι υπαρχιε γονιμο εδαφος να συνελθω μου συνεστησε καποια μικροκολπακια ηρεμιας να συγκρατω τα ξεσπασματα μου.απο τοτε παει πολυς καιρος που δεν εχω θυμωσει με τιποτα σε βαθμο γκαντι.εχω μαλωσει με τη γυναικα με 99% δικη της ευθυνη κ οταν φωναζε απλα της ζητησα να ηρεμησει να μιλησουμε ομορφα.με τρακαραν με παραβιαση στοπ κ απλα κατεβηκα κ τους ζητησα να παμε στις ασφαλειες κ να τα βρουμε.παλιοτερα ειλικρινα εβαλα μεθυσμενο μεσα σε καδο σκουπιδιων για τον ιδιο λογο...με ολα αυτα θελω να σου πω καιτ πυο ειδα καπου γραμμενο κ συμφωνω απολυτα.πως αλλαζουν οι ανθρωποι.απλα για να συμβει χρειαζεται εναν δυνατο πονο η μια δυνατη αγαπη.εγω τα βιωσα κ τα δυο με τον ιδιο ανθρωπο κ θελω να πιστευω οτι αλλαξα προς το καλυτερο.εσυ ομως βλεπεις να υπαρχει ελπιδα στον δικο σου?προσεξε με θελω να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.οχι απο μοναξια η απο καψουρα να εχεις εσυ προσδοκιες αλλα ρεαλιστικα βλεπεις να υπαρχει ελπιδα?αν ναι δωστα ολα να τον αλλαξεις.αν οχι φυγε αυριο προτου να ειναι αργα

Δεν εχει τελειωσει για εμενα αλλα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για αυτο.
    Οτι δηλαδη δε πρεπει να ασχοληθω αλλο.

Δε ξερω αν υπαρχει ελπιδα,παντως πανω στο θυμο του με προσβαλλε,ακομα τα λογια ηχουν στα αυτια μου,μιας κ εγω δεν εχω μια υγιης αυτοεκτιμηση.Καλο ειναι οταν οι ανθρωποι εντοπιζουν καποιο προβλημα να προσπαθουν να το λυσουν πριν φτασουν στο σημειο να πληγωσουν ανθρωπους που αγαπουν.
    Η σταση του τωρα στη δουλεια ειναι πολυ απομακρη,ουτε καν που με κοιταει αλλα παραλληλα δειχνει στενοχωρημενος.

Senior Member
    Δεν εχει τελειωσει για εμενα αλλα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για αυτο.
    Οτι δηλαδη δε πρεπει να ασχοληθω αλλο.

Δε ξερω αν υπαρχει ελπιδα,παντως πανω στο θυμο του με προσβαλλε,ακομα τα λογια ηχουν στα αυτια μου,μιας κ εγω δεν εχω μια υγιης αυτοεκτιμηση.Καλο ειναι οταν οι ανθρωποι εντοπιζουν καποιο προβλημα να προσπαθουν να το λυσουν πριν φτασουν στο σημειο να πληγωσουν ανθρωπους που αγαπουν.
    Η σταση του τωρα στη δουλεια ειναι πολυ απομακρη,ουτε καν που με κοιταει αλλα παραλληλα δειχνει στενοχωρημενος.
    kαι καλα κάνεις που προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σ ,αυτός ο ανθρωπος αμα την βρειτε ξανα θα σ κανει χειροτερα.
    ΤΟ οτι θες να ξαναγυρισει μαλλον οφειλεται στην αυτοεκτιμηση σ π ειναι χαμηλη
    Τα λογια τ καλο ειναι να τα ξεχασεις στα ειπε πανω στα νευρα τ και να σ προσβαλλε δεν νομιζω τα ενοουσε

Senior Member
    Με δέκα μέρες σχέση , που δεν θεωρείται και σχέση βασικά, και είσαι έτσι...
    Φαντάσου παραπάνω πως θα είσαι ... Δεν ειναι ότι απλά έχει ένα ελάττωμα... Εδω το θέμα διαχείρισης θυμου ειναι σοβαρό και μπορεί να πάρει τεράστια έκταση ... Το ότι μίλησε για τη σχέση σας και σε συναδέλφους το έκανε είτε για να το δείξει , για επιβεβαίωση , κοιτάχτε εχω σχέση... Τρελη ανασφάλεια
    Εσυ βλέπω ότι ακόμα τον δικαιολογείς για τη συμπεριφορά του... Θες να είσαι εσύ αυτή που θα τον αλλάξει ... Νομίζεις θα το αντέξεις?
    Η δική μου γνώμη ειναι ούτε καν να τον ξαναπλησιάσεις... Ακόμα επανασυνδεση ας πούμε να υπάρχει καλο δεν θα σου κάνει το αντίθετο μάλιστα...
    Δική σου όμως η ζωή , δικες σου και οι αποφάσεις.

Senior Member
    Από την στιγμή που έκατσε και ασχολήθηκες και τον κατάλαβες εγώ σε υποστηρίζω να κάνεις ότι γουστάρεις

δε πιστευω οτι ειπε στους συναδελφους απο ανασφαλεια οτι ειμαστε μαζι,διοτι ανεκαθεν δεν ελεγε κατι για τα προσωπικα του,πιστευω πανω στον ενθουσιασμο του το ειπε,γιατι πραγματικα ηταν χαρουμενος.
    Αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι στη δουλεια δειχνει οτι δε τον νοιαζει καθολου,συμπεριφερεται σα να μην υπαρχω.Πως γινεται ενας ανθρωπος να σε εχει αγκαλια και να να σε κοιταει και να λιωνει και απο τη μια στιγμη στην αλλη να νιωθεις οτι δε σε κοιταει καν;

Senior Member
    δε πιστευω οτι ειπε στους συναδελφους απο ανασφαλεια οτι ειμαστε μαζι,διοτι ανεκαθεν δεν ελεγε κατι για τα προσωπικα του,πιστευω πανω στον ενθουσιασμο του το ειπε,γιατι πραγματικα ηταν χαρουμενος.
    Αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι στη δουλεια δειχνει οτι δε τον νοιαζει καθολου,συμπεριφερεται σα να μην υπαρχω.Πως γινεται ενας ανθρωπος να σε εχει αγκαλια και να να σε κοιταει και να λιωνει και απο τη μια στιγμη στην αλλη να νιωθεις οτι δε σε κοιταει καν;
    Το παιζει ανετος και χαρουμενος ,αυτο θελει να σ δειξει και εσυ το χαβεις οτι κανει.
    πιστευεις πως ενιωθε για σενα πραγματα ?Αν ενιωθε δεν θα σ ελεγε να διακοψεται ,εγω προσωπικα πιστευω .
    Μην σ παιρνει απο κάτω ,θα βρεις αλλον ,αστον να παει αφου δεν κανει

Δε το παιζει χαρουμενος,λυπημενος δειχνει,απλα δε με κοιταει καν.Ενιωσε πραγματα το πιστευω.Το οτι μου ειπε τερμα δνε εχει να κανει με το τι ενιωσε αλλα με το χαρακτηρα του,τα θεματα του και τον εγωισμο του.Ο ιδιος εχει δηλωσει οτι οταν δει ενταση φευγει ασχετα που τη προκαλει ο ιδιος,αν δεν ενιωθε πραγματα δε θα μου εκδηλωνε το φοβο του οτι καποια στογμη θα μαλωσουμε ασχημα και οντως ετσι κ εγινε

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast