Results 76 to 90 of 133
Thread: Αποτομος χωρισμος + θυμος
-
29-04-2016, 09:44 #76
ωραία δλδ καταληγεις πως ολο αυτο το εκανε απο τον θυμο του?
Προφανως και θα εχει θεματα διαχειρησης θυμου ,απο οταν χωρισατε εχεται ξαναμιλησει?
Μπορει να ειναι και εγωιστικο δεν ξερω και εγω σ μια κοπελα την ειχα χωρισει λογω εγωισμου μονο και μονο ,παρολο που δεν μ ειχε κανει τπτ απλα τσαντιστικα.δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο
Σ ειχα ξαναρωτησει και δεν μ απαντησες ,εσυ τώρα τον θες,θες δλδ να τον ξαναπροσεγγισεις?
- 29-04-2016, 11:39 #77
Ναι πιστευω το εκανε απο θυμο και εγωισμο αλλα κυριως απο φοβο επειδη ειχα αναφερει πως μου τονισε πως 5 χρονθια εζησε πολλους τσακωμους και πλεον μολις δει ενταση φευγει.
Δε θελω να τον ξαναπροσεγγισω γιατι φοβαμαι οτι δε θα αλλαξει κατι.Οχι δεν εχουμε ξαναμιλησει,μια φορα αναγκαστηκε να μου μιλησει πανω στη δουλεια και μου μιλησε σα φοβισμενος.
Δε ξερω αν με αποφευγει επειδη ντρεπεται για οσα ειπε,η απλα θελει να μου δειξει πως του ειμαι αδιαφορη.Απλα ακομα ζοριζομαι,τον βλεπω δλδ και στενοχωριεμαι,γιατι ενιωσα τοσο ωραια οταν ειμασταν αγκαλια,υπηρχε παθος,γελουσαμε παρα πολυ,φαινοταν οτι υ[ηρχε κατι ωραιο μεταξυ μας,απλα θα τον ηθελα πιο κοντα μου,γιατι αυτος λογω των προβληματων του ισως και προσωπικων αμυνων δε βρισκομασταν οσο θα ηθελα.Αυτος θα θελε εγω να το δεχομαι και να κανω υπομονη,αλλα καποιες φορες ενα μυνημα για καλημερα το ηθελα,δε ζητησα κατι τρελο,ουτε να ναι προσκολλημενος.Παντως τη πρωτη φορα που μαλωσαμε απο τη μια μιλουσε σκληρα κι αππ την αλλη μου λεγε οτι ειμαι αυτο που θελει και οτι θελει να βρεθουμε να με παρει μια αγκαλια ή εκανε δηλωσεις οτι δε προκειται να με βγαλει ευκολα απτη ζωη του γιατι με θελει πολυ και τετοια.Αλλα σε μια στιγμη ολα εξαφανιστηκαν
29-04-2016, 11:46 #78
iσως να ειναι οτι εζησε πολλους τσακωμους και πληγωθηκε απο την πρωην τ
Μπορει να ντρεπεται και να σ μιλησει μετα απο αυτα π ειπε.
Αλλα αυτο δεν αλλάζει οτι εχει πολλά θεματα.
Εσυ απο την μερια σ γτ δεν τ στελνεις ενα τελευταιο μηνυμα να δεις και καλα τι κανει ,παρε την πρωτοβουλια και να μην σ απαντησει τι ειχες τι εχασες.
Δλδ τσακωθηκατε γτ δεν βρισκοσασταν πολλη?
Εμενα παντως μ κανει περιεργο πως σ χωρισε τοσο ευκολο ,παρολο π σ ελεγα ολα αυτα
29-04-2016, 23:53 #79
Εχω τσεκαρει οτι δε με κοιταει καταματα,αλλα πλαγιως τσεκαρει που ειμαι και τι κανω μεσα στη δουλεια.Καταματα δε με κοιταει ομως,εδω πεσαμε ο ενας πανω στον αλλο και δε γυρισε να με κοιταξει απλα μου εδωσε προτεραιοτητα να περασω,αλλα ουτε κουβεντα ουτε ματια.
Μαλωσαμε γτ στραβωσα που δε βρισκομασταν πολυ και επειδη δε με ενημερωνε γιαυτο.Εκεινος το ειδε σαν πιεση και οτι δε σεβομαι το χωρο του.
Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση αλλα απο την αλλη πιστευω κωλωσε γιατι ειναι σε μια φαση που δε παταει στα ποδια του,σε αντιθεση με εμενα,και μικροτερος στην ηλικια,και ολα αυτα πιστευω τον εκαναν να νιωθει λιγος.
Απο την αρχη φοβοταν οτι θα κουραστω απο καποια πραγματα.Πανω στο θυμο του μου πεταξε και ατακες τυπου δεν ειμαι ο μπεμπης που θα με κανεις οτι θες..
30-04-2016, 01:50 #80
το πλαγειο κοιταγμα δεχνει "εμεσο ανδιαφερον" κατα την γνωμη μ.
Ναι ισως αντεδρασες υπερβολικα αφου τον ηξερες 10 μερες μονο.
Ισως να ειχε περάσει πολλά και φοβηθηκε αν και αυτο για εμενα δεν τον δικαιολογει,αλλά ποτε δεν ξέρεις τι κρυβει ο άλλος μέσα τ
Ισως να νομιζε οτι δεν θα μπορουσε να καλυψει τις αναγκες σ στο μέλλον,ισως να φοβηθηκε μην τον πιεζεις
Μερικοι δεν θέλουν καθόλου πίεση
30-04-2016, 11:14 #81
Δεν λες τι καλα που γλυτωσες, στεναχωριεσαι που εχασες το κελεπουρι. Ειλικρινα σε λιγο καιρο δεν θα ηξερες πως να τον ξεφορτωθεις, καλυτερα μεινε λιγο μονη σου μεχρι να βρεθει ο καταλληλος παρα να μετανιωνεις αυριο για τις επιλογες που εκανες για να μην μεινεις μονη.
02-05-2016, 00:31 #82
δε ξερω,οσο ακουω το ποσο καλο παιδι ειναι και οτι ενταξει μωρε χωρισατε γιατι δε ταιριαζατε (φιλοι δικοι του τα λενε αυτα) ε νιωθω οτι εγω ειμαι το προβλημα.Εχω παγιδευτει στην ενοχικοτητα και στο να νιωθω λιγη.
Οτι ειχα καποιον που αξιζε πολλα αλλα δε καταφερα εγω να τον κρατησω,κι αυτο με ποναει πολυ....
02-05-2016, 01:06 #83
Αληθεια τωρα; Συγχωρεσε μου το θαρρος αλλα θα σου πω τι βλεπω: Απο πριν ενιωθες λιγη για αυτο και εμπλεξες μαζι του...υπαρχει περιπτωση να χωριζες με οποιονδηποτε αντρα και να μην ενιωθες οτι εσυ φταις που δεν καταφερες να τον κρατησεις; Μη μου απαντας απαντησε το στον εαυτο σου...Επισης γιατι να θελεις να "κρατησεις" κατι αν δεν σου ταιριαζει..οποιος μας ταιριαζει και μας κανει καλο να ειμαστε μαζι του δεν χρειαζεται "κρατημα", καθεται μονος του με χαρά ουτε μας κανει τη ζωη δυσκολη. Αγαπα τον εαυτο σου.
02-05-2016, 13:19 #84
Δεν εχω ορεξη για τιποτα.Θελω απλα να κοιμαμαι.Νιωθω οτι εγω φταιω,οτι εγω δε μπορεσα να κρατησω καποιον που αξιζε.
02-05-2016, 13:41 #85
Δεν ειναι ετσι. Μονη σου ελεγες πως δεν σου αρεζε που καπνιζει χορτο και μιλαει ασχημα και με επικριση για τους γκει και τον αδερφο ξαδερφο του η δεν ξερω ποιον. Σε μειωσε και εφυγε στο πρωτο σκαμπανευασμα σφαιρα και ειναι ανωριμος με προβληματα διαχειρισης θυμου. Τι ακριβως αξιζε; Οτι ειναι καλος με τα παιδια; Τι θες να σου δειξω φωτογραφιες και αφισες του χιτλερ με παιδακια και κουταβια; Δεν σημαινει τιποτα αυτο, ασε που δεν μπορουσες να βγαλεις τετοιο συμπερασμα σε δεκα μερες. Ειχες ασχημα παροαισθηματα αλλα ηθελες να συμβιβαστεις γιατι δεν καταλαβαινεις πως σου αξιζει κατι καλυτερο. Αυτο που σε στενοχωρει και σε θλιβει τοσο που δεν θες τιποτα παρα μονο να κοιμασαι δεν ειναι τοσο το οτι λυπασαι που "εχασες" αυτον...αλλο ειναι που σε βασανιζει. Αν θες μπορουμε να τα πουμε. Εδω η σε π.μ...αν τα ξερεις ηδη καταβαθος εστιασε τη σκεψη σου εκει και πως θα προχωρησεις καταλληλα για το δικο σου το καλο, οχι τι εγινε και τι δεν εγινε με εναν τυπο.
02-05-2016, 18:05 #86
ναι τα ειπα αυτα δεν αντιλεγω,ομως ειδα και καλα πραγματα,ειδα καποιες ευαισθησιες,οπως οταν με ποναγε το χερι μου ξενυχτουσε προσπαθωντας να με ανακουφισει.Ξερω οτι ενθουσιαστηκε μαζι μου.Αυτο που με σκοτωνει ειναι η αδικια.Ειναι οτι διαδιδει οτι δε ταιριαζαμε,οτι τον απογοητευσα,σαν ανθρωπος,σα χαρακτηρας,Με μηδενισε.
Κι ρωτω γιατι στη δουλεια δειχνει τοσο αμηχανος;
02-05-2016, 19:03 #87
Ε και επειδη ειδες καποια καλα πραγματα τι σημαινει; Οτι ηταν ο αντρας της ζωης σου ξερω γω; Ολοι εχουμε καποια καλα πραγματα. Το θεμα ειναι αν αυτα τα καποια καλα πραγματα σε συνδιασμο με τα καποια κακα πραγματα αποτελουν ενα πακετο που μας ταιριαζει και μας κανει καλο. Κι εγω μπορω να σου πω δυο χιλιαδες καλα πραγματα για τον πρωην μου και τρεις χιλιαδες γλυκα πραγματα που εκανε για εμενα οπως αυτο που περιγραφεις και εν τελει φερθηκε σκαρτα και ηταν ο λαθος ανθρωπος για εμενα. Μην σκαλιζεις και μην ψαχνεις τωρα, οντως δεν ταιριαζατε και δεν πειραζει. Σε μηδενισε και τον απογοητευσες λες...εκει ειναι το προβλημα σου, στην αυτοπεποιθηση σου. Τον ηξερες κι απο χτες για να του δωσεις τετοια εξουσια; Να σου πει αν αξιζεις και αν οχι; Δειχνει αμηχανος γιατι ειναι λογικο να νιωθει αβολα με καποιον που κατι πηγε να γινει αλλα τελικα δεν εγινε, δεν σημαινει κατι.
02-05-2016, 19:40 #88
Θα σου πω μια αλήθεια κι άμα θες το πιστεύεις όλοι ξεκινάνε τέλειοι και ερωτευμένοι μετά από κάνα χρόνο μαθαίνεις μέσες άκρες τι είναι ο άλλος αυτός ξεκινάει με θέματα από την αρχή δεν είχε καλές προοπτικές ρώτα τες όλες θα σου πούνε όλοι ξεκινάνε τέλειοι και μετά καταλήγουν μαλακές αυτό είναι μια αλήθεια που δε με συμφέρει που στη λέω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-05-2016, 20:19 #89
03-05-2016, 03:57 #90
δε θεωρω οτι περναω ερωτικη απογοητευση...