Νιώθω εξαντλημένη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 157
    Senior Member

Νιώθω εξαντλημένη...

Δεν είμαι σίγουρη αν αυτή είναι η κατάλληλη ενότητα για να βάλω το θέμα μου αλλά καθώς γενικά το άγχος μου είναι πάνω από το κεφάλι, αυτήν διάλεξα...

Στο θέμα μας τώρα: σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα, δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για την δολοφονία ενός κουταβιού τριών μηνών απ' τον ιδιοκτήτη του...Το χτύπησε τόσο πολύ που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το σκυλί έπεσε σε κώμα και τελικά πέθανε...σήμερα ήταν η δίκη του και πήγα μαζί με άλλους φιλόζωους αλλά πήρε αναβολή...αυτή η ιστορία με επηρέασε γενικά από τότε που την έμαθα, το βράδυ που είδα την είδηση δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στις 3 τα ξημερώματα τα κατάφερα...αλλά σήμερα πραγματικά νιώθω ακόμα χειρότερα, μάλλον λόγω της έντασης γιατί υπήρξε κάποια κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας (δεν ξέρω πως να την πω αφού δεν έγινε κανονική δίκη) αλλά και λόγω του ότι εκτέθηκα σε πραγματικά μεγάλο πλήθος και δεν το έχω συνηθίσει αυτό και δεν τα πάω και καλά με την πολυκοσμία αλλά ήθελα πραγματικά να παρευρεθώ οπότε το έβαλα σε δεύτερη μοίρα αυτό...

Όμως εκτός από ψυχική ένταση νιώθω και μια απίστευτη σωματική εξάντληση, λες κι έσκαβα...τι μου συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό; Υπάρχει περίπτωση να είναι ψυχοσωματικό όλο αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και σήμερα ξύπνησα από τις 5 και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...δεν αντέχω τόσο βασανισμό, είναι τόσο κουραστικό...νιώθω τρομερή αναστάτωση, πήρα ηρεμιστικό μπας και συνέλθω έστω λίγο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κυκνακο οταν τα συμπτωματα φουντωνουν παιρνε και κανα γιατρο τηλεφωνο, δεν πειραζει.
    Επηρεαστηκες και ο οργανισμος κινητοποιηθηκε σε κατασταση κινδυνου και φοβου. Λυπαμαι για την ταλαιπωρια σου αλλά εμεις οι "ευαλωτοι" ή "ευαισθητοι" ή πες το οπως θες ασυνειδητα επηρεαζομαστε σε μεγαλο βαθμο.

Νομιζω σημερα εχεις συνεδρια... κανε μια κουβεντα για αυτο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακο οταν τα συμπτωματα φουντωνουν παιρνε και κανα γιατρο τηλεφωνο, δεν πειραζει.
    Επηρεαστηκες και ο οργανισμος κινητοποιηθηκε σε κατασταση κινδυνου και φοβου. Λυπαμαι για την ταλαιπωρια σου αλλά εμεις οι "ευαλωτοι" ή "ευαισθητοι" ή πες το οπως θες ασυνειδητα επηρεαζομαστε σε μεγαλο βαθμο.

Νομιζω σημερα εχεις συνεδρια... κανε μια κουβεντα για αυτο.
    Καλημέρα cc!

Πήρα την ψυχολόγο μου χθες κι αν και μιλήσαμε για πολύ λίγο επειδή δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή μου είπε ότι γίνεται να νιώθω εξάντληση λόγω συναισθηματικής φόρτισης...

Όντως σήμερα έχω συνεδρία αλλά ίσως πάω αύριο γιατί σήμερα έχω να κάνω κάτι που δεν μπόρεσα να κάνω χθες με τα χάλια που είχα...την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνει, θα ξαναπροσπαθήσω τώρα αν και ξέρω ήδη πως έχει διαθέσιμη ώρα και για αύριο...σίγουρα θα μιλήσω γι' αυτό όποια μέρα κι αν πάω...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... ♥ Σήμερα προσπαθώ να "ξυπνήσω" με καφέδες και ταυτόχρονα να ηρεμήσω με φάρμακα...ακόμα δεν τα έχω καταφέρει εντελώς...πάντως καλά που δεν πήγα και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε μέχρι το σπίτι του κατηγορούμενου γιατί υπήρξε ένταση και παρέμβαση της αστυνομίας και με βλέπω να λιποθυμούσα από το φόβο μου...

Ενταξει κυκνε μου, αριστα χειριστηκες το θεμα !!! Χαιρομαι που πλεον δεν ειναι τοσο μοναχουλα στην προσπαθεια σου !!!

Senior Member
    Ενταξει κυκνε μου, αριστα χειριστηκες το θεμα !!! Χαιρομαι που πλεον δεν ειναι τοσο μοναχουλα στην προσπαθεια σου !!!
    Βρίσκεις;;;

Κι εγώ χαίρομαι γιατί δεν τα καταφέρνω καλά μόνη μου, πιστεύω πραγματικά πως αν δεν είχα την ψυχολόγο μου τώρα θα ήμουν στα θυμαράκια...

Ακόμα δεν το σηκώνει, μάλλον θα είναι σε συνεδρία...

Ναι βρισκω πως πλεον εχεις συμμαχο και δεν θα επηρεαζεσαι τοο πολυ απο λογια μητερας.

Σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο, να νιωσεις εσυ η ιδια δυνατη να κανεις καποια βηματα για εσενα ! Τα ιδια λεω και στον εαυτο μου !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είμαι σίγουρη αν αυτή είναι η κατάλληλη ενότητα για να βάλω το θέμα μου αλλά καθώς γενικά το άγχος μου είναι πάνω από το κεφάλι, αυτήν διάλεξα...

Στο θέμα μας τώρα: σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα, δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για την δολοφονία ενός κουταβιού τριών μηνών απ' τον ιδιοκτήτη του...Το χτύπησε τόσο πολύ που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το σκυλί έπεσε σε κώμα και τελικά πέθανε...σήμερα ήταν η δίκη του και πήγα μαζί με άλλους φιλόζωους αλλά πήρε αναβολή...αυτή η ιστορία με επηρέασε γενικά από τότε που την έμαθα, το βράδυ που είδα την είδηση δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στις 3 τα ξημερώματα τα κατάφερα...αλλά σήμερα πραγματικά νιώθω ακόμα χειρότερα, μάλλον λόγω της έντασης γιατί υπήρξε κάποια κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας (δεν ξέρω πως να την πω αφού δεν έγινε κανονική δίκη) αλλά και λόγω του ότι εκτέθηκα σε πραγματικά μεγάλο πλήθος και δεν το έχω συνηθίσει αυτό και δεν τα πάω και καλά με την πολυκοσμία αλλά ήθελα πραγματικά να παρευρεθώ οπότε το έβαλα σε δεύτερη μοίρα αυτό...

Όμως εκτός από ψυχική ένταση νιώθω και μια απίστευτη σωματική εξάντληση, λες κι έσκαβα...τι μου συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό; Υπάρχει περίπτωση να είναι ψυχοσωματικό όλο αυτό;
    ειδα κ γω το σκηνικο με τον τυπο στο fb..κ ηθελα πολυ να παραβρεθω αλλα δεν γινοταν επειδη ειμαι αθηνα..προφανως στενοχωρεθηκες πολυ οπως κ ολοι μας κ σε επηρρεασε τρομερα..μερικες φορες δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τα ασχημα συναισθηματα μας κ αυτα σωματοποιουνται..ειδικα αν ξυπνας πολυ πρωι προφανως εχεις κ αρκετο στρες.,το στρες συνηθως κανει πολυ πρωινη αφυπνιση.
    καλα εκανες κ πηρες λιγο αγχολυτικο..προσπαθησε να προστατευσεις τον εαυτο σου απο δυσαρεστες καταστασεις..εστω μεχρι να συνελθεις..κ γω εσκασα με το κουταβακι..το πλασματακι το καιμενο τι επαθε!

Senior Member
    κ γω περναω πολυ δυσκολη φαση κ ψαχνω την ψυχολογο μου κ δεν την βρισκω..εχει φουλ συνεδριες..τι να κανουμε .?ειμαστε ευαισθητοι ανθρωποι.

Senior Member
    Ναι βρισκω πως πλεον εχεις συμμαχο και δεν θα επηρεαζεσαι τοο πολυ απο λογια μητερας.

Σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο, να νιωσεις εσυ η ιδια δυνατη να κανεις καποια βηματα για εσενα ! Τα ιδια λεω και στον εαυτο μου !
    Όχι, ρώτησα αν όντως θεωρείς ότι χειρίστηκα καλά το θέμα χθες...

Είδες τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα με τη μαμά μου ή να σου τα πω εδώ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ειδα κ γω το σκηνικο με τον τυπο στο fb..κ ηθελα πολυ να παραβρεθω αλλα δεν γινοταν επειδη ειμαι αθηνα..προφανως στενοχωρεθηκες πολυ οπως κ ολοι μας κ σε επηρρεασε τρομερα..μερικες φορες δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τα ασχημα συναισθηματα μας κ αυτα σωματοποιουνται..ειδικα αν ξυπνας πολυ πρωι προφανως εχεις κ αρκετο στρες.,το στρες συνηθως κανει πολυ πρωινη αφυπνιση.
    καλα εκανες κ πηρες λιγο αγχολυτικο..προσπαθησε να προστατευσεις τον εαυτο σου απο δυσαρεστες καταστασεις..εστω μεχρι να συνελθεις..κ γω εσκασα με το κουταβακι..το πλασματακι το καιμενο τι επαθε!
    Άστα να πάνε, ήταν φρικτό έγκλημα πραγματικά...κι όντως πολύ πιθανόν να με επηρέασε γιατί το βράδυ που συνέβη και το έμαθα από το facebook δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στις 3 το πρωί τα κατάφερα...Κι από τότε το ωράριο του ύπνου μου έχει διαταραχτεί...αλλά δεν το ήξερα αυτό με το στρες και την πρωινή αφύπνιση...

Εσύ έχεις κανένα ζωάκι;

Senior Member
    κ γω περναω πολυ δυσκολη φαση κ ψαχνω την ψυχολογο μου κ δεν την βρισκω..εχει φουλ συνεδριες..τι να κανουμε .?ειμαστε ευαισθητοι ανθρωποι.
    Τελικά με πήρε εκείνη και κανονίσαμε για αύριο, εντάξει...το μόνο "κακό" είναι ότι είναι πρωί το ραντεβού μας...

Senior Member
    εχω 3 ζωακια...3 σκυλακια..τα οποια λατρευω πολυ!

Senior Member
    εχω 3 ζωακια...3 σκυλακια..τα οποια λατρευω πολυ!
    Μπράβο... ♥

Εγώ έχω έναν γάτο, είχα τέσσερις δυο θηλυκά και δυο αρσενικά αλλά πλέον ζει μόνο ο ένας αρσενικός...ελπίζω να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα αν κι είναι παππούς πια για ν' αργήσω όσο γίνεται ν' αντιμετωπίσω τον πόνο της απώλειας του...

Κυκνε εισαι οκ ?

Page 1 of 11 123 ... LastLast