Results 16 to 18 of 18
-
07-02-2008, 16:53 #16
Φίλους να αποκτήσω έτσι για να μου βρίσκονται μπα, δεν μου κάνει. Γι αυτό και συνήθως παίζω σε περιορισμένο κύκλο. Εκεί που μια κουβέντα αρκεί για να γίνω αντιληπτή. Με κουράζουν τα άλλα.
- 07-02-2008, 17:01 #17
Αυτο εχει σχεση με τις αναγκες σου...αν δεν θες καινουργιους φιλους και εισαι πληρης με αυτα που εχεις τοτε δεν χρειαζεται να ακολουθησεις και καμμια συμβουλη ή στρατηγικη.
Ισως να μην επιθυμεις και την αυτοβελτιωση στις ηδη υπαρχουσες φιλιες σου δεν ξερω...
Εγω παντως δεν θα ελεγα οχι σε κανενα απο τα δυο.
Σε γενικες γραμμες φυσικα σκοπος ειναι να φτασεις στην πληροτητα...εγω απεχω πολυ απο αυτην.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-02-2008, 20:23 #18
Η φιλία είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος για μια ισορροπημένη ζωή. Πολύ πιο σημαντική από τις ερωτικές σχέσεις, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που έχουν δίπλα τους καλούς φίλους. Όλοι το ζηλεύουν αυτό αλλά δεν το έχουν.
Μέσα από αυτό το άρθρο κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που έκανα και δεν είχα καλούς φίλους. Το να καταλάβεις ποια είναι τα λάθη σου είναι πολύ σημαντικό γιατί θα μπορέσεις να τα διορθώσεις. Τώρα, μετά από περίπου τέσσερις μήνες που πρώτο έπεσε στα χέρια μου αυτό το άρθρο, οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους έχουν αλλάξει πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μπορώ πλέον να μιλάω για πραγματική φιλία. Ένας φίλος μπορεί να σε στηρίξει σε μια δύσκολη στιγμή και να σου δώσει την δύναμη να καταφέρεις περισσότερα πράγματα. Σου δίνει άλλη διάθεση.
Πιστεύω πως ένας καλός φίλος μπορεί να αντικαταστήσει τα χάπια και την ψυχοθεραπεία ή για να το πω καλύτερα, πιστεύω πως η δύναμη της φιλίας είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να νικήσει τα πάντα.
Ενδεχομένως κάποιοι να διαφωνούν μαζί μου. Δεν το βρίσκω κακό, άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας.
Αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς, το ότι μπορεί ο καθένας να βλέπει τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να έχει διαφορετική άποψη από τους άλλους. Φαντάζεστε πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα;
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία