Ποια η γνωμη σας για αυτον τον ανθρωπο?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lord of Light View Post
    Κοιτα για να το πω αλλιώς. Τρελος μπορει να είναι... απλά δεν το ξερει στα σιγουρα... και περνάει ζωη και κοτα.(Αποτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ παντα)
    α.
    Κανενας τρελλος δεν ξερει οτι ειναι , οπως και κανενας βλακας , δεν το ξερει οτι ειναι ................ενημερωτικα , οι ' τρελλοι' δεν αρρωσταινουν ποτε απο τις σοβαρες ασθενειες που μαστιζουν την εποχη μας .......αληθεια ειναι , αυτο λεει πολλα .....

Προτιμω να ειμαι εξυπνη και καταθλιπτικη παρα σαν αυτο το παιδι.Δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν και να γινομαι περιγελος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Προτιμω να ειμαι εξυπνη και καταθλιπτικη παρα σαν αυτο το παιδι.Δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν και να γινομαι περιγελος.
    Εγω προτιμω να ειμαι εξυπνος και οχι καταθλιπτικος ........καλυτερα 40 χρονια ελευθερη ζωη , παρα 40 χρονια , σκλαβια και φυλακη .....

Σαν να συνηλθες , bullet , φαινεται .......

Ναι Μακ ειμαι καλα! σημερα εκανα και την βολτιτσα μου στο Hondos center! ασε με την ολικη αναισθησια με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου.Εκλαιγα και ειχα νευρα χωρις λογο.Οι γιατροι μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο μετα απο ολικη αναισθησια οποτε ολα καλα!

Banned
    Μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι.Να είχα το θάρρος να εκτίθεμαι έτσι και όχι να προσπαθώ να κρύβομαι για να μην με κοροϊδέψουν

Senior Member
    Aυτο που εχω να πω για το παιδι αυτο , ειναι οτι δεν ξερω αν εχει κατι η οχι , αλλα διαβασα οτι τα jumbo τον ' ελεισαν ' για την επομενη διαφημιση τους .............. η τρελλα πουλαει ....περιεργες εποχες .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by disestar View Post
    Μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι.Να είχα το θάρρος να εκτίθεμαι έτσι και όχι να προσπαθώ να κρύβομαι για να μην με κοροϊδέψουν

Μην εισαι σιγουρος οτι ειναι νορμαλ το παιδι , αλλο εκτιθεμαι στο κοινο , αλλο γινομαι σουργελο ........αμα δεν εχεις τιποτα να χασεις , γιατι οχι ? μαλλον για ναρκισσιστικη προσωπικοτητα μου κανει ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ναι Μακ ειμαι καλα! σημερα εκανα και την βολτιτσα μου στο Hondos center! ασε με την ολικη αναισθησια με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου.Εκλαιγα και ειχα νευρα χωρις λογο.Οι γιατροι μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο μετα απο ολικη αναισθησια οποτε ολα καλα!
    Μπραβο bullet !! στο Χοντο , ε ? τωρα αλωνιζεις , τσαπερδονα !! εισαι η συμπαθεια μου σολο το φορουμ , εχεις μια αφελεια/αθωοτητα , αφοπλιστικη !!

Κλασικο κλαρινο,η πλειοψηφια των νεων ετσι ειναι σημερα,απλως με νορμαλ φωνη και καπως υψηλοτερο IQ.

Δε το περιμενα ποτέ στη ζωη μου να το πω αυτο, αλλα, ΝΑΙ, θα προτιμούσα να ημουν αυτός παρά αυτο που είμαι τώρα.

Το να εισαι συνεσταλμένος και εξυπνος δεν σε κάνει ευτυχισμένο. Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ημουν ενας γελοιος, καγκουρο-κλαρινογαμπρος με κοιλιακούς και χαμηλο IQ παρά αυτο που ειμαι τώρα.

Σιγουρα θα ημουν πιο ευτυχισμένος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Δε το περιμενα ποτέ στη ζωη μου να το πω αυτο, αλλα, ΝΑΙ, θα προτιμούσα να ημουν αυτός παρά αυτο που είμαι τώρα.

Το να εισαι συνεσταλμένος και εξυπνος δεν σε κάνει ευτυχισμένο. Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ημουν ενας γελοιος, καγκουρο-κλαρινογαμπρος με κοιλιακούς και χαμηλο IQ παρά αυτο που ειμαι τώρα.

Σιγουρα θα ημουν πιο ευτυχισμένος..
    κοιτα δεν ξερεις αν αυτος ειναι ηλιθιος η το παιζει,αλλα οντως θα προτιμουσες να εισαι αυτος ο βλακας?

Banned
    Ναι και εγώ θα προτιμούσα να είμαι αυτός ο βλάκας από αυτό που είμαι τώρα.

Senior Member
    Ετσι οπως σκεφτεσται γι αυτο δεν κάνεται κινησεις προς τα μπροστα γτ σκεφτεσται οτι θα θελατε να εισται καποιος αλλος και δεν προσπαθειτε να βελτιωθειτε

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ετσι οπως σκεφτεσται γι αυτο δεν κάνεται κινησεις προς τα μπροστα γτ σκεφτεσται οτι θα θελατε να εισται καποιος αλλος και δεν προσπαθειτε να βελτιωθειτε
    Στη ζωη δεν υπαρχουν κινησεις "¨μπροστα" και "πισω". Στην ζωη υπαρχουν 1000 διαφορετικες κατευθυνσεις, οι οποιες διαστραυρώνονται συχνά.

Αυτα που λες εσυ τα σκεφτομουν και εγω μεχρι τα 24-25 μου και τι καταλαβα? Τιποτα

Και ναι, ο βλακας ειναι παντα πιο χαρουμενος απο τον εξυπνο. Αλλωστε, οπως ελεγε και ο Επικουρος, το μονο νοημα της ζωης ειναι η ευτυχια

Banned
    Ισως οι λίγο χαζούληδες είναι πιο χαρούμενοι απο τον έξυπνο άνθρωπο αλλά μην φτάνουμε και στα άλλο άκρο δηλαδή στο καραγκιοζιλίκι προκειμένου να μας προσέξουν οι γύρω μας

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast