Πως θα είναι ο κόσμος σε εκατό χρόνια?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Senior Member

Πως θα είναι ο κόσμος σε εκατό χρόνια?

Η τεχνολογία προχωράει η επιστήμη προχωράει κοινωνικά πως θα είναι ο κόσμος? Θα υπάρχει ρατσισμός? Οι άνθρωποι θα είναι διαφορετικοί ή όλοι μια κόψία προσωπικά πιστεύω θα υπάρχει ρατσισμός με το παραμικρό δηλαδή θα βγουν οι θεραπείες για όλα αλλά πάλι θα κοινωνικά θα υπάρχει στίγμα δηλαδή θα βλέπεις ένα άνθρωπο να έχει σχεδόν τέλεια υγεία σε σχέση με εμάς και θα τον κοροϊδεύουν έτσι είμαστε και εμείς τώρα εγώ ας πούμε που είμαι τρελός το 2016 είμαι έχω την υγεία ενός τύπου του 1980 ας πούμε έτσι και οι τρελοί του μέλλοντος θα είναι κατά πολύ καλύτεροι από μένα και εμφανισιακά και νοητικά αλλά πάλι θα υπάρχει στίγμα αν και θα υπάρχει θεραπεία πάλι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν κι έτσι πάλι τα ίδια θα γίνονται σε πολύ μικρότερο βαθμό βέβαια εσείς τι γνώμη έχετε?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Η τεχνολογία προχωράει η επιστήμη προχωράει κοινωνικά πως θα είναι ο κόσμος? Θα υπάρχει ρατσισμός? Οι άνθρωποι θα είναι διαφορετικοί ή όλοι μια κόψία προσωπικά πιστεύω θα υπάρχει ρατσισμός με το παραμικρό δηλαδή θα βγουν οι θεραπείες για όλα αλλά πάλι θα κοινωνικά θα υπάρχει στίγμα δηλαδή θα βλέπεις ένα άνθρωπο να έχει σχεδόν τέλεια υγεία σε σχέση με εμάς και θα τον κοροϊδεύουν έτσι είμαστε και εμείς τώρα εγώ ας πούμε που είμαι τρελός το 2016 είμαι έχω την υγεία ενός τύπου του 1980 ας πούμε έτσι και οι τρελοί του μέλλοντος θα είναι κατά πολύ καλύτεροι από μένα και εμφανισιακά και νοητικά αλλά πάλι θα υπάρχει στίγμα αν και θα υπάρχει θεραπεία πάλι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν κι έτσι πάλι τα ίδια θα γίνονται σε πολύ μικρότερο βαθμό βέβαια εσείς τι γνώμη έχετε?
    εγω πιστευω οτι σε εκατο χρονια η ανθρωποτητα θα εχει αλλαξει τελειως ,θα εχουν μπει μηχανες καθε ειδους μεσα στην ζωη μας, και θα εχει φτασει η διαπροσωπικη επαφη να ειναι πολυ δυσκολη,επισης πιστευω πως θα εχουν εξαλειφει οι τωρινες αρρωστιες και θα εχουν βγει καινουργιες πιο ανθεκτικες,θα υπάρχει μεγαλη ανεργια λογω την αναβαθμισης των ρομποτ στην δουλεια.αυτα και αλλα π βαριεμαι να γραψω

Senior Member
    Εδω αλλαζουν τα παντα ταχυτατα , και ειμαστε σαν ανθρωποτητα σε ενα κομβικο σημειο , δεν ξερουμε σε 20 χρονια πως θαναι ο κοσμος , αν κρινω πως ηταν το 95 , καμμια σχεση με σημερα .......αν παμε στο 85 , εκει ηταν αλλος πλανητης .......μονο κανας Ιουλιος Βερν , θα μπορουσε να φανταστει .........

Senior Member
    σε 100 χρόνια δεν αποκλείεται να ξανά ζήσουν μια παλαιολιθική εποχή.....
    η φύση εκδικείται.....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Σε 100 χρονια...πιο πιθανο να μην υπαρχει καν κοσμος
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζει ο Επίτιμος ακόμη και τότε.....:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζει ο Επίτιμος ακόμη και τότε.....:Ρ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! :D :D :D ΣΩΣΤΟΟΟΣ!! :D

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! :D :D :D ΣΩΣΤΟΟΟΣ!! :D
    ''Ας διαβάσω λίγο το πολυαγαπημένο μου φόρουμ,το e-psychology,χαχαχαχαχα''

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    ''Ας διαβάσω λίγο το πολυαγαπημένο μου φόρουμ,το e-psychology,χαχαχαχαχα''
    Μην το σκεφτεί αυτός που λες και πέσουν οι server! :D

Banned
    εγω πιστευω ότι ηδη εχει σχεδιαστεί πως θα είναι ο κοσμος σε 100 χρονια ότι αφορα την κοινωνια... μενει μονο να πραγματοποιηθεί..

ο μονος αστάθμητος παραγοντας είναι η τεχνολογια που δεν ξερουμε ποσο θα εξελιχθεί!

τα διαφορα σεναρια συνομωσίας που ακουμε κατά καιρους ισως δεν είναι τοσο συνομωσίας...

πχ.. ολη η γη.. ένα νομισμα μια θρησκεια μια διοικηση!

πιστευω ότι μετα από έναν ολοκληρωτικο πολεμο που θα συμβει στις μερες μας ο σκοπος θα επιτευχθει!

αλλωστε μην ξεχνατε.. μπήκαμε στον υδροχοο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Σε 100 χρονια...πιο πιθανο να μην υπαρχει καν κοσμος
    Τι ειναι 100 χρονια , μπροστα στην αιωνιοτητα .......... ο ανθρωπος θα συνεχιζει να υπαρχει , δεν υπαρχει αμφιβολια , ειμαστε πιο ανθεκτικοι απο τους ιους , και τις παλιοκατσαριδες ................οπου παμε , αποψιλωνουμε τα παντα , και μετα παμε αλλου ναποψιλωσουμε κι αλλα ............. αμα μιλαγαμε για 100 εκατομ. χρονια , εκει αλλαζει .........εκτος αν φαμε καναν αστεροειδη κατακουτελα .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι ειναι 100 χρονια , μπροστα στην αιωνιοτητα .......... ο ανθρωπος θα συνεχιζει να υπαρχει , δεν υπαρχει αμφιβολια , ειμαστε πιο ανθεκτικοι απο τους ιους , και τις παλιοκατσαριδες ................οπου παμε , αποψιλωνουμε τα παντα , και μετα παμε αλλου ναποψιλωσουμε κι αλλα ............. αμα μιλαγαμε για 100 εκατομ. χρονια , εκει αλλαζει .........εκτος αν φαμε καναν αστεροειδη κατακουτελα .........
    Οι παγοι λιωνουν, πολεμοι γινονται παντου, το κλιμα σιγα σιγα αλλαζει προς το χειροτερο (ηδη το βλεπουμε) και ενας Kim Jong-un ριχνει ατομικα οπου γουσταρει. Μονο να αποικισουμε στον Αρη μας σωζει αλλα και εκει θα τον καταστρεψουμε και αυτον. Οποτε ας καταστρεψουμε τον πλανητη μας.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Οι παγοι λιωνουν, πολεμοι γινονται παντου, το κλιμα σιγα σιγα αλλαζει προς το χειροτερο (ηδη το βλεπουμε) και ενας Kim Jong-un ριχνει ατομικα οπου γουσταρει. Μονο να αποικισουμε στον Αρη μας σωζει αλλα και εκει θα τον καταστρεψουμε και αυτον. Οποτε ας καταστρεψουμε τον πλανητη μας.
    Οντως , ισχυουν αυτα , αλλα η ανθρωποτητα εχει περασει απο διαφορα σταδια , δεν παθαινουμε τιποτα , σαν συνολο , παντα θα επιβιωνουμε , και αν το μελλον μας ειναι σταστρα , ε , θα τα καταστρεψουμε κι αυτα , που θα μας πανε ................τον πλανητη μας , τον εχουμε ηδη ξεκανει , σιγα μην τον αφηναμε αθικτο , ειναι στην φυση μας , να καταστρεφουμε οτι αγγιζουμε ......... δυσκολο να προβλεψεις το μελλον , μεχρι να σβησει ο ηλιος , που θαναι το οριστικο τελος της γης , εχουμε μερικα δισεκ.χρονια ακομη , για να επικοισουμε αλλους , ad astra per aspera , ειναι ο τιτλος ενος βιβλιου που εχω διαβασει , εκδοσεις Αρχετυπο, πολυ ενδιαφερον .........

Quote Originally Posted by elis View Post
    100 χρονια ειναι πολυ λίγα για να σημειωθουν αλματωδεις κοινωνικο πολιτικες αλλαγες.

Θα υπάρχει ρατσισμος, οι άνθρωποι θα ειναι διαφορετικοι, και δεν θα εχουν βγει οι θεραπείες για ολες τις ασθενειες.

Οχι ελις, δεν εχεις την υγιεια ενος τυπου του 1980.Οι αθρωποι το 1980 δεν ηταν και πολυ διαφορετικοι απο του 2015. Σε ψυχολογικό επιπεδο παντα, δεν διαφερουμε ουτε καν απο εναν ανθρωπο που εζησε στην αρχαια Ελλάδα ή Ρωμη.

Ενας ανθρωπος που ζουσε στην αρχαια Ρωμη ή Αθήνα μπορουσε κάλλιστα να εχει μεγαλυτερη υγιεια απο τον Ελις του 2016, γιατι ο Ελις του 2016 ειναι παχυσαρκος, καπνιζει πολυ και τρώει φαστ φουντ αλλα ο Αθηναιος του 400 πχ ειναι σωματικα υγιεις, δεν καπνιζει, δεν ειναι παχυσαρκος (αλλωστε πριν 5 χρονακια επαιρνε μερος στον Πελλοπονησιακο πολεμο) και σιγουρα δεν συχναζει στα γκουντυς.

Αυτο που θες να πεις ειναι πως το 2016 ειναι πιο εφικτή η υγιεινη ζωη, επειδη γνωριζουμε τις αρρωστες και πως να τις αντιμετωπισουμε, αλλα αυτο δε σημαινει πως ολοι οι ανθρωποι του 2016 ειναι πιο υγιεις απο εναν του 1980 ή του 400 π.χ.

Εμφανισιακα και νοητικα οι ανθρωποι το 2100 δεν θα ειναι καλυτεροι απο εμας.

Σκεψου πως οι αρχαιοι Ελληνες και Ρωμαιοι φιλοσοφοι, εζησαν 2000 χρονια πριν και ειναι ακομα ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ απο εμας.

Οπως πιο εξυπνοι απο εμας ηταν και οι Αγγλο της Ελισαβετιανης περιοδου, ή οι Ιταλοι της Αναγέννησης 500 χρονια πριν κλπ.

Ουτε εμφανισιακα θα ειναι καλυτεροι απο εμας, για τον ιδιο λογο με πανω. Ανθρωποι και κοινωνιες του παρελθοντος ήταν εμφανισιακα πιο ελκυστικοι απο ανθρωπους και κοινωνιες του 21ο αιώνα (και το αντιθετο)

Και ναι, θα υπαρχει στιγμα.

Senior Member
    Πέρα από το ότι είπες το νικ μου δέκα φορές τα άλλα όλα καλά τα είπες απορώ με τέτοιο λόγο πως δεν έχεις γκόμενα αλλά με την απορία θα μείνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 3 123 LastLast