Results 61 to 75 of 77
Thread: Πότε θα ηρεμήσω
-
04-05-2016, 18:46 #61
Σορυ παιδια , να επεμβω ....... συμφωνω με τον Νικ , οτι ο ερωτας , με ερωτα περναει ................ αλλα εσυ , Ναταλια , μπορεις να ερωτευτεις με το ζορι , για να ξεπερασεις καποιον ? οχι βεβαια , ο ερωτας απλα ερχεται στην ζωη σου , και ξεχνας το παρελθον , αυτο εννοει ο ανθρωπος , αυτο λεω κι εγω ........
- 04-05-2016, 18:59 #62
04-05-2016, 19:00 #63
04-05-2016, 19:27 #64
------------------------------------------------------------------------------------------
04-05-2016, 19:28 #65
Νομιζω οτι εχεις χασει την ψυχραιμια σου , και μιλαει ο εγωισμος , οχι εσυ η ιδια ..................... οκ , μην ξαναερωτευτεις , δικαιωμα σου , δεν πιεζω ποτε ανθρωπους ........... σου συνεβη κατι , που εχει συμβει σε πολυ κοσμο , γιατι εσυ να εισαι η εξαιρεση ? ειναι σαν να λες , γιατι σεμενα ? εγω θα πω , γιατι οχι σεσενα ...................... κατηγορωντας τον πρωην σου , ειναι σαν να κατηγορεις τον εαυτο σου , εσυ επελεξες να εισαι μαζι του , δεν σε πιεσε κανεις , οποτε προς τι η ολη φασαρια ? θελεις την μαγικη συνταγη να ξεπερασεις καποιον σε χρονο dt ? ε , δεν υπαρχει τετοια , αγαπητη , μπορες να κατσεις μονη , να τυραννιεσαι , κι αυτο δικαιωμα σου ειναι , ολα ειναι δικαιωμα σου ειναι ................................. βλεπω ολα τα παιδια να προσπαθουν να βαλουν ενα χερακι , αλλα εσυ απορριπτεις ολα τα επιχειρηματα , λες και θελουν ολοι το κακο σου ................δεν σε ξερουμε προσωπικα , οποτε παρουσιαζουμε την δικη μας οπτικη γωνια , ααν δεν σου κανει , οκ , προσπαθησανε παντως ολοι να σου δωσουν μια λυση , αλλα εσυ αρνεισαι πεισματικα οποιαδηποτε αποψη .................... εσυ τι θελεις ειναι το θεμα τελικα .......
04-05-2016, 19:39 #66
Τι με νοιαζει σε ποσο κοσμο εχει συμβει; Λογικα υπαρχει παρα πολυς κοσμος που πεθανε σημερα σημαινει οτι θα επρεπε να ειμαι οκ με το να πεθανω κι εγω σημερα; Η λογικη λεει γιατι να μην ερθει και ο θανατος ξαφνικα σε εμενα; Γιατι οχι και σε αυτον; Αλλα φυσικα κατι τετοιο ειναι ανεπιθυμητο, και εξισου ανεπιθυμητη ειναι η κατασταση που βιωνω. Ωραια μπορει να λεω βλακειες και να ειμαι μια περιπτωση σαν εκατομμυρια αλλες, πολυ πιθανο. Μπορει ομως και οχι, καποιοι ειναι αλλιως και τους τα φερνει αλλιως η ζωη. Δεν μπορουμε να το ξερουμε ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις, και λογικο ειναι να απορω και να με βασανιζει. Και οκ τι λυση να μου προσφερει καποιος εδω, δεν γινεται να βγει λυση απο μια κουβεντα και να εχουμε ορατο αποτελεσμα σε χρονο dt οπως λες, γνωμες συζηταμε και πολλες απο οσες ελαβα με βοηθανε και τις εκτιμω πολυ. Μερικα μελη, αντρες κυριως λενε ο ερωτας με ερωτα περναει κλπ και δεν ειναι κακο, εκτιμω τη διαθεση να πουν κατι καλο και παρηγορο που θα με βοηθησει, απλα ειναι και μερικες γυναικες που καταλαβαν καλυτερα πως νιωθω και ειναι οντως παρηγορα τα λογια τους, ασχετα που δεν θα πω "α τι καλα που τα λες ωραια μου περασαν ολα".
04-05-2016, 19:50 #67
Φυσικα ειναι λογικο να σε βασανιζει , ναπορεις , οχι , γιατι ναπορεις ? επειδη συνεβη σεσενα ? επειδη εχω τα διπλα σου χρονια , εχω καταληξει οτι ο καλυτερος τροπος να δεχθεις κατι δυσαρεστο , ειναι να παιρνω την ζωη οπως ερχεται , οσο ανθιστασαι σε μια δυσαρεστη κατασταση , τοσο την ενδυναμωνεις .................αυτο κανεις εσυ , και οντως , τα παντα ειναι πιθανα σαυτην την ζωη , σημερα εισαι καλα , αυριο δεν εισαι , δεν σκεφτεσαι ομως το worst case scenario , αλλα συμβαινει καμμια φορα , με το να βαρυγκομας , και να αρνεισαι οτι , ας πουμε , επεσες θυμα ενος ανθρωπου , που δεν ηταν οπως τον περιμενες , δεν καταφερνεις κατι , τα κανεις χειροτερα .......................... για το καλο σου τα γραφω αυτα , δεν σε γνωριζω προσωπικα , και ειναι φυσικο να γραψω πραματα που δεν σε εκφραζοπυν , και πιθανον να σεκνευριζουν , προσπαθω να σου μεταδωσω καποιο μερος απο την πειρα μου , δεν υπαρχει υποκαταστατο της εμπειριας .............................
04-05-2016, 19:50 #68
04-05-2016, 19:51 #69
Εγω λεω να περάσεις αυτή τη φάση όσο κρατήσει με τα πάνω και τα κάτω της ..
Η κοπέλα αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι οι έρωτες και οι σχέσεις ... Τώρα αν κάποια στιγμή της έρθει κατακουτελα και ερωτευτεί είναι άλλη ιστορία .. Μπορεί αύριο σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα , σε ένα χρόνο ...
Όσο για τον αρνητισμό εννουσα και για τους ανθρώπους γύρω σου αν και θα είσαι δύσπιστη απο τη στιγμή που έχεις πληγωθεί , δεν ειναι όμως ωραίο να άπορριπτες κάτι αξιόλογο ... Δεν μιλάω για τώρα αλλα οταν θα νιώσεις έτοιμη..
Το δεύτερο σαν να αρνείσαι λίγο τη διαδικασία πρέπει να περάσεις απο κάποια στάδια ... Μέσα σε 9 μήνες δεν ξεπερνάς έξι χρονια ... Έχεις και τη τσαντίλα που ο άλλος προχώρησε ( δεν ξέρεις τι έπαιζε και ταυτόχρονα, άσε μη σε φουντωνω κι άλλο)
Απλά επέτρεψε στον εαυτό σου να δει λόγο πιο βαθιά και γιατί εμμένεις τόσο πολύ σε αυτό...
Νομίζω αυτο πρέπει να δουλέψεις ... Πάντως στο γενικό σου ερώτημα ποτε θα περάσει δεν έχω την απάντηση , εσυ την έχεις κάπου εκεί κρυμμένη !!!
Και λίγα τα λόγια για το κορίτσι μην τα πάρει γιατί έχει μαύρη ζώνη και ξέρει και πυγμαχία :p
04-05-2016, 19:56 #70
04-05-2016, 19:58 #71
Μα δεν το αρνουμαι ουτε ανθισταμαι ουτε απορω γιατι εγινε οτι εγινε. Τους λογους και το τι πως και γιατι τα ξερω ΠΑΡΑ πολυ καλα πιστεψε με. Τα εχω ψαξει και στον εαυτο μου και στον αλλον. Η απορια μου και το βασανο μου εγκειται στο τι κανω μετα...πως αποδεσμευομαι απο τη πικρια και τις σκεψεις δηλαδη οχι πως βρισκω αλλο ερωτα. Και δεν το εκρυψα οτι δυσκολευομαι γιατι νιωθω καταβαθος οτι δεν θελω να το κανω ασχετα που ξερω οτι αυτο θα μου εκανε καλο για την ηρεμια μου που λεω. Τωρα το γιατι δεν θελω δεν ξερω, ειτε ειναι το βολεμα που λεει η maria035 στην γνωριμη και ασφαλη φαση της θλιψης και της πικριας, ειτε ειναι επειδη θελω να θυμαμα τη πικρα μου για να μη τα ξαναπαθω, ειτε επειδη δεν θελω να τον συγχωρησω και ας ξεχασε οτι υπηρχα, μπορει να ειναι και κατι αλλο που δςν μπορω να φανταστω...ξερω γω...παντως εκει ειναι το θεμα μου νομιζω. Δεν μπορω να το αφησω.
04-05-2016, 20:02 #72
Δεν ημουν θυμωμενη αλλα με θυμωσε η φραση σου σε bold...τις δικες μου επιλογες πιστεψε με τις χιλιοανελυσα και τις χιλιοψυρισα, δεν θεωρω πως δεν εχω κομματι της ευθυνης. Αλλα τα δικα του λαθη και σφαλματα ηταν κατα πολυ βαρυτερα, ειναι αδικο να κανει καποιος οτι μαλακια κανει και να κοροιδευει τον αλλον και μετα να κατηγορει το κοροϊδο. Εκει θυμωσα. Δεν χρειαζοταν να μου θυμισεις για την δικια μου ευθυνη.
04-05-2016, 20:11 #73
Eνταξει , ηταν αστοχο εκ μερους μου να κανω τον δικαστη , δεν ειναι επι του παροντος , το δεχομαι .....................και ανακαλω ......ειναι καλο που εχεις πληρη επιγνωση του τι σου συμβαινει , αλλα καλο ειναι να προσπαθησεις να αλλαξεις οπτικη γωνια , οχι τωρα , εισαι εν θερμω , κουλαρε , παρε οσο χρονο σου χρειαζεται , ισως δεν εχεις αλλη επιλογη παρα να περασεις αυτην την φαση ........οταν περασει καπως ο χρονος , θα τα δεις διαφορετικα τα πραματα , καποια μερα , θαπορεις με την αντιδραση σου , στο μελλον , και παντα θα σενοχλει λιγακι αυτη η ιστορια , τωρα ομως , δεν βλεπω καμμια λυση , απ το να ηρεμησεις , να μεινεις μονη , με τις σκεψεις σου .......
04-05-2016, 20:15 #74
Αυτες οι σκεψεις θα με φανε στο τελος μου φαινεται... thanks παντως εκτιμω την οποια συνεισφορα στο θεμα μου και ας μην συμφωνω παντα :) Μακαρι να εχεις δικιο και να τα δω αλλιως καποτε, θα μου ηταν κι εμενα πολυ πιο ευκολο.
04-05-2016, 20:21 #75
Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ... Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια πίσω από τοίχους απο φόβο μην ξαναπληγωθεις ,αυτο δεν γίνεται άλλωστε γιατί ετσι ειναι η ζωή , απο φόβο να εμπιστευτείς ... Αυτά μελλοντικά...
Ειναι σαν να φοβάσαι την ίδια τη ζωή γιατί η ζωή δεν ειναι ρόδινη ... Έχεις ακομα να συναντήσεις πολλούς κακούς αλλα και καλούς ανθρώπους ( θέλω να πιστεύω πως ακόμα υπάρχουν) ... Πολλές χαρές και απογοητεύσεις ...
Δύναμη θέλει , εσωτερική και αυτήν την αποκτάς απο την εμπειρία απο λάθη του παρελθόντος .. Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις!!