Results 1 to 15 of 171
Thread: Σχέση με λάγνο
-
02-05-2016, 13:56 #1
Σχέση με λάγνο
Καλώς βρήκα την παρέα!
Ελπίζω να καταφέρετε να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, το οποίο έχει γίνει εμπόδιο στην καθημερινότητά μου.
Είμαι 28 ετών και τα τελευταία 2 χρόνια είμαι σε σχέση με το αγόρι μου. Από την αρχή σχεδόν της σχέσης έχει εκδηλώσει κάποιες συμπεριφορές που ο πιο εύστοχος χαρακτηρισμός που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να τις περιγράψω είναι: "λάγνες". Θα εξηγήσω τι εννοώ.
Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας φαίνεται να έχει στο μυαλό του σκέψεις σχετικές με τον ερωτισμό και τα διάφορα φετίχ του. Δεν θα τα απαριθμήσω γιατί είναι τόσα πολλά, βασικά νομίζω έχει φετίχ με τα πάντα. Καταφέρνει να συνδέσει οτιδήποτε με τον ερωτισμό και να ανάψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ακόμα κι ενώ είμαστε έξω με παρέα. Οτιδήποτε δει πάνω μου ή ακόμα και στον περίγυρο τον διεγείρει, σε βαθμό που έχουμε αναγκαστεί να φύγουμε άμεσα από την παρέα μας και να πάμε σε απόκρυφο σημείο για να εκτονωθεί αυτή η ενέργειά του.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι μόνιμη, αλλά όταν υπάρχουν οι εξάρσεις μπορεί να διαρκέσουν από 1 εβδομάδα ως και 2 μήνες, κατά τους οποίους θέλει ασταμάτητα να ικανοποιώ τις λάγνες διαθέσεις του. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Δεν ξέρω όμως τι άλλο να κάνω. Έχω σκεφτεί να επιστρατεύσω μέχρι και φίλη μου που δέχεται να βοηθήσει μιας και το έχουμε συζητήσει διεξοδικά, γιατί εγώ ορισμένες φορές δεν μπορώ να διαχεριστώ όλη αυτή τη κατάσταση κυρίως κατά τη διάρκεια του κύκλου μου.
Το αγόρι μου σίγουρα με αγαπάει πολύ και κάνει πάρα πολλά πράγματα για μένα. Όταν δεν είναι στη δουλειά ασχολείται ασταμάτητα μαζί μου (και μέσω των φετίχ του βέβαια), πηγαίνουμε μακρινά ταξίδια και μου κάνει όμορφα δώρα. Σε αυτό σίγουρα βοηθά η καλή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του που μας δίνει τα μέσα για να ζήσουμε τον ερωτά μας άνετα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό φυσικά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο και θέλω να μας βοηθήσω να πάμε μπροστά μαζί. Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σοβαρά αφού τον στηρίζω και κάνω υπομονή γιατί τον αγαπώ και προετοιμάζω μαζί του τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μια λύση να αντιμετωπιστεί αυτή η ασταμάτητη όρεξή του όμως πρώτα. Τι μπορώ να κάνω όμως;Last edited by lemonia28; 02-05-2016 at 14:21.
- 02-05-2016, 14:55 #2
Έχεις κάνει και πράγματα που δεν θες η που σε κάνουν να νιώθεις αμήχανα άβολα η που πιέζεσαι ? Στο ζητάει το απαιτεί? Επίσης ειναι βίαιος η θέλει να παίζεται συνέχεια ρόλους?
Ξέρεις υπάρχουν άνθρωποι που ειναι "σρρωστοι " με αυτό σε σημείο σεξομανιας , ανωμαλίας ( και τα να μην παρεξηγηθώ αυτο που ο καθένας θεωρεί ανώμαλο για τα δικά του στάνταρ) και πολλές φορές χρειάζεται παρέμβαση ειδικού...
Το ότι δέχεσαι να μπει και τρίτο πρόσωπο στη σεξουαλική σας ζωή δείχνει ότι είσαι ανοιχτή ...
Ο καθένας έχει τα δικά του όρια ... Αν εσυ με αυτό είσαι οκ ...
Εσυ σναζητας τρόπους να σταματήσεις την ασυγκράτητη ερωτική επιθυμία?
Απ ότι καταλαβαίνω απ οτιδήποτε μπορεί να ερεθιστεί ... Απο μια ταινία , απο ενα ρουχο , εσώρουχο , απο μια εικόνα στο δρόμο ανά πάσα στιγμή... Αυτο κάτι σημαίνει κατ εμέ ...
Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω ... Ήταν απο την αρχή ετσι;
02-05-2016, 15:04 #3
Καλησπέρα lemonia, Χρόνια πολλά, καλώς σε βρήκαμε! Καταρχήν να σου πω ότι με εντυπωσιάζει ο λόγος σου σε κάποιες λέξεις, μιλάς σχεδόν με ιατρικούς όρους, οπότε καταλαβαίνω και ότι σε προβληματίζει πολύ η συμπεριφορά του φίλου σου αλλά και ότι το έχεις ψάξει προφανώς για να βρεις κάποια λύση. Άρα συμπεραίνω ότι όσο ανοιχτή κι αν είσαι προς τις σεξουαλικές του προτιμήσεις κάτι σε ενοχλεί σε όλο αυτό, λογικό εφόσον είναι τόσο ασύδοτος ακόμα και αν είστε με παρέα. Αλήθεια το έχετε συζητήσει ανοιχτά? Το γιατί αισθάνεται έτσι? έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε κάποιον ειδικό σεξολόγο πχ?
02-05-2016, 15:51 #4
αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, δηλαδή να επιτρέπεις στην φίλη σου και στο αγόρι σου να κάνουν μαζί κάτι, τότε δεν είναι νορμάλ όλο αυτό.. οπότε δεν έχετε σχέση αποκλειστικότητας έτσι δεν είναι ;; έχετε ελεύθερη σχέση ;
τον διεγείρουν μόνο πράγματα όσον αφορά εσένα ή και φίλες σου ;
02-05-2016, 16:02 #5WhyAlwaysMe?Guest
02-05-2016, 17:44 #6
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, και μόνο που ασχολείστε με το πρόβλημά μου με κάνετε να νιώθω καλύτερα!
Πράγματι μιλάω με κάποιους ψυχολογικούς όρους γιατί έχω ήδη αρχίσει να ζητάω λύσεις από ψυχολόγο, όπως και από τηλεφωνικές γραμμές προβλέψεων.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι βίαιος ούτε ζητάει κάτι με το ζόρι. Χρησιμοποιεί εναν ερωτικό και παθιασμένο τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, που δεν μπορώ να το αρνηθώ ακόμα κι αν δεν υπάρχει όρεξη ή δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Όλο του το είναι έχει φτιαχτεί γύρω από αυτή την άρρωστη λαγνεία. 'Ηθελα να ήξερα, ποιος άντρας φοράει λεοπαρδαλέ εσώρουχα;;; Ή όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου έρχεται ένα δεύτερο μικρόφωνο (με το συμπάθειο, συγνώμη!!!!) στα καλά καθούμενα και πρέπει να βρω δικαιολογία να κλείσω.
Από την αρχή ήταν έτσι αλλά πίστευα ότι όλο αυτό θα εκτονωθεί κάποια στιγμή, αντιθέτως όμως ενισχύεται όσο περνά ο καιρός. Για να καταλάβετε, έχω μισή ντουλάπα με διάφορες στολές κι ότι άλλο φανταστείτε και εξακολουθεί να φέρνει τέτοια πράγματα στην πρώτη ευκαιρία (επαίτιος, γιορτές, βαλεντίνος, συνέχεια!). Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση της φίλης μου που ανέφερα πριν, για να μπορώ ελέγχω τις ορμές του. Δεν έχουμε open σχέση ούτε θέλω κάτι τέτοιο μιας και όπως ξεκαθάρισα θέλω να κάνω παιδιά μαζί του, και μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι έξω από εμάς αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν θα είμαι αρκετή κάθε επόμενη φορά που θα είμαι στον κύκλο μου ή στις κακές μου. Η μόνη του "έξτρα" δραστηριότητα από εμάς είναι κάποια SPA-masage που επισκέπτεται μια φορά τη βδομάδα συνήθως, όταν έχει δουλειές στο κέντρο σχετικές με δημόσιο και τέτοια, οπότε χαλαρώνει λίγο εκεί μετά.
Συγνώμη αν είμαι πολύ περιγραφική, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή για να εξηγήσω τι συμβαίνει με τη σχέση μου.
02-05-2016, 18:00 #7
Mακάρι να νιώσεις λίγο καλύτερα και να βοηθηθείς εδώ μέσα, όλοι αυτό ελπίζουμε για τον καθένα. Καλά κάνεις και πήγες σε ψυχολόγο, καταλαβαίνω πως αυτό το άτομο ναι μεν δεν είναι βίαιο αλλά σου ασκεί μια ψυχολογική πίεση επάνω στο σεξουαλικό κομμάτι που εσένα σε φέρνει σε δύσκολη θέση παρ'όλο που δέχεσαι τα περισσότερα και πιθανόν δε σε πειράζουν κιόλας. Σε βλέπω πολύ πιεσμένη όμως για να έχεις φτάσει σε αστρολόγους κτλ έχεις απελπιστεί πολύ.. :/ η οικογένειά σου το ξέρει? μήπως πιέζεσαι και από εκεί λόγω οικονομικής κατάστασης της σχέσης σου? ρωτάω και αν θες απαντάς γιατί δυστυχώς πολλοί το κάνουν αυτό εν μέσω κρίσης χωρίς να βλέπουν τις συνέπειες στα παιδιά τους.
Το μασάζ τι σου έχει πει? τον εκτονώνει? τον βοηθάει κάπου? ένας τέτοιος άντρας ίσως περιμένει άλλα από εκεί. Καλά κάνεις και περιγράφεις όσα νιώθεις και περνάς.
02-05-2016, 18:49 #8
Καλησπέρα, η αλήθεια είναι πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου ίσως αποτελεί φίλτρο για το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Όσον αφορά το οικονομικό, σίγουρα είμαι οικονομικά εξαρτημένη από το αγόρι μου αυτό το διάστημα, μιας και έχω τελειώσει σπουδές Γραφιστικής αλλά έχω οξεία τενοντίτιδα και έχω σημαντικό πρόβλημα να βρω εργασία. Θέλω να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Έχω μιλήσει στις αδερφές μου ήδη και η άποψή τους είναι πως ένας άντρας σε γενικές γραμμές πρέπει να νιώθει κυρίαρχος και να επιβάλλεται οπότε θα πρέπει να του παρέχω αυτά που θέλει για να μείνει μαζί μου. Αλλά δεν βιώνουν αυτές την καθημερινότητά μου για να καταλάβουν ακριβώς τι περνάω. Ό,τι κάνουμε πρέπει να τα οργανώσουμε γύρω από το γεγονός ότι θα χρειαστεί να εκτονωθεί στο ενδιάμεσο. Ένα παράδειγμα θα σας δώσω, οποτε έχουμε πάει σινεμά είναι πάντα καθημερινή και τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα για να είναι όσο άδεια είναι η αίθουσα και καθόμαστε τελευταία σειρά γιατί είναι βέβαιο ότι στο ενδιάμεσο θα χρειαστεί να ξεθυμάνει.
Στην αρχή δε με καταπίεζε όλο αυτό αφού το λάμβανα σαν κομπλιμέντο ότι του αρέσω, αλλά απ ότι φαίνεται δεν είμαι εγώ αυτό που τον διεγείρει αλλά οι ασταμάτητες ερωτικές σκέψεις του. Σχετικά με το μασάζ όπως ακριβώς το έθεσες, μου έχει πει ότι τον βοηθάει να εκτονωθεί όταν νιώθει πιεσμένος. Το καταλαβαίνω όταν έχει πάει εκεί γιατί γυρνάει λαδωμένος στο σπίτι και βγάζει το πουκάμισό του για πλύσιμο.
02-05-2016, 19:56 #9
Απλα τα πραγματα, αφου συμμετεχεις τοσο καιρο στα παιχνδια του, και εσυ συμφωνεις με αυτη την συμπεριφορα. Αλλιως θα ειχες χωρισει. Αυτα τα πραγματα τα ξεκοβουμε απο την αρχη, βαζουμε τα δικα μας ορια και ο αλλος συμφωνει ή οχι. Αφου εσυ συμφωνεις, και ο αλλος πηρε το πρασινο φως οτι σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
02-05-2016, 20:14 #10
02-05-2016, 21:05 #11
Βρε Λεμονια δεν ξερω κατά ποσο θα μπορείς να ζεις καθημερινά τις 50 αποχρώσεις του γκρι!;!
Να βάζεις κι άλλες γυναίκες στο ερωτικό παιχνίδι ... Φίλη άγνωστη τι σημασία έχει? εσένα μπορεί να σου αρέσει αυτο.. Αλλα απ ότι κατάλαβα εσυ γενικά δεν το απολαμβάνεις και τόσο τελικά..
Αν στα δυο χρόνια ειναι έτσι στα δέκα πως θα είναι? Οταν δεν μπορείς να δεις απλά μια ταινία .. ?
Θεωρώ πως αυτο το παθαίνει με οποιαδήποτε .. Και με θυλάκια γάτα!!!
Για μένα συτο ειναι αρρώστια .. Δεν ξερω σεξομανή να τον πω ? Πάντως χρειάζεται βοήθεια σεξολογου και ψυχολόγου ...
Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη!!!
02-05-2016, 21:15 #12
Μαζευτείτε πέντε έξι φίλες να τον ικανοποίησετε μη κουβαλάς μόνη σου αυτό το βάρος
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-05-2016, 22:01 #13
Oi ψυχολόγοι που μίλησες τι σου είπαν; Πως μπορούν να βοηθήσουν;
03-05-2016, 03:01 #14
Καλησπέρα Λεμονιά. Λοιπόν, έχεις μία φίλη που θέλεις να την χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο σεξουαλικής εκτόνωσης του ανθρώπου τον οποίο αγαπάς, έχετε σοβαρή σχέση και με τον οποίο σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Αλήθεια, τί είδους γάμο και οικογένεια σκέφτεσαι να δημιουργήσεις; Αν αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα λαγνείας τότε, συγνώμη, εσύ έχεις ένα σοβαρότερο πρόβλημα αξιών στη ζωή. Έχεις σκεφτεί ποτέ αλήθεια τί σημαίνει φιλία και τί σημαίνει οικογένεια; Αν για σένα δεν είναι σοβαρά και ιερά πράγματα αυτά τα δύο, τότε το ήθος σου και τα αισθήματά σου είναι εντελώς επιφανειακά, επιπόλαια έως ανύπαρκτα θα έλεγα. Λογικά δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν πραγματικά ούτε η αγάπη του αγοριού σου ούτε της φίλης σου και μάλλον εσύ η ίδια δεν θα έχεις ιδιαίτερα βαθιά συναισθήματα για κάποιον απ τους δύο.
Οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη σχέση σου πλην της ενόχλησης για το συχνό σεξ. Άλλωστε τη λύση την βρήκες μόνη σου: να τον βάζεις να κουτουπώνει την φίλη σου ενώ ταυτόχρονα θα χτίζετε το κοινό σας μέλλον.
Μα πόσο ασόβαρη μπορεί να είσαι βρε Λεμονιά;
Πες μου οτι κατάλαβα λάθος γιατί αλλιώς θα ξεράσω.
03-05-2016, 03:19 #15WhyAlwaysMe?Guestέχει όμως κάτι το υπερβολικό,αυτή η εμμονή του συντρόφου σου.....
γιατί όπως έγραψα και πριν,δεν θεωρώ κάτι κακό τα φετίχ στο σεξ,το αντίθετο μάλιστα(μην πέσετε να με φάτε επειδή είμαι παρθένος και μιλάω για τέτοια θέματα),αλλά αυτή η εμμονή του δεν μου φαίνεται λογική.