Results 16 to 30 of 77
Thread: Πότε θα ηρεμήσω
-
29-04-2016, 23:02 #16
- 29-04-2016, 23:13 #17
29-04-2016, 23:16 #18
ναταλια είμαι αρκετά μεγάλο διάστημα μόνος μου γιατί σκέφτομαι όπως εσύ αλλά εχω καταλάβει ότι αυτό μόνο σε αδιέξοδο βγάζει....είναι πολύ ψυχοφθόρο όμως πίστεψέ με.... όσο κάνεις πίσω τόσο θα απομακρύνεσαι απ τα όλους και όλα και θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα είσαι φυλακισμένη μέσα στην ίδια σου την ζωή.....
προσπάθησε να ξανά εμπιστευθείς έναν άνθρωπο να του δώσεις μια ευκαιρία να σε γνωρίσει και να τον γνωρίσειςπριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
29-04-2016, 23:42 #19
Ναταλία όλοι κάνουμε λάθη, το θέμα είναι τι λάθη κάνουμε και κατά πόσο αυτά τα λάθη μπορούν να αποτελέσουν την αιτία για την καταστροφή μιας σχέσης. Είναι διαφορετικό να πεις ψέματα σε μία γυναίκα ότι ήσουν σπίτι τη Τρίτη το βράδυ (όπου εσύ δεν ήσουν σπίτι, αλλά έβλεπες τον Μέγα Μέσσι στην τηλεόραση στο σπίτι του φίλου σου) και διαφορετικό να ισχυριστείς πως ήσουν σπίτι κουρασμένος από την δουλειά, κατί που ισχύει εν μέρη γιατί όντως ήσουν σπίτι, αλλά παρέα με άλλη γυναίκα....
Δεν προσπαθώ να σε πείσω να δημιουργήσεις σχέση ή να γνωρίσεις κάποιον με απώτερο σκοπό τη σχέση, δεν μπορώ όμως να αποκλείσω πως ίσως κάποια ημέρα της ζωής σου, να γνωρίσεις κάποιον που να σε κάνει να ξεπεράσεις όλα αυτά... Καμια φορά και σου το λέω γιατί κακά τα ψέματα δεν έχεις κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή σου αν υπολογίσουμε την ηλικία σου και τη χρονική διάρκεια της σχέσης που είχες, ίσως να είναι τόσο δυνατή η έλξη που θα σου προκαλέσει το άλλο άτομο που μπορεί να υπερνικήσει τα όποια εμπόδια έχεις θέσει εσύ. Και το βασικότερο όλων δεν γνωρίζεις πως θα είσαι στην επόμενη σχέση σου, δεν γνωρίζεις πως θα σε κάνει να νιώθεις ο άλλος, δεν γνωρίζεις αν θα καταφέρει να σε κάνει να νιώσεις μοναδική μόνο για αυτόν, δεν γνωρίζεις αν τυχόν σε κάνει να σκέφτεσαι εκείνον από την στιγμή που ξυπνάς μέχρι τη στιγμή που κοιμάσαι... Ναι δεν θα είσαι αθώα όπως ήσουν στην επόμενη σχέση, αλλά από την άλλη δεν ξέρεις και τι μπορείς να δώσεις... Και ό,τι και να λες τώρα είναι μια απλή υπόθεση και τίποτα περισσότερο....
Οσον αφορά την φιλία άντρα-γυναικα συμφωνώ με αυτά που λες...
Κατά τα άλλα αυτό που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι άλλο μαζί του και να αρχίζεις να αδιαφορείς παντελώς για αυτόν... Είτε αυτό λέγεται μπλοκάρισμα στο ΦΒ, είτε αυτό λέγεται με το να ασχοληθείς με κάτι που θα σου απορροφήσει το μυαλό και δεν θα αφήνεις τις σκέψεις σου να ταξιδεύουν σε εκείνον και στην σχέση του... Στο κάτω-κάτω ανήκει στο παρελθόν....
29-04-2016, 23:48 #20
Αδιεξοδο ξαδιεξοδο ετσι νιωθω τι να κανω...εδω δεν αξιζουν τελικα περιπτωσεις που θελουμε πηγαια να ζησουμε και να δωσουμε τα παντα, θα αξιζει κατι βεβιασμενο; Δεν θελω. Δεν ειναι οτι κανω πισω απλα δεν θελω να κανω βεβιασμενα βηματα μπροστα, αν δεν το νιωθεις μεσα σου τοτε τι κανεις; Αλληλομαλακιζεσαι με παρεα συγνωμη κι ολας, το κανω και μονη μου ευχαριστω, δεν μου προσφερει καμια επιβεβαιωση ουτε με κανει να αισθανομαι καλυτερα αυτο. Ενα αδιαφορο μηδεν. Οσο το να εμπιστευτω καποιον φυσικα και δεν προκειται στο βαθμο που εκανα στο παρελθον αλλα αυτο δεν σημαινει κατι απο μονο του, το θεμα ειναι πως δεν νιωθω και τιποτα. Αν δεν νιωσω δεν θα εμπιστευτω (γιατι να ασχοληθω) και δεν θα εμπιστευτω αν δεν νιωσω. Θεωρω πως τα ενστικτα μου ειναι σωστα αλλα γενικα ειναι περιεργο δεν ξερω πως παει απο εδω και περα. Για αυτο και απορριπτω αυτη την ιδεα. Δηλαδη σοβαρα τωρα ενας ανθρωπος που πληγωθηκε και για τον ενα η τον αλλο λογο δεν τα βρει με αλλον δεν προκειται να το ξεπερασει; Ε δεν το πιστευω...Ζηταω εξαρχης καποια αλλη λυση...δεν εχω ουτως η αλλως χρονο ουτε ενεργεια για αλλον ανθρωπο, σε λιγο καιρο αλλαζω χωρα. Και εκει επισης θα ειναι τελευταιο στη λιστα. Και γιατι να νιωθω φυλακισμενη, μπορει να ειμαι και καλυτερα στη τελικη...το θεμα ειναι να μη σκεφτομαι το παρελθον.
30-04-2016, 00:03 #21
το παρελθόν θα το σκέφτεσαι δεν θα μπορείς να ξεφύγεις όπου και να πας....
στη προσπάθεια μου να βρω την σωστή ορθογραφία σε μια λέξη έπεσα σ αυτό το άρθρο και σκέφτηκα να το δώσω να το διαβάσεις.....
edit:και to κομμάτι στο τέλος του άρθρου φοβερό... διάβασε και τους στοίχους....
Ανατρέπω
Σιωπηλή, δεν μπορώ να περιμένω εδώ σιωπηλή
Έχοντας μία τρικυμία μέσα στο κεφάλι μου
Τίποτα, εκπροσωπώ το τίποτα
Έτσι έπεσα με ό,τι είπες
Άκου το βουητό
Άκου τη φωνή μου
Σιωπηλή, δεν μπορώ να περιμένω εδώ σιωπηλή
Πρέπει να κάνω μία αλλαγή
Και να κάνω φασαρία
Θα ανατρέψω τη λύπη μου
Θα ανατρέψω ό,τι πονάει τόσο άσχημα
Θα ανατρέψω τον πόνο μου
Θα βγω έξω, μέσα στη βροχή
Ξέρω πως σ'έχω ξεπεράσει
Τελικά ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω
Να ανατρέψω τη λύπη μου
Πρόβλημα, μωρό μου έχω πρόβλημα
Κάθε φορά που κοιτάζω τα μάτια σου
Σώσε με
Οο θα με σώσω
Μακριά από όλα τα τρελά ψέματα
Άκου το βουητό
Άκου τη φωνή μου
Θα ανατρέψω τη λύπη μου
Θα ανατρέψω τον πόνο μου
Ξέρω πως σ'έχω ξεπεράσει
Να ανατρέψω τη λύπη μου
Θα ανατρέψω τη λύπη μου
Θα ανατρέψω τον πόνο μου
Ξέρω πως σ'έχω ξεπεράσει
Να ανατρέψω τη λύπη μου
Είπα
Ανατρέπωπριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
30-04-2016, 00:24 #22
Για εμενα τα ψεμματα ειναι ψεμματα...και μπορει να ειμαι μαλακας αλλα ειμαι αρκετα σιγουρη πως μεσα σε εξι χρονια δεν του ειπα ουτε ενα. Εχει τυχει να πω καποιο μικρο και μετα απο λιγο να πω "πριν σου ειπα ψεμματακι γιατι αυτο κ αυτο". Εχει τυχει και να ΣΚΕΦΤΩ για τριτο προσωπο και του το ειχα πει για να μη με βασανιζει η σκεψη και οντως εφυγε και δεν με απασχολησε ξανα η σκεψη. Άλλα ηταν τα λαθη μου και άλλα τα δικα του, παντως το ψεμμα ειναι ψεμμα για εμενα οποιο και αν ειναι...ασχετο θεμα αυτο φυσικα τεσπα. Για τα υπολοιπα που λες τωρα δεν εχεις αδικο, η λογικη λεει πως δεν μπορω να ξερω τι θα νιωθω αυριο μεθαυριο, ξερω ομως τι νιωθω τωρα και αυτη τη στιγμη δε θελω, βγαζω φλυκταινες πως το λενε...οτιδηποτε εχω αποφασισει τωρα και οποιοδηποτε οριο βαζω τωρα δεν ξερω αν θα ισχυει αυριο μεθαυριο αλλα αυτη τη στιγμη η προθεση μου ειναι παρα πολυ πραγματικη και εννοω οσα λεω.
Οσο για το να μην ασχολουμαι...ξερω πως απο το ποστ με τα fb και τις υποθεσεις και τα εκανε ερανε που εγραψα δεν φαινεται ετσι αλλα ειναι κατι που το κανω ηδη στη καθημερινότητα μου εδω και καιρο. Απλα ακομα με χτυπαει τις πιο ευαισθητες στιγμες μου και θυμαμαι να δω η να νοιαστω...ειτε ειναι μια δυσκολη στιγμη στη δουλεια, ειτε τη πρωτοχρονια, ειτε τωρα που ειναι πασχα και ειμαι και κρυωμενη αρρωστη και καπως...ερχεται αυτη η ******* η στιγμη. Μπλοκαρισμα δεν κανω γιατι ξερω πως οταν ερθει η στιγμη που θα μπει αυτος να δει (που θα μπει 100% μη γελιομαστε ολοι το κανουν) θα ξερει οτι νοιαστηκα αρκετα για να μπω στη διαδικασια να κανω μπλοκ. Δεν προκειται. Θα μου πεις τι σε νοιαζει; Με νοιαζει τι να κανουμε τωρα...οι σκεψεις μου ταξιδευουν ολο και πιο σπανια εκει αλλα συμβαινει. Ισως ειναι θεμα χρονου. Αλλα εδω μιας και εγινε αναφορα στο ποσο συχνα τον σκεφτομαι θελω να πω το αλλο που παρατηρησα: μπορει και να εχω ξεχασει οτι υπαρχει αλλα μολις παω να κανω κατι καινουριο τσααακ φατη τη φλασια με τον πρωην. Δεν μου εχει συμβει μια φορα. Και ειδικα πολυ εντονο ηταν την τελευταια φορα με το παιδι που παραμενει φιλος. Οσο καιρο απλα καναμε παρεα μετα βιας να θυμομουν οτι υπαρχει ο πρωην, καμια σκεψη. Μολις αρχισε να παιζει κατι τον θυμομουν λιγο πιο εντονα. Μολις επεσε φιλι αμεσως πολυχρωμες φωτιζομενες πινακιδες μεσα στο κρανιο μου "ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΗΝ!"... Και εκει που νομιζα οτι ηθελα κατι παραπανω με το παιδι καταλαβα οτι δεν το θελω και δεν μου βγαινει και οτι τελικα ενιωθα χαλια και εκανα σε λιγες μερες την κουβεντα οτι δεν μπορω. Τι σκατα;
30-04-2016, 00:29 #23
Εγω παντως θα σου προτεινα να μην κανεις κατι με καποιον αλλο, ετσι οπως εισαι τωρα, μονο χειροτερα θα γινεις. Και δεν σου φταιει και στην τελικη και ο αλλος αν εσυ δεν νοιωθεις καλα. Οποτε κατσε ηρεμησε, και αν υπαρξει κατι στο μελλον, ας υπαρξει. Δεν ειναι κακο να ειναι κανεις για λιγο καιρο μονος του.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
30-04-2016, 00:34 #24
30-04-2016, 00:35 #25
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
30-04-2016, 00:39 #26
30-04-2016, 01:01 #27
Ναταλία απ΄οτι διάβασα σε λίγο καιρό αλλάζεις χώρα... οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν... αλήθεια για που;
30-04-2016, 01:14 #28
30-04-2016, 01:42 #29
Κοιτα ησουνα σ πολυ μεγαλη σχεση και εχεις χωρισει μονο 9 μηνες ,είναι λιγος ο χρονος ,θα σ περνάει οσο προχωράει ο καιρος ,αλλα για να μην σκέφτεσαι τιποτα πρέπει να προχωρησεις,αν δεν προχωρησεις ,ενδεχεται να το σκεφτεσαι σαν γεγονος πιο πολύ,
Δεν χρείαζεται να εισαι απολυτως ετοιμη απλώς βγέκα και φλέρταρε λίγακι δεν θα πάθεις τίποτα και αν σ εμπνευση κανενας προχωρας.
Απο οτι φενεται πάντως δεν τον εχεις ξεπεράσει ,τώρα είσαι στο στάδιο του θυμού.
Μην μπαίνεις στο προφιλ του γτ θα γινεσαι χειροτερα.τωρα εχεις και πολλά μαζεμένα και απο τον αδερφο σ απο τι ξέρω ,άρα σ βγαίνουν όλα και με τ δικιο σ ξεσπάς.
Οταν σ ερχεται στο μυαλο λογικο είναι να σ χαλάει.
Εσυ αυτο που πρέπει να κάνεις ειναι να μην ξαναμπεις στο προφιλ,ουτε να ξανασκεφτεις τι κάνει ,ουτε τιποτα.
Πως θα αδιαφορησεις? βγαινοντας με κάποιον καινουργιο η περιμένοντας και αλλο χρονο να σ φυγει τελείως από το μυαλό
30-04-2016, 01:54 #30
Μιλαμε θα ξερασω και μετα θα αρχισω να κυλιεμαι στο πατωμα απο τα γελια...μολις ειδα οτι αυτος ειναι φιλος και εχει λαικ απο εναν μπαρμπα απο το σοι της. Θειος; Πιθανοτατα πατερας! Εχει και φωτο της κορης της (εγγονης του) στο προφιλ ο τυπος, την ξερω την μικρη.... Ανοιξτε λεξικο και διπλα στην εκφραση "εμεινε μαλακας" θα βρειτε φωτογραφια μου. Επισης ανοιξτε το λεξικο στο λημμα "φαλακρος-η-ο" και στο λημμα "γιολο γαμιεται η πλαση ολη" χαχαχα Πανικος. Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος Ο_ο
Τελειωσε θα προτεινω να γινω κουμπαρα και θα γελαω μεχρι να πεθανω. Πως κατρακυλησα εδω θεε μου....