Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (Μέρος 'Α) - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 760
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Ας είναι "μη-σοβαρός" όπως λες. "Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν καείς"; Ε Remedy; Μήπως τρώς από την ίδια πίτα;
    και αυτη η σκεψη οπως και οι αλλες που εχεις παραθεσει, δεν ειναι λογικη.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειπα ο ισχυρος επιβιωνει 9που ισχυει ετσι κι αλλιως), ειπα οτι ο ισχυρος και ο γνωστης (στην περιπτωση μας) βαζει τους ορους της θεραπειας.
    ο γνωστης ειναι ο γιατρος, οχι ο ασθενης.
    Μην ανησυχείς Remedy. Όταν ο ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής πάρει τα αρ***** του 70% των θεραπευομένων του, θα αλλάξει τροπάρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η γράφουσα θεραπευόμενη πάντως γελάει με το πόσο σοβαρά παίρνει ο Μ87 τον εαυτό του και νομίζει ότι μπορεί να μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης...αυτό μόνο, περαστική ήμουν και πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ για λίγο σε λίγο...
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:41.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..
    Σαν τι δηλαδή; Τώρα ρωτάω χωρίς πλάκα κι εγώ γιατί δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει...
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:41.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..
    Και ανησυχείς και εσύ για την υγεία μου ε; Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω. Φαντάζομαι δεν σε πειράζει να αρνηθώ.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:42.

Senior Member
    Μην ανησυχείς Remedy. Όταν ο ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής πάρει τα αρ***** του 70% των θεραπευομένων του, θα αλλάξει τροπάρι.
    ο ψυχ πληρωνεται σε καθε συνεδρια. ακομα και πιο αραια να πληρωθει, πχ εβδομαδιαια, αν δεν παρει τα λεφτα του ετσι με τσαμπουκα, επειδη δεν γουσταρει το θεραπευομενος, κι οχι επειδη δενε χει λεφτα και παρακαλει για μια παραταση.
    τα @@ του θα τα παρει ο θεραπευομενος.
    απλα θα τον διωξει και θα ψαχνει μετα αλλον θεραπευτη να τον κουραρει χωρις λεφτα.

Banned
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:42.

Senior Member
    Και ανησυχείς και εσύ για την υγεία μου ε; Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω. Φαντάζομαι δεν σε πειράζει να αρνηθώ.
    μα δεν μπορω να κανω κατι για την υεγια σου, εγω. τι να αρνηθεις?
    η προταση μου ειναι να πας σε εναν ειδικο. τπτ αλλο δεν μπορω να κανω.

Banned
    ο ψυχ πληρωνεται σε καθε συνεδρια. ακομα και πιο αραια να πληρωθει, πχ εβδομαδιαια, αν δεν παρει τα λεφτα του ετσι με τσαμπουκα, επειδη δεν γουσταρει το θεραπευομενος, κι οχι επειδη δενε χει λεφτα και παρακαλει για μια παραταση.
    τα @@ του θα τα παρει ο θεραπευομενος.
    απλα θα τον διωξει και θα ψαχνει μετα αλλον θεραπευτη να τον κουραρει χωρις λεφτα.
    Δεν πειράζει που δεν θέλεις να καταλάβεις εσύ. Να, θα το επαναλάβω εδώ να το καταλάβουν οι υπόλοιποι:

Ο θεραπευτής εξαρτάται από τα χρήματα των θεραπευομένων για να ζήσει. Αν ο θεραπευόμενος αποφασίσει ότι ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΚΟΠΗ το μόνο που μπορεί να επιλέξει ο θεραπευτής είναι είτε την εφαρμογή τους (έγγραφη συναίνεση στην καταγραφή των συνδριέων, έγγραφη ενυπόγραφη διάγνωση και πλάνο εργασίας), είτε να αρνηθεί επιβεβαιώνοντας τις ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ότι "ο θεραπευτής ΜΟΝΟ εκμεταλλεύεται και τώρα που ήρθε ο εξορθολογισμός της συναλλαγής εκείνος αρνείται την περαιτέρω συνεργασία". Φυσικά, μαζί με την άρνηση χάνει και τον θεραπευόμενο και τις αμοιβές που αυτό συνεπάγεται.

Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις εσύ Remedy δεν πειράζει. Το καταλαβαινουν όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως οι θεραπευτές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σαν τι δηλαδή; Τώρα ρωτάω χωρίς πλάκα κι εγώ γιατί δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει...
    εχω μια ιδεα, αλλα απαγορευονται οι διαγνωσεις.
    ασε που δεν πληρωνομαι κιολας ;p

Banned
    μα δεν μπορω να κανω κατι για την υεγια σου, εγω. τι να αρνηθεις?
    η προταση μου ειναι να πας σε εναν ειδικο. τπτ αλλο δεν μπορω να κανω.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:44.

Senior Member
    Δεν πειράζει που δεν θέλεις να καταλάβεις εσύ. Να θα το επαναλάβω εδώ να το καταλάβουν οι υπόλοιποι:

Ο θεραπευτής εξαρτάται από τα χρήματα των θεραπευομένων για να ζήσει. Αν ο θεραπευόμενος αποφασίσει ότι ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΚΟΠΗ το μόνο που μπορεί να επιλέξει ο θεραπευτής είναι είτε την εφαρμογή τους, είτε να αρνηθεί επιβεβαιώνοντας τις ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ότι "ο θεραπευτής ΜΟΝΟ εκμεταλλεύεται και τώρα που ήρθε ο εξορθολογισμός της συναλλαγής εκείνος αρνείται την περαιτέρω συνεργασία". Φυσικά, μαζί με την άρνηση χάνει και τον θεραπευόμενο και τις αμοιβές που αυτό συνεπάγεται.

Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις εσύ Remedy δεν πειράζει. Το καταλαβαινουν όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως οι θεραπευτές.
    αυτα που προτεινεις, εκτος του οτι ειναι κακες προτασεις και ανεφαρμοστες, δεν διασφαλιζουν τπτ απολυτως. ουτε καλες υπηρεσιες, ουτε καλα μυαλα, ουτε καλους θεραπευτες.
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Senior Member
    εχεις γραψει ατελειωτα κατεβατα που επαναλαμβανεις συνεχως με ρυθμο τρολαρας, που δεν αποδεικνυουν απολυτως τιποτε απο οσα ισχυριζεσαι, με την ελπιδα οτι ο ογκος της φλυαριας θα πεισει οτι αποτελουν επιχειρηματα/ αποδειξεις.

στην πραγματικοτητα:
    ξεκινησες με προσωπικη παρατηρηση καποιων εμπειριων σου (σωστο/ λογικο),
    τα οποια μετα θεωρησες οχι απλες αφορμες/ ενδειξεις , αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για οσα ισχυριζεσαι (ΛΑΘΟΣ / αστηριχτο)
    και στην συνεχεια επισης χωρις αποδειξεις θεωρησες αυθαιρετα οτι εχουν πανελληνια και ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογη (ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ / ΠΑΡΑΛΟΓΟ)

ολο αυτο το περιβαλεις με φωνες και επαναληψεις προσπαθωντας να ταλαιπωρησεις τους αναγνωστες και να πεισεις τον εαυτο σου οτι η ελλειψη ενδιαφεροντος και αντιδρασης, σημαινει και αποδοχη...

ουτε οι επαναληψεις ουτε τα κατεβατα ουτε οι φωνες μπορουν να πεισουν κανεναν. ο βασιλιας ειναι γυμνος και δεν ειπε απολυτως τιποτε.
    η μαλλον οχι, ειπε.
    ειπε την προσωπικη του απογοπητευτικη εμπειρια με καποιον/ καποιους θεραπευτες και αυτο ειναι σεβαστο, αλλα το να μη υπολογιζεις στο παραμικρο και να ακυρωνεις τις εμπειριες τοσων που ασχοληθιηκαν με τις φωνες σου, σου ειπαν ομως οτι ειχαν διαφορετικες και πολυ θετικες εμπειριες, δεν θα το χαρακτηρισω. βρες το εσυ... εμεις τις διαβασαμε και τις παραδεχτηκαμε. μονο εσυ κανεις οτι δεν τις ειδες...

δοκιμασε τον ψυχιατρο του νικ η του μαιντ αντι να τους ακυρωνεις και να φωναζεις οτι ολοι ειναι απατεωνες, αφενος γιατι προφανως και δ εν ειναι ΟΛΟΙ, αφετερου γιατι τους συκοφαντεις, αφετριτου γιατι αποκαρδιωνεις αλλους ασθενεις και αφετεταρτου μπας και βρεις κι εσυ την υγεια σου...

Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:44.

Banned
    αυτα που προτεινεις, εκτος του οτι ειναι κακες προτασεις και ανεφαρμοστες, δεν διασφαλιζουν τπτ απολυτως. ουτε καλες υπηρεσιες, ουτε καλα μυαλα, ουτε καλους θεραπευτες.
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    Σώπα! Πάει... Περασε! Εφιάλτης ήταν και ξύπνησες... Εσύ δεν θα χάσεις τη δουλειά σου γιατί δεν είσαι ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής. Κοιμήσου πάλι.

Senior Member
    κυκνε παντως, περα απ την πλακα, ειχα πολλα χρονια την απορια του τι τρεχει με τον μκ9.
    τωρα μου λυθηκε...

Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast