χρειάζομαι επειγόντως τη συμβουλή σας! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Στο φμπ μιλούσε με μια τύπισσα για ενα χρόνο χωρίς να ξέρω τπτ..αυτη τον φλέρταρε.. Είχαν ανταλλάξει και τηλεφωνα..αυτι έγινε πριν 4 χρόνια.. Όταν το έμαθα έγινα έξω φρενών.. Παραλίγο να χωρίσουμε.. Αλλά μετά του έτριξα κι εγώ τα δόντια με έναν συμφοιτητή μου που με γούσταρε.. Δεν έκανα τίποτα μαζί του..δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλωστε. Απλά κάναμε παρέα και αυτός σκυλιαζε.. Νιώθω αδικημένη επειδή έχω αφήσει πολλά πράγματα για να τον έχω πάνω απ' όλους και απ' όλα και αντί να προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για μας θέλει να την καλεί συνέχεια σπίτι μας.. Και υποτίθεται ότι δεν του άρεσαν τα ζευγάρια που κάναμε παρέα επειδή θέλανε να έρχονται σπίτι μας και να πηγαίνουμε κι εμείς στο δικό τους.. Δεν ήθελε λέει πολλά πάρε δώσε με σπίτια.. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι κλεισμένη στο σπίτι με το παιδί και χωρίς άλλες παρέες και ενδιαφέροντα.. Δουλειά δεν μπορώ να βρω προς το παρόν γιατί δεν έχω κανέναν να μου κρατάει το παιδί. Είναι και το θέμα των κιλών.. Μάλιστα είχε κάνει σχόλιο μπροστά στη φίλη μου, ότι περιμένει σε ένα μήνα να χάσω τουλάχιστον 5 κιλα..το σχόλιο το έκανε όταν έφερε η κοπέλα κάτι πάστες και πήρα μια να φάω..
    Τώρα όσον αφορά στην παρέα..δεν ξέρω αν του φτάνω.. Κάποτε σίγουρα του έφτανα.. Τώρα πια δεν ξέρω...

Senior Member
    Είναι ωραία κοπέλα.. Συμπαθητική.. Αλλά δεν τη θεωρώ και την απίστευτη γκόμενα που θα κάνει έναν άντρα να πέσει στα πατώματα.. Όχι ότι είμαι εγώ τέτοια.. Αλλά αντικειμενικά μιλώντας είναι μια μέτριας ομορφιάς κοπέλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Στο φμπ μιλούσε με μια τύπισσα για ενα χρόνο χωρίς να ξέρω τπτ..αυτη τον φλέρταρε.. Είχαν ανταλλάξει και τηλεφωνα..αυτι έγινε πριν 4 χρόνια.. Όταν το έμαθα έγινα έξω φρενών.. Παραλίγο να χωρίσουμε.. Αλλά μετά του έτριξα κι εγώ τα δόντια με έναν συμφοιτητή μου που με γούσταρε.. Δεν έκανα τίποτα μαζί του..δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλωστε. Απλά κάναμε παρέα και αυτός σκυλιαζε.. Νιώθω αδικημένη επειδή έχω αφήσει πολλά πράγματα για να τον έχω πάνω απ' όλους και απ' όλα και αντί να προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για μας θέλει να την καλεί συνέχεια σπίτι μας.. Και υποτίθεται ότι δεν του άρεσαν τα ζευγάρια που κάναμε παρέα επειδή θέλανε να έρχονται σπίτι μας και να πηγαίνουμε κι εμείς στο δικό τους.. Δεν ήθελε λέει πολλά πάρε δώσε με σπίτια.. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι κλεισμένη στο σπίτι με το παιδί και χωρίς άλλες παρέες και ενδιαφέροντα.. Δουλειά δεν μπορώ να βρω προς το παρόν γιατί δεν έχω κανέναν να μου κρατάει το παιδί. Είναι και το θέμα των κιλών.. Μάλιστα είχε κάνει σχόλιο μπροστά στη φίλη μου, ότι περιμένει σε ένα μήνα να χάσω τουλάχιστον 5 κιλα..το σχόλιο το έκανε όταν έφερε η κοπέλα κάτι πάστες και πήρα μια να φάω..
    Τώρα όσον αφορά στην παρέα..δεν ξέρω αν του φτάνω.. Κάποτε σίγουρα του έφτανα.. Τώρα πια δεν ξέρω...
    Sου εχει δω δηλαδη αφορμες να τον ζηλευεις?>,....
    Αυτο θα ηταν καλυτερο να του το εξηγησεις ,να του μιλησεις.Επισης εγω ειμαι της αποψης οτι σε ενα ζευγαρι δεν πρεπει να κραταει καποιος κατι για τον ευατο τ ,μολισ παθαινει κάτι θα πρέπει να τ το λεέι και να προσπαθουνε να το λυσουν μαζι.
    ισως η κοπέλα να είναι πολύ συμπαθητικη
    Ε ποσα κιλά εισαι πια και ειναι θέμα κιλών 100?μην τα βλέπεις ολα ετσι
    Ισως να θέλεται μια αλλάγη στην σχέση σας και την μονοτόνια π εχεται και αυτα τ τα προσφερει η φιλη σου.
    Τον εχεις δει να την κοζαρει συνεχεια?ειναι χαρουμενος οταν την βλέπει?
    Εγώ πάντως δεν πιστευω οτι ειναι κάτι ερωτικο απλά εσυ εισαι λιγο ζηλιάρα :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Sου εχει δω δηλαδη αφορμες να τον ζηλευεις?>,....
    Αυτο θα ηταν καλυτερο να του το εξηγησεις ,να του μιλησεις.Επισης εγω ειμαι της αποψης οτι σε ενα ζευγαρι δεν πρεπει να κραταει καποιος κατι για τον ευατο τ ,μολισ παθαινει κάτι θα πρέπει να τ το λεέι και να προσπαθουνε να το λυσουν μαζι.
    ισως η κοπέλα να είναι πολύ συμπαθητικη
    Ε ποσα κιλά εισαι πια και ειναι θέμα κιλών 100?μην τα βλέπεις ολα ετσι
    Ισως να θέλεται μια αλλάγη στην σχέση σας και την μονοτόνια π εχεται και αυτα τ τα προσφερει η φιλη σου.
    Τον εχεις δει να την κοζαρει συνεχεια?ειναι χαρουμενος οταν την βλέπει?
    Εγώ πάντως δεν πιστευω οτι ειναι κάτι ερωτικο απλά εσυ εισαι λιγο ζηλιάρα :p
    Προφανώς και μου έδωσε αφορμή να ζηλεύω όταν μιλούσε για 1 μισή χρόνο με μια άγνωστη στο φμπ και στο τηλ χωρίς εγώ να ξέρω κάτι.. Νομίζω είναι λογικό.. Όσο αφορά στα κιλά.. Εφτασα στα 80 κιλά.. Ναι την κοιτάζει αλλά όχι και συνέχεια.. Σε φυσιολογικά πλαίσια.. Χαίρεται όταν έρχεται σπίτι για καφέ.. Ακόμα και όταν βγαίνουμε έξω για καφέ μου λέει να την πάρω τηλ να έρθει μαζί μας.. Την παίρνει και ο ίδιος όταν δεν το σηκώνει το τηλ με την πρώτη. .

Senior Member
    .. Έχω αυτοπεποίθηση γιατί ξέρω ότι μετράω σαν γυναίκα, ..οταν μου προτείνει συνέχεια να την παίρνω τηλ για να έρθει για καφέ πως να αντιδρώ? Είναι σαν να μην του φτάνει η παρέα μου..
    Πολυ καλο που εχεις αυτοπεποιθηση .............σε αυτην την φαση , ισως και επειδη λιγα κιλακια παραπανω , ισως η ρουτινα , ο αντρας σου , εχει καπως ενθουσιαστει με την φιλη σου , θελει την παρεα της , καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου , αλλα επιμενω οτι δεν πρεπει να δειξεις τιποτα , σαν να μην σε απασχολει το θεμα , οποτε αμα σε παροτρυνει να την παρεις τηλ. ναρθει , καντο ..............ετσι , για να δεις με ποιον εχεις να κανεις , με περιορισμους , δεν κρατας κανεναν συντροφο , σημερα ειναι η φιλη σου , αυριο ειναι καποια αλλη ................αλλωστε , μπορει το ενδιαφερον του , ναναι καθαρα φιλικο , η απο υπερβαλλουσα κοινωνικοτητα ............οποτε , κανε αυτο που σου λεει , και παρακολουθα στενα αντιδρασεις ................

Senior Member
    Προφανώς και μου έδωσε αφορμή να ζηλεύω όταν μιλούσε για 1 μισή χρόνο με μια άγνωστη στο φμπ και στο τηλ χωρίς εγώ να ξέρω κάτι.. Νομίζω είναι λογικό.. Όσο αφορά στα κιλά.. Εφτασα στα 80 κιλά.. Ναι την κοιτάζει αλλά όχι και συνέχεια.. Σε φυσιολογικά πλαίσια.. Χαίρεται όταν έρχεται σπίτι για καφέ.. Ακόμα και όταν βγαίνουμε έξω για καφέ μου λέει να την πάρω τηλ να έρθει μαζί μας.. Την παίρνει και ο ίδιος όταν δεν το σηκώνει το τηλ με την πρώτη. .
    Ερωτικα μιλούσε με αυτη 1 μιση χρονο?αν ναι τοτε τι ναπω
    Δεν ξερω μπορει να την εχει συμπαθησει πολύ,ειναι μερικα ατομα που απλα χωρις λογο τα συμπαθουμε πολυ στην ζωη μας
    μηπως την θεωρει φιλη τ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ καλο που εχεις αυτοπεποιθηση .............σε αυτην την φαση , ισως και επειδη λιγα κιλακια παραπανω , ισως η ρουτινα , ο αντρας σου , εχει καπως ενθουσιαστει με την φιλη σου , θελει την παρεα της , καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου , αλλα επιμενω οτι δεν πρεπει να δειξεις τιποτα , σαν να μην σε απασχολει το θεμα , οποτε αμα σε παροτρυνει να την παρεις τηλ. ναρθει , καντο ..............ετσι , για να δεις με ποιον εχεις να κανεις , με περιορισμους , δεν κρατας κανεναν συντροφο , σημερα ειναι η φιλη σου , αυριο ειναι καποια αλλη ................αλλωστε , μπορει το ενδιαφερον του , ναναι καθαρα φιλικο , η απο υπερβαλλουσα κοινωνικοτητα ............οποτε , κανε αυτο που σου λεει , και παρακολουθα στενα αντιδρασεις ................
    Συμφωνώ.. Αυτο θα κάνω.. Και σίγουρα θα χασω τα κιλά που πήρα. Δεν πρόκειται να μείνω άπραγη.. Απλά φοβάμαι μήπως με θεωρήσει δεδομένη ή καμιά γυναικούλα που κάνει τα στραβά ματια.. Ποτε θεωρείς ότι θα έπρεπε να αντιδράσω? Και ποιος θα ήταν ο σωστός τρόπος αντίδρασης σε μια τέτοια περίπτωση?

Senior Member
    Μου είπε ότι μιλούσαν εντελώς φιλικά και ότι αυτή του την έπεσε και τότε την ξεκοψε.. Αλλά και ερωτικα να μιλούσαν αμφιβάλλω αν θα το παραδεχόταν..

Senior Member
    Τωρα που το διαβασα , δεν μας τα λεει καλα ο αντρας σου , αλλα με περιορισμους , δεν γινεται τιποτα ..............δειξε ανοχη , για να δεις μεχρι που μπορει να φτασει ...................μπορεις να του το κοψεις , αλλα θα μεινεις με την απορια , τι θα συνεβαινε αν τον αφηνες ελευθερο ...................... παντως , τα σημαδια , δεν ειναι καλα , τωρα που ειδα και 2ο κρουσμα , με το φεις .........εκτος αν ειναι ανασφαλης , και ψαχνει συνεχως επιβεβαιωση , αυτο μπορεις να το κρινεις μονο εσυ που τον γνωριζεις , ειναι ανασφαλης ? εχει επιτυχιες στις γυναικες ? ειχε πολλες σχεσεις ? πως ηταν πριν τον γνωρισεις ? ολα αυτα μετρανε .........

Senior Member
    Μου είπε ότι μιλούσαν εντελώς φιλικά και ότι αυτή του την έπεσε και τότε την ξεκοψε.. Αλλά και ερωτικα να μιλούσαν αμφιβάλλω αν θα το παραδεχόταν..
    Τι να πω ,ισως να εχει κάνει ατασθαλιες ετσι οπως τα λες...
    Μαλλον ερωτικα θα μιλουσε μ αυτη για να μην στο ειπε,αλλά τώρα αγιες μερες δεν θέλω να σ κάνω και τουρμπο
    Η φιλη σ τι σταση κραταει οταν ερχεται σπιτι σ?Δειχνει να τον συμπαθει και αυτη πολύ?
    Τώρα αμα ειναι πάντως δεν θα φταιει η φιλη σ ,αλλά ο αντρας σ, δεν μπορώ να καταλάβω απο αυτά που λες, αν ειναι κάτι περισσοτερο από συμπάθεια.
    Με άλλες κοπέλες ειχε τετοια συμπάθεια? Και κάτι που μ εκανε εντυπωση είναι οτι ελλεγε να μην κανεται αλλα ζευγαρια παρέα γτ δεν θελει να ερχονται συνεχεια σπιτι ,ενω αυτη την θέλει συνέχεια.
    Αρχισε να

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα που το διαβασα , δεν μας τα λεει καλα ο αντρας σου , αλλα με περιορισμους , δεν γινεται τιποτα ..............δειξε ανοχη , για να δεις μεχρι που μπορει να φτασει ...................μπορεις να του το κοψεις , αλλα θα μεινεις με την απορια , τι θα συνεβαινε αν τον αφηνες ελευθερο ...................... παντως , τα σημαδια , δεν ειναι καλα , τωρα που ειδα και 2ο κρουσμα , με το φεις .........εκτος αν ειναι ανασφαλης , και ψαχνει συνεχως επιβεβαιωση , αυτο μπορεις να το κρινεις μονο εσυ που τον γνωριζεις , ειναι ανασφαλης ? εχει επιτυχιες στις γυναικες ? ειχε πολλες σχεσεις ? πως ηταν πριν τον γνωρισεις ? ολα αυτα μετρανε .........
    Ναι.. Είναι ανασφαλής.. Αυτό με το φμπ συνέβη πριν 4 χρόνια και ενώ ήμασταν σε σχέση.. Από τότε και μετά ήταν και είναι κύριος..δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα..επιτυχίες όχι δεν είχε πολλές.. Αναζητά ωστόσο την επιβεβαίωση.. Ποτέ δεν τον πιεσα για κάτι.. Ούτε για επισημοποιησεις ούτε για τίποτα.. Ούτε για παιδί. Πάντα αυτός ήθελε σαν τρελός να είμαστε μαζί και να το προχωρήσουμε γιατί τα πηγαίναμε πολύ καλα και η σχέση μας έχει δοκιμάστει και στην απόσταση, όταν εγώ ήμουν ακόμη φοιτήτρια.. Ποτέ δεν του απαγόρευσα το παραμικρό.. Ούτε να βγει με φίλους του ούτε τίποτα άλλο.. Απλά αυτός θέλει να είμαστε συνέχεια μαζί.. Να βγαίνουμε μαζί και να μη Μ αφήνει ποτέ μόνη μου.. Ακόμη και σε φίλους που είχε και δείχνανε ότι τους αρέσω, εγώ ποτέ μα ποτέ δεν έδωσα το παραμικρό δικαίωμα και αυτό μου το αναγνωρίζει και ο ίδιος.. Μου λέει πάντα ότι είμαι πολύ κυρία και χαίρεται που έχει τέτοια γυναίκα δίπλα του.. Βέβαια... Μετά από ένα σκηνικό που έγινε πολύ παλιά με έναν φίλο του που απεδείχθη ότι με γούσταρε και σχεδόν του το είπε στα ισα, σταμάτησε να κάνει παρέα με εργένηδες..μονο με ζευγάρια βγαίνουμε για καφέ και με τη φίλη μου πλέον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Τι να πω ,ισως να εχει κάνει ατασθαλιες ετσι οπως τα λες...
    Μαλλον ερωτικα θα μιλουσε μ αυτη για να μην στο ειπε,αλλά τώρα αγιες μερες δεν θέλω να σ κάνω και τουρμπο
    Η φιλη σ τι σταση κραταει οταν ερχεται σπιτι σ?Δειχνει να τον συμπαθει και αυτη πολύ?
    Τώρα αμα ειναι πάντως δεν θα φταιει η φιλη σ ,αλλά ο αντρας σ, δεν μπορώ να καταλάβω απο αυτά που λες, αν ειναι κάτι περισσοτερο από συμπάθεια.
    Με άλλες κοπέλες ειχε τετοια συμπάθεια? Και κάτι που μ εκανε εντυπωση είναι οτι ελλεγε να μην κανεται αλλα ζευγαρια παρέα γτ δεν θελει να ερχονται συνεχεια σπιτι ,ενω αυτη την θέλει συνέχεια.
    Αρχισε να
    Η κοπέλα είναι κυρία.. Τον συμπαθει όσο κι εμένα αλλά είναι κυρία.. Ούτε διαχυτικη ούτε τίποτα.. Τώρα τι να πω.. Νιώθω απογοητευμένη.. Αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω.. Απλά όλο αυτό με πέτυχε σε φάση που δεν μπορώ να αντιδράσω όπως θέλω..να τον τσιγκλισω.. Να παίξω λίγο με την ψυχολογία του και το μυαλό του..

Senior Member
    Ξέρεις μπορεί να γουστάρει απλώς την παρέα της και όλα αυτά να τα φαντάζεσαι... Καλό θα είναι πάντως πέρα από την όποια διατροφή κάνεις, να ξεκινούσες και ένα γυμναστήριο για να γίνεις το ίδιο και περισσότερο θελκτική απ' ότι ήσουν για αυτόν όταν σε γνώρισε...

Senior Member
    Η κοπέλα είναι κυρία.. Τον συμπαθει όσο κι εμένα αλλά είναι κυρία.. Ούτε διαχυτικη ούτε τίποτα.. Τώρα τι να πω.. Νιώθω απογοητευμένη.. Αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω.. Απλά όλο αυτό με πέτυχε σε φάση που δεν μπορώ να αντιδράσω όπως θέλω..να τον τσιγκλισω.. Να παίξω λίγο με την ψυχολογία του και το μυαλό του..
    Eσενα πιο πολυ σ πειράζει που σε ακυρωνει ως παρέα,η που θελει συνέχεια την αλλη?
    μην το αφησεις να σ παρει απο κατω γτ μπορεί να μην συμβαινει τίποτα,εμεις εδω εικασιες κανουμε δεν ξερουμε προσωπικα κανεναν ,εσυ ξέρεις αλλα και πάλι μπορει να βγάζεις λαθος συμπεράσματα
    Ισως και αυτος να σ τσιγκλιση θέλει,αλλα τι σχεση θα ειχατε αμα ο ενας τσιγκλουσε τον αλλον.
    Εγω παντως προσωπικα αμα η κοπέλα μ νομιζε οτι εκανα κατί απο αυτο που εκανα με αλλουσ σκοπους απο τους δικουσ μου θα ηθελα να μου το πει και αν το συζητηγαμε ,Τωρα εσυ γτ δεν τ κανεις μια μικρη συζητηση?δεν θες μην σ περάσει για γυναικουλα?
    Τωρα σ εχουν ποιασει τα διαολια και θες να παίξεις μαζί τ,αλλά νομίζω πως θα τα εκανες χειροτερα τα πργαματα ,εισται και νεονυνμφη και ισως να εισται περιεργα επειδη δεν εισται σαν παντρεμενη πολλά χρονια μαζί

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ξέρεις μπορεί να γουστάρει απλώς την παρέα της και όλα αυτά να τα φαντάζεσαι... Καλό θα είναι πάντως πέρα από την όποια διατροφή κάνεις, να ξεκινούσες και ένα γυμναστήριο για να γίνεις το ίδιο και περισσότερο θελκτική απ' ότι ήσουν για αυτόν όταν σε γνώρισε...
    Τα οικονομικά μας ιδίως τώρα με το μωρό, δε μου επιτρέπουν να ξεκινήσω γυμναστήριο, αν και το θέλω πολυ. Μακάρι αυτά να είναι στη φαντασία μου και να μην τρέχει τίποτα. Θα φανεί νομίζω αν όντως τρέχει κάτι, σωστά?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast