Results 46 to 54 of 54
-
01-05-2016, 23:03 #46
- 01-05-2016, 23:06 #47
01-05-2016, 23:14 #48
Δεν είναι το θέμα αν του κάτσει ρε παιδιά.. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι ότι έχασε το ενδιαφέρον του για μένα!!! Δεν έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι ότι θα της την πέσει και θα του κάτσει κιόλας..
Δεν θα τον εγκατέλειπα για μια υπόνοια.. Απλά φοβάμαι μην φύγει ο έρωτας και το ενδιαφέρον.. Και αρχίσει να κοιτάζει άλλες γυναίκες
01-05-2016, 23:18 #49
01-05-2016, 23:26 #50WhyAlwaysMe?GuestΕρώτηση:η φίλη σου πως αντιδρά σε αυτή την κατάσταση?
Το έχετε συζητήσει?
02-05-2016, 00:04 #51
02-05-2016, 00:09 #52
Εγω μια χαρα θεωρω οτι σκεφτεσαι και το διαχειριζεσαι μεχρι τωρα. Εισαι ωραια. Εγω βλεπω μια δυνατη γυναικα που ξερει τι θελει και επελεξε να αφησει καποιες επιλογες που ειχε χαρην αλλων αλλα αισθανεται ελευθερη να αναθεωρησει αν κατι δεν την ικανοποιει. Δεν θες να επαναπαυτεις σε ενα "καλα ειμαστε μωρε" και να μουχλιασεις επειδη εχετε παιδι μαζι και δεν ξερω τι αλλη κλασικη δικαιολογια και μπραβο σου αν οντως εισαι τοσο δυνατη. Καλο θα ηταν να το παρει πρεφα και ο αντρας σου αυτο...απλα απεφυγε να το δειξεις με παθητικη επιθετικοτητα, δεν ειναι καλο και δεν τιμα οποιον το βγαζει, χαλαρα... Απλα οκ, αν φτασεις σε σημειο να σκεφτεσαι να φυγεις τοτε οκ εννοειται πως θα πρεπει να του μιλησεις πρωτα ανοιχτα για ολα αυτα τα θεματα που σε απασχολουν, σαφως και ειναι επιθυμητο να εξαντλησεις καθε οριο να σωθει η κατασταση τοτε. Αλλα μονο τοτε να μιλησεις λεω... Μεχρι τοτε κρατα τη σταση που ειπαμε και κανε πραγματα για την παρτη σου, μην αφηνεις να σε τρωει...ειναι ασχημο και δυσκολο οκ γιατι ηδη μπηκαν οι ψυλλοι στα αυτια σου και προφανως η διαισθηση σου δεν αρπαζει αυτα τα πραγματα τυχαια...αλλα ξεκουνησου εσυ κανε τα δικα σου και νιωσε καλα για εσενα, προσεξε μην σου γινει εμμονη αυτη η ανησυχια και σου ρουφαει τη χαρα απο την καθε μερα...πρωτα καντο για εσενα, μετα για το μωρο σου για να εχει μια ηρεμη και χαρουμενη μαμα και μετα για το γαμο σου. Προσπαθησε δηλαδη να μη σε βασανιζει καθημερινα αυτη η σκεψη και απεσπασε τη προσοχη σου με αλλα πραγματα που σε γεμιζουν. Ωστοσο παρατηρησε τον που και που παραλληλα. Γιατι κατι αλλο που ηθελα να σου πω ειναι μη κοιτας τι λεει αλλα τι κανει και πως αισθανεσαι γενικα μαζι του. Κλεισε τα αυτια και ανοιξε τα ματια και εχε την αντιληψη σου (νοητικα αλλα και το ενστικτο σου) στη τσιτα. Εκει θα φανει. Τωρα για το τι μπορεις να κανεις...ζορι αν εισαι σε νησι και δεν εχεις παρεες, αυτο μονο εσυ μπορεις να το ξερεις. Αλλα να σου πω κατι; Ω μη γενοιτο και το απευχομαι ολοψυχα αλλα χαριν παραδειγματος φαντασου πως εισαι τωρα μονη, εφυγες η εφυγε... Τι θα εκανες θα κοιταζες ενα τοιχο; Οχι βεβαια. Καλα πρωτα ναι, αλλα θα αναγκαζοσουν να κανεις πραγματα για να γεμισει η ζωη σου. Απο εκει λοιπον ξεκινα...τι θα ηθελες να κανεις εσυ για εσενα καθαρα αν δεν ειχες οικογενεια; Μπορει να θελεις να κανεις καποιο μεταπτυχιακο εξ αποστασεως, να μαθεις κατι καινουριο, γιατι οχι αφου λες πως εισαι καλη και ειχες αφιερωθει στο παρελθον; Μπορει να θες να μαθεις να παιζεις σκακι, να κανεις καποιο αθλημα η χορους, εθελοντισμο, κατι, πιθανοτατα εγω λεω βλακειες εσυ ξερεις τι μπορεις και τι σου ταιριαζει...ενα σκετο γυμναστηριο παντως ειναι βαρετο, δες τι δραστηριοτητες ειναι διαθεσιμες πρακτικα και οικονομικα και τι βολευει με το μωρο και τι σε ενδιαφερει. Ειναι ζορι ξερω αλλα εχω βρεθει σε θεση να αναγκαστω να ψαχτω αναλογα, γινεται...το μωρο συγνωμη αν αναφερθηκε ηδη αλλα εχεις ανθρωπο να το αφηνεις; Αν οχι σιγουρα θα υπαρχει κατι που θα μπορεις να κανεις μαζι του. Βρες αφορμες να ανοιξεις τον κυκλο σου βασικα. Αυτη η φιλη δεν εχει αλλους φιλους; Μονο εσενα; Εναν ανθρωπο να γνωρισεις μπορει να σου γνωρισει αλλους πεντε αν ενδιαφερθεις να κοινωνικοποιηθεις λιγο παραπανω (θελει προσπαθεια δεν γινεται απο την ανεση του σπιτιου μας). Οσο για τα κιλα που ειπωθηκε πριν προσεχε αλλα μην σκας, αφου θηλαζεις κι ολας λενε φευγουν σχετικα ευκολα καποια...στα τελευταια θελει προσπαθεια. Βολτες με το καροτσι και το μωρο για αρχη που ειπωθηκε απο καποιον και μια χαρα...
02-05-2016, 00:24 #53
Ναταλία μου σε ευχαριστώ και εσένα και όλα τα παιδιά που με συμβουλευετε και μου δίνετε κουράγιο.. Προσπαθώ να είμαι δυνατή και σε καμιά περίπτωση δε θέλω να χαλάσω την οικογένεια που μόλις δημιούργησα.. Αρκεί βέβαια αυτό να μην γίνεται εις βάρος κανενός.. πόσο μάλλον εις βάρος του παιδιού.. Είναι τέλειος σαν πατέρας και σαν σύζυγος.. Και εγώ αντίστοιχα προσπαθώ να να κάνω τα πάντα για να είναι και αυτός ευτυχισμένος.. Απλά δε θέλω να κρυώσει το πράγμα.. Πάνω απ'ολα σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει αγάπη, πάθος και συντροφικότητα κατ' εμε.. Εγώ δε θέλω να χαθεί το πάθος και το ενδιαφέρον.. Γιατί καλώς ή κακώς αν αντιλειφθ ότι αρχίζει να γκομενιαριζει θα τον αφήσω πρώτη εγώ.. Δεν θα γίνω η γυναικούλα που θα κλειστεί στο σπίτι να μεγαλώνει το παιδί και που θα καταπίνει ότι μαλακια και να κανει..ουτε υπήρξα ούτε θα γίνω ποτέ τέτοια γυναίκα.. Σέβομαι τον εαυτό μου και γνωρίζω ότι δεν μου ταιριάζει και ούτε μου αξιζει τέτοιος ρόλος.. Το γεγονός ότι τώρα δε δουλεύω είναι αφενός διότι δεν έχω άνθρωπο να μου κρατήσει το μωρό το οποίο είναι μόλις 2 μηνών και αφετέρου διότι δεν μπορώ να βρω και εύκολα δουλειά στο νησί καθότι προτιμάνε τους ντόπιους!
02-05-2016, 00:34 #54