Σχέση με λάγνο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 171
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαζευτείτε πέντε έξι φίλες να τον ικανοποίησετε μη κουβαλάς μόνη σου αυτό το βάρος
    \
    κλαιω!!!

Senior Member
    Έχω κι άλλα άμα είναι πλούσιος τον λέμε λάγνο άμα είναι φτωχός ανώμαλαρα του κερατά δατς λαιφ που λένε και στο χωριό μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Έχω κι άλλα άμα είναι πλούσιος τον λέμε λάγνο άμα είναι φτωχός ανώμαλαρα του κερατά δατς λαιφ που λένε και στο χωριό μου
    Δηλαδή ρε elis τώρα που είσαι φτωχοΜπινές πως σε αποκαλούν ψυχιατρικά; Αν ήσουν πλούσιος πως θα σε αποκαλούσαν; (κλαίω με τα σχόλια σου ειλικρινά.... )

Senior Member
    Από μαλακάς που είμαι τώρα αν είχα λεφτά θα ήμουν γλυκούλης και ιδιαίτερος βλέπω τα φιλαράκια μου και κρίνω άσε τα μάθαμε πια μεγαλώσαμε μάθαμε τι είναι η αγάπη αν και μένα με αγάπησαν δύο δεν έχω παράπονο οι άλλες όλες μυρωδιά καλά κι αυτές που με αγάπησαν μη φανταστείς ούτε ξέρω τι κάνουν καλά για να παντρευτώ ούτε λόγος βρήκαν άλλους ενώ φέρομαι καλά γενικά αυτές θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο κάποτε όχι εγώ τες πα άστο πονάει

Junior Member
    Μετά από μια απίστευτα δύσκολη νύχτα αφού ο λάγνος σύντροφός μου είχε αυπνίες και έπρεπε να κάνω το καθήκον μου για να τον ηρεμήσω ενώ δυστυχώς δεν είχα όρεξη (περιμένω τις μέρες μου) μπαίνω και βλέπω αυτά εδώ τα κακεντρεχή σχόλια!!!!

Δηλαδή τι θα περιμένατε, να μπω να γράψω ψέματα για να σας χαιδέψω τα αυτιά και να ακούσετε αυτά που θέλετε; Περιγράφω πως είναι η κατάστασή μου ψάχνοντας βοήθεια! Που είναι το λάθος μου;;;;

Είναι ντροπή για σας δηλαδή να παραδεχτώ ότι κυκλοφορώ ότι κυκλοφορώ πάντα με το λιπαντικό στη τσάντα μου; Είναι ντροπή για μια κοπέλα να θέλει να ικανοποιεί το σύντροφό της ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπομένει το παρα φύσιν σεξ;

Ναι λοιπόν είμαι υπερύφανη που κάνω όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα όσο κι αν δεν σας αρέσει. Κι αν δεν έχετε σκοπό να βοηθήσετε, είναι γιατί ζηλεύετε τον ερωτισμό που βιώνουμε!!!!

Και γι αυτόν που ρωτάει από πάνω, φυσικά το να έχεις τέτοιες απαιτήσεις χωρίς να μπορείς να δώσεις παροχές στην κοπέλα σου σε κάνει απαίσιο!!! Όταν ζητάς πρέπει να χεις και να δώσεις πίσω αλλιώς είσαι μεγάλος παρτάκιας!!!

Senior Member
    Αρα δεν εχεις προβλημα, αλλα ηρθες να πεις το προβλημα σου και εμεις οι κακοι στην λεμε και απο πανω. Οποτε το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις προβλημα. Καταλαβα καλα?
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by lemonia28 View Post
    Μετά από μια απίστευτα δύσκολη νύχτα αφού ο λάγνος σύντροφός μου είχε αυπνίες και έπρεπε να κάνω το καθήκον μου για να τον ηρεμήσω ενώ δυστυχώς δεν είχα όρεξη (περιμένω τις μέρες μου) μπαίνω και βλέπω αυτά εδώ τα κακεντρεχή σχόλια!!!!

Δηλαδή τι θα περιμένατε, να μπω να γράψω ψέματα για να σας χαιδέψω τα αυτιά και να ακούσετε αυτά που θέλετε; Περιγράφω πως είναι η κατάστασή μου ψάχνοντας βοήθεια! Που είναι το λάθος μου;;;;

Είναι ντροπή για σας δηλαδή να παραδεχτώ ότι κυκλοφορώ ότι κυκλοφορώ πάντα με το λιπαντικό στη τσάντα μου; Είναι ντροπή για μια κοπέλα να θέλει να ικανοποιεί το σύντροφό της ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπομένει το παρα φύσιν σεξ;

Ναι λοιπόν είμαι υπερύφανη που κάνω όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα όσο κι αν δεν σας αρέσει. Κι αν δεν έχετε σκοπό να βοηθήσετε, είναι γιατί ζηλεύετε τον ερωτισμό που βιώνουμε!!!!

Και γι αυτόν που ρωτάει από πάνω, φυσικά το να έχεις τέτοιες απαιτήσεις χωρίς να μπορείς να δώσεις παροχές στην κοπέλα σου σε κάνει απαίσιο!!! Όταν ζητάς πρέπει να χεις και να δώσεις πίσω αλλιώς είσαι μεγάλος παρτάκιας!!!
    Nα σε ρωτήσω κάτι ειλικρινά; Δεν ρώτησες ποτέ ψυχολόγο; Τι σου είπε ο ψυχολόγος; Δεν μπήκες στο κόπο να μάθεις τι σημαίνει παραφιλικός και αν οι παραφιλικοί μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους όποιο και αν είναι αυτό;

Senior Member
    Έτσι είναι κούκλα μου δυστυχώς έχεις δίκιο εγώ δε στη λέω σε καταλαβαίνω μπράβο σου που τον ανέχεσαι δεν έχω να πω κάτι άλλο δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θέλεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Αρα δεν εχεις προβλημα, αλλα ηρθες να πεις το προβλημα σου και εμεις οι κακοι στην λεμε και απο πανω. Οποτε το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις προβλημα. Καταλαβα καλα?

Ναι φυσικά και δεν μπορώ να συνεχίσω επ άπειρο μ αυτή τη λάγνη κατάσταση και ΠΡΟΦΑΝΩΣ γι αυτό μπήκα εδώ μέσα ψάχνοντας λύση, αλλά αυτή τη στιγμή το πρόβλημά μου έγινε ότι κάποιοι εδώ έχουν πρόβλημα που έχω πρόβλημα!!!!

Senior Member
    Κανείς δεν έχει πρόβλημα μαζί σου απλά εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα τόσο χαζή να τα ανέχεται όλα αυτά οπότε αλλά τα είπες όλα για να ζητάς πρέπει να χεις να δώσεις έτσι είναι έχεις δίκιο άρα δεν είσαι χαζή οπότε καλή επιτυχία στη λύση του προβλήματος

Junior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Nα σε ρωτήσω κάτι ειλικρινά; Δεν ρώτησες ποτέ ψυχολόγο; Τι σου είπε ο ψυχολόγος; Δεν μπήκες στο κόπο να μάθεις τι σημαίνει παραφιλικός και αν οι παραφιλικοί μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους όποιο και αν είναι αυτό;
    Όπως είπα πιο πριν έχω ζητήσει λύσεις παντού, από τηλεφωνικές γραμμές στήριξης, αστρικές προβλέψεις και κάρτες, ψυχολόγο ΚΑΙ ανδρολόγο.
    Ο ανδρολόγος μου είπε πως κάποιοι άντρες έχουν περισσευμα τεστοστερονης και αυτο εκδηλωνεται σε 'ατερμονη ερωτικη διαχυτικοτητα τύπου Α' κι ότι αν κάνουμε αρκετό σεξ θα "ξεφουσκώσει" κάποια στιγμή. Αλλά πηγαίνει 1 χρόνος από τότε και ακόμα δεν υπάρχει μείωση της όρεξης. Ο ψυχολόγος δεν είπε τίποτα για παραφιλία, έμεινε μόνο στο κομμάτι των συναισθημάτων κι αν θα πρέπει να του παρέχω περισσότερη τρυφερότητα αντί για σωματική ευεξία. Ωστόσο κάθε φορά που προσπάθησα να το γυρίσω στο ρομαντικό, του βγήκαν άλλες ορέξεις και ένστικτα και κατέληγα δεμένη κάπου με μπαλάκια στο στόμα και άλλα τέτοια που δεν κάνει να πω δημόσια ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η γραμμή προβλέψεων ήταν ό,τι πιο βοηθητικό βρήκα μέχρι τώρα. Μου προέβλεψε ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα ήταν πολύ δύσκολα και όντως, ο σύντροφός μου εκείνη την Παρασκευή αφού γύρισε από το μπιλιάρδο που είχε βγει με τους φίλους του είχε φέρει μαζί μια στέκα με την οποία με ράπισε κατά τη διάρκεια του σεξ.
    Το χειρότερο ήταν ότι δυστυχώς κατάλαβε ότι είχα καλέσει σε κάποια περίεργη γραμμή αφού η Cyta που έχουμε προσφορά 19.90, ήρθε φουσκωμένη κατά 20 ευρώ. Καταφερα να το καλυψω λεγοντας οτι μιλουσα με μια ξαδερφη μου στον Καναδα, από τότε δεν μου έχει ξαναπεί κάτι γι αυτό.

Senior Member
    Και παρ' ολα αυτα εσυ τον αγαπας ακομα... ενταξει θα αρχισω να συμφωνω με τον elis.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Λοιπόν θα σου το πω ωμά και από εκει και πέρα κάνε ότι θες.... Είναι παραφιλικός και δεν επιδέχεται καμία θεραπεία... Ισως να επιδέχεται ψυχοθεραπεία, αλλά τα αποτελέσματα και η πρόγνωση της ψυχοθεραπείας για τους παραφιλικούς δεν είναι και τόσο καλή... Σόρρυ που σου τα λέω έτσι, αλλά έτσι είναι... Αν δεχθεί και εκείνος πήγαινε τον σε κάποιον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή, αλλά σου λέω πως δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα... Δυστυχώς αυτή θα είναι η ζωή σου....

Βρε παιδιά λέω τώρα μήπως η κοπέλα έχει υποστεί κακοποίηση και στο παρελθόν (απ'ότι κατάλαβα η οικογένεια την πιέζει πολύ προς αυτόν και οι αδερφές της..) και γι αυτό δε μπορεί να ξεχωρίσει κακοποιητική συμπεριφορά και θεωρεί ότι αυτό της αξίζει? εγώ αυτό καταλαβαίνω.. και όσο για τη φίλη που είπε κάποιος ότι είναι ανήθικο δε νομίζω ότι έιναι σε θέση να κρίνει δυστυχώς όπως άλλοι.. φαντάζομαι δεν θα έχει ούτε αληθινούς φίλους, πιθανόν αυτός ο τύπος να φλερτάρει ήδη με ''φίλες'' της και αυτός της το έχει ζητήσει.. η κοπέλα είναι οικονομικά εξαρτημένη από αυτόν και έχει και πρόβλημα υγείας στο χεράκι της οπότε είναι σε πολύ άσχημη θέση.. τι να πω καλή μου Λεμονιά.. σίγουρα ο ψυχολόγος βοηθάει και πρέπει να τον πας εκεί αλλιώς πρέπει να δεις ότι δεν αξίζεις αυτό το πράγμα στη ζωή σου όσο κι αν το αντιλαμβάνεσαι για αγάπη.. πωπω.. είναι πολύ δύσκολο μια γυναίκα που έχει υποστεί τόσα πολλά να μπορέσει να δει καθαρά ρε παιδιά.. εγώ βλέπω απόγνωση και προσπάθεια γιατί ναι μεν καταλαβαίνει ότι κάτι δε πάει καλά αλλά δε μπορεί να διακρίνει τι.. οι γονείς κάνουν μεγάλη ζημιά ρε γαμώτο πολλές φορές..

Senior Member
    Quote Originally Posted by lemonia28 View Post

να σε ρωτήσω κι εγώ από μεριά μου κάτι
    αν ο καλός σου δεν είχε την οικονομική άνεση που έχει που θα πήγαινε η αγάπη που του έχεις.....:confused:
    κι εγώ αν είχα μια κοπέλα που να δέχεται την κάθε ερωτική μου φαντασίωση περήφανος θα ήμουν και το λιπαντικό θα το κουβάλαγα εγώ μαζί με άλλα καλά πραγματάκια....
    ναι ζηλεύουμε όλοι εδώ κανένας άλλος δεν έχει κάνει αυτά που κάνετε εσείς....εμείς αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε μες το μαγαζί δεν έχουμε την πολυτέλεια να φύγουμε....

άρα εγώ που δεν εχω μια στην τσέπη μου δεν θα είχα την πολυτέλεια να πληρώνω την κοπέλα μου για με εκτονώνει θα εκτονωνόμουν μόνος μου στην τουαλέτα.... ;)
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast