Σχέση με λάγνο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 171
    Banned
    Nαι συμφωνώ ότι δεν είναι όλοι έτσι.Αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα στο πως θα περνάει η κοπέλα με έναν τέτοιο τύπο αλλά στο πως θεωρεί η οικογένεια της ότι θα περνάει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι συμφωνώ ότι δεν είναι όλοι έτσι.Αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα στο πως θα περνάει η κοπέλα με έναν τέτοιο τύπο αλλά στο πως θεωρεί η οικογένεια της ότι θα περνάει..
    Καταλαβα οτι αναφερθηκες σε αυτο, απλα τα εγραψα για να τα βλεπει όποια κοπελα τυχει να πεσει στο θεμα σε παρομοια θεση με τη θεματοθετρια. Θα μου πεις τι ειναι δυο κουβεντες στο ιντερνετ για καποιο βασιλια μπροστα στην αγωγή χρονων; Ε ηθελα και τα 'πα λολ.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τις αναγκες του πως τις "δουλευει"? Λολ...συγνωμη αλλα αν αντεχεις οσα περιγραφει αντεχεις μια νορμαλ δουλεια, ηδη κανει φουλ ταιμ :P Αλλο που ειναι δυσκολο να βρει κανεις τη σημερον ημερα...αυτο το καταλαβαινω. Παντως μη πεφτετε να την φατε, καποιοι ανθρωποι ειναι μαθημενοι αλλιως τι να κανουμε, δεν φταιει για τον τροπο που μεγαλωθηκε (σιχαινομαι που φαινομαι συγκαταβατικη με αυτη τη δηλωση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το πω, ετσι ειναι).
    Είπε ότι προσωρινά εξαρτάται από τον σύντροφό της γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά....Αυτό σημαίνει ότι έχει βολευτεί? Ε πειράζει δηλαδή που ο σύντροφος έχει λεφτά και αυτή έχει την άνεση να κάθεται κάποιο διάστημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Είπε ότι προσωρινά εξαρτάται από τον σύντροφό της γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά....Αυτό σημαίνει ότι έχει βολευτεί? Ε πειράζει δηλαδή που ο σύντροφος έχει λεφτά και αυτή έχει την άνεση να κάθεται κάποιο διάστημα?
    Καθολου δεν πειραζει. Αλλα ριξε μια ματια ξανα στο κομματι με τις "παροχες" που σχολιασα σε bold και πες μου πως την βλεπει τη κατασταση η κοπελα (ασχετα με το αν θα βρει δουλεια η οχι, βρει δεν βρει).

Senior Member
    έμενα πάλι πιο πολύ μ ενόχλησε το να ρίξει την φίλη της για χαλαρώνει....
    είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος θα το δεχόμουν αν έλεγε να κάνουμε 3ο πάρα αυτό....
    αυτό μου ακούστηκε.... κουράζομαι να πάρω και κάνα ρεπό να ξεκουραστώ να κάνει κι ένα μεροκάματο η φίλη μου....

κι όταν κάνεις παιδιά μαζί του θα τον στέλνεις στην φίλη σου.....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Καθολου δεν πειραζει. Αλλα ριξε μια ματια ξανα στο κομματι με τις "παροχες" που σχολιασα σε bold και πες μου πως την βλεπει τη κατασταση η κοπελα (ασχετα με το αν θα βρει δουλεια η οχι, βρει δεν βρει).
    Τα είδα αυτά ναι...Αλλά η κοπέλα μπήκε για το ερωτικό της πρόβλημα...Είναι σαν να χώνουμε την μύτη μας εκεί που δεν πρέπει...

Senior Member
    το σχολίασα κι εγώ αυτό Ναταλία....μ αυτή την δήλωση είναι σαν να παραδέχεται ότι το κάνει για να έχει μια άνετη ζωή....
    και λίγο πιο πάνω μας λέει κι ότι την ζηλεύουμε.....έλεος
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Α μπράβο εκεί είναι όλο το ζουμί...Φυσικά και δεν πειράζει αυτό.Αλλά το γεγονός ότι έτσι όπως το έγραψε,μας κάνει να πιστεύουμε ότι και τίποτε να μην είχε,πάλι θα ήταν στην ίδια φάση αφού αυτή πιστεύει ότι απο την στιγμή που ο άλλος πληρώνει μπορεί να βγάζει ότι γούστα θέλει ακόμη και αν δεν είναι αποδεκτά από εκείνη και το γεγονός ότι η οικογένεια της ουσιαστικά συναινεί με αυτή την κατάσταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by lemonia28 View Post
    Καλησπέρα, η αλήθεια είναι πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου ίσως αποτελεί φίλτρο για το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Όσον αφορά το οικονομικό, σίγουρα είμαι οικονομικά εξαρτημένη από το αγόρι μου αυτό το διάστημα, μιας και έχω τελειώσει σπουδές Γραφιστικής αλλά έχω οξεία τενοντίτιδα και έχω σημαντικό πρόβλημα να βρω εργασία. Θέλω να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Έχω μιλήσει στις αδερφές μου ήδη και η άποψή τους είναι πως ένας άντρας σε γενικές γραμμές πρέπει να νιώθει κυρίαρχος και να επιβάλλεται οπότε θα πρέπει να του παρέχω αυτά που θέλει για να μείνει μαζί μου. Αλλά δεν βιώνουν αυτές την καθημερινότητά μου για να καταλάβουν ακριβώς τι περνάω. Ό,τι κάνουμε πρέπει να τα οργανώσουμε γύρω από το γεγονός ότι θα χρειαστεί να εκτονωθεί στο ενδιάμεσο. Ένα παράδειγμα θα σας δώσω, οποτε έχουμε πάει σινεμά είναι πάντα καθημερινή και τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα για να είναι όσο άδεια είναι η αίθουσα και καθόμαστε τελευταία σειρά γιατί είναι βέβαιο ότι στο ενδιάμεσο θα χρειαστεί να ξεθυμάνει.

Στην αρχή δε με καταπίεζε όλο αυτό αφού το λάμβανα σαν κομπλιμέντο ότι του αρέσω, αλλά απ ότι φαίνεται δεν είμαι εγώ αυτό που τον διεγείρει αλλά οι ασταμάτητες ερωτικές σκέψεις του. Σχετικά με το μασάζ όπως ακριβώς το έθεσες, μου έχει πει ότι τον βοηθάει να εκτονωθεί όταν νιώθει πιεσμένος. Το καταλαβαίνω όταν έχει πάει εκεί γιατί γυρνάει λαδωμένος στο σπίτι και βγάζει το πουκάμισό του για πλύσιμο.
    Cube αναγνωριζει και η ιδια πως η οικονομικη κατασταση της οικογενειας της τους κανει να τον βλεπουν ως κελεπουρι και ουτε λιγο ουτε πολυ οι αδερφες της της λενε κατσε να σε ραπιζει με τη στεκα του μπιλιαρδου για να τον "κρατησεις" (μη σου φυγει λολ) Νορμαλ πραματα δηλαδη. Δεν λεω πως ειναι κακο που δεν εργαζεται, ποιος εργαζεται σημερα σε αυτη τη χωρα πλακα πλακα; Με γεια τους με χαρα τους που εχει την ανεση να την στηριζει. Δεν ειναι υγιες ομως να σε σπρωχνει η οικογενεια σου και να σε ενθαρρυνει σε μια κατασταση που δεν ειναι υγιης. Η κοπελα εχει παει σε ψυχολογους και αστρολογους, πηγα σε μαγισσες σε χαρτοριχτρες φαση. Ευτυχισμενη παντως δεν μου φαινεται.

Banned
    ο φετιχισμος παντως δινει αναπηρια 30%

σορρυ που το λεω αλλα μετα από οσα εγραψες ο φιλος σου είναι 100% ανωμαλιαρης... εσυ?

άλλο να βγαζεις βιτσια... και άλλο να καυλωνεις μονο με τετοια.. γιατι κατι τετοιο καταλαβα!

ρε λεμονια λες ότι θες να κανεις οικογενεια με έναν τετοιο τυπο!!! τετοια ατομα δεν εχουν φραγμους.. και αν σου βγει και παιδοφιλος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τα είδα αυτά ναι...Αλλά η κοπέλα μπήκε για το ερωτικό της πρόβλημα...Είναι σαν να χώνουμε την μύτη μας εκεί που δεν πρέπει...
    Και τι να της πουμε; Τι σκευασμα να του ριχνει στο φαι για να μη του σηκωνεται; Μονη της παρειχε τις οποιες πληροφοριες εχουμε και με βαση αυτες απανταμε βλεποντας ολιστικα την κατασταση. Δεν υπαρχει τροπος να τον αλλαξει, εκει ειναι το θεμα.

Senior Member
    Ρε παιδια, αυτη η κατασταση ειναι εδω και 2 χρονια, τωρα καταλαβε πως δεν αντεχει αλλο? Αυτα τα πραγματα απο την αρχη τα κοβουμε ή οχι. Οχι μετα απο 2 χρονια.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι μπορούμε να φέρουμε τον άλλο στο επίπεδο που επιθυμούμε εμείς.Μερικοί δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκολλήσουν απο προβληματικές καταστάσεις.Εδώ υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να υφίστανται καθημερινά ψυχολογική και σωματική βία άνευ "δώρων" και πάλι να μην κάνουν το βήμα να φύγουν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι μπορούμε να φέρουμε τον άλλο στο επίπεδο που επιθυμούμε εμείς.Μερικοί δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκολλήσουν απο προβληματικές καταστάσεις.
    Στην αρχη κανεις συζητηση, ετσι? Πες πως κανεις υπομονη, 1-2 μηνες. Ποσο ομως να κανεις υπομονη? Και γιατι να αλλαξει ο αλλος? Για να τον φερεις στα μετρα σου? Ε δεν κανεις σχεση για να αλλαξεις τον αλλον.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Και τι να της πουμε; Τι σκευασμα να του ριχνει στο φαι για να μη του σηκωνεται; Μονη της παρειχε τις οποιες πληροφοριες εχουμε και με βαση αυτες απανταμε βλεποντας ολιστικα την κατασταση. Δεν υπαρχει τροπος να τον αλλαξει, εκει ειναι το θεμα.
    Εντάξει ίσως έχεις δίκιο και ο κάθε ένας απαντάει όπως εκείνος θέλει να εκφραστεί....Δεν γίνεται όμως να εκφράζεται κάποιος χωρίς ο άλλος να θέλει να φύγει τρέχοντας?

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast