Results 31 to 45 of 171
Thread: Σχέση με λάγνο
-
03-05-2016, 16:20 #31
- 03-05-2016, 17:11 #32
03-05-2016, 17:17 #33
Συγνώμη, αλλά μόνη σου παραδέχεσαι οτι ουσιαστικά "υπομένεις" τις απαιτήσεις του επειδή μπορεί να σου δίνει παροχές. Αν δεν μπορούσε και ήταν φτωχός απλά θα τον διαολόστελνες.
Κάτσε λοιπόν να σε σοδομίζει για τα λεφτά.
Τί αγάπες μας λες και μπαρμ******λα όταν ουσιαστικά του πουλάς σεξ;
03-05-2016, 17:47 #34
Και μη μας φλομώνεις με έρωτες και παραμύθια. Απλά, βρήκες την κότα με τα χρυσά αυγά, ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που ταχει χορτάσει όλα και έχει εθιστεί στο σεξ και προσπαθείς να μείνεις κοντά του ψάχνοντας ταυτόχρονα αντικαταστάτρια ή άλλο τρόπο να ξεφορτωθείς τμήμα του εθισμού του χωρίς ωστόσο να απομακρυνθείς από την πηγή της συντήρησής σου. Δεν είσαι τίμια. Ειλικρινά σου λέω, αυτό είναι ξεπεσμός. Αυτό που προτείνω να κάνεις είναι να τον χωρίσεις, να πας να βρεις μια δουλειά και να σταθείς στα πόδια σου και όταν αισθανθείς πάλι άνθρωπος να κάνεις μια κανονική σχέση με έναν κανονικό άνθρωπο και όχι με σεξομανή δίποδο που δεν σε υπολογίζει για τίποτα.
03-05-2016, 18:12 #35
03-05-2016, 18:45 #36
Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ακόμη το θέμα. Αφού έχεις βρει τη λύση με τη φίλη σου όπως λες από μας τι θέλεις;
03-05-2016, 18:50 #37
03-05-2016, 19:30 #38
Το προβλημα εινα οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα θελει να το παρουσιασει ως προβλημα. Καταλαβατε το προβλημα? λολ
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
03-05-2016, 19:30 #39
Καλα ηρεμηστε κι εμας μας δερνει η αγαμια αλλα δεν κανουμε κι ετσι χαχαχα...συγνωμη αγαπητη θεματοθετρια που γελαω απλα μου θυμιζει 50 αποχρωσεις του γκρι η ολη φαση...επειδη παραθετεις απο επιλογη σου καποια γεγονοτα για την ζωη σου, μου δινεις εδαφος να βγαλω το συμπερασμα πως εχουν δικιο καποια μελη για το κομματι της εκμεταλλευσης σε αυτη τη σχεση ΚΑΙ απο τις δυο πλευρες...ωστοσο ποια ειμαι για να σε κρινω, με γεια σου με χαρα σου ειλικρινα, το οτι σχηματισα γνωμη με βαση καποια λεγομενα σου δεν σημαινει οτι θα επρεπε να μετραει και δεν θα σου πω εγω τι ειναι αγαπη και τι οχι. Ωστοσο θα εστιασω στη πραγματικα χρυση συμβουλη ενος μελους, ασχετα που ισως το εξεφρασε με τροπο που μπορει να δυσαρεστησε: κοιταξε να ανεξαρτητοποιηθεις οικονομικα...και αυτα τα βιτσια να μην ειχε παλι το ιδιο θα σου ελεγα, δεν εχει σημασια αυτο. Πες πως του φευγουν τα βιτσια και τον παταει φορτηγο μια ωραια πρωϊα, τι θα κανεις; Συγνωμη αλλα η οικογενεια σου θα επρεπε να ντρεπεται για τις συμβουλες που σου δινει...
03-05-2016, 19:54 #40
Το να ζητησεις το οτιδηποτε απο την κοπελα σου στις ιδιωτικες σας στιγμες και χωρις "παροχες" δεν σε κανει απαισιο ουτε παρτακια, αρκει να την εχεις εμπρακτα κυρια σε ολες τις αλλες στιγμες και στη καρδια σου. Το οτι δεν σεβεται το οτι πιεζεσαι (σε περιπτωση που του το εχεις εκφρασει) δεν δειχνει οτι σε εκτιμα. Επισης αν η κοπελα σου ειναι ερωτευμενη και σ'αγαπα δεν περιμενει ανταλλαγματα ουτε το βρισκει απαισιο να μην της προσφερεις ανταλλαγματα σε μορφη "παροχων". Καθε αλλο, βρισκω χυδαιο το να περιμενει μια γυναικα ανταλλαγματα για τον ερωτα της και ειναι η ιδια μεγαλος παρτακιας και ανωριμη αν το κανει. Οτι κανεις το κανεις επειδη γουσταρεις και πηγαζει απο μεσα σου οχι επειδη σε παει ταξιδια η επειδη το λενε οι αδερφες σου -_- Περα απο λεφτα δωρα και ταξιδια τι σου προσφερει; Σε κανει να αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου; Γεματη; Χαρουμενη; Καλυτερη απο οτι ησουν χτες; Εκτος και αν εννοεις αυτα ως "παροχες"...οκ ειναι υγιες να υπαρχει ενα παρε δωσε στις σχεσεις, κανεις δεν καθεται να γινει χαλι να τον πατησεις γιατι ετσι (περα απο τη μανα μας λολ)... Ωστοσο αν εννοουσες αυτο δεν νομιζω πως θα επελεγες τη λεξη" παροχες". Για αυτο κακοφανηκε η κατασταση σε καποιους οπως την περιεγραψες...βεβαια περι ορεξεως μπακλαβας γωνια και τι ξερω εγω στη ζωη; Εγω απλα σου εξηγω το σκεπτικο που προκαλεσε αυτη την αντιδραση, ασχετα που το συμμεριζομαι δεν θα κατσω να σε κρινω. Παντως να ξερεις δεν εχει νοημα να προσπαθεις να αλλαξεις καποιον ανθρωπο...ετσι ειναι ο φιλος σου, αυτο ειναι. Αν αντεχεις μεινε, αν οχι φυγε.
03-05-2016, 20:29 #41
Σιγά την ντροπή...Κλασική ελληνική οικογένεια που θα μεγαλώσει την κόρη της με την λογική να βρει τον πλούσιο γαμπρό να του τα τρώει και να ζει ως βασίλισσα.Που να τρέχεις τώρα να βρει δουλειά για να ζήσεις απο την στιγμή που μπορείς να βρεις κάποιον πλούσιο να τον μαδάς και εμείς να κάνουμε το κομμάτι μας στη γειτονιά ότι η κόρη μας βρήκε τον υπέροχο γαμπρό με την σπιταρώνα και την mercedes.Ε κάνε και εσύ λίγο το θύμα για να κρατήσεις αυτόν τον εκπληκτικό άντρα που σου έκανε την τιμή να σε κοιτάξει και να σε επιλέξει από τις χιλιάδες που θα τον κυνηγάνε καθημερινά..
03-05-2016, 20:46 #42
Σε περιοδο κρισης, υπαρχουν ακομα πλουσιοι γαμπροι? :p
Για να σοβαρευτω λιγο, δεν ειναι ολες οι οικογενειες ετσι. Προσωπικα προτιμω να εχω την δικια μου δουλεια και τα δικα μου λεφτα, παρα να με ταιζει καποιος αλλος. Ασε που θα ειμαι συνεχως στην αβεβαιοτητα τι θα συμβει αν χωρισω και 'χασω' τον χορηγο. Οποτε πολυ πολυ καλυτερα να στηριζομαι στις δικες μου δυναμεις.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
03-05-2016, 20:56 #43
03-05-2016, 20:59 #44
Ριξτε μια ματια τι σημαινε στα αληθεια το να εισαι βασιλισσα η πριγκηπισσα και ελατε να τα πουμε παλι λολ. Ενα ωραιοτατο παραδειγμα ειναι ο Ερρικος ο 8ος της Αγγλιας, μετραει εξι γαμους και οταν τις βαριοταν τις εκλεινε σε μοναστηρια η τις αποκεφαλιζε. Ας μη μιλησω για τη γενικοτερη καταπιεση και γλαστροποιηση και ανελευθερια και τους καθωσπρεπισμους γιατι ηταν οι μωρομηχανες διαδοχων. Ξεφευγω πολυ, απλα θελω να πω πως ο πλουσιος αντρας δεν ειναι λυση ουτε το κλειδι της ευτυχιας. Μαλακιες δε θα πω, ειναι ευπροσδεκτο συν αλλα οχι βασικο κριτηριο. Ο ανθρωπος που "παρασιτει" παντως για εμενα δεν μπορει να ευτυχισει. Οσο για αυτη τη λογικη της ελληνικης οικογενειας νταξει...ειναι καταλοιπο απο εποχες που μια κορη θεωρουνταν αχρηστο οικονομικο βαρος για την οικογενεια -_- Τοσα ξερουν τοσα λενε οι ανθρωποι. Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι, στον 21ο αιωνα ζουμε.
03-05-2016, 21:04 #45
Τις αναγκες του πως τις "δουλευει"? Λολ...συγνωμη αλλα αν αντεχεις οσα περιγραφει αντεχεις μια νορμαλ δουλεια, ηδη κανει φουλ ταιμ :P Αλλο που ειναι δυσκολο να βρει κανεις τη σημερον ημερα...αυτο το καταλαβαινω. Παντως μη πεφτετε να την φατε, καποιοι ανθρωποι ειναι μαθημενοι αλλιως τι να κανουμε, δεν φταιει για τον τροπο που μεγαλωθηκε (σιχαινομαι που φαινομαι συγκαταβατικη με αυτη τη δηλωση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το πω, ετσι ειναι).