Results 91 to 105 of 171
Thread: Σχέση με λάγνο
-
04-05-2016, 01:19 #91WhyAlwaysMe?Guest
Τελικά μας τρόλλαρε η δεσποινίς?
- 04-05-2016, 01:33 #92
Den τρολαρε ,αλλα την τρολλαραν τα μελη
04-05-2016, 01:37 #93
Ποιος την τρολαρε ρε νικ οσο ηταν εδω; Σοβαρες απαντησεις πηρε. Καπου ξεφυγε ισως ο τροπος αλλα δεν την τρολαρε κανεις.
04-05-2016, 01:41 #94
04-05-2016, 01:49 #95
Δεν ξερω για τους αλλους, εγω οτι μαλακια ειπα απαντωντας ευθεως πανω στο θεμα παντως την ειπα σοβαρα. Και η αληθεια ειναι κι εγω νιωθω λιγο ασχημα που εφυγε ετσι αποτομα αν ηταν αληθινο το προβλημα της. Αλλα δεν υπαρχει και αλλη απαντηση περα απο το "συνεχισε να κανεις οτι κανεις η χωρισε τον, δεν μπορεις να αλλαξεις εναν ανθρωπο". Γιατι κατα τ'αλλα κακα τα ψεμματα, το "πως να αλλαξω καποιον επειδη ειναι κελεπουρι και δεν θελω να τον χασω για οσα μου παρεχει αλλα ουτε και να με πρηζει και πολυ με τις ορεξεις του" δεν ειναι σοβαρη ερωτηση η κι αν ειναι δεν ειναι θεμιτη ερωτηση/προσδοκια...τι αλλο να της ελεγε κανεις; Πως να τον χειραγωγησει; Ειναι ανηθικο. Ασε που εχει παει σε ψυχολογο λεει. Αν δεν βοηθαει ουτε αυτος εμεις τι να της πουμε;
04-05-2016, 01:59 #96
εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσπαθησουμε να την καθογησουμε εαν μπορουμε προς μια πλευρα η αποφαση τιποτα άλλο,το να την δουλευουμε(δεν λεω πως το εκανες εσυ) Δεν ειναι και οτι καλύτερο, εδω μεσα μπαινουν ανθρωποι που χρειαζονται βοηθεια ,δεν ξερω κατα πόσο η συγκεκριμενη χρειαζοταν, γενικά το λέω.
ΚΑι επειδη εχει πάει σ ψυχολογο και δεν την βοηθησε τι σημαινει ?οτι δεν μπορει να την βοηθησει άλλος?θεωρεις εσυ δλδ οτι οι ψυχολογοι ξέρουν τα πάντα και καθοδηγουν σωστα πάντα?γτ εγώ αυτό δεν το πιστευω.
Δεν μπορω να την κρινω πισω απο το πισι μ και να την πω ανηθικη εγώ προσωπικα
04-05-2016, 02:13 #97
Ουτε εγω μπορω να την κρινω απο το πισι μου, μπορω να κρινω ομως την εικονα που μου παρουσιαζει με τα λεγομενα της. Με το να μοιραστει καποια πραγματα για τον εαυτο της εχει παραχωρησει εν μερει στα μελη αυτο το δικαιωμα, οπως εχω κανει και εγω με τα δικα μου σχολια και λεγομενα κλπ...επισης σοβαρα τωρα δεν ειδα να την δουλευει η να τρολαρει κανεις μα κανεις. Ειδα καποιους να "φορτωνουν" λιγο παραπανω απο οσο θα επρεπε και να μην ειναι τοσο προθυμοι να δουν σοβαρα το θεμα της επειδη τους εθιξε αλλα αλλο αυτο. Το να μιλας παντως ειλικρινα κι ας ειναι καπως σκληρα καμια φορα ουτε επικριση ειναι ουτε τρολαρισμα, μπορει να ειναι και καλο. Δεν ειναι παντα καλος οποιος μας χαιδευει τα αυτια ουτε κακος οποιος μας ριχνει μεταφορικα ενα σκαμπιλι. Σαν γυναικα παντως με θυμωνει που καθεται σε αυτη τη κατασταση αν ειναι αληθεια, δεν ειναι οκ το να σκεφτεται ετσι μια γυναικα σημερα στον δυτικο κοσμο. Δεν γινεται να βγαζει ο αλλος οτι γουστο του κατεβει στο κεφαλι και ας νιωθεις αβολα και ας σου χαλαει τη καθημερινοτητα επειδη αυτος πληρωνει. Ελεος. Δεφακ. Αυτο ενοχλησε πιστευω...αλλα δεν θεωρω πως καποιος επιχεορησε να τη δουλεψει και οχι να της απαντησει/να τη καθοδηγησει με τον εναν η τον αλλο τροπο. Και οχι οι ψυχολογοι δεν ξερουν τα παντα, αλλα εγω ξερω στανταρ λιγοτερα. Καθε γνωμη καλη και χρησιμη παντως, και την προσφερανε αρκετα μελη (αλλος πιο χαλαρα αλλος πιο αποτομα)...τεσπα καλα να ναι οτι κι αν κανει η κοπελα.
04-05-2016, 02:19 #98
Λεμονια μου μην ακους κανεναν. Κανε αυτο που πιστευεις πως θα σε βοηθησει και απολαυσε το, με την φίλη σου και με τις αδερφες σου ακομα, αλλα να συμμετεχεις κι εσυ. Δεν νομιζω να υπάρχει άντρας στον πλανητη που η κοπελα του θα του εδινε μια ακομα κοπελα, φίλη ή αδερφη (κυριως αδερφη :Ρ) και να συμμετεχει κι αυτη μαζι και να πει οχι (και όποιος σου πει το αντιθετο λεει ψεμματα).
Γιατι λες πως υποφερεις το "παραφυσιν σεξ"; Δεν εχω εμπειρια σε αυτό αλλα απο όσα εχω διαβασει (και απο κοινη λογικη, αφου υπάρχουν πολλες γυναίκες και δυστυχώς και αντρες που το απολαμβάνουν) αρα γτ εσυ υποφερεις;
Αλλα εδω κοπελια μου τα χαλάς! Τι εννοεις παροχες; λεφτα; ταξιδια; δωρα; ή αγαπη; Δηλαδη μου λες πως αν δεν είχε μια οικονομικη ανεση οχι μνο δεν θα εκανες τις σεξουαλικες του φαντασιωσεις αλλα δεν θα τα εφτιαχνες μαζί του; Γτ κοριτσι μου αν εννοεις κατι τέτοιο τότε δεν τον αγαπάς αληθινα που τονισες πιο πανω. Και πιστεψε με αν εσεις οι γυναικες θελετε να πληρωνεστε με χρηματα για να κάνετε σεξ (είτε κανονικο, είτε παραφυσιν, ειτε ότιδηποτε αλλο κάνετε) τοτε μάθετε κάτι..... ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
Φιλακια και ελπιζω να περασετε καλα με την φίλη σου (σκεψου το με τις αδερφες σου, μην φυγει και απο την οικογενεια!! ;) ):cool:Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
04-05-2016, 02:21 #99
Καλά ούτε εγώ συμφωνω με αυτά που είπε σ καμια περιπτωση και με νευριαζει που ακουω μια νεα κοπελα να εχει τέτοιο μυαλο,αλλά δεν την εκρινα ως ανθρωπο ,ουτε φορτωσα, ο καθενας ,εχει χαράξει μια πορεία και εχει τα πιστευω του δεν μπορουμε να τ τα αλλάξουμε εμεις.
Αυτο που ηθελα να καταλήξω είναι οτι αυτο το σαιτ ειναι για βοηθεια ,δεν μπορουμε να κρίνουμε τους ανθρωπους ,ουτε να κανουμε επιθεσεις απο εδω.
Τεσπα δεν ειμαι δικηγορος της :p
04-05-2016, 02:26 #100
04-05-2016, 02:30 #101
Οχι καλα τα λες κι εγω μαζι σου. Και πιο πριν αν δεις οταν το ανεφερε ο cube συμφωνησα οτι πρεπει ο καθενας να νιωθει ασφαλης εδω μεσα να μιλησει και ζητω συγνωμη αν εκφραστηκα λαθος καπου. Οχι για το περιεχομενο των λογων μου αλλα τον τροπο. Και καλα εκανες και το ανεφερες. Παντως καλως η κακως καταβαθος παντα κρινουμε τους αλλους, ασ'τα σαπια, ειναι κομματι των ανθρωπινων συναναστροφων καθε ειδους...το θεμα ειναι αν εχουμε την καλη διαθεση να σεβαστουμε την διαφορετικοτητα κι ας μας ξενιζει κι ας μας τρελαινει...τι αλλο να πω. Θεωρω το εξαντλησαμε :) Μια χαρα δικηγορος θα ησουν παντως :p
04-05-2016, 02:37 #102
04-05-2016, 02:42 #103
Αυτο ηθελα να πω και εγω με τα λογια μου πάνω κάτω ,ότι εδω πρεπει να νιώθει ασφαλης να μιλήσει κάποιος χωρις λογοκρισια.
Συμφωνω οτι σχεδον πάντα κρίνουμε τους άλλους :p.
Δεν φτάνει η καλη διαθεση αλλα και η νοοτροπια μας για να κρίνουμε την διαφορετικοτιτα
χααχ λες να μ πήγαινε το δικηγοριλικη?
04-05-2016, 02:55 #104
Αυτη η ανοιχτομυαλη νοοτροπια ομως, αυτο το Βολταιρικο το "δεν συμφωνω με οσα λες αλλα θα πεθαινα για το δικαιωμα σου να τα λες" κι ετσι δινει μια διαφωτιστικη εσανς στο φορουμ παντως εναν αερα φρεσκο μπραβο νικ χαχαχα...φυσικα και αστειευομαι καλοπροαιρετα και φυσικα ειναι καλο πραγμα παντως :) Μπορει και να σου πηγαινει το δικηγοριλικι ναι, μια φυσικη ροπη την διακρινω :)
04-05-2016, 03:04 #105